Aynen canmİnsan misafirlikte ne yapacağını şaşırıyor
Tamm kaptan cezamı çekeyim artikCanim benim cok sagol, ne duali bir agzin var..
Guzel bir gun olmus canim, diyete iyice alistin, masallah :)
Oglen menun cok guzel olmus canim cekti Neslihancim :)
Spor olmamis dun, bugun azda olsa yuruyerek telafi edebilir misin?
Karataya cok benzer bir diyet olan paleo ile kilo verdim bende hep kilo problemim oldugunda.
Karatay cok ise yarayan bi diyet canim, kahvalti icin kisacik bir vakit ayirabilsen cok guzel olur aslinda..
Havalar soguyunca yuruyus vs de yapilmiyor, evde 15 dakikalik leslie yuruyusunu yapsan , hem kisa suruyo, hem etkili..
Bnde iyiyim canim, yillik saglik kontrollerimi yaptiriyorum, kan verip, dizim icin rontgen cektirecegim, sonrada kadin doguma gidecegim.
Hazir annem buradayken normal insanlar gibi azicik saglik islerimi halledeyim dedim.
Gunun guzel gecsin canim, kolayliklar diliyorum is yerinde:)
Iyi ki takimimizdasin canim, gunun guzel gecsin.
Lahana sarmasi ya da herhangi diger dolmalari ben az bulgur ekleyerek yapiyorum canim.Pirinc yerine az miktarda bulgur koyuyorum.Diyetteyken de oyle yaptim , doyacak kadar yedim ve diyetimi kotu etkilemedi.
Sende dene canim...
Aksam yememissin gulum, tum gun az yemissin aslinda..
Nasilsin Cisecim, okul nasil, sinav hazirliklari nasil?
Bu ne guzel bir menu, ne guzel egzersizler, ustune evde tertemiz olmus, ellerin dert gormesin melegim :)
Canim sen emziriyorsun , yedigin az miktarda cerezin diyetine zarari olmaz.
Yediklerinin miktarini cok azaltma olur mu, sutun etkilenmesin canim :)
Ahh Tomrisim ah misafirlik ,diyeti sabote etmis ama ev sahibide hakkaten ne lezzetli seyler yapmis..
Ne diyelim mecbur ceza gelecek :)))
Cok cok guzel canim, 1.5 lt gayet guzel miktar olarak, tebrik diyorum bunun icinde seni.:)
Güzel bir gün olmuş canım
Canım senin bebekler daha çok küçük ve iki tane gene iyi gidiyorsun bence zamanla herşey oturur daha çok erken sen kendine çok yüklenmeden sağlıklı seyler ye yeter fırsatını buldukça dinlenmeye çalış ev işi hallolur yemek de öyle bu dönem de önemli olan evlatlar
Canım bende evde yapmıştım baya iyi oldu hatta ben hiç bak pekmez koymadım direk hurma ile yiyordum ama bağımlılık yapıyo yaainsanın yedikçe yiyesi geliyor ben bitirdim rahatladım bir süre yapmam sen sadece tadımlık yerim diyorsan yap dene
Menü güzel canım yürüyüş de iyi olmuş suyu arttırmaya çalış en azından 2lt olsa güzel olurgerçi kışın su içmesi bana da çok zor geliyor
Canım önemli değil yarın tartılsan da olur ya da bu hafta es geçip Cuma ya tartılsan da olur demi kaptanımYawrukush bu sadece kendimizi kontrol etmek amaçlı haftasonu ipin ucu kaçtıysa kendimizi daha fazla sıkalım DİE kontrol tartısı var sen daha listede olmadığın için sorun olmaz canım
Bu fıstık ezmesini yapmayı erteledim sonuçta tatlı ve yağlı olacak biraz kilo verince yapmayı düşünüyorumAfiyet olsun canim fistik ezmesini bende cok severim :)
Yine guzel birgun olmus canim tebrikler:)
Nasil oldu evlatlar?
Cok cok guzel Neslihancim :)
Nasilsin canim epeydir yazisamadik:)
Guzel menu canim, kotu degil ,afiyet olsun :)
Harikasin Huzurcum, eski Huzurumuz aramiza geri dondu :)
Sporlarin sahane, suyun gayet guzel aksamki pideler olmasa harikaymis canim...
Canim kek icin bugun ekstra bel egzersizi yap olur mu,eline saglik kizinin, seninde orucunu Allah kabul etsin :)
Harikasin canim :)
Cok cok cok guzel bir menu, su ve egzersiz :)
Cok guzel olmus canim menun, suyun, egzersizin :)
Guzel birgun olmus nurcum, nasilsin canim?
Kuzun nasil oldu oda iyi mi?
