canım nıye kılo alasın bılıyorsunkı hormon ılacları sısırıyor yanı bunu bıle bıle bukadar spor yapmana ragmen kılo almıs olman ımkansız sonucta uzulmee cumaya hepsı gıdıcek o artıların bende cok sukur sabıte ındım hıc artım kalmadı bakalım cumaya eksıye dusebılıcekmıyım
günaydın canlar iyisinizdir inş ben iyi değilim hiç olmazsa siz iyi olunda avunayım sizlerin mutluluğu ve başarısıyla
ben sabah tartıldım ve 69.600 çıktım yani buraya ilk geldiğim kiloma dönüyorum yavaş yavaş verdiklerimi hızla alıyorum şu an 700 gr artıdayım offffff yaaaaa
durr bakalım bozma moralini vardır mutlaka bi sebebi.
durduk yere kilo artmaz dimi.. su falan tutmussundur yeşil cayı arttır bakalım nolucak..
wc ye çıkamıyorum belki ondandır reglimde yaklaştı ama bu kadar etki etmemesi lazım diye düşünüyorum yeşil çayın tadını hiç sevmiyorum ama yinede günde 2 su bardağı içiyorum bakalım 2 bardak daha içeyim dediğin gibi su taoplamış olabilirim artık bu hafta vermeyi bir yana bırak artılarımdan kurtulsaydım başka bişi istemezdim canım
hani ümitsizliğe kapılıp ben yapamıyacağım iradem çok zayıf diyoruz ya işte bu noktada daha güçlü olmamız lazım birden kilo verilmiyor inişleri çıkışları oluyor şu an artıdayım ama en kısa sürede kendimi toparlayacağım burdaki bütün arkadaşlarıma söz veriyorum
hani ümitsizliğe kapılıp ben yapamıyacağım iradem çok zayıf diyoruz ya işte bu noktada daha güçlü olmamız lazım birden kilo verilmiyor inişleri çıkışları oluyor şu an artıdayım ama en kısa sürede kendimi toparlayacağım burdaki bütün arkadaşlarıma söz veriyorum
kabus gibiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
herkes artıda herkesssssssssssss
kim gelse kilo aldım diyorrr.. :95::95::95::95::95:
ayy meyvemm sen benım dedıgımı yap su ılacı bırak ve doktora gıttminnosum inş düşersin canım.
baksanan dağıldıkki ne dağıldık..
ayy ben nolucam ki hormondanda olsa sonucda baskül fazla gösteriyor yarısmada buna göre oluyor.. :84:
ben sabah tartıldım ve 69.600 çıktım yani buraya ilk geldiğim kiloma dönüyorum yavaş yavaş verdiklerimi hızla alıyorum şu an 700 gr artıdayım offffff yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?