Bu arada gecmis olsun kizina. Umarim bu gece rahat bir uyku cekip yarina toparlarKüçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Ve o kusunca bilmiyorum içimde bişey oldu iştahım açıldı kendimi durduramadım cok üzgünüm.niye oldu anlamadım eğer atmak isterseniz anlayışla karşılarım ayrılırsam cok üzülürüm
Cumartesi menü
Sabah
1 yagda yumurta 1-2 sucuklu 3 zeytin biraz peynir
Ara
5 fıstık
Öğlen
Dünden kalan tavuklu çorba
( bundan sonra oldu herşey 1 avuç cips 1 avuç patlamis mısır ince dilim çikolatalı kek )
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim
Gecmis olsun, menu4 Ocak Cumartesi menüm
sabah : ıspanaklı yumurta , lor ,kaşar peyniri şekersiz çay
Öğlen : 1 adet cennet meyvesi ,3 ceviz
Akşam : et haşlama ve salata
Su : 3 litre
Spor : 2000 adım ve 2saat ev işi
bugün aktifolamadım annem rahatsız kzlar
@ isaretini koyup kisinin adini yaziyorsun canim etiketleme icinGeçmiş olsun
Etiketleme nasil yapılıyor
Bence 1 ayda 4kilo cok idealGrupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Yeni yılın haftası 600 gram fazla gelince bütün motivasyonumu kaybettim karar verdim pazartesi günü oruç tutucam böylelikle göbeğim biraz iner belki
Karsi koyabilmissin supersinyok yok kuzum ayin 12 sine kadar yeminim var dikkat ediyorum lacamak yok cok sukur tabaga konanlsra itirazbetmedim ama yemedim yenmedigini görünce ama ye senn süt yapmam lazim bak recelleri cikolatlari kaldirmiyem yiceksin baskilarina falan gelmeden burdan girdi ordan cikti sofradan zaferlw kalktim
süpersin canimin ici harika gidioysun bak ben de senn menülere bakio gaza geliyrm yarina mercimek köftesi yapayim dicektim ama marulul yok heryer kapali pazar günleri de jurda maleswf mwnümü hemen yazayim etiketlerim seni
Cumartesi
1 haslanmis yunurta
2 zeytin
1 kk peynir
salata
Bir cay kasigi tahin pekmez
Aksam
Bir tabak firinda kiyma kebabi
3-4 kasik yogurt
4,5 km yuyurus 7000 adim su 1,5
Yawrukush Gonulmeyvesi
Tamam canim evde olmayinca insan mecbur baska seyler yiyor.
CanimYawrukush coook gecmis olsun Allah sifa versin insallah
Kurabiyeleri odule sayalim melegimİyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 bir parça peynir, biraz sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus
13:30
Sade Türk kahvesi
16:30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 5 kaşık Meksika fasulyesi eklenmiş salata
19:30
2 tane küçük ev yapımı kurabiye
( bu olmasaydı gün harikaydı)
Su: 2lt
Spor: 1 saat ev işi sadece
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @Birikizmeselesi esim seni de menülere ekliyorum ki takip etmen kolay olsun sende menünü yazınca beni ekle lütfen
Bende iyiyim Tomriscim,biraktigin gibi..Canm teşekkür ederim. Giremedim kusura bakma canm. İyiyiz çok şükür.sen nasılsın kaptan.ben birazcık kilo almisimm☹☹
Canim kizina Allah acil sifalar versin,uzme kendini insanin evladi hasta olunca butun duzen sasiyor..Küçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Ve o kusunca bilmiyorum içimde bişey oldu iştahım açıldı kendimi durduramadım cok üzgünüm.niye oldu anlamadım eğer atmak isterseniz anlayışla karşılarım ayrılırsam cok üzülürüm
Cumartesi menü
Sabah
Ara
5 fıstık
Öğlen
( bundan sonra oldu herşey 1 avuç cips 1 avuç patlamis mısır ince dilim çikolatalı kek )
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim
Yarim simit ,kestane ve patates kizartmasi olmasa daha iyi olurmus canim.Odule sayalim bunlari,dikkat et menulerine canim..Ben menümü yazayım 4 Ocak
Sabah öğlen e kadar bişey yiyemedim canm istemedi
12 de kahvalti
Mantar li yumurta 4 lokma.yarim simit. 4 e kadar patates kızartması.kk peynir.2 siyah zeytin.2 yk havuç salatası.
