kızlar kırmızıgülle durumu aktardım kabul ederlerse eğer cumadan cumaya yarısta olucaz..
herkes bu konuda elinden geleni yapıcaktır die düşünüyorum
çok haklısın tatlım benim daha güçlü olalım asla pes etmek yok biz bu yola pes etmek için çıkmadık tam yol ileri
ayy meyvem diyorum sana bize nazar değdi diye
neyse üzülemeyelim regl öncesi oluyo kızlar bir de ufak kaçamaklarla ilgili sanırımnasılsa vericez gitcek bu +lar bu hafta olmasada bir dahaki haftaya olucak
günaydın kızlar
minnoşum senin bandın ayarı bozulmuş bence takılma canım 20 dk da 100 kalori düşün sen
iyi fikir ya kilo bildirme bizdemi yapsak acaba
meyvem ben senin şu pirinç lapasından yapsammı yaa
bi de dün eve gittim benim oğlanlar tost yiyelim akşama dediler bi an galeyana geldim hemen monti topiğine ve sana baktım bende kendi ekmeğimle peynirimle yiyebilirmiyim diyesonra saçma olduğunu anladım kös kös kıymalı menemenimi salatamı ayranımı hazırladım
eşim diyor napıyorsun hiççç arkadaşlara sorucam yiyebilirmiyim diye dedim
iyi düşünmüşssün canım çok çekişmeli olcak hem eğlencez hem kilo vercez yuppiihepimiz vercez kızlar sakin moralinizi bozmayın canlarım unutmyaın buralara akdar kolay gelmedik çok emek verdik karşılığını ısrarla istiycez işte iradeniz kırılmasın
neyse fıstıklar ben dersaneye kaçıyorum ikinididen sonra filan gelicem bu kermes yoğunluğundan dolayı sanırım hepinizi öptüm canlarım bozmayın moralinizi beslenmeye dikkat edin öptümm kaçtımm
ayy dogacım cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın tatlımm sızde yapın tabıkıde hafta ortası tartı ıyı oluyor kendıne gelıyorsun dogacımmgünaydın kızlar
minnoşum senin bandın ayarı bozulmuş bence takılma canım 20 dk da 100 kalori düşün sen
iyi fikir ya kilo bildirme bizdemi yapsak acaba
meyvem ben senin şu pirinç lapasından yapsammı yaa
bi de dün eve gittim benim oğlanlar tost yiyelim akşama dediler bi an galeyana geldim hemen monti topiğine ve sana baktım bende kendi ekmeğimle peynirimle yiyebilirmiyim diyesonra saçma olduğunu anladım kös kös kıymalı menemenimi salatamı ayranımı hazırladım
eşim diyor napıyorsun hiççç arkadaşlara sorucam yiyebilirmiyim diye dedim
minnosum doktora gittiğimdede aynısını vericek ben biliyorum alıstım artık bu hastalıkda oluyor böyle seyler..
pcos dan kaynaklı bi yumurtlama bozukluğu ilacı 10 gün alıcam sonra bırakıcam ve en gec 1 hafta içinde regl olucam sonrada düzene giricek..
lapa konusuna ne diyorsun hocammm
ayy dogacım cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın tatlımm sızde yapın tabıkıde hafta ortası tartı ıyı oluyor kendıne gelıyorsun dogacımm
canım ne bılıyımm yaa bı care soyledım ıstene yapsakkı
ayyy onu unutmusum diyorum ben doğaya bişi daha dicektim ama neydi diee
dün montide sır gibi sakladığım soru lapaydıı
zilim yapma dedi esmek pirinci gl si düşük ama tüm gün karbonhidrat alacağın için dengen bozulur hiç düzenini bozma dedii
sende düzenini hiç bozma canım..
benim vücudum ödem topluyor ondan tartımda yükseliyor. sırf bu yüzden yapılırmıki acaba die düşünüyordum ama işte sonuc bu şekercimm
bende diyorum bu kız ne yiyecekki saklıyoraklımdan ne yemekler geçti bi bilsen tartı faciasından sonra bi an önce çizelgemdeki rakama gelmek istiyorum (bariii)onun için bende bişeyler yapıym diyorumda
doğacım yapacağım tek sey kahvaltıda ekmek değil yumurta yemek.
öğlen yine yaa et yaa yumurta yada ikisi bir arada sebzelerinle .
aksamda balık tavuk yumurta seceneklerinden biri ve yanında bol sebze..
öğünlerini 4-5 gün böyle yaparsan cabucak kurtulursun artıdan
ayyy ben ne yiyebilirmki benim bişi yemeğe hakkım mı var baksana halime sadece kurtulus yolu arıyorumm
ben eski tartıya göre aynıyım yenisine göre ++++++ dayım sağol canım sende moral bozma az kalmış hedefe daha bizi mezuniyet törenine çağıracaksın
günaydın yasom..
diyet nasıl gidiyor bu gün kacıncı günündesin..
3.4. günleri cok zor görünüyordu.. o günlerde mutlaka kilo verirsinn
gunaydin sekerlerrr ben geldim aranizaaa...
soyle bir bakim dedim ne aldiniz ne verdiniz...daha dogrusu verdiginize bakmaya geldim...vermek var almak yokkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?