arkadaşlar bu ebru şanlı hangi kanalda saat kaçta dairedeyim ama bakmaya çalışacağım
kızlarr yenilicekmiyizzzz olmazzzz olllaaaaaammmmmazzzzzzzz
bu listenin hali ne kizlar boyleeeecok ayip cokkk sizlere yakistiramadim vallaha..dereceye girmis kizlarsiniz...silkeenin toparlanin bakim...bak haftaya yarisada giriyoruzzz..siz boyle gidersenii bizz kesinnnn yendikkkkk
tv 8 de 9 da baslıyor canım..
ama meyvem ben kacamak yaptıgım gun 1 saat kosu bandında yurudumm tatlım ben kacamak yapınca kalorılerıne bakıyorum en azından onu yakıcak kadar pılates yapıyorumminnosum valla en cok kacamak yapan sensin bu hafta (hypatiayı unutmuyorum gerci)
ama tatlım kilosu en ii durumda olanda sensin valla tebrik ediyorum canım..
Hiç üzülme sen bu cuma vermiş olucaksın ..
ayy ınternetten yapsanda bı test etsen keskem merak ettım sımdı bendekizlar sizin icin test erdicem,plates yapmiycaktim ama simdi nabiz ölcerimi takip yapicam bakalim kac kalori yakicaz
siz bu listeyle gidersenizzz bizzz birinciyizzzzz
Minnosum hangi kanalda cikiyor ebru salli???? Merak ettim...suan isteyim ama evdeyken yapmak isterimHem sizi gecmem lazim
ama meyvem ben kacamak yaptıgım gun 1 saat kosu bandında yurudumm tatlım ben kacamak yapınca kalorılerıne bakıyorum en azından onu yakıcak kadar pılates yapıyorum
ayy ınternetten yapsanda bı test etsen keskem merak ettım sımdı bende
tv8 de cıkıyor canım ama sabhalrı 9 da oyuzden ban bazen aksamları ınternetten yapıyorum
listenioze bakarsak
kırmızım rakiplerimiz duymasında sabah daha erken kalkıp 20 dk yürümeyi düşünüyorum akşamda 20-30 dk yürürüm tamam
kırmızım rakiplerimiz duymasında sabah daha erken kalkıp 20 dk yürümeyi düşünüyorum akşamda 20-30 dk yürürüm tamam
dogacım sabah kalkıp erken saatlerde yurumek gun boyu metabolızmanın daha hızlı calısmasını saglıyormus bende bırgun denedım hakketen daha enerjık oldum ogun yanı aksam yaptıgın spordansa sabah yaptıgın spor daha faydalıymıs tatlım
dogacım sabah kalkıp erken saatlerde yurumek gun boyu metabolızmanın daha hızlı calısmasını saglıyormus bende bırgun denedım hakketen daha enerjık oldum ogun yanı aksam yaptıgın spordansa sabah yaptıgın spor daha faydalıymıs tatlım
günaydın kızlar bu liste ne böylee bende bu hafta az vermişim diye üzülüyodum birden şükrettim halime:)
gerçi ilaç kullanan,regl olan fln var inş haftaya süper oluruz.
benim 65.5 ti bugünkü tartı 500gr vermişim .
menümü de yaziim
sabah:1brd greyfurt suyu
1yum,peynir,zeytin,domates-biber,yeşil çay
ara:meyve
öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar,çorba
ara:meyve
akşam:kuru fasulye,2kş pilav,yoğurt,salata
ara:meyve veya az leblebii
yarın başlıycam inş yaaaaa yaz geldi silkelenmek lazım boğazı tutmak lazım hadi kızlar kurtulalım şu karayağlardan
ayyy minnosum bende bundan sonra 6:30 da kalkayımda bari yarım saat sporumu yapayım 2 mil leslie yapsam yarım saat ediyor...
sonrada yeşil cayımı içerimm ohh miss miiss gitsin erisin kara yağlarr
kim kimi geciyormus görelimmm
aferim sekerim benimmm..bende eve gidince ilk disciye gidicem..dolgum dustum dolgu yapacaklar..sonra eve gelir biraz kestiririm..ozleri acar acmazdaaa kosu bandinakırmızım rakiplerimiz duymasında sabah daha erken kalkıp 20 dk yürümeyi düşünüyorum akşamda 20-30 dk yürürüm tamam
internette nerden bakabiliyorsun minnosum?ama meyvem ben kacamak yaptıgım gun 1 saat kosu bandında yurudumm tatlım ben kacamak yapınca kalorılerıne bakıyorum en azından onu yakıcak kadar pılates yapıyorum
ayy ınternetten yapsanda bı test etsen keskem merak ettım sımdı bende
tv8 de cıkıyor canım ama sabhalrı 9 da oyuzden ban bazen aksamları ınternetten yapıyorum
evet canim bu dogru...ben aksamci oldugum zaman sabah erkenden kalkiyorum...sporumu yapiyorum sonra ise gidiyorum..butun gun dinc oluyorsun...veeeee ac karna yapildigi icin yag yakimi daha kolay oluyorrr..dogacım sabah kalkıp erken saatlerde yurumek gun boyu metabolızmanın daha hızlı calısmasını saglıyormus bende bırgun denedım hakketen daha enerjık oldum ogun yanı aksam yaptıgın spordansa sabah yaptıgın spor daha faydalıymıs tatlım
ayyy minnosum bende bundan sonra 6:30 da kalkayımda bari yarım saat sporumu yapayım 2 mil leslie yapsam yarım saat ediyor...
sonrada yeşil cayımı içerimm ohh miss miiss gitsin erisin kara yağlarr
kim kimi geciyormus görelimmm
gercekten oyleymıs meyvem ben bıkac dıyet kıtabında falanda okumustum mesela senın normalde metabolık hızın atıyorum 100 se spor yaptıktan sonra 110 oluyormus yanı normalde otururken harcadıgın kalorı mıktarı bu hıza gore degıstıgı ıcın . nekadar hızlı olsa okadar cabuk kalorı yakıyorsun tatlım .
ayy doğacım senin şimdi 80 ne kac kaldı canım yeni baskülden ama :26:
aferim sekerim benimmm..bende eve gidince ilk disciye gidicem..dolgum dustum dolgu yapacaklar..sonra eve gelir biraz kestiririm..ozleri acar acmazdaaa kosu bandina500 kalori yakmak niyetim...bitti 4.takim bitti
internette nerden bakabiliyorsun minnosum?
evet canim bu dogru...ben aksamci oldugum zaman sabah erkenden kalkiyorum...sporumu yapiyorum sonra ise gidiyorum..butun gun dinc oluyorsun...veeeee ac karna yapildigi icin yag yakimi daha kolay oluyorrr..
gorelim bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?