2 gibi bir avuç fıstık çiğ.iki ceviz bir kuru incir.
Akşam
7 gibi geç oldu sanırım
2yk ton balığı,3 sarma,4yk yeşil fasülye kavurması.yarim domates
9 gibi 5 kestane olmasa iyiydi☹
1 buçuk litre ye yakın su
1 mile lesli. İpsiz ip atlama 100. Suguat 25
Harikasin 4 kilo 1 ayda cok cok iyi canim, tebriklerGrupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Yeni yılın haftası 600 gram fazla gelince bütün motivasyonumu kaybettim karar verdim pazartesi günü oruç tutucam böylelikle göbeğim biraz iner belki
Harikasin Huzurcumyok yok kuzum ayin 12 sine kadar yeminim var dikkat ediyorum lacamak yok cok sukur tabaga konanlsra itirazbetmedim ama yemedim yenmedigini görünce ama ye senn süt yapmam lazim bak recelleri cikolatlari kaldirmiyem yiceksin baskilarina falan gelmeden burdan girdi ordan cikti sofradan zaferlw kalktim
süpersin canimin ici harika gidioysun bak ben de senn menülere bakio gaza geliyrm yarina mercimek köftesi yapayim dicektim ama marulul yok heryer kapali pazar günleri de jurda maleswf mwnümü hemen yazayim etiketlerim seni
Guzel menu olmus canimCumartesi
1 haslanmis yunurta
2 zeytin
1 kk peynir
salata
Aksam
3-4 kasik yogurt
Yawrukush Gonulmeyvesi
Benimde dizim epeydir agriyor Senemim, buz uyguluyorum gecmiyor.Bugun biraz daha iyi gibi, kizimla carsiya gidip yuruduk, dizimin zonklamasi gitti ama bacaklarim hala agriyor (et kesti denilir ya oyle agriyor 2 gundur)
| İsim | Pazartesi | Sali | Carsamba | Persembe | Cuma | Cumartesi | Pazar |
| Deryaondiet | |||||||
| ciseak77 | 200IA | ODUL | |||||
| Esperanza006 | ODUL | ||||||
| Stitch | ODUL | ||||||
| Tomrs | ODUL | ||||||
| Birikizmeselesi | |||||||
| AppLesma | ODUL | ||||||
| allymcbeal | |||||||
| Birniyetmeselesi | |||||||
| mifihafa | ODUL | ||||||
| angelnesss | |||||||
| Gonulmeyvesi | |||||||
| Huzurvermeyolunda | |||||||
| nnurc | ODUL | ||||||
| Melegimkorusun | ODUL |
Günaydınangelnesss esim naber? Nasil geciyor haftasonu? Ben elimden geldigince hafif tutuyorum, bakalim ptesi tartisi ne gostericek
Teşekkürler canmBiraz fazla olmus ama spor yapilmis
İnşallah kaptanım.tesekkur ederimmTamam canim evde olmayinca insan mecbur baska seyler yiyor.
CanimKozmogirl17 kaptanimla karistirdin Beni sanirim.
Kurabiyeleri odule sayalim melegimAma bu hafta cok dikkat etmeliyiz...
Bende iyiyim Tomriscim,biraktigin gibi..
Kiloyu veriyorsun isteyince, devam edersen buraya duzenin oturur canim
Cumartesi
1 haslanmis yunurta
2 zeytin
1 kk peynir
salata
Aksam
3-4 kasik yogurt
Yawrukush Gonulmeyvesi
Geçmiş olsun canım güzel menü olmuş hatta iki bebek emziriyırsın bence çok az 1 er dilim ekmek yiyebilirsin4 Ocak Cumartesi menüm
Evet öyle oldu yeni de pişirmiştim öyle bi koktu kiAksam yemegi cok erken diye acikip kurabiye yemissin gibi geldi bana. Aksam yemegi sonrasi bir ara ogun daha yap bence.
