iyi aksamlar kizlar,simdi spordan geldim bir saat spor yaptim,nabiz ölcer almistim yaktigin kalori ve yagida gösteriyo bilin bakalim 1saatte ne kadar yakmisim
290 kalori
40 gr cik yag
nasıl yanı 290 kalorıyle 40 gr yag oldugunu nerden bılıyorsun hasretım ay buara kac kalorıye kac gr yag yakılır dıye taktım kafayada bılıyorsan banada soylesen tatlım
canim ben bilmiyporum benim nabiz ölcerim gösteriyo,ayrica senin gösterge bozuk degil bizim solandakilerde öyle malesef gercek bu
püüüüüüüühhhhhhhhhhhh:84::84::84: Aglamak ısttıyorum bumudur yanı 1 dılım yaspastayı erıtmem ıcın 3 saat aralıksız yurumem gerekıyor yanı:84::84::84:
malesef canim bende bugün 20 dk bantta yürüdüm ama aralarda 1 2 dklik kostum,aonra kursa katildim 40 dk püff
ayy olamaz yaa bu nasıl bısı bee bıktım bu kalorı hesaplarından zatı dahada kalorılı bısı yemıycem dıyorum hep yıyorum ıstee hoooff hadı ıyı geceler sana tatlım sagol bılgıler ıcın yarın sabah kılo bıldırıyoruz unutma sende bıldır tamam mı sekercım
fatmacım evet carsambada tartılıoz artık..
menün cok güzel olmus..
bu arada bende 2 haftayı gecti çilek almıstım ama kocaman ve cok tatlıydı kıpkırmızı görünce öyle bi canım cekmiştiki zararlı olduğunu bile bile almıstım ve bi seferde nerdeyse yarım kiloyemişdim
ayy resmen ben hormonluyum dıye bagırıyor ama cok canım ıstedı dun pılatesten gelırken almıstım sımdıde koydum kaseye 5 tane yıycem valla hem antıtoksıdann
menümüde yazayım bu arada...
Sabah:1 greyfurt
Kahvaltı: 1 kase yulaflı süt 1 salatalık
Ara:1 elma
Öğle:Izgara biftek, salata ve yoğurt
Ara:kuru kayısı 2 tane,yarım portakal,kurabiyeleri yaparken elmini altındaydı kurabiyeleri yememek için yedim mecburen
Akşam:Salata,haşlanmış brokoli ve ayran
Ara:belki bir meyve
3.5 lt su, 1 saat yürüyüş, yeşilçay (3)
ayyy minnosum benim eteğim yokki bi en son aldığım canvas pantalonum varklasik herseyim kocaman zaten 65 kilo iken giydiklerim diğerleri..
yaa olmadı yarın izin alırım gidip kendime bişi alır öyle giderim arkadas gitmekden vaz gecmediği sürece gidicem bu geceye ..
hooofff ıste bır kase tatlı yedıgım ıcın 5 tane daha cılek bıle olsa bu saatten sonra yememelıyım hem onu yarın sabah sutle yerım yıne hooopp wc olurr hooff kapatnımm yarın tartı var dıyorsun ye dıyorsun yanı
Sporumu yaptım geldim kızlar20 dk hızlı hızlı yürüdüm önce sonra da 40 dk pilates plus
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum, ohh
Ama duş almaya çok üşeniyorum yaa offff
maşallah canım
bütün gün mutfakta olmana rağmen süper menü olmuş
zevcanım ben öyle durumlarda hep düz siyah elbise giyerim
varsa öyle bi elbisen onu giy git canım, yoksa da alışverişe çıkarsan al bi tane mutlaka. spor yada resmi her ortamda kurtarıcıdır siyah elbise
bence de yeme artık minnoşum, saat 10 oldu
zaten tatlıyı götürmüşsün bugün
nisana az kaldıi hani 62 olcaktın sen nisanda
canım ben elimden geleni yapıyorum ama baksana bu hafta paylasımlar cok az katrem hiç uğramadı .
kacamak sıfır olsa süper olur ama ben ne dersem diyeyim karsımdaki yemeğin basına oturdumu burayı unutuyorsa benim dediklerimin önemi kalmaz.
bak mesela benim günde 1 bucuk saat spor yaptığım nerde görülmüş haftada 3 saat zorla yapan ben şimdi sırf sizde yapın die her gün yığılıp kalana kadar 1 bucuk saat spor yapıyorum.
sürekli kızlar toparlanın yaz geliyor diyorum ama toparlanmak yerine dağılıyoruz kesin nazar deydi bize..
10 kişilik grupdan kac haftadır birincilik bile cıkartamadık..
anlamıyorum ben nerde hata yapıyorum.. gercekden artık hatayı kendimde aramaya basladım.. çünkü ne yaparsam yapayım olmuyor..
zaten katremi geri dönmek üzere ayırıcam vakit ayıramıyor takıma paylasımı bol birini almamız lazım ..
eski üyelerdende geri dönecek olan yok heralde yasom gelirse gelir 1 kişilk yer bırakıcam ve bu hafta 2 tane yeni üye almayı düşünüyorum en azından paylasımımız artar. ne kadar cok paylasım olursa o kadar cok motive oluyoruz.
şuan bizi canlandıracak tek bişi olabilir kardes takımımızla yarısmak ..
sonucda hepsini tanıyoruz onlarda bizi tanıyor bi problem olmadan yarıs yapabilirz bu sekilde motivasyonumuz yerine gelebilir ama takımın kararı gecerli isterseniz kırmızıgülle konusurum hepsi bu duruma cok sevinirler..
diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...
meyvecimben bu cuma ne olursa olsun artida olsamda geri dönmeye karar verdim.yarisa bende katilcam
dün spor salonuna gitmistim,bugün gitmiycektim ama simdi sirf isizin icin gidicem :)
sabah bu sitede bir başarı öyküsü okudum bende yaparım dedim. aslında uzun olmasa burda herkesin okumasını sağlayacaktım ama uzun yazıları okumayı sevmiyorsunuz diye özetlemeye karar verdim.
95 kilo olan birinin 8 ayda 55 kiloya düşme öyküsü 40kilo vermiş bu ayda 5 kilo demektir . önce sadece sebze ve meyve yiyerek midesini küçültmüş sonrada her şeyden ama her şeyden çok az yemiş ve durum ortada aslında o kişi azmetmiş zayıflamaya karar vermiş ve başarmış bizde zayıflayacağız önce buna inanalım lütfen.
tatlım herkes fikrini belitrsinde coğunluğunkararına göre yarın konusurum kardes takımla ama bencede cok ii olur gibi geliyo hem kaynasmıs oluruz hemde hırslanıp daha sıkı sarılırız diyetlere..
sakın aklına yeme olayı getirme bak benim ev kek dolu ama aklımın ucundan gecmiyor onlar buzlukda bile anne kekimden var her gün görüyorum onları ama bi kes yemelimiiyim acaba demedim asla asla aslaaa
bende hergecen gün kilo alıyorummm :84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?