prensesim tamam güzel menü amam hiç protein yok ..
proteine yer ver menülerinde inan ki cabucak vereksin bu kiloları..
günlük kilo basına 1.5 gr protein gerekiyor eğer zayıflıcaksan..
bak ben 58 kiloyum ve bana günlük 86 gr protein lazım seninde protein alman sart...
günaydın günaydın günadınnn....
kızzzzlaaaaarrrrr.....
haddiiii ennerjiiii istiyorummm bu günnn cok güzel bir günnn...
süperrr süüpppeeerrrr kiilolarrr vericezzz
hadii canlarımm hadii toparlanın bahar mutluluğu sarsın hepimizi.. bahar geldi ısındı heryerr bizimde içimiz ısınsınn ooooohhhhhhh
ayyy dedektiflik yapmam lazımm eğer ucundan kıyısından duyduğum sey doğruysa atarım kendimi köprünün birinden
mezar tasıma 55 i göremeden gitti dersinizz
hypatia seni aşağıda görüyorumnasılsın balımmm
Ne olsun prenses'im.. moralim bozuk..
ne oldu canım hayırdır??
gecen haftalarda hasta oldum cumartesi günü izin aldım.bugun gelmiş muhasebeci 10 tl istiyor.10 lirasında değilim de ya ne alaka ya hastayım üstüne evde dinlenmek için para vereceğim.aldıgımız izinler ücretliymiş.çok çok saçma.sinir oldum
sonra patronlardan biri tekerlekli sandelyesine popusunu ayarlayamadı büyük bir gümbürtüyle küt bir düştüçok komikti adam da gördü güldüğümü ayıp oldu ama zaten sinirlerim bozuktu patladım gitti
selam kızlar havalar düzeldi ama ben yorgunluktan ölcek gibiyimm
dünkü menüm:
sabah
1brd greyfurt suyu
1yum,zeytin,peynir,domates-biber,1çay k reçl,1dl ekmek
ara:1 port.
öğle:
2kş et sote,2kş pilav,salata,yoğurt
ara:1ince dilim kek,yeşil çay,1ceviz
akşam:
çorba,salata,yoğurt
ara:1port.
günaydin kizlar, nasilsiniz.ben cok iyiyim cok güzel gidiyor diyetim :)
malesef özellerde coğu yerde öyle canım bizde de ek ödeme die bi olay var ondada aynı sey gecerli kesiyor gelmediğin günü..
ayy adama kim olasa gülerdi
afiyet olsun canım nidahcım kek yerine keske baska bişi yeseymişsin canım yaa elma portala yada kuru meyveli yoğurt olabilirdi.
yasomm hoşgeldin canım..
ayy yasom yaa ben kızları bi türlü toparlayamıyorum hepsinde bi mutsuzluk ümitsizlik ..
kendilerine gelemediler mevsim gecisi depresyon vurdu tüm hatuları..
sen ne güzel toparlanmıssın gelmiyonmu takıma özlüyorum seni listeye girmesende katıl sohbetlerimize..
biliyorum canimya,aslinda gelmek istiyorum ama yine cuvallamaktan korkuyorum herseferinde mahcup oluyorum bu sefer yapicam deyip yapamadigim icin,cuma günü ayrildigim kiloya inebilirsem gelirim belki,istiyorum aslinda
yasom listeye girme canım gell menü bildir kilo bildir motive ol ama listeye girip kendini strese sokma istersen yinede sen bilirsin canım nezamn istersen listeyede girebilirsin
menüm:
Kahvaltı: Bir yeşil elma ve bir bardak yarım yağlı süt
Öğle: Bir kase tel şehriye çorba, bir kase yoğurt, 3 adet sarma ve piyaz salata
Ara: Bir yemek kaşığı kuru üzüm
Akşam: Taze fasulye
Su: 3 litre su
Yeşil çay: 2 fincan
merhaba arkadaşlar
bende menümü yazayım dairedeyim ama bir türlü masama oturamadım çok yoğunum
sabah
1 bardak çay. 1 dilim çavdar ekmeği. yarım yumurta. 2 çatal peynir
ara
1 tane kıymasız çiğ köfte (memurum cezalıydı ve benim için kıymasız yapmış mecburen yedim)
öğle
1 simit.1 bardak çay
ara
1 portakal
akşam
1 kase yoğurt çorbası. salata.
afiyet olsun canım tek bi tane çiğ köfteden bişi olmaz ama öğlen yemekhanede neden yemedin..
sonra sporu bıraktınmı..
canım yemekhanede bugün mantı ve tatlı vardı ikisinede dayanamam o yüzden gitmedim ve simit aldım yedim birde öğlen 1 saat yürüdüm en uzak yerden aldım simidimi yürümek için akşamlarıda yürüyorum yarım saat koşu bandında ama akşam 15 dakika yürüyebildim çok rahatsızlandım gögsümde bir ağrı vardı ve nefes alamıyordum erkenden yattım ama bugün iyiyim şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?