Evet sendin dimi vatoz baligi gibi silip supuruyorsun demistim ama bak simdi masallahin var seni merakla takip ediyorum canim tamgaz devamBenim daha tam 15 gün olmadı pazartesi olacak 3.5 kilo verdimm
Bende işe yaradı yoksa azıcık ucundan diyip yiyorum ben kiii burada çok azar işitmişimdirkaptanlarım hatırlar aşırı karbonhidrat ve sağlıksız şeyler yiyordum
Yok be canim gayet guzel olmus menun aksamda yememissin ki bisey spor da olaymis guzel olcakmisCuma menüm
10:00
2 dilim ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 1 parça peynir, 1 tatlı kaşığı tereyağ , naneli zencefil çayı
13:00
Biraz kereviz şapı ile humus yedim
Kesmedi pek
14:30
1 dilim ekmek, 50gr ton balığı
16:00
Zencefilli yeşil çay
18:00
1 bardak süt, 1 yulaflı bar
( bugün karbonhidrat bol oldu)
Su: 1,5-2 litre
Spor: 7000 adım
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Canim senin menun bol karbonhidratli olmus ama sporla telafi etmissin3 ocak cuma menü
Kahvaltı
2 yumurta tavada
1 dilim kepekli ekmek
1 salatalık
7 zeytin
Öğle
1 dilim peynirli börek
Akşam
7-8 kasık brokoli karnibahar salatasi bol yesillikli
3 kaşık yogurtlu eriste
Su
1 lt anca
Bol çay
Spor
15 dk leslie
6460 adım
Hepinize basarilar diliyorum kizlar bakalim u haftanin birincisi kimler olucakArkadaslar haftaya cuma gunune kadar, eslesen arkadaslarim birbirlerine destek olacak, menulerine yorum yapacak, spor yapmaya tesvik edecek, yememesi gereken bir seyi yemesin diye esler birbirine destek olacak, diger es gruplariyla saygi cercevesinde rekabet edecekler. :)TAKIM ICI ESLESTIRME LISTEMIZ
1.Melegimkorusun & @Birikizmeselesi
2. @Huzurvermeyolunda &Gonulmeyvesi
3. @AppLesma & @mifihafa
4. @DeryaOnDiet & @Esperenza006
5.stitch & angelnesss
6. @ciseak77 & @birniyetmeselesi
7. @Elizan-seyma & @allymcbeal
Haftaya cuma gunu verdikleri kilo yuzdelerine gore, 1. olan es grubu diledikleri bir tatliyi yemeye hak kazanacak.
Herkese keyifli , bol rekabetli , cok kilo vermeli bir hafta diliyorum.
Yaspasta olmamis canim ama menun genel olarak iyi sen nasilsin bu arada nurcum daha iyimisinYawrukush canim merhaba. Biraz daha iyiyim sukur kizlarim iyilesti. Kaburga agrisi cok fenaymis. Insallah artik daha cok burdayim
Sen nasilsin? Annen yaninda mi
Esim yok sanirim son zamanlarda takip edemedigim icin
Cuma menumu yazayim
Sabah: 1 yumurta, 1 kasik lor peyniri, 1 dilim salam, 1 dilim ekmek, 1 kucuk pankek
Ogle: 1 yumurtali kiymali yumurta,yogurt, salata
Aksam: karnabahar mantisi
Ara: 1 ince dilim yas pasta
su:3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi
Hosgeldiniz aramiza bikac gundur gelemedim ben ozlem kaptan yardimciniz insalllah kilolarimizdan kurtulcaz hep beraberGünaydınlar, çook sevindim bende, inşallah Cuma’ya kadar verimli bir hafta geçiririz, gruptada yeniyim, ben biraz geç uyandım bugün aç karnına tartıldım dün ilk kilo bildirimini yapmıştım 78,60 çıkmıştı, sabah tartılınca 77,80 çıktı, şimdilik gayet iyi gidiyor. Senin kilo durumu ve keyifler nasıl?
