Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Şnşallah eşim biran önce istediğimiz kiloysa ulaşalım

Yawrukush sukur simdi biraz daha iyi canim , birimiz iyilesiyo bir digerimiz hasta oluyo , insallah bu son olur (Amin) , kilom58 halen kilo almadim bakalim kizlar neyapacaklar yarin ,herkes iyidir umarim sizde
Supersin, hala 58
Ben de yetisicem artik sana, yetismeliyim

yok canim gec kalmadin, cok gecmis olsun. hayirdir neyin var?

Hosgeldin
burasi guzel motivasyon oluyor, umarim beraber biran once verecegiz fazlaliklarimizi
bugun resimli tarti bildirimi, resim de ekleyebilirsen baslangic kilona super olur

Kızlar ben ne zaman 2,3 gün sporu bıraksam kilo veriyorum. Spora gidince kilo alıyorum var mı bunun bilimsel Bi açıklaması
kas yapiyorsun ve kaslar yaparken bir miktar odem tutuyor oncesinde yanlis bilmiyorsam, sonra gidiyor
gerci ozge daha iyi bilir :) Yawrukush

Hosgeldin
burasi guzel motivasyon oluyor, umarim beraber biran once verecegiz fazlaliklarimizi
bugun resimli tarti bildirimi, resim de ekleyebilirsen baslangic kilona super olur
Hah tartıyı şimdi gidip aldım valla 68 liraya hemen yükleyim

Süpersin yarım kilo yağ gitmiştir inşallah geri gelememesi dileğiyle
Olsun canım regliden sonra tam gaz devam

Geçen Hafta: 78,70
Bu Hafta: 77,40
Fark:1.30
Yüzde: %1,651
tebrikler

Gunaydin
Gecen hafta:70.4
simdi: 70.1
Fark:300 gram
Yuzde 0.43

Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 64
Bu hafta: 63.8
F: -200
Yüzde: % 0,312

Olsun devam eşim

Selam kizlar
Bugunku kilom: 68.45
2 hafta once: 66.8
Fark: -1.65
Yuzde/2: - 1,23
68in ustune cikacak kadar cok aldigimi dusunmemistim

Yawrukush @Kozmogirl17 stitch
olsun sporla duzelır

Eki Görüntüle 2574915
valla geçen aydan bu aya hiç tartılmamıştım. 5 kilo almışım
Ooo hayırlara vesile olsun olsun canım bende 92 ile geldim bu gruba 1ocakda diyete başladım bu yıl diyet yılımız olsun ve verelim birbirimizi yakın takip edelim kilolarımız eşit gibi nerdeyse olsun veririz sende goşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…