Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım bezelye yemeğinde kuşbaşı et vardı yazmayı unutmusum

evet hava harika bizde öyle
ayyy dedektiflik yapmam lazımm eğer ucundan kıyısından duyduğum sey doğruysa atarım kendimi köprünün birinden
mezar tasıma 55 i göremeden gitti dersinizz

ne duydun ki :44:

minnoşcugum umarım zehirlenmemişsindir miden küçülmüştür ondan.her zaman yediğinden az fazla yiyince ondan da rahatsız olmus olabilirsin..yediklerine baktım da iyice coşturmussun.o kadar az az yiyip sonra bunların hepsini yiyince mide napsın

Ne olsun prenses'im.. moralim bozuk..

ne oldu canım hayırdır??

gecen haftalarda hasta oldum cumartesi günü izin aldım.bugun gelmiş muhasebeci 10 tl istiyor.10 lirasında değilim de ya ne alaka ya hastayım üstüne evde dinlenmek için para vereceğim.aldıgımız izinler ücretliymiş.çok çok saçma.sinir oldum

sonra patronlardan biri tekerlekli sandelyesine popusunu ayarlayamadı büyük bir gümbürtüyle küt bir düştü çok komikti adam da gördü güldüğümü ayıp oldu ama zaten sinirlerim bozuktu patladım gitti

selam kızlar havalar düzeldi ama ben yorgunluktan ölcek gibiyimm

dünkü menüm:
sabah
1brd greyfurt suyu
1yum,zeytin,peynir,domates-biber,1çay k reçl,1dl ekmek

ara:1 port.

öğle:
2kş et sote,2kş pilav,salata,yoğurt

ara:1ince dilim kek,yeşil çay,1ceviz

akşam:
çorba,salata,yoğurt

ara:1port.

malesef özellerde coğu yerde öyle canım bizde de ek ödeme die bi olay var ondada aynı sey gecerli kesiyor gelmediğin günü..
ayy adama kim olasa gülerdi

afiyet olsun canım nidahcım kek yerine keske baska bişi yeseymişsin canım yaa elma portala yada kuru meyveli yoğurt olabilirdi.
günaydin kizlar, nasilsiniz.ben cok iyiyim cok güzel gidiyor diyetim :)

yasomm hoşgeldin canım..
ayy yasom yaa ben kızları bi türlü toparlayamıyorum hepsinde bi mutsuzluk ümitsizlik ..
kendilerine gelemediler mevsim gecisi depresyon vurdu tüm hatuları..
sen ne güzel toparlanmıssın gelmiyonmu takıma özlüyorum seni listeye girmesende katıl sohbetlerimize..

biliyorum canimya,aslinda gelmek istiyorum ama yine cuvallamaktan korkuyorum herseferinde mahcup oluyorum bu sefer yapicam deyip yapamadigim icin,cuma günü ayrildigim kiloya inebilirsem gelirim belki,istiyorum aslinda

kızlar ben bu hafta carsambadan kilo bildirip durumumuzu bi kontrol edelim diyorum en azından carsamba persembe acil canlarını calarız ve toparlanmaya calısırız ..
bu hafta durumlar cok kötü gibi geliyo bana.
karciceği hypatia kuyabiye ben minnos şuan için bildiğim bunlar ve hepsi artıda..
geriye nidah katrem nisa reyhan anna onlardada durum nasıl bilmiyorum ekside olsalar bile bbizi toparlayabilirlermi bide o var.
ben veririm fazlalığı cumaya kadar minnosda verir cünkü bizim az ama ben hormon alıyorm günden güne sisirirse onu da bilemicem..
bu fikrime ne dersiniz..

biliyorum canimya,aslinda gelmek istiyorum ama yine cuvallamaktan korkuyorum herseferinde mahcup oluyorum bu sefer yapicam deyip yapamadigim icin,cuma günü ayrildigim kiloya inebilirsem gelirim belki,istiyorum aslinda

yasom listeye girme canım gell menü bildir kilo bildir motive ol ama listeye girip kendini strese sokma istersen yinede sen bilirsin canım nezamn istersen listeyede girebilirsin

kızlar münümü değiştiriyorum..

sabah
kalınca 2 inicr
40 dk sonra
2 dilim ekmek peynir 9 madem yarım avuc leblebi

öğlen beyaz peynirli salata menemen (2 yumurta) yoğurt

ara 1 elma

aksam elma portakal süt 10 badem yarım avuc leblebi

aksam cankırıya gidicem maasımı cekmeye mecburen bu sekilde olucak menüm..

muhtemelen 4 de elmamı yerim 5 de giderken kuruyemiş ve süt olur 7 bucuk 8 e doğruda yine meyvelerimi yerim sonrada spora baslarım...

nys kızlar ben yemeğe cıkıyorum kızlar diyorum ama kimse yok malesefki in cinle konusyorum bendee menümede onlar yorum yapıcak bu gidişle

menüm:

Kahvaltı: Bir yeşil elma ve bir bardak yarım yağlı süt
Öğle: Bir kase tel şehriye çorba, bir kase yoğurt, 3 adet sarma ve piyaz salata
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Taze fasulye

Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan

piyazdan cok yemediysen süper afiyet olsun canımmm

merhaba arkadaşlar

bende menümü yazayım dairedeyim ama bir türlü masama oturamadım çok yoğunum
sabah
1 bardak çay. 1 dilim çavdar ekmeği. yarım yumurta. 2 çatal peynir
ara
1 tane kıymasız çiğ köfte (memurum cezalıydı ve benim için kıymasız yapmış mecburen yedim)
öğle
1 simit.1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase yoğurt çorbası. salata.

afiyet olsun canım tek bi tane çiğ köfteden bişi olmaz ama öğlen yemekhanede neden yemedin..
sonra sporu bıraktınmı..

afiyet olsun canım tek bi tane çiğ köfteden bişi olmaz ama öğlen yemekhanede neden yemedin..
sonra sporu bıraktınmı..

canım yemekhanede bugün mantı ve tatlı vardı ikisinede dayanamam o yüzden gitmedim ve simit aldım yedim birde öğlen 1 saat yürüdüm en uzak yerden aldım simidimi yürümek için akşamlarıda yürüyorum yarım saat koşu bandında ama akşam 15 dakika yürüyebildim çok rahatsızlandım gögsümde bir ağrı vardı ve nefes alamıyordum erkenden yattım ama bugün iyiyim şükür.

gecmiş olsun cnaım rüzgarda falan mı kaldın acaba..

ii yapmısın simit yiyerek havalar ısınsa ne güzel her öğlen 1 saat rahat rahat yürürsün..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…