Yap canim, seker yok icinde cok az pekmez ve bal ile yapip yiyebilirsin, afiyet olsun :)
Eline saglik kaptanım yanlız benim hedef 72 di ilk sayfaya 75 yazılmışTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet ciseak77 100 IA Esperanza006 Stitch Tomrs Birikizmeselesi AppLesma allymcbeal Birniyetmeselesi mifihafa BEL EG. angelnesss Gonulmeyvesi 10DK Y Huzurvermeyolunda nnurc Melegimkorusun
Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar.
Canim yaprak vazgeçtim cok sıkılırsam sabah kahvaltısından değişiklik olsun diye yapabilirim ilerdeBence bal ve gelmez koyma, ben sadece fistik ve biraz hindistan cevizi yagi ile yapmistim, muthis olmustu. Tatli tadini bozuyor
Diyette bazen kacamaga doktorlar bile izin veriyor eğer yapmazsak sıkılmaya başlarız ve bu sefer diyetinde bırakırızyemezsen daha hizli gider kilolar. yemek zorunda degilsin tabiki, kazanmanin keyfi baska
ama haftada bir odul ile cok zayiflayan arkadasimiz da oldu. kendini cok sıkıp diyeti birakma da istersen odulu atla
Birinci olunca dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazaniyorsunuz canim :)
Senin su tatli dilin yok mu canim, cok seviyorum bu pozitif konusma tarzini :)
Canim pazartesi mantiya 50 mekik ceza geliyor:)
Bugunku menun guzel kuzum.
Sigara birakma durumun nasil, her sey yolunda mi?
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin?
Günaydın sayın kaptanım ⚘Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok mutlu bir carsamba gunu diliyorum.
Guzel menu arkadasim hic ekmek yok ne guzel sporda var sana guveniyorum gitsin kikolarIyi aksamlar hanımlar
Menüm
Sabah 1230
Tonbalikli limonlu salata
1530
Kıymalı pırasa yanına yoğurt
Ara
Çeyrek dilimden kucuk cennet hurması 5 fıstık
1900
Yemekten önce 1 yesilcay
Etli nohut yoğurt bi kaç dilim soğan
Su 2 litre
Lesie 3 mil
Bazı plates hareketleri
Bacak popo ve göbek 10 dk
Canim benim herseyin karsilikli olduguna inanan biriyimdir. Sen de cok pozitifsin ve o yuzden pozitif goruyorsun.Birinci olunca dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazaniyorsunuz canim :)
Senin su tatli dilin yok mu canim, cok seviyorum bu pozitif konusma tarzini :)
Canim pazartesi mantiya 50 mekik ceza geliyor:)
Bugunku menun guzel kuzum.
Sigara birakma durumun nasil, her sey yolunda mi?
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin?
menun cok guzel esim, ahh su sporlar. bir turlu hayatimizin bir parcasi yapamiyoruz, bu hafta ben de cok spor yapamadim, kaybedersek bundan kaybedecegiz benceİyi akşamlar
Bu gece geç giriş yaptım.işyerinde işim uzadı.hemen bugünün menüsünü aktarıyorum.
10:00 2 adet kuru incir 1 adet ceviz 1 elma
13:00 1 kase mercimek çorbası 1 adet lahmacun 1 adet çiğ köfte
18:30 1 kase isebze çorbası ,1 tabak fırında kıymalı karnabahar ve brokoli bol yoğurt
2 litre su içmeye devam :)
Bir de karnabahar 2 gündür yakamı bırakmıyor işyerinde ve evde
Spor yapamadım...
stitch Yawrukush Kozmogirl17
ac hissetmiyorsan menulerin guzel bence, gunde 15mekik diyelim mi spor icin? en azindan bir baslangic olurYawrukush merhaba çok teşekkürler yılbaşından sonra menülerimi ayarlamaya çalışıyorum ama açlık hat safhada karatay yapsam diyorum sabah kahvaltı olayı var uykudan feragat etmem lazım menülerimi genelde karataya uygun yapmaya çalışıyorum ama spor eksik istanbulda hava son 3 gündür çok soğuk eve zor atıyorum kendimi spor olayını tekrar hayatıma sokarsam güzel olacak sen nasılsın senin hayatın nsl gidiyor?
