Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende simdi yazacaktim nerelerdesin diye Allah kolaylik ersin. Gozlerim seni aradi. Bende dun ve bugun hastaydim pek giremedim. Simdi biraz daha iyiyim cok sukur.

Iyi aksamlar hanimlar
2 haslanmis yumurta marul 4 zeytin
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Kurufasulye yanina salata
Ince dilim yas pasta bugun dogumgunumdu
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
mutlu yaşlar canım,bugüne özel keşke istediğin bir pastayı dilediğince yeseydin.ben geçen yıl doğumgünüme özel tüm tatlı haklarımı saklayıp o gün kendime sprey krema şişeleri alıp kremanın dibine vurmuştum.

Çok şükür hersey yolunda kilom hala sabit ne aldın ne verdim bünyem öle alıştı herade sen nasılsın

Yeni yasin kutlu olsun
Teşekkürler

Doğum günün kutlu olsun
Hepinize tesekkur edeeim napalim bu yilda boyle olsun 2 gun sonra da oglum 1 yasina girecek artik onun pastasini yemiycem

İyi akşamlar
Bugün yoğunluktan diil, bildiğiniz iştahım yoktu
Ama acil toparlıcam

kahvaltı
Bi zeytin, bi tatlı kaşığı tahin, 1 haşl yumurta, 2 dilim yağda kasap sucuk, 1 dilim ekmek

öğle
Sarma
Hoşaf

akşam
Yopurt çorbası
Büyük tabak salata

su
1,5 litre

1 rezene
Bi-ikişer dilim mandalina, elma, portakal
Bir avuç çiğ badem, çiğ fındık, siyah kuru üzüm
Arada bi iki tahin, bi lokma helva ve lokum attım

Yawrukush
Kozmogirl17

Canim 25 indeki menun guzel ama 26 daki menun cok karbonhidrat yogunluklu olmus.
Soyle ki
3/4 simitin &75 i karbonhidrat
1 yufkanın %85 i karbonhidrat
kuru fasulyenin %70 i karbonhidrat
Hele ki pilav basli basina karbonhidrat
sadece bir öğünde alsan daha hızlı kilo vereceksin.ama her öğünde alman kilo vermeni zorlastirir canim

Selam kaptisim cok gecmis olsun aman dikkat bu sene ki gripler cok agir geciyor takimi dusunme benn buralardayim

Ilk gunumuz guzel gecti ilk gecemizde guzel gecer umarim kucugim cok problem yapmaz cunku biberinu kullaniyor genel meme yerine buyugum iste cok duskundu memeye oda kopegimizin alip yavrularina goturmus masalina inandi gibi yavrular buyusun bana geri getircekler diyor aradada anne bana meme bul cantana bak diyor insallah gecemizde guzel gecer ya

Cok vuzel kilo gitmis canim menunde guzel spor ve suda harika

Senin menulerin bana haeshin arkadasimizin menulerini hatirlatiyor
şimdi inceledim menülerini gerçekten de benzeşiyor. neredeyse sıfır karbonhidrat alıyor. ve ıspanak çok kullanıyor sanırım. çünkü en kolay diyet besin diyorum ben.ama en güzeli 11,8 kg vermiş eylül ayından bu yana darısı başıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…