Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

evet diyetisyen kontrolünde zayıfladığım dönmelerde tüm diyetisyenlerim aynısını söylemişti. ondan alışkanlık haftada sadece 1 kere tartılıyorum diyete başlayınca :)

Tamam bende öyle yapayım o zaman doğrı stres oluyırum annemde demişti zaten her gün tartılma diye

Slm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş

Hoşgeldiniz grubumuza insallah istediğiniz kiloya ulaşırsınız

Hosgeldiniz cok iyi biyerdesiniz motivasyon tam gaz bu grupta kilo vermemek biraz zor bence butun arkadaslar bi harika hele kaptanlarimiz bir taneler

kayınvalidem hazırladı içini lahana sarmasının ama bulgurla karışık pirinç yapmış yine de dikkat ettim az yedim sonuçta karbonhidrat salça yağ vs diyeti bozmadım kaptan

evet inşallah zararı olmaz çerezin

Teşekkür ederim bana güç veriyorsunuz Yawrukush

CAnım Teşekkğr ederim ilginden dolayı aynen 6tane sarma yedim hemde bu yazını okumadan . İyi yapmışım az yemekte fayda var .
Çerezin yanına da bol su veya sade soda içiyorum güzel oluyor fındık fıstık süt kalitesini arttırıyormuş iyi oluyor

Allah kabul etsin eşim
Ben oruç tutucam dedim tutamadım yalanci durumuna düştüm allah affetsin çocuklar bütün zamanımı alıyor oğlum 2130 da uyandı saat 2300 de uyandı gece 3 gibi uyuruz artik

Benim 2 kızımda sütüm oldu oğlumda olmadı formul mama kullandık malesef denemediğim şey kalmamıştı tahin pekmez incir hurma dereotu hiç biri fayda etmedi damla içtim onla biraz olmuştu şimdi ise iyice azaldı napalim kısmet
Inşallah senin sütun cok olur arkadaşım

Hoşgeldiniz

Öğleden sonra ve kestaneler olmamış canım çok çok fazla olmuş maalesef
Gunaydin guzel arkadaslarim hepinize cok mutlu bir carsamba gunu diliyorum.
Selam canım senin de günün güzel geçsin

güzel bir gün olmuş canım
Herkese merhaba
Bugunku menum
Sabah: 1 yumurta, 2 dilim salam, 2 kasik lor peyniri, 2 dilim ekmek
Ara: rezene cayi
Ogle: izgara tavuk, sebze sote
Ara: latte, yarim cay bardagi beyaz leblebi
Aksam: pirasa yemegi
Su: 3.5 litre
Spor: 5000 adim
Harika bir gün olmuş canım

Süper canım
Güzel bir gün geçirmişsin canım afiyet olsun
Hoşgeldiniz
bu hafta sanırım Harika bir eksi gelecek senden

İyi çok şükür şimdilik mama + meme devam ediyorum genelde süt verıyorum . Dediklerin bende baya işe yaradı tahinle çok kilo aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…