Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

minnosum inş düşersin canım.
baksanan dağıldıkki ne dağıldık..
ayy ben nolucam ki hormondanda olsa sonucda baskül fazla gösteriyor yarısmada buna göre oluyor.. :84:

ben sabah tartıldım ve 69.600 çıktım yani buraya ilk geldiğim kiloma dönüyorum yavaş yavaş verdiklerimi hızla alıyorum şu an 700 gr artıdayım offffff yaaaaa

**4. TAKIM **

meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/69/-2/%-2.98)
Anna_maria(67,5/)
karcicegi71(68.9/69.6/-0.7/%1.01)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/64,6/0/%0)
nidah(66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( 593.2 )

Son düzenleme:
ben sabah tartıldım ve 69.600 çıktım yani buraya ilk geldiğim kiloma dönüyorum yavaş yavaş verdiklerimi hızla alıyorum şu an 700 gr artıdayım offffff yaaaaa

durr bakalım bozma moralini vardır mutlaka bi sebebi.
durduk yere kilo artmaz dimi.. su falan tutmussundur yeşil cayı arttır bakalım nolucak..

durr bakalım bozma moralini vardır mutlaka bi sebebi.
durduk yere kilo artmaz dimi.. su falan tutmussundur yeşil cayı arttır bakalım nolucak..

wc ye çıkamıyorum belki ondandır reglimde yaklaştı ama bu kadar etki etmemesi lazım diye düşünüyorum yeşil çayın tadını hiç sevmiyorum ama yinede günde 2 su bardağı içiyorum bakalım 2 bardak daha içeyim dediğin gibi su taoplamış olabilirim artık bu hafta vermeyi bir yana bırak artılarımdan kurtulsaydım başka bişi istemezdim canım

tatlım tuzlu yeme bide mümkün olduğunca sıfırla tuzu..
inş artılardan kurtulursun cumaya kadar..

ben napıcamm

dün burda 95 kilodan 55 kiloya düşen birinin başarı öyküsünü paylaşmıştım resimlerinin altında bir yazı vardı şimdi onu buraya kopyalayacağım

şuan 60 kiloyum ve çok şükür olsun zayıflamışım diyorum, eski halimi gördükçe kendime şaşırıyorum bu ben miyim diye. kiloluyken çok fazla resim çekilmeyi sevmediğim için bir tek bu resmim var şimdi, bunu da tesadüfen buldum. allah'm tekrar o günleri göstermesin diyorum. yapmanız gereken biraz sabretmek, ilk zamanlar ben hiç kilo vermedim mesela bunun içinde çok ümitsizliğe kapıldım ama sonrasında birden verdim kiloları. ilk bir ay allahım bu kadar aç kalıyorum ama neden zayıflamıyorum yoksa obezlik kaderim mi diye çok ağladığım oldu. zamanla herşey yapmanız sabretmek ve kendinize güvenmeniz. umarım istediğiniz kiloyu elde edersiniz. başka yardımcı olabiliceğim bir durum olursa sorun mutlaka elimden geldiğince yardımcı olurum.

yani sabır sabır sabır başka caremiz yok

günaydın kızlar...

dersaneye girmeden uğriyim de bildiriyim kilomu dedim ilk dersi astım sizin için

ya ben 67.9'um maalesef sanırım regl olcam bugün yarın ondan böyleyim inş cumaya kadar gider +lar...

**4. TAKIM **

Kuyabiye(54.6/)
Anna_maria(67,5/67,9/-0,4/%-0.57)
pembepanter1(63.0/)
nidah(66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
**4. TAKIM **

Kuyabiye(54.6/)
Anna_maria(67,5/67,9/-0,4/%-0.57)
pembepanter1(63.0/)
nidah(66.0/0.8/%1.20)
katrem ( 75.9/)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

hani ümitsizliğe kapılıp ben yapamıyacağım iradem çok zayıf diyoruz ya işte bu noktada daha güçlü olmamız lazım birden kilo verilmiyor inişleri çıkışları oluyor şu an artıdayım ama en kısa sürede kendimi toparlayacağım burdaki bütün arkadaşlarıma söz veriyorum

kabus gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

herkes artıda herkesssssssssssss
kim gelse kilo aldım diyorrr.. :95::95::95::95::95:

kızlar kırmızıgülle durumu aktardım kabul ederlerse eğer cumadan cumaya yarısta olucaz..
herkes bu konuda elinden geleni yapıcaktır die düşünüyorum

çok haklısın tatlım benim daha güçlü olalım asla pes etmek yok biz bu yola pes etmek için çıkmadık tam yol ileri

kabus gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

herkes artıda herkesssssssssssss
kim gelse kilo aldım diyorrr.. :95::95::95::95::95:

ayy meyvem diyorum sana bize nazar değdi diye

neyse üzülemeyelim regl öncesi oluyo kızlar bir de ufak kaçamaklarla ilgili sanırımnasılsa vericez gitcek bu +lar bu hafta olmasada bir dahaki haftaya olucak

minnosum inş düşersin canım.
baksanan dağıldıkki ne dağıldık..
ayy ben nolucam ki hormondanda olsa sonucda baskül fazla gösteriyor yarısmada buna göre oluyor.. :84:
ayy meyvemm sen benım dedıgımı yap su ılacı bırak ve doktora gıtt

canımyaa sen bı doktora gıt lutfen bak bukadar sey yapmana ragmen nıye boyle

günaydın kızlar
minnoşum senin bandın ayarı bozulmuş bence takılma canım 20 dk da 100 kalori düşün sen
iyi fikir ya kilo bildirme bizdemi yapsak acaba
meyvem ben senin şu pirinç lapasından yapsammı yaa
bi de dün eve gittim benim oğlanlar tost yiyelim akşama dediler bi an galeyana geldim hemen monti topiğine ve sana baktım bende kendi ekmeğimle peynirimle yiyebilirmiyim diye sonra saçma olduğunu anladım kös kös kıymalı menemenimi salatamı ayranımı hazırladım
eşim diyor napıyorsun hiççç arkadaşlara sorucam yiyebilirmiyim diye dedim

minnosum doktora gittiğimdede aynısını vericek ben biliyorum alıstım artık bu hastalıkda oluyor böyle seyler..
pcos dan kaynaklı bi yumurtlama bozukluğu ilacı 10 gün alıcam sonra bırakıcam ve en gec 1 hafta içinde regl olucam sonrada düzene giricek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…