Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

afiyet olsun canım tek bi tane çiğ köfteden bişi olmaz ama öğlen yemekhanede neden yemedin..
sonra sporu bıraktınmı..

canımcım spor yapıyorum yeşil çayımı içiyorum menülerimide görüyorsun ama yinede artıdayım bu hafta manyak bir hafta kilo vereceğim yerde alıyorum canım çok sıkkın mutsuzum o yüzden

canımcım spor yapıyorum yeşil çayımı içiyorum menülerimide görüyorsun ama yinede artıdayım bu hafta manyak bir hafta kilo vereceğim yerde alıyorum canım çok sıkkın mutsuzum o yüzden

ayy üzülme tatlım yaa regl zamanın falan yaklasıyordur vücudun su tutuyordur bak benim halime ben progesteron alıyorum her gün 3 litre su yeşil cay 1 bucuk saat spor ama bende alıyorum ...
ben napayımmm
üzülmeyelim bu hafta böyle gecebilir ama bir sonraki haftaya toparlanıcaz inş.umutsuz olup moral bozacağımıza umutlu olalım ki motivasyonumuz yükselsin...

haklısın canım üzülmek moral bozmak yerine daha güzel şeyler yazmalıyız başarmalıyız demeliyiz ve birbirrimizi motive etmeliyiz daha haftanın başı sayılır çarşamba perşembesi var en azından artılarımız olmasın aynı kiloda olsakta yeter bize bu hafta değilmi ama. az önce bu sitede zayıflamayı başaranların öykülerini okurken tekrar azim geldi bana herkes yapabiliyorsa bende yaparım dedim ve devam dedim kilo vermeye devam hadi sizde arkamdan gelin beni yalnız bırakmayın

cumaya kadar bütün artılar gidicek hatta eksilere inicezz

diğer grupları geziyormusun onların motivasyonları nasıl mesala kilo vermek için onlar neler yapıyorlar paylaşımınız varmı canım

canım 2. takım deli gibi spor yapıyor hepsi birden o yüzden sürekli cok cok kilo veriyorlar.
7 takımı zaten cok yakından takip ediyorum kardes takımımız olduğundan onlarda da durum fena sayılmaz kacamak yaptıkları yok.
6. takımın coğu monti yapıyor ve spor salonuna gidenler var onlardada durum gayet ii.
9. takım yeni acıldı ama kacamaklar yapmısslar bizm gibiler heralde..
1 takımda yeni toparlandı ..

diğerlerini bilmiyorum ama biraz gezineyim ..

arada vücudum su falan toplar artı çıkarım moralim bozulur diye cumadan cumaya tartılıyorum.bide arada siz isterseniz o zaman.şuan son durumumla illgili hiç bir fikrim yok.isterseniz yarın tartılırım

gayet güzel canım akşam dışardasın ve meyveyle sütle iyi kurtarmıs oluyorsun
süpersin öğlen gitmemekle en dogru kararı vermişsin

çok geçmiş olsun umarım önemli bir şey değildir

iyiyim çok şükür canım dün çok yoruldum birazda gerildim üşüttümde galiba göğsüm sıkıştı ama iyiyim şu an çok şükür. tşk ederim tatlım sizlerin yanında kötü olmak ne mümkün tatlım

ayy kızlar bütün takımlar odaklanmıs sekilde süper diyet yapıyor...
biz de oyalanıyoruzz durmak yok hazı hızlanın önümüzdeki cuma için calısmalar baslasın
bu cuma herkes elinden geleni yapıp hazırlansın ama ondan sonraki cumaya kesin birinci biz olmalıyız..
çünkü o cuma listeleri hazılayan biziz kendimize kocaman bi birincilik yazalım

canım kaptan olarak bizi şöyle iyice bir toparlasan herkes istisnasız spor yapsa ve kaçamak sıfır olsa zaten bişi deyimmi kim ne derse desin kaçamak yapıldığı an gramlar oynuyor artılara çıkılıyor ben mesala hafta sonunun hatasını hala toparlayamadım şok diyetlerle verdiğin gramlar 2 tane pastayla kilo olarak geri dönüyor bugün ayın 15 i bu ayın sonuna kadar bari yani 15 gün çok ama çok sıkı tutak işi ne dersiniz bugün 1 tane çiğ köfte yediğim için akşam sadece yoğurt çorbası içeceğim salatayı ve ekmeği yemeyeceğim

herkese selam kızlar ben geldim...