Ben de hic icemiyorum su, ama zamanla vucut alisiyormus ve tuvalete de daha az gitmeye basliyormussun. tabii aliskanliga dondurebilmek lazim ama bakalim, ben de deniyorum.Bugün 1.5 litre su içmeyi başardım normale göre az biliyorum ama ben hiç su içemeyen biri olarak baya iyi içtim bugün bi litre bile olmuyordu diğer günler bundan dolayı da kilo veremedim galiba
Ama 1 saatte 3 kere lavaboya gittim yanii
menun gayet guzel canim, kucuk siselerde su koysan isyerine ben oyle yapiyoerum hwergun 5 kucuk sise (2,5 lt) olmaz mi? Ya da en azindan 4 kucuk 2lt de cok iyiGunaydin kizlar
7 ocak menum
Sabah 2 yumurta, yarim dilim light krem peynirli bagel, cay
Ogle bir tabak kuru fasulye, 150gr cig sugar snap peas
Ara sutlu nescafe
Ara bir avuc karisik cerez (bitter cikolata kapli badem, findik)
Aksam firinda somon, salata
Su maalesef yine cok yok
Spor da yapamadim, bacaklarim cok agriyordu dun
angelnesss
sisem var ama ben icmiyorum ki hic. hele bir de havalar sogudu simdi.menun gayet guzel canim, kucuk siselerde su koysan isyerine ben oyle yapiyoerum hwergun 5 kucuk sise (2,5 lt) olmaz mi? Ya da en azindan 4 kucuk 2lt de cok iyi
duzelttim hedefini canim daralma tablosunda.Bu fıstık ezmesini yapmayı erteledim sonuçta tatlı ve yağlı olacak biraz kilo verince yapmayı düşünüyorum
Kızlarım iyi büyük afedersiniz bu seferde ishal olmus zaten bu soğuk algınlığı mikropluymus
Küçük kızımın gözleri ilaçla kirimiziliklari azaldı sayılır
Eline saglik kaptanım yanlız benim hedef 72 di ilk sayfaya 75 yazılmış
Canim yaprak vazgeçtim cok sıkılırsam sabah kahvaltısından değişiklik olsun diye yapabilirim ilerde
Diyette bazen kacamaga doktorlar bile izin veriyor eğer yapmazsak sıkılmaya başlarız ve bu sefer diyetinde bırakırız
Günaydın sayın kaptanım ⚘
bence gicik olma tatlim. benim bir hafta persembeye kadar +1 goruyordum ve hep menulere dikkat edip spor yapmistim. cuma birden hem fazlalik gitmisti hem de eksiye dusmustum. (neyseki yarisma icin tam zamanindaHayırlı sabahlar biraz gıcık olmuş durumdayım şuan
Her sabah tartılıyorum 200 gram daha ekleniyor
Annemin tartısı fazla tartıyor biliyorum ama yinede canımı sıkıyor bu durum
Diyete başlarken bir gün önce akşam 73. Küsür çıkıp ertwsi sabah kendi evimde 71.4 çıkmıştım
Sanırım şekerli olan her şeylerden de uzak durmalıyım bal marmelat pekmez gb
Ama bence ben akşam 8 de içtiğim o 3ü bi arada nescafeden dolayı artı gözüküyorum bi daha asla içmek yok
Şimdi kahvaltı hazırlayayım
evet negatif bol eksili olsunCanim benim herseyin karsilikli olduguna inanan biriyimdir. Sen de cok pozitifsin ve o yuzden pozitif goruyorsun.
Ama benim galiba bu hafta tartim pek pozitif olmayacak gibi
7 ocak menum
10;00_ 1 kase yulaf icine 1 avuc kuru meyve ve ceviz findik karisimi, ustune sut.
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 tabak kereviz salatasi, 120 gr kadar kirmizi et.
19:00_ 1 kase dondurulmus visne , 1 tane sebzeli ve ajvar soslu sandvic, 1 kase yagsiz tuzsuz misir patlagi.
su: 2,5 lt
spor: 15 dakika leslie(soz bugun en az 30 dakika)
50 mekik (cezami yaptim kaptanim )
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
sicak su icsen canim madem usuyorsun.sisem var ama ben icmiyorum ki hic. hele bir de havalar sogudu simdi.
mesela bugun nedense cok usuyorum, o yuzden canim hic istemiyor su. dun aksam cok ictim (kendimce cok), hatta arada uyandigimda da gittim ictim ama usuyorsam daha da zor benim icin su icmek
zeytinyağlı şurada nedir? oglen icerigi cok gibi ama miktarlari bilemiyorum tabi. miktarlar cok degilse menun guzel, spor da varİyi akşamlar kızlar ve merhabalar canım eşim @ciseak77
Bugün ki menüm
Uyanınca : 1 bardak ılık su
Sabah: 2 adet zeytin, çok az peynir, 1 bardak çay, 1 dilim ekmek, 1 çay kaşığı kadar zahter
Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi, 1 adet kuru kayısı ve kuru üzüm, 1 adet susamlı kraker
Öğle: etli mantı, zeytinyağlı şurada, çay, çok az kadayıf
Ara öğün: yeşil elma
Akşam: sebzeli tavuk haşlama az miktar, salata, 1 küçük kase yoğurt, 2 adet salatalık turşusu
Gün boyu 2 LT su, Akşam 50 dakika eliptik spor
Herkese bol eksiler
harika gidiyorsunAmin Allah razi olsun.Tamam kaptanim soz veriyorum zaten sabah disarda olmak beni yordu bir an evvel uyumak istiyorum. Gelsin eksiler gitsin kilolarrrrrr.
