Ceydacım bu tartı telefonla mı eşleşiyo, ölçümleri doğru mu memnun musun. Çok soru oldu17 ocak 2020 ölçümlerim
Başlangıç :73.6 kg
Geçen hafta :72.5 kg
Bugün :72.1 kg
Fark :400gr
Gonulmeyvesi Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Eki Görüntüle 2577694 Eki Görüntüle 2577696 Eki Görüntüle 2577697
400 gr vermiş gibi görünsemde geçen haftaya göre kas ağırlığımı protein ve su oranımı arttırmışım.bu nedenle mutsuz olmadım
çok geçmiş olsun hayatın içindeki kadınlar aile ev malesef dıştan iyi görünsede içi çürüyor.ben o yüzden pek doktara gitmem bilmemek en güzeli.Dizim icin fizik tedavi yazdi doktor canim.
Idrarda kan buldular , tekrar test yapilacak.
D vitaminim eksik cikti , dvitamini yazdilar.
Birde cigerlerimde bir sey gormus onun icinde tekrar test yapilacak, curuge ciktim :)))
Guzel olmus menun canim, zaten 2 ogun yemissin.
Ellerine saglik, temizlik bitti mi?
çok güzel canım.aradaki fark müthiş.
daha ne istiyorsun 1 kg az mı canım? az olsun öz olsun.Günaydınlar kızlar A allymcbeal
Geçen hafta 77,40
Bu hafta 76,40
Fark 1 kg
Yüzde: %1.29
hafta içerisinde keşke fazla yememiş olsaydım çok üzüldüm daha fazla veririm diye bekliyordum
ya beni mutlu eden bir rakam çünkü bende 400 gr verebildim.Gunaydin herkese
Insallah herkesten eksili sonuclar gelir bugun
Gecen hafta:70.1
Guncel:69.7
Fark:400 gram
Yuzde 0.57
Günaydın hanımlar
Geçen hafta: 63,8
Bu hafta: 63,5
F: -300gr
Yüzde: %0,47
Yawrukush özgecim ben bu bildirimle birlikte izne ayrılmak istiyorum canım
güzel fark olmuş tebrikler.Gunaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririmim:
Gecen hafta: 68,5
Bugun: 68
Fark: 0,5
Yuzde: 0,73%
Yawrukush Kozmogirl17 stitch @Birikizmeselesi
ah canım ne kalmış ki kilon 56 kilo zaten harika eee 300 gr da vermişsin.hani bende 56,4 olsamSelam kızlar
birniyetmeselesi ben senin kadar veremedim canımm zaten geri aldığım kiloyu vermişim ancak (
Gecen hafta: 56.7
Bu hafta : 56.4
Fark : 300 gram
Fark % : %0.5
stitch Yawrukush @Kozmogirl17
Merhaba kızlar tartıldım çokkk sevinçliyim
Geçen hafta 68.400
Bu hafta 67.300
Fark 1.100
Yüzde 1.6
tabi ki çok soracaksın.bende sorardım. tartının kendi uygulaması var telefona indirilen ölçümleri onunla alabiliyorsun.ölçümleri şöyle test ettik.baskülü aldım aynı gün diyetisyene giden bir arkadaşımı ölçtük. saat farkı ile yaptık ölçümlerini .aşağı yukarı aynı çıktı.beni daha düşük tartsa dahada memnun olacağım.Ceydacım bu tartı telefonla mı eşleşiyo, ölçümleri doğru mu memnun musun. Çok soru oldu
Canım senin kilon zaten azıcıkkk benim ki fazla bence daha fazla vermem gerektiSelam kızlar
birniyetmeselesi ben senin kadar veremedim canımm zaten geri aldığım kiloyu vermişim ancak (
Canım senin kilon zaten azıcıkkk benim ki fazla bence daha fazla vermem gerektidaha önceleri bi 64 kiloya inmişliğim vardı ama tabi o zamanlar spor salonuna baya ağırlık veriyordum, ve iki haftada 4-5 kilo vermiştim. şimdi resmen kilo veremiyorum.
[/QUOTE
Haftada 1 kilo çok çok iyi bence canım,yakında eski kilona döneceksin bu hızla. Benim çok yavaş gidiyo ama napalm acelemiz yok alıştım artık
haftaya daha iyisini başarabilirsin.durağan döneme girmişsindir.Gecen cuma 75.500
Bugun 75.600
Fark +100
haftaya daha iyisini başarabilirsin.durağan döneme girmişsindir.
sanirim nescafe bana iyi gelmiyor. Birde ozel gunum yaklasiyor ondan da olabilir diye dusunuyorum. Yas da malum 45 olunca daha zor gidiyor demek. Bu hafta arti ciktigim icin uzuldum takim icin iyi olmadi. İnsallah arkadaslarin verdigi kilolar takimi ilk uce girmesini saglar. Yoksa daha cok uzulecegim .
Gunaydin herkese
Insallah herkesten eksili sonuclar gelir bugun
Gecen hafta:70.1
Guncel:69.7
Fark:400 gram
Yuzde 0.57
Gunaydin kizlar, bu haftaki kilo bildiririmim:
Gecen hafta: 68,5
Bugun: 68
Fark: 0,5
Yuzde: 0,73%
Yawrukush Kozmogirl17 stitch @Birikizmeselesi
Selam kızlar
17 ocak 2020 ölçümlerim
Başlangıç :73.6 kg
Geçen hafta :72.5 kg
Bugün :72.1 kg
Fark :400gr
Gonulmeyvesi Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Eki Görüntüle 2577694 Eki Görüntüle 2577696 Eki Görüntüle 2577697
400 gr vermiş gibi görünsemde geçen haftaya göre kas ağırlığımı protein ve su oranımı arttırmışım.bu nedenle mutsuz olmadım
Tebrikler KızlarMerhaba kızlar tartıldım çokkk sevinçliyim
Geçen hafta 68.400
Bu hafta 67.300
Fark 1.100
Yüzde 1.6
Tebrikler eşimGünaydın hanımlar
Geçen cuma 78.800
Bu hafta 78.000
Fark 800
Yüzde 1.01
Yawrukush
Melegimkorusun
Kozmogirl17
stitch
Yogurt ve yesilcay i kullaniyorum zaten oburlerinide ekliyelim bakalim ne olacakmifihafa bak ne diyor senle benim için .ben deneyeceğim bakalım.işe yararsa en sevdiğim diyetisyen olabilir.
özellikle gece yatmadan biberli yoğurt kürünü yapalım.Yogurt ve yesilcay i kullaniyorum zaten oburlerinide ekliyelim bakalim ne olacak
Kadının incecik kollarına bakmaktan konsantre olamadımmifihafa bak ne diyor senle benim için .ben deneyeceğim bakalım.işe yararsa en sevdiğim diyetisyen olabilir.
özellikle gece yatmadan biberli yoğurt kürünü yapalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?