hoşbuldumHoşgeldiniz
Allah kabul etsin canım beğendim menünüSahur 05.30
Peynirli yumurta domates 1 krep cay
İftar 18.10
1kase tarhana 1 dolu kase ispanak yogurt 4 kasik yogurt lu kereviz salata si 10 bulgurlu etli kara lahsns sarmasi
2lt su su ana kadar egzersiz daha yapamadim
Yawrukush @AppLesma Kozmogirl17 Melegimkorusun hepinize iyi geceler
Canım toplama bakınca güzel menü olmuş beğendim ama saatleriSlm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
Allah bağışlasın canımBüyük kızım 12 yaşında tam bir ergen cok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz
Küçük kızım 17 gün sonra 4 yaşına girecek
Oğlum 19 gün sonra 1 yaşına girecek
Harika bir gün olmuş canım hatta az bile olmuş bunlarla acıkmıyormusun8 Ocak Çarşamba
sabah : melemen bir dilim tam Bugday ekmeği şekersiz çay
öğle : dört kaşık nar şekersiz çay
akşam : altı adet yaprak sarması , az yoğurt , brokoli
Ara : nescafe
su : 2 litre
spor : 2000 adım ve 1 saat ev işi
Yawrukush Melegimkorusun stitch
Aynı anda yazmışız sanırımMelegimkorusun canım menünü bulamadım yorum yapacaktım bakacaktım ne yedin ne yaptın diye baya geriye gittim baktım ama göremedim
Evet öyle oldu malesef. Geç uyandım. Derin misafir im geldi öyle yedim derken. Birde ben 12 ile 3 arasın çok fazla acikiyorum. Hep böyle birşeyler atustiriyorum.nasil atlatirim bilmiyorumAllah kabul etsin canım beğendim menünü
Canım toplama bakınca güzel menü olmuş beğendim ama saatlerisaat bası bişeyler yenmiş
Allah bağışlasın canım
Hosgeldiniz . En kisa zamanda hedefinize ulasirsiniz insallah.hoşbuldum
Geçmiş olsun canım.rabbim şifa versin kuzucuklaraSlm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
Geçmiş olsun canımSlm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
GünaydınGünaydın kizlar
Gecmis olsunSlm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
GunaydinGünaydın kizlar
Ay sorunun alasi oldu ds gecti cok sukur ev kazasi cocuklar oyun oynarken oglann kasina kapinkolu girdi kemige kadar acildi kuzum kanöar icinde kaldi hastane dikis evde istieahat derken yazamadim size diyetimi sadece o gun biraz bozmus gibi oldum ama toparladim simdi yine yurusuye ciktim sen nasilsin nasil gidiyor okudum menulerini ama yazamadim iyiDi gördügüm kadariyla :))İyi akşamlar canım bi sorun olmasında hiç problem değil
Seni tebrik ederim yürüyüşün içinn
Canim Allah sifa versin ilaci siringayls vermeyi denemismiydin bizde ayni sorunu yasardik o swkilde biraz daha kolaylasiyoeSlm kizlar nasilsiniz ? Sizi unutugumu sanmayin once deniz hastalandi , simdi iyi sukur , lisa simdi hasta 39-40 derece atesimiz var ve ilac icmeyi red ediyor, bu hastaliklar yakamizi birakmiyor , hepinizi opuyorum insallah kimse arti gelmez bu hafta
canim miktar olarak seni ac birakicak ama kalorisi yogun seyler yemissin. toplam kalori bence cok degil.Sabah
Küçük peynirli tost
Kahve
Ara
Çeyrek bardak sıcak çikolata
Öğlen
Bulgur pilavı
Spor
12000 adım
15 dk koşu
15 dk eliptik
15 dk uzay yürüyüşü
4*20 kol
3*15 kol
3*15 dış bacak
3*15 iç bacak
3*20 mekik
Su:2,5L
Yawrukush stitch Kozmogirl17 @birniyetmeselesi
yumurtasiz kahvalti yapamiyor musun? ben de alismisim, bu haftasonu evde sut-yumurta bitmis, kahvaltiya ne yapacagimi sasirmistim, oysa cok secenek var :)yılda iki kere diyet bozdurdu bana tatiller ama. sabah rutinimde 2 yumurta (gezen tavuk olmazsa yiyemiyorum) 1 dilim beyaz peynir ve domatesim olmazsa gün boyu her gördüğüm yemeğe saldırmaya meyilliyim.eh tatilde buna ulaşamadım.
super onerisporu yapalı henüz 1 saat geçmediyse benim önerim yoğurt yada kefir .metobolizmayı hızlandırıyor. aynı zamanda laktik asit birikmesinide önlüyor
neden spor sonrasi ve neden ozellikle suyla karistirarark merak ettimyarım bardak süt yarım bardak su ve bir çay kaşığı tarçın deneyin o zaman.umarım süt seviyorsunuzdur.yoksa evet son çare meyve olacak
masallah canim, benimki 15-17 ay arasi kendiliginden birakti emmeyi, oysa sutum geliyordu halaHaklısın canm dayanamadım. Ben daha kızımı emziriyorum. 2 yas 3 aylık. O emince baya baya aciktiriyor. Dikkat ederim ins.
65e de cok kalmadiMalesef yiyemem 65e düşene kadar büyük yemin ettim
guzel menu canim, allah kabul etsin. sonrasinda yapabildin mi spor?Sahur 05.30
Peynirli yumurta domates 1 krep cay
İftar 18.10
1kase tarhana 1 dolu kase ispanak yogurt 4 kasik yogurt lu kereviz salata si 10 bulgurlu etli kara lahsns sarmasi
2lt su su ana kadar egzersiz daha yapamadim
Yawrukush @AppLesma Kozmogirl17 Melegimkorusun hepinize iyi geceler
heheh, kizlar ugrastiriyor sanirim biraz :)ah anneleri bir dinlenseniz onlar herşeyin doğrusunu bilirler
guzel olmus menun bugun canimSlm kizlar 8 Ocak menum
Sabah 11 civarı uyandım
12 de bol salata ve küçük kase tarhana çorbası
2 civarı bir avuç fıstık bir ceviz ikir
lokma tahinhelva
3 civarı haşlanmış et bir porsiyon
4civari bir portakal
Akşam 6
3yk bulgur pilavı bir tabak kurufasulye ve bir adet turşu
1 buçuk litre su
Yarım saat yürüyüş
gecmis olsun canim, nasil geldi dus, iyi yapmissin sicak dus alarak. ben de yaptim aynisini dun bacak agrima iyi gelirse diyeBütün gün sırtım ağrıdı ılık bi dus aldım şimdi uzanıyorum 1 fincan t kahvesi içtim sorun olmaz herhalde
off ergenlik en zor donem diyorlar, bakalim bizim basimiza neler gelicekBüyük kızım 12 yaşında tam bir ergen cok kavga ediyoruz anlaşamıyoruz
Küçük kızım 17 gün sonra 4 yaşına girecek
Oğlum 19 gün sonra 1 yaşına girecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?