Merhabalar canım Akşam yok mu, akşam atladın mi yoksa , genel olarak çok iyi tebriklerİyi akşamlarbirniyetmeselesi nasılsın canım eşim?
Sabah
Omlet
Kahve
Öğlen
Mıhlama(4-5 kaşık)
Bir dilim ekmek
Ara
Bir bardak çikolatalı süt
Spor
30 dk yürüyüş
Step
Su:2L
@Yawrukushstitch @Kozmogirl17
zeytinyağlı şurada nedir? oglen icerigi cok gibi ama miktarlari bilemiyorum tabi. miktarlar cok degilse menun guzel, spor da var
Yok miktarı çok değildi, zaten memur olduğum için yemekhanede çıkan yemeklerden olunca birde pırasa olunca yiyeyim dedim, azcıktı mini bir kasebirden kendimi azarlanmış hissettim bugün ki menümü paylaşmaya korkuyorum akşam sadece salata yicem
heee zeytinyagli pirasa (surada diye yazilmis da menunde)stitch Yok miktarı çok değildi, zaten memur olduğum için yemekhanede çıkan yemeklerden olunca birde pırasa olunca yiyeyim dedim, azcıktı mini bir kase birden kendimi azarlanmış hissettim bugün ki menümü paylaşmaya korkuyorum akşam sadece salata yicem
Akşam salatamı yedikten sonra bir menü paylaşayımheee zeytinyagli pirasa (surada diye yazilmis da menunde)
pirasa guzel bence, manti da azsa menun guzeldi. bugunku menune de bakayim o zaman
azarlamak mi, yok yawf, sadece yorumladim. kotu birsey olunca ozge ceza veriyor zaten. biz de yorumlayip daha da guzellestirmeye calisiyoruz kendimizce
Çok geçmiş olsun, salgın var dikkat edin, inşallah en kısa zamanda düzelir başlarsınız sporunuzaMerhaba kızlar nasılsınız bir kaç zamandır uğrayamıyorum malum misafirler eltimin amelyatı gelmeler gitmeler bitmedi 2 haftadan fazladırda hastayım dinlenemediğim için de geçmedi daha yeni 2 gündür yorgan döşek yatıyorum off bu kadar stresli hareketli hayatı sevmiyorum birde çocuk olsa düşünemiyorum bile eltimin küçük oğlu bana çok düşkün ayaktaysam mutlaka eteğime yapışır Allah ım diyom bu böyle yapıyosa kendi çocuğum bana ne yapmaz ki korkudan tartıya hiç çıkmadım istanbulda hava çok soğuk burnumu bile çıkarmıyorum iki gündür şu hastalığım geçsin evde spora başlıycam artık napim
Bende sabah bi yarım litre içtim dışarı çıkacağım için ara verdim şimdi yine yudum yudum devam ediyorum su içmeden zayıflamak zor diyorlarBen de hic icemiyorum su, ama zamanla vucut alisiyormus ve tuvalete de daha az gitmeye basliyormussun. tabii aliskanliga dondurebilmek lazim ama bakalim, ben de deniyorum.
bence gicik olma tatlim. benim bir hafta persembeye kadar +1 goruyordum ve hep menulere dikkat edip spor yapmistim. cuma birden hem fazlalik gitmisti hem de eksiye dusmustum. (neyseki yarisma icin tam zamaninda)
bazen vucut bir sure tutunuyor ama sonra birden gidiyor. sen sadece devam et, onemli olan sureklilik ve bu kez cok iyi basladin ve eminim kisa zamanda mezun olucaksin
Kızlar ıyı aksamlar hepinize iki gündür gelemiyorum sevgili esim yazıcam nedenlerini simdi yürüyüs yapıyorım kazasız belasız bi bitireyimnde hic canım istemiyr cunki zor cıktım kosu bandına vallaGonulmeyvesi
evet ben bir turlu zayiflamayamiyorum zaten. su icmememi suclayabilir miyim ki acabaBende sabah bi yarım litre içtim dışarı çıkacağım için ara verdim şimdi yine yudum yudum devam ediyorum su içmeden zayıflamak zor diyorlar
evet benim de cok oldu 50ler ile vedalasali. ama gorecegiz yakinda, sadece boyle devam etmeliyizAy inşallah benimde senin gibi olur hayatımda 50 li rakamları ne zamam gördüm hatırlamıyorum bugün bişey için eski rapırlarıma bakıyorum 7 sene önce yine 68 kiloymuşum o yüzden 57 56 bu rakamlar benim için hayal ama yakın hayaller inşallah düşeceğime inanoyırum
evet ben bir turlu zayiflamayamiyorum zaten. su icmememi suclayabilir miyim ki acaba
evet benim de cok oldu 50ler ile vedalasali. ama gorecegiz yakinda, sadece boyle devam etmeliyiz
evet canim pek birsey yememissin. Ama canin istemediyse de zorlamanin bir anlami yok tabiki.Iyi aksamlar
Menüm
Geç yaptık kahvaltıyı
12 gibi 5 fistik
1300
Peynirli tb ekmekli 1 adet tost 3 zeytin
Ara yok
Saat1630
Nohut yoğurt 2 kaşık ezme
Saat
1830
1 brk yeşilçay
Çok acıkırsam
1 havuç
Şu 2.5 litre
Spor lesie 3 mil
Bugün canim hiçbirşey istemiyor
Sırtım ağrıyor sporlardan mi oldu bilemedim
iyi sporlar canim. Hayirdir ayagin mi aciyor yoksa sadece yorgunluk mu var?Kızlar ıyı aksamlar hepinize iki gündür gelemiyorum sevgili esim yazıcam nedenlerini simdi yürüyüs yapıyorım kazasız belasız bi bitireyimnde hic canım istemiyr cunki zor cıktım kosu bandına vallaGonulmeyvesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?