Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi aksamlar kizlar,simdi spordan geldim bir saat spor yaptim,nabiz ölcer almistim yaktigin kalori ve yagida gösteriyo bilin bakalim 1saatte ne kadar yakmisim

290 kalori
40 gr cik yag

iyi aksamlar kizlar,simdi spordan geldim bir saat spor yaptim,nabiz ölcer almistim yaktigin kalori ve yagida gösteriyo bilin bakalim 1saatte ne kadar yakmisim

290 kalori
40 gr cik yag

nasıl yanı 290 kalorıyle 40 gr yag oldugunu nerden bılıyorsun hasretım ay buara kac kalorıye kac gr yag yakılır dıye taktım kafayada bılıyorsan banada soylesen tatlım

nasıl yanı 290 kalorıyle 40 gr yag oldugunu nerden bılıyorsun hasretım ay buara kac kalorıye kac gr yag yakılır dıye taktım kafayada bılıyorsan banada soylesen tatlım

canim ben bilmiyporum benim nabiz ölcerim gösteriyo,ayrica senin gösterge bozuk degil bizim solandakilerde öyle malesef gercek bu

malesef canim bende bugün 20 dk bantta yürüdüm ama aralarda 1 2 dklik kostum,aonra kursa katildim 40 dk püff

ayy olamaz yaa bu nasıl bısı bee bıktım bu kalorı hesaplarından zatı dahada kalorılı bısı yemıycem dıyorum hep yıyorum ıstee hoooff hadı ıyı geceler sana tatlım sagol bılgıler ıcın yarın sabah kılo bıldırıyoruz unutma sende bıldır tamam mı sekercım

tamam canim sanada iyi geceler,bende bildirirm yarin kilomu

sağol canım tamam ama ben sabahtan dersaneye gitcem öğleden sonra bildirsem sorun olurmu canım:78:

ayy benimde canım çekti yaa bende mi alsammmm

Sporumu yaptım geldim kızlar 20 dk hızlı hızlı yürüdüm önce sonra da 40 dk pilates plus
Şimdi de yeşil çayımı içiyorum, ohh

Ama duş almaya çok üşeniyorum yaa offff

maşallah canım
bütün gün mutfakta olmana rağmen süper menü olmuş

zevcanım ben öyle durumlarda hep düz siyah elbise giyerim
varsa öyle bi elbisen onu giy git canım, yoksa da alışverişe çıkarsan al bi tane mutlaka. spor yada resmi her ortamda kurtarıcıdır siyah elbise

bence de yeme artık minnoşum, saat 10 oldu
zaten tatlıyı götürmüşsün bugün
nisana az kaldıi hani 62 olcaktın sen nisanda

selam kızlar
gelemiyorum hiç yaa nete giremiyorum
spora da başladım

menüm

sabah - simit
ara - 1/4 elma
öğlen - ızgara köfte+yoğurt+patates püresi
ara - galeta
akşam - taze fasülye+1 dilim börek

2 lt su + 1 tane beşi bir arada çay

15 dk tempolu yürüyüş
15 dk bisiklet
15 dk eliptica (kalori değerini buladım)

[11] Yürümek (Asfalt) 15 dak 97.56
[12] Bisiklete Binmek 30 dak 199.998

Toplam : 1409.942 kal.

teşekkürler tatlım benim bakalım yarın nolcak

katremcim merhaba menün güzel ama petates püresini keşke yaemeseydin dengelerdin belki..nesye canım sporada başlamışın sevindim afiyet olsun ve iyi geceler yarın kilonu bildirmeyi unutma canım herkes bildiriyor

selam kızlar.akşam erkenden yattım gece kalkıp ders çalışacagım diye anca gelebildim.sabah kilomu bildiririm

canım sen daha ne yapacaksın ki bu kadar ugraşıyorsun bizim için

güsel fikir
diyete başladığım kg.mdeyim desem der şaşırtmış olurum di mi anna? bunca aylık emeklerim 2 haftada gitti...

meyvecimben bu cuma ne olursa olsun artida olsamda geri dönmeye karar verdim.yarisa bende katilcam

tekrar hoşgeldin canım
dün spor salonuna gitmistim,bugün gitmiycektim ama simdi sirf isizin icin gidicem :)

süpersinnn

canım onu bende okudum.3. sayfada fotolarıda var.inanılmaz değişim Allah bizlerede nasip etsin
bence olur

300 gr artıda çıkıyorum neden anlamadım yaaa hiç bişi yemedim.aç gezdim nerdeyse kaçamakta yapmadım offf offfffffffffffffffffffffffffff...

**4. TAKIM **

meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/)
Anna_maria(67,5/)
karcicegi71(68.9/)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/)
nidah(66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

**4. TAKIM **

meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/)
Anna_maria(67,5/)
karcicegi71(68.9/)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/64,6/0/%0)
nidah(66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

bende hergecen gün kilo alıyorummm :84::84::84::84::84:

canım nıye kılo alasın bılıyorsunkı hormon ılacları sısırıyor yanı bunu bıle bıle bukadar spor yapmana ragmen kılo almıs olman ımkansız sonucta uzulmee cumaya hepsı gıdıcek o artıların bende cok sukur sabıte ındım hıc artım kalmadı bakalım cumaya eksıye dusebılıcekmıyım

günaydın canlar iyisinizdir inş ben iyi değilim hiç olmazsa siz iyi olunda avunayım sizlerin mutluluğu ve başarısıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…