Ben iyiyim canim, bizim burada gun yeni basladi, kahvalti masasindayim.Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün hiç uğrayamadım dışarda işlerim vardı sonra eve gel çabuk çocuk derken ancak yazabiliyorum nasılsınız ne yapıyorsunuz ben bugün dışarda olduğum için günüm pek iyi geçmedi akşam menümü yazacağım
Yine guzel birgun olmus canim, cumaya guzel bir eksi gelecek senden :)Herkese selamlar bugünkü menümü yazıyorum hemen
Sabah 10 30
Biraz melemen
Zeytin
Peynir
Çay
İkindi 16 00
İki dilim tarçınlı elma
Bir dilim portakal
İki dilim de mandalina
Bir fincan yeşil çay
Akşam 18 00
Bir tabak yeşil mercimek yemeği
3 parça fırında tavuk ve patates
Bir kase yoğurt
20 15
Bir fincan nescafeiçtikten sonra midem bulanıyır ama
Toplamda 1 litre su yatana kdar yarım litre daha içicem inşallah
Bi saat de ev işi yaptım süpürme silme
Sevgili eşim senim nasıl gidiyor ?
Yawrukush Huzurvermeyolunda
Yine guzel birgun olmus canim, cumaya guzel bir eksi gelecek senden :)
Canim oncelikle Allah Kabul etsin.İyi aksamlar herkese
Sahur 5,30 1 haslama yumurta roka domates lor az peynir 1 zeytin 1 dilim esmer 1 dilim beyaz ekmek kizarmis cay su
İftar 18,10
Yarim kase tarhana 2 kasik pilav bir parca tavuk teflon tavada 3 kasik ispanak 4 kasik yogurt
Sade kahve
Tatli ve kek var evde ama ben yememek icin kendimi tutuyorum insallah ben kazanirim
Bugun disarda islerim vardi toplam 1saaten fazla bir oraya bir buraya dolandim daha egzersiz yapamadim yapabilirsem yazarim
Su daha 1 lt oldu daha
Canim Ben bu menulerle senin kilo verdigine eminim.Yaa inşallah kaptanım ama bu sabah tartıldım hiç bi hateketlenme yok hatta gram almışım gözüküyor neden böyle oldu üzüldüm
Bugün daha az yemeye çalıştım ama inşallsh güzel bi eksi gelir
İlk hedefime ulaşınca eşim yemeğe gideriz diyor dünde sordu ne zaman kutluyoruz diye daha gelemedim dedim
Kızlar iyi akşamlar nasılsınız bugün hiç uğrayamadım dışarda işlerim vardı sonra eve gel çabuk çocuk derken ancak yazabiliyorum nasılsınız ne yapıyorsunuz ben bugün dışarda olduğum için günüm pek iyi geçmedi akşam menümü yazacağım
Canım valla günde 3 e indirdim ama direkt bıraksam mu acaba azaltsam mı ki karar veremedim, iştahta artma oldu amaBirinci olunca dilediginiz bir tatliyi yemeye hak kazaniyorsunuz canim :)
Senin su tatli dilin yok mu canim, cok seviyorum bu pozitif konusma tarzini :)
Canim pazartesi mantiya 50 mekik ceza geliyor:)
Bugunku menun guzel kuzum.
Sigara birakma durumun nasil, her sey yolunda mi?
Guzel bir gun olmus canim, nasilsin?
Canim Ben bu menulerle senin kilo verdigine eminim.
Tartiya cok takilma, bazen birkac yuz gram fazla cikar sonra akabinde iner bu duzenini korudukca.
Moral bozmak yok , basbasa yemek fikride me guzelmis.
Azalt canim birakanlar azaltiyor,vucut o az ilede yasamaya alisiyor be sonra tamamen birakirsin.Harika gidiyorsun.Canım valla günde 3 e indirdim ama direkt bıraksam mu acaba azaltsam mı ki karar veremedim, iştahta artma oldu ama
Bizde aynilarini diyorduk sana hep, un, hamur isi,pilav ,seker turevlerinden uzak durunca zaten gidiyor kilolar.Teşekkürler kaptanım bu sözlerin şevklendirdi beni pes etmek yok asla
İlk hedefim 65'e kadar ekmek pilav makarna
Bulgur buğday içinde un olan hiçbirşeyi yemek yok ve saat 7 den sonrada bişey yemek yok
Evet sağolsun o da destek oluyor bende başlıcam dedi hatta
Bizde aynilarini diyorduk sana hep, un, hamur isi,pilav ,seker turevlerinden uzak durunca zaten gidiyor kilolar.
Kilolari ver sonrada bebis haberini alalim insallah
Kizlar size doyum olmuyor ama ben izninizle kaciyorum.Ilerleyen saatlerde gorusmek uzere.
Harika bi menu tebriklerHerkese selamlar bugünkü menümü yazıyorum hemen
Sabah 10 30
Biraz melemen
Zeytin
Peynir
Çay
İkindi 16 00
İki dilim tarçınlı elma
Bir dilim portakal
İki dilim de mandalina
Bir fincan yeşil çay
Akşam 18 00
Bir tabak yeşil mercimek çorbası
3 parça fırında tavuk ve patates
Bir kase yoğurt
20 15
Bir fincan nescafeiçtikten sonra midem bulanıyır ama
Toplamda 1 litre su yatana kdar yarım litre daha içicem inşallah
Bi saat de ev işi yaptım süpürme silme
Sevgili eşim senim nasıl gidiyor ?
Yawrukush Huzurvermeyolunda
Harika bi menu tebrikler
Insallah yansirSağol canımm inşallah tartıyada yansır eksiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?