Bugün mutlaka çok dikkat edicem kaptan, Sağlıklı beslenicem bugünCok guzel birgun olmus canim :)
Cok tesekkur ederim canim davetine, insallah kismet olursa bende cok isterim tanismayi:)
Canim bu menu hic olmamis, 15dk yuruyus cezasi gelecek.
Cuma gunu seni esas listemize dahil etmek istiyoruz, lutfen menulerine dikkat et, liste sorumlulugu alacaksin canim..
2 saat ev isi icin 240 puan yazdim canim, bugun bende yaprak sardim , denk gelmis :)
Aman Allahim efsane geri dondu :)
Eyvah eyvahhhhh :))
Vardı evet 19 haftada başladı riskinşallah canım.. erken doğum riskin varmıydı..
ayy herkes aynı şeyi diyorr..Yakin zamanda ust ustte iki dogum yaptigim icin seni cok cok iyi anliyorum ama benden sana tecrube tavsiyesi uyuyabildigin kadar uyu canim ilk hamileligin rahatligi ne dogumdan sonra nede ikinci gebeliklerde olmuyor malesef oyuzden bol bol yat uzan dinlen ve uyu canım
mecbur kaptişim.. çalışıyorum haftasonuda evle başka şeylerle ilgilenmekten vakit kalmıyor.. bide ben bu yıl hukuk okumaya başladım sınavlar dersler derken.. boşluk bulduğum vakit erken demeden herşeyi halletmeye çalıştımAmin canim tesekkur ederim
Yazin cok guzel oluyor sahiller ama kisin sakin tabi.☺
Kolay gelsin canim, sen epey isleri yoluna koymussun bile
Vaktinde hayirlisiyla gelsin..
Canim pazartesi kontrol amacli tartiliyoruz, haftasonu kacamaklarindan oturu.
Cuma ise yarisma icin, eger firsatin olursa pazartesileride tartilmaya calis canim☺
Cok tesekkur ederiz Nurcum
Guzel olmus canim
Sagol Ozlemim
Tekrar memnun oldum Aysecim☺
Calismak kolay degil, annemde Alanyada yasiyor, yazlari Turkiyeye gelince Alanyada oluyoruz bizde☺
Canim uzme kendini sakin,en hayirli zamanda kucaklariniz bebeklerle dolsun insallah
Ne guzel bir hedef
Evet canim serin hava ama hasta edip,usutecek bir soguk yok☺
Canim bu hafta puanli egzersiz yarismamiz var,bugun basladik, ev isleride egzersize dahil,ilksayfada,ilk mesajda puanlar yaziyor..
Dogru duzgun bir sey yememissin yapma Boyle kuzum
Az da olsa ye mutlaka..
Kolay gelsin gulum...
Anladım canm.. şimdi iyidir inşallah bebeğinVardı evet 19 haftada başladı risk
İnşallahBugün mutlaka çok dikkat edicem kaptan, Sağlıklı beslenicem bugün
İnşallahHerkese günaydın, güzel bir gün olsun kızlar
Beğenemedim maalesef21 Ocak salı menüm
sabah
bir yumurta bir parça ekmek
Ara : Kahve çay ve kısır
öğle 3lahmacun ve çay
ara : kahve
Su 2lt
Spor 1saat yürüyüş ve 2saat ev işi
Kozmogirl17 Yawrukush
Kahvaltı öncesi süt iyi olmuşBugünkü menümü yazayım
Sabah 1 bardak süt
Öğle (kahvaltı)
2 yumurta
Peynir
Zeytin 2 adet
2 çatal çikolata
Akşam hiç birşey yiyesim yok
Biraz çikolata yedim o kadar
Günüm bitti şimdi mutfağımı temizlemem lazım işler beni bekler
Perşembe günü misafirlerim var
Bugünden börek ve sarmayı yapmam lazım yarında ev temizliği
Yapamadım ; 3-5 gün sonra anca yaparımNasilsiniz guzel arkadaslarim,aksaminiz nasil geciyor?
Egzersiz yapabildiniz mi?
Üç öğün de iyi olduğundan (sağlıklı) tatlıyı hoşgörüyorumİyi aksamlar
Sabah
3 dilim ekmek domatesli sucuklu ve peynir li yumurta 7 zeytin roka cay
Ogle
1 dolu tabak kara lahana corbasi 1 kofte kadar dunku baliktan roka 2 parca ancar 2 kasik kereviz salatasi
Ara yesilcay
Aksam
3 kasik kereviz salatasi 3 kasik makarna
1 adet sobiyet 2 kupa cay
Su 2lt
Spor ev isi toplam 3.5 saat 420puan bel egzersizi 272 puan
Toplam puan 692
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
EvetHerkese mutlu sabahlar kizlar,gununuz cok guzel gecsin.
