Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yawrukush merhaba çok teşekkürler yılbaşından sonra menülerimi ayarlamaya çalışıyorum ama açlık hat safhada karatay yapsam diyorum sabah kahvaltı olayı var uykudan feragat etmem lazım menülerimi genelde karataya uygun yapmaya çalışıyorum ama spor eksik istanbulda hava son 3 gündür çok soğuk eve zor atıyorum kendimi spor olayını tekrar hayatıma sokarsam güzel olacaksen nasılsın senin hayatın nsl gidiyor?

Amin Allah razi olsun.Tamam kaptanim soz veriyorum zaten sabah disarda olmak beni yordu bir an evvel uyumak istiyorum. Gelsin eksiler gitsin kilolarrrrrr.
Burada oldugum icin kendimi iyi hissediyorum sizlerin destegi ile kilolardan kurtulacagim insallah. Hepinize iyi geceler.

Çok iyisin eşim. Kadayıf da sorun değil bence :)

Ben bugün tartıldım inanılır gıbı değil tam 85.0 kg ım Yawrukush Melegimkorusun ama foto cekemedım
Süpersin canım ilk diyete başlandığında ödemde çok gittiği için kilo baya hızlı gidiyor bir de sen emzirıyorsun Harika sonuç olmuş Eminim en kısa sürede hedefine ulaşacaksın canım
bence tartıldığımda çok yemişim ve çok su içmişimdir canım birinci olunca ne oluyor
Birinci olan bir porsiyon tatlı hakkı kazanıyor canım aslına bir nevi motivasyon amaçlı ister yersin istersen yemezsin sana kalmış
o kadar sporun içinde mantı bile gözüme çok gelmedi
Harika bir gün olmuş canım
Kizlar ben bir dus alip doktora gidiyorum, yillik kontrol icin.
Yine her firsatta yazacagim size, opuyorum simdilik.
Kolay gelsin canım
Yine çok güzel
Allah kabul etsin canım yine Harika Birgün olmuş kekten uzak dur
Kadayıf olmasaymış harikaymış afiyet olsun canım
Süper canım
Kızlar Lahana sarması yaparak sarması yiyebilir miyiz ne düşünüyorsunuz
Porsiyon kontrolü yaparsan olur canım neden olmasın pirinç yerine bulgurla yap ya da pirinç-bulgur karışık yap ama içine biraz kimyon yok bence karnabaharda bulgurda gaz yapıyor bebekleri rahatsız etmesin
Güzel bir gün olmuş canım

İyi akşamlar Kızlar
Salı menüm
8:00
1 haşlanmış yumurta, 1 dilim beyaz peynir, domates, 2 adet wasa, yeşil çay

10:30
Şade Türk kahvesi, 2 kare bitter çikolata(%95)

13:00
Peynirli tost

16:00
2 kuru hurma, filtre kahve

18:00
Fırında balık , 2-3 dilim fırında patates, salata

Su: 2lt
Spor: 7000 adım + 2,5 saat evde detaylı temizlik

Yawrukush Kozmogirl17 stitch Birikizmeselesi

Teşekkür ederim canım inşallah çabuk gider kilolar ama bir yerden sonra duraksama dönemi önemli bakalım inşallah veririz . Menün harika olmuş wasa balık bitter mükemmelsin keşke evde de de böyle diyet eşimiz olsa ya ne güzel hep istikrar tam istikrar olur yediğiiizde içtiğimizde :))

7 Ocak menüm

sabah : 1yumurta ,1 dilim tam buğday ekmeği, , peynir , çay

Ara : bir cennet meyvesi

Öğle :6 - 7 kaşık tavuklu bulgur pilavı , küçük kase et sulu şehriye çorbası

ara : Galeta 3 - 4 adet

Akşam : yemek yiyemedim çerez yedim az çekirdek ve bir avuç yerfıstığı

su:2,5 litre
Spor : 3000 adım ve 1saat ev işi
15 dk Leslie

Çerezi de yemek istemiyorım ama emzirirken yağlı tohumlar ceviz fıstık fındık sütü yağlı yapıyor ama bundan sonra gün içerisinde yemeye dikkat ederim eğer yersem akşam yemek hazırlayıp yemeye vaktim olmuyor bazen çünkü bebeğim hep aynı saatte kuduruyor

