Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun

Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlim

Yok canım çok değil zaten içinde sadece soğan kavurmak için olan yağ var bulgur falan yok diyete uygun

Kilolar gidiyor inşallah dün 200 gram vermiştim tartıda ama bugün ödem mi var bilmiyorum +400 gram çıktım kii 7 den sonra asla bişey yemiyorum dünkü menümde kaçordığım bişey de olmadı ama bazen vücut su tutuyor sanırım kendimi çok hafif hissediyorum ben direk belden veririm kilomu orası eski haline yaklaştı gibi

Bu akşam da misafirliğe gidicem umarım yiyebileceğim unsuz pirinçsiz bi şeyler bulabilirim

Ben burdayım canımm kendime yeni challenge ekleyip sigarayı bırakmaya çalışıyorum inş kilo almam bu süreçte, sen nasıl oldun
Gunaydin arkadaslar mutlu pazarlar diliyorum.
tesekkurederiz kaptaniiim
Canım çok iyi maşallah güzel bir menü olmuş
tesekkuredrim kuzum ben senn menünü glremedim sanki yaa yada hatirlamiyrmmuyum acaba
ben de burdayiiim sofrayinbile toplamadab yuruyuse gittim cocuklari babasina birskip 5km yurumusum bacsklarim agriyor vlla simdi is yapip cocuklarls oynamayindusunuyrm senden nber kuzularin nasil

Canimmm istersen kesinlikle yapabilirsin benim annem tam 40 yillik kullaniciydi bir gün esim denis anne sen torununun dugununu falan göremiceksib böyle giderse birak artik sunu bir ramazanda niyet etti ve birskti ki günde bir paket iciyordu nerdeyse

Belki araya kaynamıştır canım kaçamak olamdı çok şükür zaten olamaz

Sabah
1.5 sucuklu yumurta
Peynir
7 zeytin
Tahin pekmez yedim

Öğle bitki çayı

Ara bir mandalina

Akşam
Ayranlı mısırlı çorba
Beyaz lahana kavurması
Bulgursuz mercimek köftesi

15 dk egzersiz

Akşam bi bardak bitki çayı

Böyleydi cumartesi menüm

Ayyy hadi inş darısı başıma, 11 senedir içiyorum günde Bi pakete yakın ama artık kokusu tadı çok rahatsız etmeye başladı beni. Şimdilik nikotin sakızından yardım alıyorum bide spor çok yardımcı oluyo. İnş bırakırım buraya da bildirim yaparım :)

Yaparsin canim yaparsin. Ben sana güveniyrm diyrm ya annem birsktiysa herkes birskir oyle sinirli oyle gergin olurduki ramazanlarda bile orucluyken yaklasamazdik ama öyle niyet etmis istenisli birakti hamdolsub ki onun üstüne kardesimi vs kaybwttkk ama yine de birakmafi saglik en buyuk nimet sevdiklerin varsa cocuklarin icin birak derin canim kardesim tabiki kader de varsa hastalik ölüm sigara bahane ama sana verilen ssglkk nimwtink bir sigarayla heba etme hazir diyette spor da yapiyosun kendine sagligini hediye et

Çok üzüldüm başınız sağ olsun

Ben çok kötüyüm. Şimdiden özür dilerim

Geçmiş olsun

Inşallah bırakırsın biraz da.kafada.bitirmek önemli kiloda dikkat edersen almazsın bence
Başınız sağolsun

Merhaba hanımlar iyi pazarlar
Kızım gece cok sukur hastalanmadı büyük kızım yatıyor şimdi başı ağrıyormus sinüzit sanırım saçlarını kurutmadan dolaştı hep kesin ondan oldu
Gece hiç.uyuyamadim oğlum cok sık uyandı gündüzde uyumam imkansız pazar haliyle çamaşır utu ve sut alıp yoğurt mayalamam lazım

Slm canım evet grup çok sessizdi artık şenlensin ne kadar çok burda olursak o kadar kaçamaksız geçer günümüz

Gecmis olsun AppLesma bence sorun yok kaldigin yerden devam et bol icmeye calis yavas yavas birbirimize destek olalim gitsin kilolar

Canim benim gittiniz mi doktora,nasil oldu Koray?
Sen nasilsin Ozlemim?
Habersiz birakma bizi

Oyle oluyor hep cocuklar hastaysa insan kendini unutuyor..Anne babalik iste..Ikimizde biran evvel iyilesin kuzum...

Canim bende inaniyorum sana , sigarayi birakmayi kafana koyduysan ve istiyosan birakirsin..Once azalt bir miktar, onun yerine koyabilecegin bir sey bul hayatinda.Boslugunu doldurmam icin..
Benimde annem yillardir iciyor ve kac kez denedi birakamadi ve suan o kadar kotu durumdaki surekli oksuruyor,nefes alamiyor.Kendine ve sevdiklerine bunu yapma..

Ben çok kötüyüm. Şimdiden özür dilerim
Cisecim hayirdir neyin var canim?

Cok yorgunsun,kac gundur boykesin biliyorum canim ,kolayliklar diliyorum.Ve evdeki herkese acil sifalar diliyorum canim.

İnşallah canım gercekten içmek istemiyorum hem cildim hem sağıma hemde cüzdanıma büyük yük. Ona vereceğim 600 tl ye öğrenci okutulur. İnş annen de bırakır benim annem de içiyo ama bırakmak istemiyo benim arkadasım o diyo bugun 2 tane içtim bakalım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…