çok iyi düşünmüşün çok iyi olur canım takımlar arası yarış harika bir fikir. senin bu durumda yapacağın bir şey yok tatlım sen elinden geleni yapıyorsun bizler dağıldık örneğin ben kendi adıma konuşuyum hafta sonu bir safsakladım yapamıyorum bak hala kilo alıyorum olmuyor yeyim bali diye kötü düşünceler beynimi kemiriyor kendimize gelmemiz lazım günler akıp gidiyor ve biz hala tombuluz
diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...
tamam yasom artıda olman sorun değil zaten coğunluk cosmus durumda.
sabah bu sitede bir başarı öyküsü okudum bende yaparım dedim. aslında uzun olmasa burda herkesin okumasını sağlayacaktım ama uzun yazıları okumayı sevmiyorsunuz diye özetlemeye karar verdim.
95 kilo olan birinin 8 ayda 55 kiloya düşme öyküsü 40kilo vermiş bu ayda 5 kilo demektir . önce sadece sebze ve meyve yiyerek midesini küçültmüş sonrada her şeyden ama her şeyden çok az yemiş ve durum ortada aslında o kişi azmetmiş zayıflamaya karar vermiş ve başarmış bizde zayıflayacağız önce buna inanalım lütfen.
yasom ne güzel canım aferin sana o diyet sendende işe yaramıs bırakmadan devam tatlım ahh bi bende işe yaramadı heraldee
sagol canim daha ise yarayip yaramadigi belli degil,cünkü daha dün basladim ve 100 gr verdim :) persembeden pazartesiye baska bisey yaptim.
anladım canım.
ayy yasom ben ilk günde bile 200 gr almıstımm bence cok ii bir baslangıc yapmıssın tatlımm
osmanı izlerken spor yapıcam bol bol 10 dk ara verip verip tekrar baslıcam yılıp kalana dek yüricem kosucam..
incecik inceik olmama lazımm
1 nisanda annemlere gidicem hepsi beni incelmiş görmelii ayyy nasıl mutlu olucam her gören ne güzel incelmişsin dicekk
canim bu kadarda yüklenme kendine sonucta herseyin fazlasi zarar bunu unutma lütfen
15 dk sonra cıkıcam..
2 litre suyu bitirdim 2 yeşil cayıda içtim ..
şimdi size soruyorum persembe gübü piriçc lapasımı yapayım yoksa ayran corbasımı..
selam kızlar ben arazıden sımdı geldımm. cok yoruldum oraya buraya kostur gercı arabayla kosturdum ama yınede beynım yoruldu ıste .kaptanımız celallenmıs yıne takım yerlerder surunuyor haklısın meyvem yarın sabah tartılıp acıl durum planına gecelım hemencecık
ayy minnosum kızmayayım da napayımm..
Resmen sürünüoz.. Du bakalım cuma nolucak halimiz..
pırınc lapasıyla bırgun verıp ıkıncı gun almak ıstıyorsan yap ayran corbasını bılmıyorum ama lutrfen sok bısey yapmam meyvem sok yapınca vucut ver al ver al sasırıyor tatlım bence persembe gununu kendıne cıg sebze meyve gunu ılan et oda bır anlamda detoks sayılır bence
ayy yasom sen benim ahlimi bi görsen delirmek üzereyim..
bu kadar vermişken almaya basladım biliyorum hormondan dolayı ama yarına kendimi yine artıda görürsem ağlarım kurtulmam lazım fazlalıkdan bu hafta en kötü 58.4 olmam gerek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?