Yawrukush Melegimkorusun Kozmogirl17 stitch sevgiler iyi geceler

Slm kizlar 7 Ocak menum
Sabah geç kalktım 11 gibi
Tereyagda yumurta ,kk peynir yarım dilim ekmek
Öğle 12 buçuk
Bir iki parça Maraş tarhana su bir tane ceviz 6 kadar kuru üzüm
Öğle sonrası gezmem vardı 2 buçuk gibi
Bir kase tarhana çorbası,2yk fellah köfte,küçük biber dolması bir tane ,3 yaprak sarması serçe parmağın kadardı. Bir börek ve baklava yemesem olmazdı çok güzeldi ev yapımı ayyyyy kadincagiz 8 çeşit yapmıştı emeğe ayıp olurdu yesem bir türlü yemesem bir türlü birde eşimin teyzesi niye yemiyorsun hiç yemedin
Akşam 6 buçuk
Bir tabak mantarlı sucuklu sulu yemek ,3yk bulgur pilavı, karnıbahar turşusu bir adet
Saat 9 gibi kestane yedim yemesem iyiydi 6 adet
Şuan çok açım kendimi tutuyorum
Şu bir buçuk litre ye yakın
Gezmeye yürüyerek gittim. Gidiş geliş yarım saatimi almistr
Kaptan henüz regl olmadım

Biraz kaçamaklı bir menü olmuş tanıdık oluncada insan bişey diyemiyor ama ben tedavi altındayım dyorum artık bi süre yemem yasak diyorum geçen misafirlikte böyle dedim
Karbonhidratlı besinler çabuk acıktırıyor bunu farkettim
Bol su iç susamadan iç acıkma hissi gidecektir bi yarım saat bi saate ilaç gibi düşün hemen etki etmiyor

İnsan misafirlikte ne yapacağını şaşırıyor

Canim benim cok sagol, ne duali bir agzin var..

Guzel bir gun olmus canim, diyete iyice alistin, masallah :)

Oglen menun cok guzel olmus canim cekti Neslihancim :)
Spor olmamis dun, bugun azda olsa yuruyerek telafi edebilir misin?

Karataya cok benzer bir diyet olan paleo ile kilo verdim bende hep kilo problemim oldugunda.
Karatay cok ise yarayan bi diyet canim, kahvalti icin kisacik bir vakit ayirabilsen cok guzel olur aslinda..
Havalar soguyunca yuruyus vs de yapilmiyor, evde 15 dakikalik leslie yuruyusunu yapsan , hem kisa suruyo, hem etkili..
Bnde iyiyim canim, yillik saglik kontrollerimi yaptiriyorum, kan verip, dizim icin rontgen cektirecegim, sonrada kadin doguma gidecegim.
Hazir annem buradayken normal insanlar gibi azicik saglik islerimi halledeyim dedim.
Gunun guzel gecsin canim, kolayliklar diliyorum is yerinde:)

Iyi ki takimimizdasin canim, gunun guzel gecsin.

Kızlar Lahana sarması yaparak sarması yiyebilir miyiz ne düşünüyorsunuz
Lahana sarmasi ya da herhangi diger dolmalari ben az bulgur ekleyerek yapiyorum canim.Pirinc yerine az miktarda bulgur koyuyorum.Diyetteyken de oyle yaptim , doyacak kadar yedim ve diyetimi kotu etkilemedi.
Sende dene canim...

Aksam yememissin gulum, tum gun az yemissin aslinda..
Nasilsin Cisecim, okul nasil, sinav hazirliklari nasil?

Bu ne guzel bir menu, ne guzel egzersizler, ustune evde tertemiz olmus, ellerin dert gormesin melegim :)

Canim sen emziriyorsun , yedigin az miktarda cerezin diyetine zarari olmaz.
Yediklerinin miktarini cok azaltma olur mu, sutun etkilenmesin canim :)

Ahh Tomrisim ah misafirlik ,diyeti sabote etmis ama ev sahibide hakkaten ne lezzetli seyler yapmis..
Ne diyelim mecbur ceza gelecek :)))

Cok cok guzel canim, 1.5 lt gayet guzel miktar olarak, tebrik diyorum bunun icinde seni.:)

TUM CITIRLARIN DIKKATINE
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans

SALI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
İsimPazartesiSaliCarsambaPersembeCumaCumartesiPazar
Deryaondiet 50 M
ciseak77100 IA
Esperanza006
Stitch
Tomrs10DK Y
Birikizmeselesi
AppLesma
allymcbeal 50 M
Birniyetmeselesi
mifihafaBEL EG.
angelnesss10DK Y
Gonulmeyvesi10DK Y
Huzurvermeyolunda
nnurc
Melegimkorusun

Menu ve egzersizlerinizi duzenli yazdiginiz icin tesekkur ediyorum kizlar.

E Esperenza006 , Huzurvermeyolunda nerelerdesiniz kizlar, menuler nerede?

Sınavlar bitecek bu hafta. Bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…