Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar kırmızıgülle durumu aktardım kabul ederlerse eğer cumadan cumaya yarısta olucaz..
herkes bu konuda elinden geleni yapıcaktır die düşünüyorum

iyi düşünmüşssün canım çok çekişmeli olcak hem eğlencez hem kilo vercez yuppii hepimiz vercez kızlar sakin moralinizi bozmayın canlarım unutmyaın buralara akdar kolay gelmedik çok emek verdik karşılığını ısrarla istiycez işte iradeniz kırılmasın

neyse fıstıklar ben dersaneye kaçıyorum ikinididen sonra filan gelicem bu kermes yoğunluğundan dolayı sanırım hepinizi öptüm canlarım bozmayın moralinizi beslenmeye dikkat edin öptümm kaçtımm

annacım varya milleti görsen dünyayı götürüyor yiyor yiyor sadece 100 gr artıyor biz iki lokma sey yiyoruz kşilo alıyoruz..
ki ben onuda yapmadım hafta sonunu bile ne kadar düzgün gecirdimm :84:

kız aksam tos ilerleyen zamanlarda yiyebilirsin ama sabah kahvaltıda ekmek yemezsen yiyebilirsin şu 2 ayı bi tamamlayında ondan sonra dengelersin..
ii yapmıssın kıymalı menemen yiyerek canım ..

eşinde alısıcak durumu

ayyyy evet cnaım süper bi yarıs olucakk

cok calısmamız lazım kızlar cok 2 bardak olan yeşl cayımı 3 e cıkartıyorum an itibariylee

güle güle tatlımm :79:

ayy dogacım cok tesekkur ederım cevap verdıgın ıcın tatlımm sızde yapın tabıkıde hafta ortası tartı ıyı oluyor kendıne gelıyorsun dogacımm

canım ne bılıyımm yaa bı care soyledım ıste ne yapsakkı

lapa konusuna ne diyorsun hocammm

ayyy onu unutmusum diyorum ben doğaya bişi daha dicektim ama neydi diee

dün montide sır gibi sakladığım soru lapaydıı

zilim yapma dedi esmek pirinci gl si düşük ama tüm gün karbonhidrat alacağın için dengen bozulur hiç düzenini bozma dedii

sende düzenini hiç bozma canım..
benim vücudum ödem topluyor ondan tartımda yükseliyor. sırf bu yüzden yapılırmıki acaba die düşünüyordum ama işte sonuc bu şekercimm

minnosum bence bu kalori yakma olayı kiloya bağlı kırmızıgülede dedim ..
sonucda o 98 kilo ile bantta yürüyor sen 64 ile yakma durumunuzun bir olması mümkün değil..
bu tek banta değil diğer sporlardada aynı o 15 dk da yakar senin 35 dk da yaktığın enerjiyi..

bende diyorum bu kız ne yiyecekki saklıyoraklımdan ne yemekler geçti bi bilsen tartı faciasından sonra bi an önce çizelgemdeki rakama gelmek istiyorum (bariii)onun için bende bişeyler yapıym diyorumda

bende diyorum bu kız ne yiyecekki saklıyoraklımdan ne yemekler geçti bi bilsen tartı faciasından sonra bi an önce çizelgemdeki rakama gelmek istiyorum (bariii)onun için bende bişeyler yapıym diyorumda

doğacım yapacağım tek sey kahvaltıda ekmek değil yumurta yemek.
öğlen yine yaa et yaa yumurta yada ikisi bir arada sebzelerinle .
aksamda balık tavuk yumurta seceneklerinden biri ve yanında bol sebze..

öğünlerini 4-5 gün böyle yaparsan cabucak kurtulursun artıdan

ayyy ben ne yiyebilirmki benim bişi yemeğe hakkım mı var baksana halime sadece kurtulus yolu arıyorumm

ben eski tartıya göre aynıyım yenisine göre ++++++ dayım sağol canım sende moral bozma az kalmış hedefe daha bizi mezuniyet törenine çağıracaksın

ben eski tartıya göre aynıyım yenisine göre ++++++ dayım sağol canım sende moral bozma az kalmış hedefe daha bizi mezuniyet törenine çağıracaksın

senin kilon değiştirilicek yaa..
aebenede söylersin oda değiştirir..
senin asıl baslangıc kilonda arttırma olucak.. üzülme canım sonucda artıda değilsin sen..
haftadada cok cok vererek çizelgene yetişiceksinn

günaydin kizlar

prensen pericim hosbuldum canim

minnosum yag yakma aslinda nabiz hiziyla ilgili mesela benim yag yakma araligim 131 ve 151 arasinda yag yakabilmem icin nabzimin bu aralikda olmasi gerekiyor o yüzden aldim ben nabiz ölceri kisinin kilosuna yasina göre degisiyo bu aralik nasil hesaplaniyo bilmiyorum ama

dogacim
okurmusun bilmiyorum ama minnnosun banti bozuk degil bence bizim salondada öyle mesela bende dün 21 dk yürüdüm ve 90 kalori yaktim ama ben aralarda kostum hemde yürürken 5.5 de yürüdüm.yürüyüs fazla yaktirmiyor sanirim ama cok faydali bi spor ondan süphe yok bizim salonda bide bi alet var türkcesi nedir bilmiyorum sanirim eliptik bisiklet o cok fazla kalori yaktiriyor..

gelelim kiloma dünle ayni degismemis sanirim ben bu 68 de bayagi bi takilcam ama pes etmiycem bu sefer etmiycem iste

kilom 68.1

Son düzenleme:
gunaydin sekerlerrr ben geldim aranizaaa...

soyle bir bakim dedim ne aldiniz ne verdiniz...daha dogrusu verdiginize bakmaya geldim...vermek var almak yokkk

günaydın yasom..

diyet nasıl gidiyor bu gün kacıncı günündesin..

3.4. günleri cok zor görünüyordu.. o günlerde mutlaka kilo verirsinn

**4. TAKIM **

meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/54.8/-0.2/%-0.37)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/69/-2/%-2.98)
Anna_maria(67,5/67,9/-0,4/%-0.57)
karcicegi71(68.9/69.6/-0.7/%-1.01)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/64,6/0/%0)
nidah(66.0/)
katrem ( 75.9/)
hasretim34( 67/68.1/-1.1/%-1.64)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

Son düzenleme:
Günaydın şekerlerim

Ben sabah tartıldım, 54.8 kiloyum
Düne göre iyiyim ama geçen Cuma'ya göre 200 gr + dayım hala

Ama tartı bi süre 54.3-54.8 arası gidip gidip geldi, sonra 54.8'de sabitledi, Cuma'ya en kötü 54.3 olurum diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…