Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Tamm kaptan cezamı çekeyim artik

Bu fıstık ezmesini yapmayı erteledim sonuçta tatlı ve yağlı olacak biraz kilo verince yapmayı düşünüyorum
Kızlarım iyi büyük afedersiniz bu seferde ishal olmus zaten bu soğuk algınlığı mikropluymus
Küçük kızımın gözleri ilaçla kirimiziliklari azaldı sayılır

Eline saglik kaptanım yanlız benim hedef 72 di ilk sayfaya 75 yazılmış
Bence bal ve gelmez koyma, ben sadece fistik ve biraz hindistan cevizi yagi ile yapmistim, muthis olmustu. Tatli tadini bozuyor
Canim yaprak vazgeçtim cok sıkılırsam sabah kahvaltısından değişiklik olsun diye yapabilirim ilerde

yemezsen daha hizli gider kilolar. yemek zorunda degilsin tabiki, kazanmanin keyfi baska
ama haftada bir odul ile cok zayiflayan arkadasimiz da oldu. kendini cok sıkıp diyeti birakma da istersen odulu atla
Diyette bazen kacamaga doktorlar bile izin veriyor eğer yapmazsak sıkılmaya başlarız ve bu sefer diyetinde bırakırız
Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok mutlu bir carsamba gunu diliyorum.
Günaydın sayın kaptanım ⚘

Guzel menu arkadasim hic ekmek yok ne guzel sporda var sana guveniyorum gitsin kikolar

Hayırlı sabahlar biraz gıcık olmuş durumdayım şuan
Her sabah tartılıyorum 200 gram daha ekleniyor
Annemin tartısı fazla tartıyor biliyorum ama yinede canımı sıkıyor bu durum

Diyete başlarken bir gün önce akşam 73. Küsür çıkıp ertwsi sabah kendi evimde 71.4 çıkmıştım

Sanırım şekerli olan her şeylerden de uzak durmalıyım bal marmelat pekmez gb

Ama bence ben akşam 8 de içtiğim o 3ü bi arada nescafeden dolayı artı gözüküyorum bi daha asla içmek yok

Şimdi kahvaltı hazırlayayım

Canim benim herseyin karsilikli olduguna inanan biriyimdir. Sen de cok pozitifsin ve o yuzden pozitif goruyorsun.

Ama benim galiba bu hafta tartim pek pozitif olmayacak gibi

7 ocak menum
10;00_ 1 kase yulaf icine 1 avuc kuru meyve ve ceviz findik karisimi, ustune sut.
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 tabak kereviz salatasi, 120 gr kadar kirmizi et.
19:00_ 1 kase dondurulmus visne , 1 tane sebzeli ve ajvar soslu sandvic, 1 kase yagsiz tuzsuz misir patlagi.

su: 2,5 lt
spor: 15 dakika leslie (soz bugun en az 30 dakika)
50 mekik (cezami yaptim kaptanim )

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Gunaydin kizlar

7 ocak menum
Sabah 2 yumurta, yarim dilim light krem peynirli bagel, cay
Ogle bir tabak kuru fasulye, 150gr cig sugar snap peas
Ara sutlu nescafe
Ara bir avuc karisik cerez (bitter cikolata kapli badem, findik)
Aksam firinda somon, salata
Su maalesef yine cok yok
Spor da yapamadim, bacaklarim cok agriyordu dun
angelnesss

menun cok guzel esim, ahh su sporlar. bir turlu hayatimizin bir parcasi yapamiyoruz, bu hafta ben de cok spor yapamadim, kaybedersek bundan kaybedecegiz bence
ac hissetmiyorsan menulerin guzel bence, gunde 15mekik diyelim mi spor icin? en azindan bir baslangic olur

Ben de hic icemiyorum su, ama zamanla vucut alisiyormus ve tuvalete de daha az gitmeye basliyormussun. tabii aliskanliga dondurebilmek lazim ama bakalim, ben de deniyorum.

menun gayet guzel canim, kucuk siselerde su koysan isyerine ben oyle yapiyoerum hwergun 5 kucuk sise (2,5 lt) olmaz mi? Ya da en azindan 4 kucuk 2lt de cok iyi

menun gayet guzel canim, kucuk siselerde su koysan isyerine ben oyle yapiyoerum hwergun 5 kucuk sise (2,5 lt) olmaz mi? Ya da en azindan 4 kucuk 2lt de cok iyi
sisem var ama ben icmiyorum ki hic. hele bir de havalar sogudu simdi.
mesela bugun nedense cok usuyorum, o yuzden canim hic istemiyor su. dun aksam cok ictim (kendimce cok), hatta arada uyandigimda da gittim ictim ama usuyorsam daha da zor benim icin su icmek

duzelttim hedefini canim daralma tablosunda.
listeye girdiginde 72 diye belirtilmis zaten hedefin, ben yanlis not almisim.
haftaya guncelleyince listeyi duzelecek ilk sayfada da :)
Yawrukush

bence gicik olma tatlim. benim bir hafta persembeye kadar +1 goruyordum ve hep menulere dikkat edip spor yapmistim. cuma birden hem fazlalik gitmisti hem de eksiye dusmustum. (neyseki yarisma icin tam zamaninda )
bazen vucut bir sure tutunuyor ama sonra birden gidiyor. sen sadece devam et, onemli olan sureklilik ve bu kez cok iyi basladin ve eminim kisa zamanda mezun olucaksin

sicak su icsen canim madem usuyorsun.

zeytinyağlı şurada nedir? oglen icerigi cok gibi ama miktarlari bilemiyorum tabi. miktarlar cok degilse menun guzel, spor da var
harika gidiyorsun
Bu arada bir kucuk elma yedim tatli yerine unutmadan yazayim
super
Kızlar Lahana sarması yaparak sarması yiyebilir miyiz ne düşünüyorsunuz
miktarini dengelersen yiyebilirsin ama kapuska falan yapsan kiymali, ustune sarimsakli yogurtla mesela? :)
internette soyle bir bilgi buldum:
Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adet zeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
Kalori olarak cok degil sanki ama icerik olarak yogun, mihlama+ekmek+cikolatali sut. Bilemedim

Cerez yemende problem yok canim, hatta saglikli. hergun tuketebilirsin, sadece porsiyonlarina dikkat et. yanina da sut veya yogurt yersen daha da doyurucu olur
mifihafa esim nasilsin nasil gidiyor benim gayet iyi gidiyir cuma guzel eksilerle gelicem insallah
wohooo
canim misafirlikte yedigin icin aksami keske salata/sebze gibi hafif kapatsaydin. ve kestane hic olmamis boyle gunun ustune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…