Menun guzel canim eliptik bisiklette baya kalori harcatiyor bende yapiyordum ama cocuklar tepesine tirmanmaya baslayinca anneme gonderdim biri 1 yasinda biri 2.5 cocuklarimin tehlikeli oluyor diye sporumdan vazgectim anlicaginSabah kahvaltım
1 dilim ekmek
Bir küçük kase ev yapımı yoğurt
1 salatalık
Çok az menemen
3 adet zeytin
2 çay
dün tartıda 78,60 çıkmıştım, bu sabah 77,80 çıktım.
Günde 50 dakika eliptik bisiklet sporu yapıyorum. Bol eksiler hanımlar
Medine hurmasimi canim baya kalorilidir bianda 5 tane fazla geldi ama tum gun kalori hesaplasak normal menun canim yuruyus te var ohh misDünki menüm
5 hurma 5 ceviz
Aksam 16.30
1 kase semuz otu yemegi
1 kase etli bohut
Salata
5,5 km yuruyus 9000 adimGonulmeyvesi Yawrukush
Harikasin canim tebriklerOzgecim cok tesekkur ederimbugun tatlilara pastalara hayir dedim yemedim hic aksam da sebzeyle gecirdim cok mutluyum
Sabah pankek oglen lahmacun biraz fazla olmus sanki canim bide latte var tabiBugunku menumu yazayim
Sabah: 2 yumurta, 2 pankek, 1 dilim peynir
Ara: 1 cay bardagi leblebi, 1 kuru incir, rezene cayi
Ogle: 1 lahmacun, salata, ayran
Aksam: haslanmis karnabahar, yogurt
Simdi de latte iciyorum
Su: 3.5 litre
Spor: 1 saat ev isi
Canim cok kalorili beslenmissin senemim bence sporda yapamiyorsan biraz daha dikkat etmelisin kuzumDunku menum
Sabah 3 yumurta ile peynirli yumurta yaptim, ailecek yedik. Ceyrek simit, peynir, donates, biber, cay, kale diye bir yesillik
Ara 1 adet cennet hurmasi biraz tahin ile
Oglen 3yk kuskus, 4yk rende kabak, yogurt (hepsi bir tabaga sigdi)
Sonrasi biraz atistirma karisik oldu
2. Ara patlamis misir yagsiz, beyaz peynir ve biraz uzum
3. Ara esim kebab yedi, ondan biraz yedim cikinca sadece etinden
Su cok icemedim. Spor suan yapamiyorum bacagimi incittim
angelnesss
Owww cok karbonhidrat yuklenmissin canim naptin sen biraz daha dikkat etmeliyizİyi aksamlar hanimlar bugunku menum
Sabah 10gibi
1haslama yumurta domstes 1kasik lor 5zeytin 2 dilim kizarmis ekmek az tereyagli cay
Yarim kase sutlac
Ogle 15gibi
4 kasik makarna az az kiymali salcali 3 kasik kadar patates kavurma 1 kase yogurt
Ara sade turk kahvesi
Aksam
18.30 da
Bir kasik patates iki kasik domatesli yumurta iki dilim ekmek
2.5 lt su spor bel egzersizi
Hosgeldin canim ozaman tam gaz devam aldiklarimizi beraber verelimSlm kizlar bir süre yoktum çok şükür yeni sağlam bir telefona kavuştum.
Mercimek koftesi cok degilse canim sorun yok nasil gidiyor mu kilolar tatlimBugünkü menüm
Sabah 11 15
1.5 sucuklu yumurta
7 tane zeytin
Tahin pekmez
Peynir
Çay
13 30
Bir bardak bitki çayı
15 00
1 tane mandalina
18 30
Mısırlı ayranlı çorba
Beyaz Lahana kavurması
Mercimek köftesi (bulgursuz)
Kıvırcık ve limon eşliğinde
15 dk egzersiz
Bacak
Kalça göbek
Göğüs hareketleri yapıldı
Günüm bitti
@Huzurvermeyolunda sen ne durumdasın canım bugün neler yedin ?
