Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

merhabalar

Kullanıcı Adı : ceyda76
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 43 (şimdilik)
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız + (3 kedi 1 köpek ) kızlarım 20 ve 13 yaşlarında
Yaşadığınız şehir: erzincan
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 73.600
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : başlangıç 1 yaşıma dayanıyor 1 yaş = 16 kilo ilk diyetim 5 öğün 4 öğüne indirilmiş.sonrası aldım verdim olarak devam etti.18 li yaşlarımda 78 kilolardan 49 kilolara düştüm diyetle.evlilik iki hamilelik derken yapıştı kilolar.2015 yılında özel bir diyetle 84 kilodan 58 kiloya düştüm .2 yıl koruduktan sonra erzincanda yapacak birşey bulamayınca yemeğe verdim kendimi.yine 70 li kiloları gördüm.üstüne birde menopoz eklendi haydi 79 kilo oldum.geçen yıl 24 aralıkta başladığım diyetimle mayıs ayında 69 kiloya kadar düştüm.yaz tatili araya girdi tabi.eve döndüm ki 73 olmuşum.eylül ayında yine diyete başladım.ekim sonu 73 ten 67 ye düşmüştüm.kasım ayında eşimle tatil yapalım dedik 20 gün tatil olunca vur patlasın çal oynasın sen her öğün tatlı yer misin...vallahi yedim eve döndüm gene 71 olmuşum sonra yılbaşı dedim bekle sonra başlarsın.velhasıl şimdi 73.6 kg gelmekteyim.çok mu uzattım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi daha zinde daha mutlu ve daha genç hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
hayır hep kendime rakiptim. ilk defa takım olmanın şevkini yaşayacağım

hosgeldin
gorunen o ki sen kilo vermeyi biliyorsun da korumada basarili degilsin :)
o zaman seni mezun edince de burada tutacagiz bir sure

Afiyet olsun. Bence kalori olarak sorun yok

Evet ilk hafta her gün 400 grm 500 gem veriyordum ödemim vardı heralde şimdi öyle değil onadan biraz moralim bozuluyor olmadı bende 2 sefer tartılıcam artık ama ben sabırsız ve meraklıyım galiba
diyet dönemlerinde ben baskülümü ortadan kaldırıp haftada sadece 1 kere tartılıyorum. metobolizmam strese girip yavaşlamaya başlıyor sık tartılırsam.

tatilden nefret edilir mi hic yawf, olsa da gitsek

yılda iki kere diyet bozdurdu bana tatiller ama. sabah rutinimde 2 yumurta (gezen tavuk olmazsa yiyemiyorum) 1 dilim beyaz peynir ve domatesim olmazsa gün boyu her gördüğüm yemeğe saldırmaya meyilliyim.eh tatilde buna ulaşamadım.

sporu yapalı henüz 1 saat geçmediyse benim önerim yoğurt yada kefir .metobolizmayı hızlandırıyor. aynı zamanda laktik asit birikmesinide önlüyor

Haklısın canm dayanamadım. Ben daha kızımı emziriyorum. 2 yas 3 aylık. O emince baya baya aciktiriyor. Dikkat ederim ins.

Aa gerçekten mi strese girip yavaşlıyor mı metabalizma
Benimki de mi öyle oldu acaba
evet diyetisyen kontrolünde zayıfladığım dönmelerde tüm diyetisyenlerim aynısını söylemişti. ondan alışkanlık haftada sadece 1 kere tartılıyorum diyete başlayınca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…