Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zamanla alışır canım
Kitap okuyabilirsin belki

Diş dizilimini bozabiliyor emzik iyi yapmışsın canım

Slm Kızlar nasılsınız ? Elazığ da deprem olmuş çok çok geçmiş olsun allah tekrarını yaşatmasın rabbim yardımcıları olsun inş çok çok üzüldüm grupta oralı arkadaş varmıydı bilmiyorum . İki gündür aklımdan çıkmıyor. Aslında hiçbir şeyimizin kıymeti yok 1sn sonrasının garantisi yok

Aynen sana katılıyorum çok üzüldüm çok aklımdan çıkmıyor

Zamanla alışır canım
Kitap okuyabilirsin belki

Diş dizilimini bozabiliyor emzik iyi yapmışsın canım
Evet dislerini bozmasindan korktugum icin bu ise kalkistim ama hala uykuya gecemedi ayagimda bahaneler uyfurup uykudan kacmaya calisiyor en kotu bugun oglen uykusunu uyumicak napim artik aglamasinda

hoşgeldin aramıza gizem.
büyük kızım parmak emiyordu.anne memesi emmeyen çocuklarda görülürmüş.7 yaşına kadar müsade edin dedi doktorlar.ettik bizde ama alışkanlığından vazgeçmedi.dişler ve ağız yapısı bozuldu.lisede tel taktırdık pahalı bir ağzı oldu yani.somurtmak yasak.parmak emiyor mu derseniz hala uykuda bakıyorum parmak ağzında (20 yaşında).küçük kızım biberonculardandı.dolu biberonla uyur sabaha kadar keş emişi yapardı.sıkıntı uyurken süt ağzında beklediği için süt dişlerini eritti.kalıcı dişleri çıkana kadar dolgu yaptırdık sürekli.ama bırakma yöntemim sizinkine yakındı.kapıcımızın eşi hamileydi doğum yapacaktı.bak onların bebelerine biberon alması çok zor biz bunları o bebeğe verelim olur mu dedim.bir torbaya doldurup verdik.bir daha aramadı biberon.

Cok zor bir surec. Kizima emzik biraktirali cok oldu ama hala uykuya gecmekte zorlaniyor. Insallah siiznki daha kolay olur

25.01.2020
sabah
1 incir 7 zeytin

kahvaltı
bir dilim kızarmış ekmek, bir haşlanmış yumurta, bir domates, bir büyük dilim peynir, çay

ara
bir portakal, bir elma
yeşil çay

gece yoğurt kürü
1 incir 7 zeytin

1 lt su, spor yok hastaydım. sadece 16 basamak inip çıktım bir de günlük ev işi

26.01.2020

1 incir 7 zeytin
kahvaltı
sabah 3/4 simit bir yumurta, domates peynir, çay
ara yeşil çay, bir portakal
öğlen
bir kase yoğurt, dört kaşık pilav, bir kepçe kuru fasulye, pancar turşusu
akşam
yarım yufkadan ıspanaklı lorlu börek, çay

su 2lt ye yakın, spor yok sadece günlük ev işi

Kizlar nasilsiniz , cumadan beri gelemedim takima..
Neredeyse hafta sonu bitti..
Esim haftasonu araba tamir vs islerine kosturuyor, annem grip oldu, cocuklar, ev hersey bende..
Cumada misafirlerimiz vardi, tabiri caizse canim cikti..
Kahvalti edicez ,sonra sansim yaver giderse ggecmisi okuyacagim..
Kusuruma bakmayin ne olur..
Hepiniz iyisinizdir insallah...

çok geçmiş olsun anneciğine.kıyamam şimdi ne kadar mutsuzdur kimbilir.torunları ile geçireceği zamanı hasta geçiriyor.
hepimiz haftasonu nedeniyle askıya aldık zaten girişleri bireyler hep evde olunca üzme kendini.

Mutlu pazarlar hanimlar

Mutlu Pazar’lar, gerçi Pazar da bitti :)

Bu yoldan gecen arkadaslarim tavsiyelerinizi bekliyorum

Zor oluyor ama kararlı olmak lazım, uyku arkadaşı olabilir oğlum battaniyesi ile uykuya dalıyordu ama biz daha ufak başlattık. Emziği de ben Boğaz enfeksiyonu olduğunda kestim ama çok ufaktı ben istememiştim annemler Zorla alıştırmışlardı. İlk hastalıkta attım herşeyi.

Uyku ise kararlı olmalısın ağlayacak ama sadece yanında dur konuşma bi kaç gün sonra alışır.

Geçmiş olsun zaman zaman yoğun dönemler oluyor.

Bugün menüm.

Öğlen: mantarlı, biberli bulgur pilavı, yer fıstığı

Akşam: 5 köfte, az mantar sote, 4-5 adet kiraz domates, 1 salatalık, yer fıstığı.

Spor: 1 saat hoca ile dersim vardı; hiit cardio yaptım 1 saat

Su 3 lt içildi
Bu arada toplam 7 kg vermiş oldum :) 122,8 ile başladım sabah tartıldım 115,8 olmuşum.

Geçmiş olsun hastayken zaten metabolizma daha hızlı çalışıyor.

Güzel olmuş menün yufka zaten çok sakıncalı gelmiyor bana kendimiz yaptığımız sürece kontrollü sorun olmaz diye düşünüyorum.

aramıza hoşgeldin gizem
Ya hareket cok ama spor gibi olmuyor mesela sabah bi kalkiyorum yatana kadar bi cocuklri uyuturken oturiyorum sabit desem yeri yani
Bende aynı senin gibiyim Ya popom yeri görmüyor bütün gün ikiz bebekle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…