Sporlarin guzel canim menun biraz kacamakli olmus ama sporla dengelemissin sankiSelam kızlar cumartesi menüm
Sabah 10:30
2 yumurtadan sucuklu yumurta ve 1 dilim ekmek
Ara öğün
Şekersiz Türk kahvesi, 2 parça kabak tatlısı (tahin ve cevizli)
Akşam 18:30
Hamsi tava, salata, şalgam suyu, az ekmek
Su 2 lt
Spor
30 dakika koşu bandı
15 dakika eliptik
10 dakika dikey bisiklet
4x30 russian twist (karın)
4x15 crunch (karın)
4x15 hyper extension side (karın)
4x15 hyper extension (karın)
4x12 ön kol
4x20 arka kol
4x15 kol
Yawrukush Kozmogirl17
@Elizan-seyma
Sagol canim esim evde yanimda simdilik atesim dustu daha dogrusu buyuk oglum koray rahatsizlaninca ben iyilesmek zorunda kaldimCanim benim takimi dusunmek,kendine bak.
Acil sifalar gulum, hemen toparlarsin insallah.
Atese dikkat et ne olur , yetiskinlerde cok tehlikeli.
Esin evde olmazsa annene git yalniz kalma Ozlemim...
Aksam ki kacamak olmasaymis cok guzel olucakmis canim dedigin gibiİyi akşamlar Kızlar
Cumartesi menüm
10:30 bir parça peynir, biraz sucuklu yumurta, 2 dilim ekmek, domates, 1 tatlı kaşığı humus
13:30
Sade Türk kahvesi
16:30
1 kase şehriyeli tavuk çorbası, 5 kaşık Meksika fasulyesi eklenmiş salata
19:30
2 tane küçük ev yapımı kurabiye
( bu olmasaydı gün harikaydı)
Su: 2lt
Spor: 1 saat ev işi sadece
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @Birikizmeselesi esim seni de menülere ekliyorum ki takip etmen kolay olsun sende menünü yazınca beni ekle lütfen
Cok cok gecmis olsun canim biyle durumda menundeki kacamaklari gormuyorum benKüçük kızım hasta öğlen yine kustu gözleri kan çanağı gibi öksürüyor akşam götürelim dr a diye düşündüm eşim işten geldi ağladı gitmiycem dedi
Cumartesi menü
Sabah
Ara
5 fıstık
Öğlen
Akşam
Yoğurt kabak yemeği
Su 2 litre
Spor yapamadim
Menun guzel canim sporla ogunlerini dengelemissinBen menümü yazayım 4 Ocak
Sabah öğlen e kadar bişey yiyemedim canm istemedi
12 de kahvalti
Mantar li yumurta 4 lokma.yarim simit. 4 e kadar patates kızartması.kk peynir.2 siyah zeytin.2 yk havuç salatası.
2 gibi bir avuç fıstık çiğ.iki ceviz bir kuru incir.
Akşam
7 gibi geç oldu sanırım
2yk ton balığı,3 sarma,4yk yeşil fasülye kavurması.yarim domates
9 gibi 5 kestane olmasa iyiydi☹
1 buçuk litre ye yakın su
1 mile lesli. İpsiz ip atlama 100. Suguat 25
Oncelikle aramiza hosgeldin canim ben kaptan yardimciniz özlem insallah birlikte kilolarimizi vericez hayirlisiyla menun guzel suyun guzel sporun guzel4 Ocak Cumartesi menüm
Cok guzel gitmis masallah canimGrupa gireli tam 1 ay oldu 4 kilo vermişim hedefim 5 di
Sende yemin ettin dimi cok guzel menunCumartesi
1 haslanmis yunurta
2 zeytin
1 kk peynir
salata
Aksam
3-4 kasik yogurt
Yawrukush Gonulmeyvesi
Sagol kuzum onlarda hasta oldu yaa mecburen yavruslarla ilgilenmek zorundayim kuzum sen nasilsinCok cok gecmis olsun canim, sen yinede yalniz kalma, cocuklarla yardim edemese bile en azindan sana corba falan yapar k.validen.
Hem cocuklara da ac bi cizgifilm biraz dinlen
Sana da gecmis olsun senemcimBugun biraz daha iyi gibi, kizimla carsiya gidip yuruduk, dizimin zonklamasi gitti ama bacaklarim hala agriyor (et kesti denilir ya oyle agriyor 2 gundur)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?