afiyet olsun canım tek bi tane çiğ köfteden bişi olmaz ama öğlen yemekhanede neden yemedin..
sonra sporu bıraktınmı..
canımcım spor yapıyorum yeşil çayımı içiyorum menülerimide görüyorsun ama yinede artıdayım bu hafta manyak bir hafta kilo vereceğim yerde alıyorum canım çok sıkkın mutsuzum o yüzden
ayy üzülme tatlım yaa regl zamanın falan yaklasıyordur vücudun su tutuyordur bak benim halime ben progesteron alıyorum her gün 3 litre su yeşil cay 1 bucuk saat spor ama bende alıyorum ...
ben napayımmm
üzülmeyelim bu hafta böyle gecebilir ama bir sonraki haftaya toparlanıcaz inş.umutsuz olup moral bozacağımıza umutlu olalım ki motivasyonumuz yükselsin...
haklısın canım üzülmek moral bozmak yerine daha güzel şeyler yazmalıyız başarmalıyız demeliyiz ve birbirrimizi motive etmeliyiz daha haftanın başı sayılır çarşamba perşembesi var en azından artılarımız olmasın aynı kiloda olsakta yeter bize bu hafta değilmi ama. az önce bu sitede zayıflamayı başaranların öykülerini okurken tekrar azim geldi bana herkes yapabiliyorsa bende yaparım dedim ve devam dedim kilo vermeye devam hadi sizde arkamdan gelin beni yalnız bırakmayın
cumaya kadar bütün artılar gidicek hatta eksilere inicezz
diğer grupları geziyormusun onların motivasyonları nasıl mesala kilo vermek için onlar neler yapıyorlar paylaşımınız varmı canım
kızlar ben bu hafta carsambadan kilo bildirip durumumuzu bi kontrol edelim diyorum en azından carsamba persembe acil canlarını calarız ve toparlanmaya calısırız ..
bu hafta durumlar cok kötü gibi geliyo bana.
karciceği hypatia kuyabiye ben minnos şuan için bildiğim bunlar ve hepsi artıda..
geriye nidah katrem nisa reyhan anna onlardada durum nasıl bilmiyorum ekside olsalar bile bbizi toparlayabilirlermi bide o var.
ben veririm fazlalığı cumaya kadar minnosda verir cünkü bizim az ama ben hormon alıyorm günden güne sisirirse onu da bilemicem..
bu fikrime ne dersiniz..
kızlar münümü değiştiriyorum..
sabah
kalınca 2 inicr
40 dk sonra
2 dilim ekmek peynir 9 madem yarım avuc leblebi
öğlen beyaz peynirli salata menemen (2 yumurta) yoğurt
ara 1 elma
aksam elma portakal süt 10 badem yarım avuc leblebi
aksam cankırıya gidicem maasımı cekmeye mecburen bu sekilde olucak menüm..
muhtemelen 4 de elmamı yerim 5 de giderken kuruyemiş ve süt olur 7 bucuk 8 e doğruda yine meyvelerimi yerim sonrada spora baslarım...
süpersin öğlen gitmemekle en dogru kararı vermişsincanım yemekhanede bugün mantı ve tatlı vardı ikisinede dayanamam o yüzden gitmedim ve simit aldım yedim birde öğlen 1 saat yürüdüm en uzak yerden aldım simidimi yürümek için akşamlarıda yürüyorum yarım saat koşu bandında ama akşam 15 dakika yürüyebildim çok rahatsızlandım gögsümde bir ağrı vardı ve nefes alamıyordum erkenden yattım ama bugün iyiyim şükür.
arada vücudum su falan toplar artı çıkarım moralim bozulur diye cumadan cumaya tartılıyorum.bide arada siz isterseniz o zaman.şuan son durumumla illgili hiç bir fikrim yok.isterseniz yarın tartılırım
gayet güzel canımakşam dışardasın ve meyveyle sütle iyi kurtarmıs oluyorsun
süpersin öğlen gitmemekle en dogru kararı vermişsin
çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir
canım 2. takım deli gibi spor yapıyor hepsi birden o yüzden sürekli cok cok kilo veriyorlar.
7 takımı zaten cok yakından takip ediyorum kardes takımımız olduğundan onlarda da durum fena sayılmaz kacamak yaptıkları yok.
6. takımın coğu monti yapıyor ve spor salonuna gidenler var onlardada durum gayet ii.
9. takım yeni acıldı ama kacamaklar yapmısslar bizm gibiler heralde..
1 takımda yeni toparlandı ..
diğerlerini bilmiyorum ama biraz gezineyim ..
iyiyim çok şükür canım dün çok yoruldum birazda gerildim üşüttümde galiba göğsüm sıkıştı ama iyiyim şu an çok şükür. tşk ederim tatlım sizlerin yanında kötü olmak ne mümkün tatlım
canım kaptan olarak bizi şöyle iyice bir toparlasan herkes istisnasız spor yapsa ve kaçamak sıfır olsa zaten bişi deyimmi kim ne derse desin kaçamak yapıldığı an gramlar oynuyor artılara çıkılıyor ben mesala hafta sonunun hatasını hala toparlayamadım şok diyetlerle verdiğin gramlar 2 tane pastayla kilo olarak geri dönüyor bugün ayın 15 i bu ayın sonuna kadar bari yani 15 gün çok ama çok sıkı tutak işi ne dersiniz bugün 1 tane çiğ köfte yediğim için akşam sadece yoğurt çorbası içeceğim salatayı ve ekmeği yemeyeceğim
şuan bizi canlandıracak tek bişi olabilir kardes takımımızla yarısmak ..
sonucda hepsini tanıyoruz onlarda bizi tanıyor bi problem olmadan yarıs yapabilirz bu sekilde motivasyonumuz yerine gelebilir ama takımın kararı gecerli isterseniz kırmızıgülle konusurum hepsi bu duruma cok sevinirler..
diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...
meyvecimben bu cuma ne olursa olsun artida olsamda geri dönmeye karar verdim.yarisa bende katilcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?