sen bilirisin canim ama yinede ben eziyet etme derim kendine,ne kadar kullanacaksin ilaciki
ben geldim şekerler
bugün öğlen bi toplantıya girdik, çıkış saatine anca bittiben de uğrayamadan çıktım
menüm
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız beyaz peynir, şekersiz çay
öğle: 1 simit, 1 bardak yağsız sütlü kahve(ayran alamadım)
akşam: 3 tan etli kabak dolması, 2 kaşık yoğurt
saat 8:30'da ebru şallı'yla randevum var bugünkendime öyle bi program yaptım, önce 20 dk yürüyüp ısınıcam sonra da pilates plus yapıcam
valla zevcan haklı kızlar, havalar ısınmaya başladı bile
beni biliyosunuz artık vericek kilom az kaldığı için çok yavaş gidiyo ama her türlü yarış, hafta arası tartı vb herşeye varım ben
zaten elimden geleni yapıyorum ama takımım için daha da çok uğraşırım
kızlar genel olarak carsamba günü tartılmayı kabul edilmiş sayıyorum bundan sonra carsamba ve cuma kilo bildirim günümüzdür.
minnosum o pişmemiş köfte olayını anlamadım köfteleri çiğmi yedin nasıldı yani..
kuyabiyem her zamn ki gibi süper iradelisin..
ben bu aksam coştum badem kırızıne girdim ne kadar yedim ben bile bilmiyorum cok moralim bozuk nedense sanırım o da hormondan regl gerginliği gibi bişi olustu herkese bağırıp duruyorum ağlamak istiyorum..
yarın aksam tıp bayramı kutlaması var.bi aksilik cıkmazsa oraya gidicem. tabi eve gelemicem cankırıda arkadasta kalıcam ne kadar uygun olur bilmiyorum ama teklif ondan geldi..
ılgazdaymıs kutlama muhtemelen oteldedir ama benim giycek kıyafetim yok ne giysem bilemiyorumm acaba gece kıyafetimi giyetler orta yerde sırıtmakda ıstemiom hiç böyle bi yere gitmedim daha önce..
canım yenı acılan bır lokantaya gıttık kofteyı hıııccc pısırmemıstı oyle bılmedıgımız yerlere gıdersek oyle oluyor ıstee
canım daaha once gıden arkadaslaın yokmu onlara sorsana ne gıyıceksın dıye ona gore gıyınırsın vee ayrıca sen neden kendı kendıne hormon ılacı kullanıyorsun doktora bıle gıtmeden .vee lutfen bademm yemeeeeee:95::95:
inanmıyorum sana pişmemiş et yedin demek bir sürü bakteri olur onlarda birdaha asla yeme aklıma bile getirmek istemiyorum durumuu..
daha öncekiler hem cankırıda bi otelde yemek seklinde oluyordu bu ılgazda nasıl bi yer hiç bilmiyorum bakalım yarın bi olsunda..
ayy minnosum 12 -13 gün gecikti ee doktorunda vereceği aynı ilac gidip on saat derdimi anlatıcam yok bekleyelim dicek tathlil isticek ultrosondur su dur bu dur vs en iisi gidip aldım ilacı sanılsa verdikleri aynı ilac..
sen bılırsın ozaman tatlım nede olsa saglık kurumundasın benden daha bılgılısındır sen canım . ama ben yınede doktora gıtmenı tavsıye edıyorum. bak canım bence guzel bır gomlek altınada kumas bır etek gıy . hanı sıkta gelseler sporda gelseler goze batmazsın ben olsam mesela beyaz gomlek sıyah etek ve babet gıbı az topuklu bısey gıyerdım
HIMM OZAMAN GIT CARSIDA YENI CICILER BAK KENDINE SEKERCIM ARTIK HAKETTIN YANIayyy minnosum benim eteğim yokki bi en son aldığım canvas pantalonum varklasik herseyim kocaman zaten 65 kilo iken giydiklerim diğerleri..
yaa olmadı yarın izin alırım gidip kendime bişi alır öyle giderim arkadas gitmekden vaz gecmediği sürece gidicem bu geceye ..
kızlar ben geldim...
özür diliyorum hepinizden bugün mutfaktan çıkamadım bir türlü yaw...yarın dersanede yardım amaçlı kermes var bir sürü şey yaptım hamaratlığım tuttu biraz
kızlar resmen sınavda gibi hissediyorum kendimi allah benim irademi sınıyor galiba beni kermesde görevli yaptılar...yarınki ziyafeti düşündükçe korkuyorum ama neyse yanıma monti menümü götürcem hazırlığımı yaptım ayranım salatam ve ton balığım olcak yanımda kermesde millet börekleri götürürken bende onları yicem...
bu arada bundan sonra çarşamba ve cumamı tartılıyoruz yani yerın tartılcakmıyız vayy ben regl olcam şişkinim yaa artılardayımm hiç kaçamak da yapmadım ama
HIMM OZAMAN GIT CARSIDA YENI CICILER BAK KENDINE SEKERCIM ARTIK HAKETTIN YANI
AYYY ANNACIM ALLAH SANA KOLAYLIK VERSIN TATLIM NE DIYIM ISIN COK ZORMUS MASALLAH DIYELIM NAZAR ETMEYELIM
BEN SIMDI GIDIP CILEK YIYCEM CANIM CEKTI
ayy sağol minnoşcum yaw hayırlısı bakalım inadım inat ettim montimi bozmıycam canım işte o kadar
çilek mi çıkmışmı çileeeekkk
fatmacım evet carsambada tartılıoz artık..
menün cok güzel olmus..
bu arada bende 2 haftayı gecti çilek almıstım ama kocaman ve cok tatlıydı kıpkırmızı görünce öyle bi canım cekmiştiki zararlı olduğunu bile bile almıstım ve bi seferde nerdeyse yarım kiloyemişdim
AYY BEN 5 TANE YEDIM YESEM 5 TANE DAHA YERIM YESEMMIKI acaba
canın istiyorsa ye tatlımm..
Bende cileği cok severim sonucda 1 kase tatlı yemişsin çilekmi gözüne cok geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?