Takimimiz cok sessiz , menulerini birkac arkadasim yaziyor sadece,dun egzersiz yarismasina 4 arkadasim katildi, lutfen katiliminizi arttirin arkadaslar.
Ozellikle listedeki arkadaslarim takimda aktif olmak zorundasiniz, sorumluluklarinizi unutmayin!!!!
Tesekkurler canimKahvaltı öncesi süt iyi olmuş
Kahvaltı da güzel
Akşamı atlamak iyi olmamış ama olsun yüz üzerinden veriyorum
Yapamadım ; 3-5 gün sonra anca yaparım
O da bebeği pişpişlerken ki hareketleri katarım
Üç öğün de iyi olduğundan (sağlıklı) tatlıyı hoşgörüyorum
Spor da iyi
Evet
Evet ya bence de nerde bu millet birlik olalim hanimlar . kililardan kurtulmak istiyorsaniz burayi aksatmayin derin benHerkese mutlu sabahlar kizlar,gununuz cok guzel gecsin.
Takimimiz cok sessiz , menulerini birkac arkadasim yaziyor sadece,dun egzersiz yarismasina 4 arkadasim katildi, lutfen katiliminizi arttirin arkadaslar.
Ozellikle listedeki arkadaslarim takimda aktif olmak zorundasiniz, sorumluluklarinizi unutmayin!!!!
bugün itibari ile daha çok yapacağım. neden miNasilsiniz guzel arkadaslarim,aksaminiz nasil geciyor?
Egzersiz yapabildiniz mi?
ama olmadı bu skor beni kastı.ev işine geçen hafta paydos demiştim.şimdi sil baştan derin temizlik yapacağım sporu saymıyorum bile.
normalde yemek yemediğim için bu yemekler bana çok bile.ben diyette yemek yiyorum o yüzden kilo veriyorum.bitsin gene aç gezerim zor iş ya yemek yemek.Menulerinde cok az seyler yiyosun, supersin
sonuna kadar katılıyorum.bu sayfa beni o kadar çok motive ediyor ki anlatamam.katılım sağlamamış olsaydım ben hala 1 kilo verme çabasında olacaktım.hele karbonhidrat yiyen arkadaşlarımızı görünce... kendime dokunma yanarsın demek daha kolay oluyor.Evet ya bence de nerde bu millet birlik olalim hanimlar . kililardan kurtulmak istiyorsaniz burayi aksatmayin derin ben
Slm canım iyiyim diyet ara verdim gibi ama öyle salmadım abartmıyorum iki gündür oğlum hasta evde öksürük ve burun akıntısı var ama yaramazlıklar devam deli etti beni iki gündür kendimi dün mutfaktan alamadım bugün daha dikkat ediyorum kendime 1 demlik çay yaptım mutfağa yemek için gittiğimde çay doldurup geliyorum
3 öğününde de ekmek var tatlım.onları sadece sabaha toplasan bir öyle denesenBu sabah baktim ve hala sabitim
dunku menum - 21 ocak 2020
08:00_ peynirli sandvic
ara: sutlu kahve
13:00_ 1 kase tavuklu corba, 1 kase salata, 1 greyfurt
ara: 1 elma, 1 bardak sut
16:30 _ 1 kase tavuklu salata, 1 dilim ekmek
19:30 _ 1 kase yogurt,. 1 dilim ekmek
su: 3,5 lt
spor: 1 saat tabata
Harikasin, sagliksiz seyler hem diyetine ,hem sagligina kotu unutma lutfen..Bugün mutlaka çok dikkat edicem kaptan, Sağlıklı beslenicem bugün
2 ogun beslenmissin sadece canim ama 3 lahmacun olmamis malesef..21 Ocak salı menüm
sabah
bir yumurta bir parça ekmek
Ara : Kahve çay ve kısır
öğle 3lahmacun ve çay
ara : kahve
Su 2lt
Spor 1saat yürüyüş ve 2saat ev işi
Kozmogirl17 Yawrukush
Canim masallah sana hem calisiyorsun, hem hamilesin, birde hukuk mu okuyorsun.ayy herkes aynı şeyi diyorr..
