canım gelsinde bi tam buğday unundan enfes ekmekler yapcam cekirdekli zeytinli keten tuhumlu cevizli ohh miss miss
güzel pişirirse sen de alırsın..
selam kızlar.tam geldim takıma saat 22,00 de kusenimgil ugradılar gitmek zorunda kaldım.anca gelebildim herkesler gitmiş
bugun yediklerim
sabah 1 tane portakal 1 tane elma
ara 1 avuç leblebi üzüm
öğlen 1 kase tarhana çorbası 2 kaşık bezelye yemeği 1 dilim ekmek
ara 1 elma
akşam 1 tabak nohut yemeği bol salata
ara 1 küçük fincan nescafe az şekerli
oy ne güzel valla bende istiyom bendee
tamam canım haberlerini bekliycem
maşallah ne güzel spor yapmışın kız sen bu akşamgitmiştir o yağların birazı
minnoşcum hayırdır ne yorulması kuzum bu kadar gelmişin de artık durmak yok asıl bundan sonra devam etmen lazım tatlım...sen bir kaç haftadır çok güzel veriyorsun bu hafta belki böyle dalgalanma haftasıdır cumaya kadar +larından kurtulcan merak etme canım eski verme tempona döenceksin meyvem haklı yaz geliyo ve bizim tatilde incecik dolaşmamız lazım birlikte başaracağız bunu
gunaydın kızlar ben galıba dun yedıgım bıseyden zehırlendım gercı kocama kalsa sen hıcbısey yemıyordun dogum gunudur dıye pastalar cerezler cok yedın ondan mıden kaldırmadı dedı . sevınsemmı uzulsemmı . mıdem kuculmus dıye sevındım ama aksam cok kotu mıdem bulanıyordu uyuyamadım dusunun homını gırtlak yemısım ne ac gozluyum yaaneysekı bugun sadece 100 gr artıdayım aksam sadece pılates yapabıldım ama gıderken gelırken kostur kostur yurudumkı kalorı yakabıleyım dıye bu aksam yuruyuste yaparsam o artı 100 gr da gıder ınsallahh saat 10 arazıye gıdıyorum buseferkı uzak bır yerde aksama gelırım kızlar artık havlar duzeldı ya benım haftada 3 gun arazım olur
günaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldım dünkü menümde kilo aldırıcı bişi yoktu ama hala fazla fazla artıdayım ne yapacağımı bilmiyorum moralim sıfır
sagol canım dun yemedıgım bısey kalmadı yaspasta cerez kola patateslı boree aaaaa ben patateslı boregı dısarda unutmustum o cabuk bozulur acaba ondanmı olduu hooofffminnosum gecmiş olsun canım..
yediklerini düşün bakalım neden sonra olustu bu durum ilac falan aldınmı.
belkide kocanın dediği gibi cok yediğinden psikolojikde olabilir..
100 gr hiç bişi değil canım sevindim senin adına ben de dün 400 gr vermişim bu gün 200 gr daha verrirsem ancak sabite ulasıcamm
günaydın arkadaşlar
ben sabah tartıldım dünkü menümde kilo aldırıcı bişi yoktu ama hala fazla fazla artıdayım ne yapacağımı bilmiyorum moralim sıfır
günaydın canımm..
dün pilav yedin ondan olmustur..
protein al bol bol..
sagol canım dun yemedıgım bısey kalmadı yaspasta cerez kola patateslı boree aaaaa ben patateslı boregı dısarda unutmustum o cabuk bozulur acaba ondanmı olduu hooofffneysem bugun ıyıyım cok sukur . bugun en az 200 gr gıtmesı lazımkı eksıye duseyım. ben bılıyorum kendımı artık gr gr gıder bu kılolar . cuma gunu gıresuna gıdıcem ya hıc kacamksız donucemm kı hemen 63 e ıneyım gece gec saatlerde bısede yemıycem ay ınsallah eksıde olurum bu cuma
tatlım proteinin zayıflamadaki payı ne? birde yumurta ve etin dışında neler proteinli oluyor
günaydın kızlar
dün diyetime harfiyen uydum, bu sabah kalktım tartıldım ve gözlerime inanamadım
500 gr artıdayım resmen yaa çıldırıcaaammm :84::84::84:
günaydın canımmm
ayyy nolcak bizim bu halimizzz
bende aklımı oynatıcam artık bıktım diyet mevzusundann
ayy kuyabıyem o oyle 1 gunluk bıseydır tatlım uzulme yaa belkı bıseyden dolayı su tutmustur vucudungünaydın kızlar
dün diyetime harfiyen uydum, bu sabah kalktım tartıldım ve gözlerime inanamadım
500 gr artıdayım resmen yaa çıldırıcaaammm :84::84::84:
offf belkıde oyuzdenn bılmıyorum meyvemmminnosum midenin isyan etmesi cok normal herseyi yemişsin..
ara ara yesen bişi olmazdı belki ama aynı gün hepsini yiyince tabi ağır gelir 1 ihtimal börekden olabilir oda cok zayıf çünkü 1 günde bozulmaz ki yaz günü değil..
cumaya kadar inş verirsin istediğin kadar tatlım..
canım protein kilo vermeyi hızlandırıyor daha cok tok tutuyor.
hayvandan gelen hersey protein bu nu böyle aklına yer edebilirsin..
sana tamamen protein yee demiyorum ama ona ağırlık ver sabah mesela 1 dilm ekmek yanında peynir süt
öğlen bi kac gün evden getir yine proteinli seyler olsun ..
aksamda aynı sekilde ban benim menüleri incelersen hep proteine yönelik..
günaydın canımmm
ayyy nolcak bizim bu halimizzz
bende aklımı oynatıcam artık bıktım diyet mevzusundann
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?