hosgeldinmerhabalar
Kullanıcı Adı : ceyda76
İsim (İsteğe Bağlı ): ceyda
Mesleginiz: ev hanımı
Yaşınız : 43 (şimdilik)
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: 2 kız + (3 kedi 1 köpek ) kızlarım 20 ve 13 yaşlarında
Yaşadığınız şehir: erzincan
Boyunuz : 168 cm
Kilonuz: 73.600
Hedef kilonuz : 63
Kilo alma hikayeniz : başlangıç 1 yaşıma dayanıyor 1 yaş = 16 kilo ilk diyetim 5 öğün 4 öğüne indirilmiş.sonrası aldım verdim olarak devam etti.18 li yaşlarımda 78 kilolardan 49 kilolara düştüm diyetle.evlilik iki hamilelik derken yapıştı kilolar.2015 yılında özel bir diyetle 84 kilodan 58 kiloya düştüm .2 yıl koruduktan sonra erzincanda yapacak birşey bulamayınca yemeğe verdim kendimi.yine 70 li kiloları gördüm.üstüne birde menopoz eklendi haydi 79 kilo oldum.geçen yıl 24 aralıkta başladığım diyetimle mayıs ayında 69 kiloya kadar düştüm.yaz tatili araya girdi tabi.eve döndüm ki 73 olmuşum.eylül ayında yine diyete başladım.ekim sonu 73 ten 67 ye düşmüştüm.kasım ayında eşimle tatil yapalım dedik 20 gün tatil olunca vur patlasın çal oynasın sen her öğün tatlı yer misin...vallahi yedim eve döndüm gene 71 olmuşum sonra yılbaşı dedim bekle sonra başlarsın.velhasıl şimdi 73.6 kg gelmekteyim.çok mu uzattım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? kendimi daha zinde daha mutlu ve daha genç hissediyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ? hayır hep kendime rakiptim. ilk defa takım olmanın şevkini yaşayacağım
hoşbuldumhosgeldin
gorunen o ki sen kilo vermeyi biliyorsun da korumada basarili degilsin :)
o zaman seni mezun edince de burada tutacagiz bir sure
Afiyet olsun. Bence kalori olarak sorun yokİyi akşamlar Kızlar bugün ki menümciseak77
Uyanınca: 1 bardak ılık su
Sabah: 3 adet zeytin, 1 domates, 1 salatalık, 1 çay, 1 haşlanmış yumurta
Ara öğün: 1 sade Türk kahvesi, kuru üzüm çok az
Öğle: Burdur şiş, Antalya piyaz, ayran, 2 dilim ekmek
Ara öğün: sade soda, 1 adet yeşil elma
Akşam: ton balıklı salata
2,5 LT su
1,5 saat ev işi
50 dakika eliptik spor
tatilden nefret edilir mi hic yawf, olsa da gitsekhoşbuldum
evimin dışına çıkınca iplerim kopuyor valla tatil mi nefret ediyorum.
diyet dönemlerinde ben baskülümü ortadan kaldırıp haftada sadece 1 kere tartılıyorum. metobolizmam strese girip yavaşlamaya başlıyor sık tartılırsam.Evet ilk hafta her gün 400 grm 500 gem veriyordum ödemim vardı heralde şimdi öyle değil onadan biraz moralim bozuluyor olmadı bende 2 sefer tartılıcam artık ama ben sabırsız ve meraklıyım galiba
tatilden nefret edilir mi hic yawf, olsa da gitsek
sporu yapalı henüz 1 saat geçmediyse benim önerim yoğurt yada kefir .metobolizmayı hızlandırıyor. aynı zamanda laktik asit birikmesinide önlüyorSabah
Küçük peynirli tost
Kahve
Ara
Çeyrek bardak sıcak çikolata
Öğlen
Bulgur pilavı
Spor
12000 adım
15 dk koşu
15 dk eliptik
15 dk uzay yürüyüşü
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17 birniyetmeselesi
İştahımı keser mi? Ben yoğurt pek sevmem. Meyve mi yesem ki?sporu yapalı henüz 1 saat geçmediyse benim önerim yoğurt yada kefir .metobolizmayı hızlandırıyor. aynı zamanda laktik asit birikmesinide önlüyor
Spordan sonra acıktım. Ne yesem sizce?
yarım bardak süt yarım bardak su ve bir çay kaşığı tarçın deneyin o zaman.umarım süt seviyorsunuzdur.yoksa evet son çare meyve olacakİştahımı keser mi? Ben yoğurt pek sevmem. Meyve mi yesem ki?
Süte bayılırım. Teşekkürler :)yarım bardak süt yarım bardak su ve bir çay kaşığı tarçın deneyin o zaman.umarım süt seviyorsunuzdur.yoksa evet son çare meyve olacak
İçtim. Şimdiden daha iyiyim. Çok teşekkür ederimyarım bardak süt yarım bardak su ve bir çay kaşığı tarçın deneyin o zaman.umarım süt seviyorsunuzdur.yoksa evet son çare meyve olacak
afiyet olsun ama dikkat edin sadece spordan sonra ve su ile karıştırın mutlakaİçtim. Şimdiden daha iyiyim. Çok teşekkür ederim ☺☺
Haklısın canm dayanamadım. Ben daha kızımı emziriyorum. 2 yas 3 aylık. O emince baya baya aciktiriyor. Dikkat ederim ins.zeytinyağlı şurada nedir? oglen icerigi cok gibi ama miktarlari bilemiyorum tabi. miktarlar cok degilse menun guzel, spor da var
harika gidiyorsun
super
miktarini dengelersen yiyebilirsin ama kapuska falan yapsan kiymali, ustune sarimsakli yogurtla mesela? :)
internette soyle bir bilgi buldum:
Zeytinyağlı Lahana Sarması, içerisindeki yağ miktarına dikkat ederek 3 ince dilim ekmek yerine 6 adet zeytinyağlı lahana sarması tüketebilirsiniz. Ayrıca içerisine beyaz pirinç yerine bulgur koymak yemeğinizin daha sağlıklı olmasını sağlayacaktır.
Kalori olarak cok degil sanki ama icerik olarak yogun, mihlama+ekmek+cikolatali sut. Bilemedim
Cerez yemende problem yok canim, hatta saglikli. hergun tuketebilirsin, sadece porsiyonlarina dikkat et. yanina da sut veya yogurt yersen daha da doyurucu olur
wohooo
canim misafirlikte yedigin icin aksami keske salata/sebze gibi hafif kapatsaydin. ve kestane hic olmamis boyle gunun ustune
Malesef yiyemem 65e düşene kadar büyük yemin ettimyarin degil de cuma yap keki, boylece bir dilim odul ogununde yersin
diyet dönemlerinde ben baskülümü ortadan kaldırıp haftada sadece 1 kere tartılıyorum. metobolizmam strese girip yavaşlamaya başlıyor sık tartılırsam.
evet diyetisyen kontrolünde zayıfladığım dönmelerde tüm diyetisyenlerim aynısını söylemişti. ondan alışkanlık haftada sadece 1 kere tartılıyorum diyete başlayınca :)Aa gerçekten mi strese girip yavaşlıyor mı metabalizma
Benimki de mi öyle oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?