mecbur kaptişim.. çalışıyorum haftasonuda evle başka şeylerle ilgilenmekten vakit kalmıyor.. bide ben bu yıl hukuk okumaya başladım sınavlar dersler derken.. boşluk bulduğum vakit erken demeden herşeyi halletmeye çalıştım
Guzel olmus canim menulerin, nasilsin gorusmeyeli?Günaydın kızlar
dün ki menü
Sabah
klasik kahvaltı
Öğle
mercimek çorbası, 2 dilim çavdar ekmeği
Akşam
Mercimek çorbası, 2 kaşık barbunya, etli bulgur pilavı (iştahım yoktu zorla yedim) o da çok az
sıvılar
3 litre su
İki bardak rezene
arada; sütlaç, nar, elma,
bir önceki gün menüm;
Kahvaltı
klasik
Öğle
Barbunya
Isırgan otlu börek
lahmacunu akşam ya da öğle vakti yedim evde
Su:3 litre ve iki rezene
Yawrukush
Haklisin canim, takimin gidisati beni korkutuyor..Evet ya bence de nerde bu millet birlik olalim hanimlar . kililardan kurtulmak istiyorsaniz burayi aksatmayin derin ben
bugün itibari ile daha çok yapacağım. neden mikanadali35 nasıl skor yapmış öyle o birinci olacaksa, ben ikinciliği alayım bari.13:30 pilates başlar.bu hafta eğitmende benim ekibin suyunu sıkma vaktidir.
ama olmadı bu skor beni kastı.ev işine geçen hafta paydos demiştim.şimdi sil baştan derin temizlik yapacağım sporu saymıyorum bile.
normalde yemek yemediğim için bu yemekler bana çok bile.ben diyette yemek yiyorum o yüzden kilo veriyorum.bitsin gene aç gezerim zor iş ya yemek yemek.
sonuna kadar katılıyorum.bu sayfa beni o kadar çok motive ediyor ki anlatamam.katılım sağlamamış olsaydım ben hala 1 kilo verme çabasında olacaktım.hele karbonhidrat yiyen arkadaşlarımızı görünce... kendime dokunma yanarsın demek daha kolay oluyor.mifihafa birniyetmeselesi Birikizmeselesi
Cok gecmis olsun melegim kuzuya, sende aman diyeyim fazla kacirma yemekleri, sonra hemen geri geliyor kilolar:)Slm canım iyiyim diyet ara verdim gibi ama öyle salmadım abartmıyorum iki gündür oğlum hasta evde öksürük ve burun akıntısı var ama yaramazlıklar devam deli etti beni iki gündür kendimi dün mutfaktan alamadım bugün daha dikkat ediyorum kendime 1 demlik çay yaptım mutfağa yemek için gittiğimde çay doldurup geliyorumsen nasılsın? resimlerini gördüm çok güzeller
2 gunde cok guzel olmus canim, nasilsin, her sey yolunda mi?Merhaba hanimlar.kusura bakmayin iki gundur giremwdim misafirim vardi internetim de sorun olunca hic girmeye firsatim olmadi
Pazartesi menu
Sabah
Pirasali yumurta 1 dilim tb ekmek peynir
Ara
1 avuc cerez
Aksam
Pirasa yemegi yogurt
Su 2.5 litre
Sali menu
Sabah
Teeeyagli 1 omlet 1 dilim ekmek peynir 3 zeytin
Oglen
1 kepce k.mercimek corba 1 dilim ekmek
Ara
1 avuc cerez
Aksam
1 tbk pırasa yemegi 1 dilim ekmek yogurt
Bugun cok ekmek yedim doymadim sanirim
Su 2.5 litre
Sporlarim
Pazarresi
1 saat yuruyus
1 saat ev temizligi 120 puan
Sali
30 dk yuruyus
100 ayaklari karna cekme
100 bisiklet surme
330 puan
2 fun roplam spor 450 puan
Deryacim dunku menunde cok ekmek olmus, 50 mekik cezasi geliyor.Bu sabah baktim ve hala sabitim
dunku menum - 21 ocak 2020
08:00_ peynirli sandvic
ara: sutlu kahve
13:00_ 1 kase tavuklu corba, 1 kase salata, 1 greyfurt
ara: 1 elma, 1 bardak sut
16:30 _ 1 kase tavuklu salata, 1 dilim ekmek
19:30 _ 1 kase yogurt,. 1 dilim ekmek
su: 3,5 lt
spor: 1 saat tabata
1 saat tabata yaptim canim dun. 12000 de adimim vardi ama tabatadan dolayi diye yazmadim.3 öğününde de ekmek var tatlım.onları sadece sabaha toplasan bir öyle denesenspor yok mu? bak ben skala tutuyorum.aslında fark etmeden gün içerisinde dünya kadar hareketim varmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?