Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canim diyette dolmadan uzak durmani tavsiye ederim kalorisi okadar fazla ki inanamazsin su kalori hesaplama programlarina bak gorursun canim ama menunu begendim

Ey ahali uyanmadınız mııı
Hafta sonlari kimsecikler olmuyor canim biliyorsun benimde esimin kuzeni geldi onunla oturduk tum gun sonrada ben kuzenimin esi icin yaptigim kurabiyeleri teslimata goturdum sonrada eve geri donup cocuklari hazirlayip kayinvalideme gittim ordada kaynimlar vardi giremedim takima eve geldigimde ise pelttim uyuyakalmisim. kac geceden sonra uyumusum azda olsa su saatte cocuk pispisliyor olsamda cok mutluyum bu sabah

Çok güzel menün karnabahar mantısı nasıl oluyor

Geçmiş olsun hastalık ayları nane limon midene iyi gelebilir
Canim gunaydin Karnabahari buharda hasliyorum. Karnabaharlari kucuk kucuk yapip tabaga aliyorum. Ustune sarimsakli suzme yogurt, kavrulmus kiyma, ustune de salcali sos yapiyorum. Yagsiz ve kalorisi az. Cok lezzetli oluyor ben cok severim
Canim diyette dolmadan uzak durmani tavsiye ederim kalorisi okadar fazla ki inanamazsin su kalori hesaplama programlarina bak gorursun canim ama menunu begendim
Canim gunaydin ben de hic dolma yemiyordum diyetteyken ama diyetisyenim verdi bu hafta. Ama iki gun yedim, artik yemiycem bitti zaten

Aramıza hoşgeldin canım :)

Aynen ole canim
Bende bayadir sporu basladim hergun leslieye basliyom diyorum bisey cikiyor
Ben de ben de öyleydim
Dün yapamadım
En kısa olandan başlarsan daha rahat olur kuzum az diye neyse bu arada halledeyim falan oluyor

İnşallah biraz daha dinlenme vaktin olur kuzum
Ya evet hatta yazıp ben de giremedim sonra

Cuma güzel ctsi de güzel :)

Spor süper

Çekirdek hariç çok güzel /)

süpersin
Geçmiş olsun canım

Afiyet olsun kuzum:)

Helva hariç güzel canım

Selam kızlar. Bir ara bu takımda motivasyonum yüksek şekilde bayağa kilo veriyodum fakat ailevi problemlerden dolayı bakamaz oldum buraya biraz zor zamanlar geçirdim... İnşaAllah herkes hedefine ulaşmıştır
Hoşgeldin canım
Bugün haftasonu diye çok sakin grup:)

Neler oldu inşallah sıkıntı yaşamamışsındır yaşadıysan düzelmiştir...

Canim pek diyete uygun bir menu olmamis ama sen emziriyordun dimi duzensiz beslenme de sutunu etkiler canim

Selam kızlar. Bir ara bu takımda motivasyonum yüksek şekilde bayağa kilo veriyodum fakat ailevi problemlerden dolayı bakamaz oldum buraya biraz zor zamanlar geçirdim... İnşaAllah herkes hedefine ulaşmıştır
Selam hosgeldin canim simdi nasilsin

Ben de ben de öyleydim
Dün yapamadım
En kısa olandan başlarsan daha rahat olur kuzum az diye neyse bu arada halledeyim falan oluyor
Hep bir bahane cikiyor hastaliklar ccocuklar ve gercekten kucugumun biraz daha buyumesi gerekiyor benim duzenli bi spor hayatina gecmem icin

Hep bir bahane cikiyor hastaliklar ccocuklar ve gercekten kucugumun biraz daha buyumesi gerekiyor benim duzenli bi spor hayatina gecmem icin
Canım yürüyüş bile spor biliyorsun
Şnşallah zamanla da düzene oturur
Ben de oturtamadım oysa düzenli yapmam gerekiyor

Menun cok az olmus canim birde su miktarini ve varsa sporunuda yazarsan sevinirim

Canım ben bi şifa orucu programını uyguluyorum o yüzden az gibi gelebilir ama doyana kadar 2 öğün yiyorum ve hiç açlık çekmiyorum.
Ben hep su içen biriyim diyet olmasa bile o nedenle sıradan bi olay olunca unutuyorum :) yazarım Canım. Cumartesi spor off günüm bugün gideceğim.

Canim gunaydin Karnabahari buharda hasliyorum. Karnabaharlari kucuk kucuk yapip tabaga aliyorum. Ustune sarimsakli suzme yogurt, kavrulmus kiyma, ustune de salcali sos yapiyorum. Yagsiz ve kalorisi az. Cok lezzetli oluyor ben cok severim
Güzele benziyor Canım bende deneyeyim.

Hafta sonu gibi hafta sonu olmuş biraz kaçamaklı.

Canım yürüyüş bile spor biliyorsun
Şnşallah zamanla da düzene oturur
Ben de oturtamadım oysa düzenli yapmam gerekiyor
Ya hareket cok ama spor gibi olmuyor mesela sabah bi kalkiyorum yatana kadar bi cocuklri uyuturken oturiyorum sabit desem yeri yani

Kizlar buun cocuklarin emziklerini sakladim kapida bir kopegimiz var o almis bebeklerine goturmus dedim buyugum inandi aglamadi ama uykuya gecmekte suansa gucluk cekiyor kucugumde emiyordu ama cok duskun degildi o daha cok dolu biberon kullaniyor emzik yerine ama buyugum baya baya duskundu iki hatta 3 4 memeyyle geziyordu eee nisanda 3 yasina giricek artik zamani geldi bence diye dusunuyorum bu uykuya gecis problemini basil asicaz bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…