Burada oldugum icin kendimi iyi hissediyorum sizlerin destegi ile kilolardan kurtulacagim insallah. Hepinize iyi geceler.
superBu arada bir kucuk elma yedim tatli yerine unutmadan yazayim
miktarini dengelersen yiyebilirsin ama kapuska falan yapsan kiymali, ustune sarimsakli yogurtla mesela? :)Kızlar Lahana sarması yaparak sarması yiyebilir miyiz ne düşünüyorsunuz
Kalori olarak cok degil sanki ama icerik olarak yogun, mihlama+ekmek+cikolatali sut. Bilemedimİyi akşamlar @birniyetmeselesi nasılsın canım eşim?
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen
Mıhlama(4-5 kaşık)
Bir dilim ekmek
Ara
Bir bardak çikolatalı süt
Spor
30 dk yürüyüş
Step
Su:2L
Yawrukush stitch Kozmogirl17
İyi akşamlar Kızlar
Salı menüm
8:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates, 2 adet wasa, yeşil çay
10:30
Şade Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata(%95)
13:00
Peynirli tost
16:00
2 kuru hurma, filtre kahve
18:00
Fırında balık , 2-3 dilim fırında patates, salata
Su: 2lt
Spor: 7000 adım + 2,5 saat evde detaylı temizlik
Yawrukush Kozmogirl17 stitch @Birikizmeselesi
Cerez yemende problem yok canim, hatta saglikli. hergun tuketebilirsin, sadece porsiyonlarina dikkat et. yanina da sut veya yogurt yersen daha da doyurucu olur7 Ocak menüm
sabah : 1yumurta ,1 dilim tam buğday ekmeği, , peynir , çay
Ara : bir cennet meyvesi
Öğle :6 - 7 kaşık tavuklu bulgur pilavı , küçük kase et sulu şehriye çorbası
ara : Galeta 3 - 4 adet
Akşam : yemek yiyemedim çerez yedim az çekirdekve bir avuç yerfıstığı
su:2,5 litre
Spor : 3000 adım ve 1saat ev işi
15 dk Leslie
Çerezi de yemek istemiyorım ama emzirirken yağlı tohumlar ceviz fıstık fındık sütü yağlı yapıyor ama bundan sonra gün içerisinde yemeye dikkat ederim eğer yersemakşam yemek hazırlayıp yemeye vaktim olmuyor bazen çünkü bebeğim hep aynı saatte kuduruyor
Yawrukush @Melegimkorusun Kozmogirl17 stitch sevgiler iyi geceler
wohooomifihafa esim nasilsin nasil gidiyor benim gayet iyi gidiyir cuma guzel eksilerle gelicem insallah
canim misafirlikte yedigin icin aksami keske salata/sebze gibi hafif kapatsaydin. ve kestane hic olmamis boyle gunun ustuneSlm kizlar 7 Ocak menum
Sabah geç kalktım 11 gibi
Tereyagda yumurta ,kk peynir yarım dilim ekmek
Öğle 12 buçuk
Bir iki parça Maraş tarhana su bir tane ceviz 6 kadar kuru üzüm
Öğle sonrası gezmem vardı 2 buçuk gibi
Bir kase tarhana çorbası,2yk fellah köfte,küçük biber dolması bir tane ,3 yaprak sarması serçe parmağın kadardı. Bir börek ve baklava yemesem olmazdı çok güzeldi ev yapımı ayyyyykadincagiz 8 çeşit yapmıştı emeğe ayıp olurdu yesem bir türlü yemesem bir türlü birde eşimin teyzesi niye yemiyorsun hiç yemedin
Akşam 6 buçuk
Bir tabak mantarlı sucuklu sulu yemek ,3yk bulgur pilavı, karnıbahar turşusu bir adet
Saat 9 gibi kestane yedim yemesem iyiydi 6 adet
Şuan çok açım kendimi tutuyorum
Şu bir buçuk litre ye yakın
Gezmeye yürüyerek gittim. Gidiş geliş yarım saatimi almistr
Kaptan henüz regl olmadım
bol bol cay-kahve-bitki cayi iciyorumsicak su icsen canim madem usuyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?