Tesekkurler. Sizde takima hosgeldinizGeçmiş olsun hastayken zaten metabolizma daha hızlı çalışıyor.
Güzel olmuş menün yufka zaten çok sakıncalı gelmiyor bana kendimiz yaptığımız sürece kontrollü sorun olmaz diye düşünüyorum.
Bende simdi yazacaktim nerelerdesin diye Allah kolaylik ersin. Gozlerim seni aradi. Bende dun ve bugun hastaydim pek giremedim. Simdi biraz daha iyiyim cok sukur.Kizlar nasilsiniz , cumadan beri gelemedim takima..
Neredeyse hafta sonu bitti..
Esim haftasonu araba tamir vs islerine kosturuyor, annem grip oldu, cocuklar, ev hersey bende..
Cumada misafirlerimiz vardi, tabiri caizse canim cikti..
Kahvalti edicez ,sonra sansim yaver giderse ggecmisi okuyacagim..
Kusuruma bakmayin ne olur..
Hepiniz iyisinizdir insallah...
Yeni yasin kutlu olsunIyi aksamlar hanimlar
2 haslanmis yumurta marul 4 zeytin
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Kurufasulye yanina salata
Ince dilim yas pasta bugun dogumgunumdu
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
Tesekkurler. Sizde takima hosgeldiniz
Iyi aksamlar hanimlar
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
Iyi aksamlar hanimlar
Ara
Fistik ceviz
Aksam
Su 2 litre
Spor lesie 3 mil
Çok şükür hersey yolunda kilom hala sabit ne aldın ne verdim bünyem öle alıştı heradeSaglik olsun, haftaya elinden geleni yapacagina eminim canim..
Aramiza hosgeldin Iremcim, beraber guzel kilolar veririz insallah :)
Merhaba Aslicim nasilsin canim, her sey yolunda mi?
tebrikler canim, harikasin.
Bu hafta yediklerine daha dikkat et kuzum ,tebrikler ve listen hayirli olsun
Tebrikler canim
Harika bir eksi, ayakta alkisliyorum cnaim.
Tekrar aramiza hosgeldiniz :)
Tebrikler canim.
Nasilsin kuzum, gorusemiyoruz...
Canim bu haftaki tartini kaydetmeyelim, yemekten sonra tartilmissin.
Birde duzenli yemek yeme sistemine geri don lutfen....
Iznin hayirli olsu senemim:)
Son 2 gundur bu menulerin olmamis gulum...
Feyzos sen her istediginde veriyorsn kilolari, eminim sinav stresinden birazcik aldin..
Nasilsin gorusmeyeli kuzum?
Tebrikler canim...
Tabiki yarismamiz tum uyelerimiz icin, detayli olarak yazip ,paylasacagim :)
Yeni yasin kutlu olsun
Teşekkürler
Doğum günün kutlu olsun
Hepinize tesekkur edeeim napalim bu yilda boyle olsun 2 gun sonra da oglum 1 yasina girecek artik onun pastasini yemiycemmutlu yaşlar canım,bugüne özel keşke istediğin bir pastayı dilediğince yeseydin.ben geçen yıl doğumgünüme özel tüm tatlı haklarımı saklayıp o gün kendime sprey krema şişeleri alıp kremanın dibine vurmuştum.
Ayda bir kere yeter diyorsunHepinize tesekkur edeeim napalim bu yilda boyle olsun 2 gun sonra da oglum 1 yasina girecek artik onun pastasini yemiycem
Canim 25 indeki menun guzel ama 26 daki menun cok karbonhidrat yogunluklu olmus.26.01.2020
1 incir 7 zeytin
kahvaltı
sabah 3/4 simit bir yumurta, domates peynir, çay
ara yeşil çay, bir portakal
öğlen
bir kase yoğurt, dört kaşık pilav, bir kepçe kuru fasulye, pancar turşusu
akşam
yarım yufkadan ıspanaklı lorlu börek, çay
su 2lt ye yakın, spor yok sadece günlük ev işi
Selam kaptisim cok gecmis olsun aman dikkat bu sene ki gripler cok agir geciyor takimi dusunme benn buralardayimKizlar nasilsiniz , cumadan beri gelemedim takima..
Neredeyse hafta sonu bitti..
Esim haftasonu araba tamir vs islerine kosturuyor, annem grip oldu, cocuklar, ev hersey bende..
Cumada misafirlerimiz vardi, tabiri caizse canim cikti..
Kahvalti edicez ,sonra sansim yaver giderse ggecmisi okuyacagim..
Kusuruma bakmayin ne olur..
Hepiniz iyisinizdir insallah...
Ilk gunumuz guzel gecti ilk gecemizde guzel gecer umarim kucugim cok problem yapmaz cunku biberinu kullaniyor genel meme yerine buyugum iste cok duskundu memeye oda kopegimizin alip yavrularina goturmus masalina inandi gibi yavrular buyusun bana geri getircekler diyor aradada anne bana meme bul cantana bak diyor insallah gecemizde guzel gecer yaMutlu Pazar’lar, gerçi Pazar da bitti :)
Zor oluyor ama kararlı olmak lazım, uyku arkadaşı olabilir oğlum battaniyesi ile uykuya dalıyordu ama biz daha ufak başlattık. Emziği de ben Boğaz enfeksiyonu olduğunda kestim ama çok ufaktı ben istememiştim annemler Zorla alıştırmışlardı. İlk hastalıkta attım herşeyi.
Uyku ise kararlı olmalısın ağlayacak ama sadece yanında dur konuşma bi kaç gün sonra alışır.
Cok vuzel kilo gitmis canim menunde guzel spor ve suda harikaBugün menüm.
Öğlen: mantarlı, biberli bulgur pilavı, yer fıstığı
Akşam: 5 köfte, az mantar sote, 4-5 adet kiraz domates, 1 salatalık, yer fıstığı.
Spor: 1 saat hoca ile dersim vardı; hiit cardio yaptım 1 saat
Su 3 lt içildi
Bu arada toplam 7 kg vermiş oldum :) 122,8 ile başladım sabah tartıldım 115,8 olmuşum.
Senin menulerin bana25 ocak 2020 bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğlen = chialı puding 4 tatlı kaşığı
Ara = orta boy
Akşam = 300 gr+ 5 kaşık salatası +
Gece = yoğurt kürü
Su = 1300 ml zencefilli su
Spor =
Eki Görüntüle 2581344
şimdi inceledim menülerini gerçekten de benzeşiyor. neredeyse sıfır karbonhidrat alıyor. ve ıspanak çok kullanıyor sanırım. çünkü en kolay diyet besin diyorum ben.ama en güzeli 11,8 kg vermiş eylül ayından bu yana darısı başımaSenin menulerin banahaeshin arkadasimizin menulerini hatirlatiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?