ay herkesin morali bozulmuş ya kıyamam size benn..nazar değdi bizim takıma ya bune böyle

bende bu sabah artılardayım maalesef sanırım regl öncesi olduğu içi böyle oldu cumaya kadar kurtulurum umarım...

meyvecim...canım menün güzel bugünlük böyle olsun bişi olmaz ve fikrine bende katılıyorum bildirim yapalım yarın veya öbürgün ama nasıl toparlancaz ben bi de regl olcam galiba

minnoşum..tatlım noldu öyle iyimisin çok korktum dikkat et kendine yaw.100 gr artıdan bişi olmaz ben daha fazla artıdayım yaa regl öncesi şişkinliğinden nefret ediyorumm neyse cumaya kadar gitcek hepsi tatlım üzülme sakınn

kuyabiye...tatlım sende mi regl olcan acaba bende artılardayım yaa üzülme canım benim gidicek bu kilolar eninde sonunda

hypatiacım... üzülme sende canım ya menülerin düzelmeye başladı süper gidiyosun cumaya bir sürpriz bekliyorum senden şaşırtcan bizi bence

karçiçeği...sende şişikinlik kurbanısın sanırım canım üzülme ya vücudda biriken falzla sudur oo gitcek görürüsün yakın zamanda

canım ben elimden geleni yapıyorum ama baksana bu hafta paylasımlar cok az katrem hiç uğramadı .
kacamak sıfır olsa süper olur ama ben ne dersem diyeyim karsımdaki yemeğin basına oturdumu burayı unutuyorsa benim dediklerimin önemi kalmaz.
bak mesela benim günde 1 bucuk saat spor yaptığım nerde görülmüş haftada 3 saat zorla yapan ben şimdi sırf sizde yapın die her gün yığılıp kalana kadar 1 bucuk saat spor yapıyorum.
sürekli kızlar toparlanın yaz geliyor diyorum ama toparlanmak yerine dağılıyoruz kesin nazar deydi bize..
10 kişilik grupdan kac haftadır birincilik bile cıkartamadık..
anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum.. gercekden artık hatayı kendimde aramaya basladım.. çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor..

zaten katremi geri dönmek üzere ayırıcam vakit ayıramıyor takıma paylasımı bol birini almamız lazım ..

eski üyelerdende geri dönecek olan yok heralde yasom gelirse gelir 1 kişilk yer bırakıcam ve bu hafta 2 tane yeni üye almayı düşünüyorum en azından paylasımımız artar. ne kadar cok paylasım olursa o kadar cok motive oluyoruz.

Son düzenleme:
şuan bizi canlandıracak tek bişi olabilir kardes takımımızla yarısmak ..
sonucda hepsini tanıyoruz onlarda bizi tanıyor bi problem olmadan yarıs yapabilirz bu sekilde motivasyonumuz yerine gelebilir ama takımın kararı gecerli isterseniz kırmızıgülle konusurum hepsi bu duruma cok sevinirler..

çok iyi düşünmüşün çok iyi olur canım takımlar arası yarış harika bir fikir. senin bu durumda yapacağın bir şey yok tatlım sen elinden geleni yapıyorsun bizler dağıldık örneğin ben kendi adıma konuşuyum hafta sonu bir safsakladım yapamıyorum bak hala kilo alıyorum olmuyor yeyim bali diye kötü düşünceler beynimi kemiriyor kendimize gelmemiz lazım günler akıp gidiyor ve biz hala tombuluz

diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...

diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...

birtanem ne olur canını sıkma ben canımı sıktıkca gram gram artıyorum ama başaracağım ben neler başarmadımki diye aklıma başardığım zor bişiyi getirip motive oluyorum lütfen sende öyle yap yılmak yok doğrusun 2 hafta değil 2 gün bile yetiyor kiloları almaya biz başaracağız sen başaracaksın bu artılarındanda 2 haftada kurtulacaksın merak etme ben sana güveniyorum hadi senle yarışalım ne dersin ama beni yenmene müsade etmeyeceğim ona göre yarışmaya gücün varmı yaz bakalım sabahki kilonu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…