Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sabah bu sitede bir başarı öyküsü okudum bende yaparım dedim. aslında uzun olmasa burda herkesin okumasını sağlayacaktım ama uzun yazıları okumayı sevmiyorsunuz diye özetlemeye karar verdim.
95 kilo olan birinin 8 ayda 55 kiloya düşme öyküsü 40kilo vermiş bu ayda 5 kilo demektir . önce sadece sebze ve meyve yiyerek midesini küçültmüş sonrada her şeyden ama her şeyden çok az yemiş ve durum ortada aslında o kişi azmetmiş zayıflamaya karar vermiş ve başarmış bizde zayıflayacağız önce buna inanalım lütfen.

tatlım herkes fikrini belitrsinde coğunluğunkararına göre yarın konusurum kardes takımla ama bencede cok ii olur gibi geliyo hem kaynasmıs oluruz hemde hırslanıp daha sıkı sarılırız diyetlere..
sakın aklına yeme olayı getirme bak benim ev kek dolu ama aklımın ucundan gecmiyor onlar buzlukda bile anne kekimden var her gün görüyorum onları ama bi kes yemelimiiyim acaba demedim asla asla aslaaa

diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...

senin yaptığın hatayı o kadar cok yaptım ki ben
takıma 62 kilo ile girdim ama kac kes 67 oldum ben bile hatırlamıyorum aslına bakarsan hypatiam ben surda 2 -2.5 aydır sıkı sekilde diyet yapıyorum ..
sen benim düştüğüm hataya düşme die cok dedim sana ama bak yine basladığın noktadasın bu kadar günün haftan uğrasın ümidin hepsi bosa gitti.
simdi sil bastan baslıyorsun yaza istediğin kiloda olman için yazdan kastım artık haziran ozamna kadar diyet dısına cıkmadan bol sporla devam etmek olmalı..
bu defa dağılmadan ilerle tatlımm

tamam yasom artıda olman sorun değil zaten coğunluk cosmus durumda.

ayrica kizlar istedikten sonra yapamayagimiz hic bisey yok bakin ben gecen hafta persembe 69.7 kiloydum bu sabah 68.1 im.

2 günlük mnümüde yazayim

dün

sabah 1 bardak greyfurt suyu( kendim hazirladim)

kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir
ögle
simit,ayran
aksam
tavuk,salata

bugün
sabah 1 bardak greyfurt suyu

kahvalti
1 dilik ekmek.kk peynir
ara
1 havuc
ögle
simit,ayran
aksam
3 adet kabak dolma

menüdende anlasildigi üzere kuyabiyenin diyeitne basladim,ama daha önceden basladigim icin ilkk günde 100 gr vermisim olsun dert etmiyorum bu sefer bitecek cünkü bu is,kac kere nefsimle mücadele ettim ve dedimki kendime,ben eger simdi bunu yersem bu beni sadece 5 dk mutlu edicek ama zayiflarsam ömür boyu mutlu olcam,kendimi sürekli bu sekilde telkin ediyorum,

bu ay sonu hedefim 65 ins ulasirim ulasamasamda dert degil,aylar cuvala girmedi sonucta :)

bencede hersey beyinde bitiyor ben zayıflıcam değil zayıflıyorum oluyor daha fazlası daha güzelide olucak demek lazım..
95 kilo olmak için sonucda neler neler yemiştir ve sadece isteyerek 40 kiloyuda vermiştir.
bizde yapabilir ve yapacağız hiçde zor bişi değil millet nasıl yapıyor kurtuluyor .. haydi kızlarr canlanın atın üzerinizden örtülerinizi...

yasom ne güzel canım aferin sana o diyet sendende işe yaramıs bırakmadan devam tatlım ahh bi bende işe yaramadı heraldee

osmanı izlerken spor yapıcam bol bol 10 dk ara verip verip tekrar baslıcam yılıp kalana dek yüricem kosucam..
incecik inceik olmama lazımm
1 nisanda annemlere gidicem hepsi beni incelmiş görmelii ayyy nasıl mutlu olucam her gören ne güzel incelmişsin dicekk

canim bu kadarda yüklenme kendine sonucta herseyin fazlasi zarar bunu unutma lütfen

canim bu kadarda yüklenme kendine sonucta herseyin fazlasi zarar bunu unutma lütfen

ayy yasom sen benim ahlimi bi görsen delirmek üzereyim..
bu kadar vermişken almaya basladım biliyorum hormondan dolayı ama yarına kendimi yine artıda görürsem ağlarım kurtulmam lazım fazlalıkdan bu hafta en kötü 58.4 olmam gerek..

15 dk sonra cıkıcam..

2 litre suyu bitirdim 2 yeşil cayıda içtim ..

şimdi size soruyorum persembe gübü piriçc lapasımı yapayım yoksa ayran corbasımı..

selam kızlar ben arazıden sımdı geldımm. cok yoruldum oraya buraya kostur gercı arabayla kosturdum ama yınede beynım yoruldu ıste .kaptanımız celallenmıs yıne takım yerlerder surunuyor haklısın meyvem yarın sabah tartılıp acıl durum planına gecelım hemencecık

15 dk sonra cıkıcam..

2 litre suyu bitirdim 2 yeşil cayıda içtim ..

şimdi size soruyorum persembe gübü piriçc lapasımı yapayım yoksa ayran corbasımı..

pırınc lapasıyla bırgun verıp ıkıncı gun almak ıstıyorsan yap ayran corbasını bılmıyorum ama lutrfen sok bısey yapmam meyvem sok yapınca vucut ver al ver al sasırıyor tatlım bence persembe gununu kendıne cıg sebze meyve gunu ılan et oda bır anlamda detoks sayılır bence

ayy minnosum kızmayayım da napayımm..
resmen sürünüoz.. du bakalım cuma nolucak halimiz..

ayy minnosum kızmayayım da napayımm..
Resmen sürünüoz.. Du bakalım cuma nolucak halimiz..

ayy ınsallah cok kotu olmaz durumumuz tatlım neyse ben bugun senın ıcın bır suru spor yapıcam tatlı kelebegımm benım mucuckk ınsallah ortalamada yıne hepımız kılo vermıs oluruz artık napalım bu hafta bırıncılık zor gıbıme gelıyor cunku

öyle doymuyorum canım yaa.. ac kalıyorum sekerim düşüyorr

sen bilirisin canim ama yinede ben eziyet etme derim kendine,ne kadar kullanacaksin ilaciki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…