Günaydın şekerlerim
Ben sabah tartıldım, 54.8 kiloyum
Düne göre iyiyim ama geçen Cuma'ya göre 200 gr + dayım hala
Ama tartı bi süre 54.3-54.8 arası gidip gidip geldi, sonra 54.8'de sabitledi, Cuma'ya en kötü 54.3 olurum diye düşünüyorum
ayy ne olucak bızım halımız kendı kendımıze nazar ettıkk yaa
haklı olabilirsin nihayetinde 90 üstü biriyle 60 lı 50 li biri aynı olmaz heraldegünaydin kizlar
prensen pericim hosbuldum canim
minnosum yag yakma aslinda nabiz hiziyla ilgili mesela benim yag yakma araligim 131 ve 151 arasinda yag yakabilmem icin nabzimin bu aralikda olmasi gerekiyor o yüzden aldim ben nabiz ölceri kisinin kilosuna yasina göre degisiyo bu aralik nasil hesaplaniyo bilmiyorum ama
dogacim okurmusun bilmiyorum ama minnnosun banti bozuk degil bence bizim salondada öyle mesela bende dün 21 dk yürüdüm ve 90 kalori yaktim ama ben aralarda kostum hemde yürürken 5.5 de yürüdüm.yürüyüs fazla yaktirmiyor sanirim ama cok faydali bi spor ondan süphe yok bizim salonda bide bi alet var türkcesi nedir bilmiyorum sanirim eliptik bisiklet o cok fazla kalori yaktiriyor..
gelelim kiloma dünle ayni degismemis sanirim ben bu 68 de bayagi bi takilcam ama pes etmiycem bu sefer etmiycem iste
kilom 68.1
karşınızda ağır toplar var haaaaa dikkatyarısımızz basladdıııı
kızlarrr hücüüüümmmmmm
listeye bakınn herkesde - varrrrrr
listeye bakınn herkesde - varrrrrr
haklı olabilirsin nihayetinde 90 üstü biriyle 60 lı 50 li biri aynı olmaz heralde
karşınızda ağır toplar var haaaaa dikkat
kırmızıya söyleyimde bizde yapalım ya bildirim yapmayan geç yapan oluyor o zaman da kullanılır
OHAAAA EBRU SALLIDA IYI SALLAMIS HICBIR ZAMAN KARDIYO EGZERSIZI OLMAYAN BIR EGZERSIZLE 400 KALORI YAKAMAZSIN AMA YINEDE 200 KALORI GIDER BELKIM AYY AKSAMA INTERNETTEN BENDE YAPAYIM BARIMoturmak yokkkk
harcaya bildiğimiz kadar kalori harcıcazzz
ebsu sallaı bu gün platesle 400 kalori harcatıcakmıs evde olanlar yapsınlar...
yarıstayız artıkk haftaya 7. takımdan daha fazla kilo vermemiz lazımmm ..
cuma yazrısmasında 1. lik göremedik bari ikili yarısımızda 1. olalımmm ..
haydi kızlllaaaarrr
haklı olabilirsin nihayetinde 90 üstü biriyle 60 lı 50 li biri aynı olmaz heralde
karşınızda ağır toplar var haaaaa dikkat
kırmızıya söyleyimde bizde yapalım ya bildirim yapmayan geç yapan oluyor o zaman da kullanılır
halımız duman meyvem sondan bırıncılıgı kımseye kapptırmayacagımız kesın yanı
**4. TAKIM **
meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/54.8/-0.2/%-0.37)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/69/-2/%-2.98)
Anna_maria(67,5/67,9/-0,4/%-0.57)
karcicegi71(68.9/69.6/-0.7/%-1.01)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/64,6/0/%0)
nidah(66.0/)
katrem ( 75.9/)
hasretim34( 67/68.1/-1.1/%-1.64)
4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )
bu listenin hali ne kizlar boyleeeecok ayip cokkk sizlere yakistiramadim vallaha..dereceye girmis kizlarsiniz...silkeenin toparlanin bakim...bak haftaya yarisada giriyoruzzz..siz boyle gidersenii bizz kesinnnn yendikkkkk
OHAAAA EBRU SALLIDA IYI SALLAMIS HICBIR ZAMAN KARDIYO EGZERSIZI OLMAYAN BIR EGZERSIZLE 400 KALORI YAKAMAZSIN AMA YINEDE 200 KALORI GIDER BELKIM AYY AKSAMA INTERNETTEN BENDE YAPAYIM BARIM
dogacım sızde yapın acayıp hırslanıyor ınsan gorunce canım
ayy takım yıne costu hayde bıre pehlıvannlarrr yarıslar baslasınn
Toplam 8 kullanıcı konuyu okuyor. (8 üye ve 0 ziyaretçi)
minnoş prenses,meyvenull+,PrensesPeri+,doga3,kirmizigul06,arcak81,karcicegi71,kuyabiye,
kizlar sizin icin test erdicem,plates yapmiycaktim ama simdi nabiz ölcerimi takip yapicam bakalim kac kalori yakicaz
oturmak yokkkk
harcaya bildiğimiz kadar kalori harcıcazzz
ebsu sallaı bu gün platesle 400 kalori harcatıcakmıs evde olanlar yapsınlar...
yarıstayız artıkk haftaya 7. takımdan daha fazla kilo vermemiz lazımmm ..
cuma yazrısmasında 1. lik göremedik bari ikili yarısımızda 1. olalımmm ..
haydi kızlllaaaarrr
anaaaaaaaaaa platesin saati degismis ya hayret bisey ya 9.30 a zor yetisiyodum simdi 9 da baslamis üzgünüm kizlar test yatti baslamislar bile,ama sinir oldum simid ya ben simdi 9a nasil yetisicem
bak bakalım yasom ebru yalan mı söylüyor tescillicez
flas flas flas az sonra....
ebru sallının eddaları doğru cıkıcakmııı
azzz sonnraaaaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?