Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Geçen Hafta: 91.7
Bu Hafta: 84.9
Fark:6,8
Yüzde:7,42

3aylık Emziren anne olduğum için diyete yeni başladığım için , uzun süreden sonra süt olsun diye yerken ilk defa bu kadar dikkat ettiğim için birden bu kadar kg gittiğini sanıyorum ödem vs olabilir vucuttaki fazlanın atıldığı olabilir.. bundan sonra belki gram gram vereceğim ama vazgeçmek yok
Yawrukush stitch Kozmogirl17 Melegimkorusun

Canim bu nee, masallah. Emzirirken hizli gidiyor ins hep guzel eksilerini hoturuz. Masallah

Harika bir gün olmuş canım
Güzel bir gün olmuş
Tebrikler canım
Süpersin eşim
Geçen Hafta: 78,70
Bu Hafta: 77,40
Fark:1.30
Yüzde: %1,651
Tebrikler canım
Gunaydin
Gecen hafta:70.4
simdi: 70.1
Fark:300 gram
Yuzde 0.43
Tebrikler canım
Selam kizlar
Bugunku kilom: 68.45
2 hafta once: 66.8
Fark: -1.65
Yuzde/2: - 1,23
68in ustune cikacak kadar cok aldigimi dusunmemistim

Yawrukush Kozmogirl17 stitch
üzülme canım bu hafta diyet ve sporla düzeltirsin canım unutma hızlı gelen kilo hızlı gider
Başlangıç : 73,6 kg (2 gün önce)

Bugün : 72,5

Fark : - 1,1 kg

Yüzde : bu hesaba kafam başmadı desem inanır mısınız

Eki Görüntüle 2574782 Eki Görüntüle 2574787
Yaa süper 2 günde hem de
Yaaa eşim muhteşemsin ne emoji koyacağımı sasırdım büyük ihtimalle dediğin gibi ilk kilon tokken tartılmışsın ve ilk zaman ödemler gittiği için ve sen emzirdiğini için Harika bir kilo gidişi olmuş bu seni baya motive eder bir sonraki hedef 7li rakamları görmek inş
Selam kızlar cuma bildirimi yapıyorum
Geçen cuma :56.5
Bugun :56.1
Fark : 500gram
Fark% : %0.8
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Tebrikler canım
Geçen cuma 80.70
Bu hafta 78.80
Fark 1.9
Yüzde 2.35
Yawrukush DeryaOnDiet mifihafa
Harikasın canım süper biri eksi tebrikler

Canim cok tesekkur ederim

Kızlar merhaba inş. Geç kalmadım kilo bildirimi için
Geçen hafta 69
Bu hafta 68.400
Giden 600 gr
Çok dikkat etmedim ama hastayım diye galiba yinede gtmiş şimdi yine hastaneye gidiyorum böbreklerime vurdu malesef ağrıdan bittim kışın halim böyle kızlar malesef çok kötü geçiyor son 3 haftam sağlığım kalmadı düzenim bozuldu

Tebrik ederim takımı tek başına göğüslemişsin

Kullanıcı Adı ponki12
Mesleginiz: öğrenci
Yaşınız : 27
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı ve yaşları: yok
Yaşadığınız şehir: Antalya
Boyunuz : 1.68
Kilonuz: 88
Hedef kilonuz : 65
Kilo alma hikayeniz : ilaçlar ve iştah açıkçası
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?; görüntümden rahatsızım ve sağlıklı olmak istiyorum
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?:denedim ama evimde tartı yoktu başarılı olamadım

Guzel menu canim ama bitterli cerez cok lezzetli yedikce yiyesi geliyor insanin dikkat et kuzum..
Bende cuma sabah 9da xray'e gidiyorum dizimden , ikimizinde normal cikar her sey umarim canim benim...
Yanima ufak bi kap ile sinirli sayida almistim cerez, o yuzden istesemde fazlasi yoktu
ne icin xray cekilecek? kacirmisin galiba ben, senin de mi incindi bir yerin?
Ben geldim doktordan simdi, bekledigim gibi agri kesici kullan dedi ‍♀ gecmezse birkac haftasonra yine gel dedi ‍♀ ama agri hic normal degil, zaten o da o yuzden tani koyamadi, bir de jel verdi dizlerime surmem icin imflamation karsiti. birkac da hafif egzersiz hareketi
buyuk ihtimal haftaya yine giderim uzmana yonlendirsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…