Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu listenin hali ne kizlar boyleeee cok ayip cokkk sizlere yakistiramadim vallaha..dereceye girmis kizlarsiniz...silkeenin toparlanin bakim...bak haftaya yarisada giriyoruzzz..siz boyle gidersenii bizz kesinnnn yendikkkkk

kırmızım rakiplerimiz duymasında sabah daha erken kalkıp 20 dk yürümeyi düşünüyorum akşamda 20-30 dk yürürüm tamam

minnosum valla en cok kacamak yapan sensin bu hafta (hypatiayı unutmuyorum gerci)
ama tatlım kilosu en ii durumda olanda sensin valla tebrik ediyorum canım..
Hiç üzülme sen bu cuma vermiş olucaksın ..
ama meyvem ben kacamak yaptıgım gun 1 saat kosu bandında yurudumm tatlım ben kacamak yapınca kalorılerıne bakıyorum en azından onu yakıcak kadar pılates yapıyorum
kizlar sizin icin test erdicem,plates yapmiycaktim ama simdi nabiz ölcerimi takip yapicam bakalim kac kalori yakicaz
ayy ınternetten yapsanda bı test etsen keskem merak ettım sımdı bende
siz bu listeyle gidersenizzz bizzz birinciyizzzzz

Minnosum hangi kanalda cikiyor ebru salli???? Merak ettim...suan isteyim ama evdeyken yapmak isterim Hem sizi gecmem lazim

tv8 de cıkıyor canım ama sabhalrı 9 da oyuzden ban bazen aksamları ınternetten yapıyorum

canim bugünün videosunu yarin ekliyolar yarin yaparim olmassa ins tabi

kırmızım rakiplerimiz duymasında sabah daha erken kalkıp 20 dk yürümeyi düşünüyorum akşamda 20-30 dk yürürüm tamam

dogacım sabah kalkıp erken saatlerde yurumek gun boyu metabolızmanın daha hızlı calısmasını saglıyormus bende bırgun denedım hakketen daha enerjık oldum ogun yanı aksam yaptıgın spordansa sabah yaptıgın spor daha faydalıymıs tatlım

ayyy minnosum bende bundan sonra 6:30 da kalkayımda bari yarım saat sporumu yapayım 2 mil leslie yapsam yarım saat ediyor...
sonrada yeşil cayımı içerimm ohh miss miiss gitsin erisin kara yağlarr

kim kimi geciyormus görelimmm

günaydın kızlar bu liste ne böylee bende bu hafta az vermişim diye üzülüyodum birden şükrettim halime:)

gerçi ilaç kullanan,regl olan fln var inş haftaya süper oluruz.

benim 65.5 ti bugünkü tartı 500gr vermişim .

menümü de yaziim

sabah:1brd greyfurt suyu
1yum,peynir,zeytin,domates-biber,yeşil çay

ara:meyve

öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar,çorba

ara:meyve

akşam:kuru fasulye,2kş pilav,yoğurt,salata

ara:meyve veya az leblebii

yarın başlıycam inş yaaaaa yaz geldi silkelenmek lazım boğazı tutmak lazım hadi kızlar kurtulalım şu karayağlardan

**4. TAKIM **

meyvenull ( 58.5/58.9/-0.4/%-0.68)
Kuyabiye(54.6/54.8/-0.2/%-0.37)
PrensesPeri( 76.2/76.5/-0.3/%-0.39)
hypatia(67,0/69/-2/%-2.98)
Anna_maria(67,5/67,9/-0,4/%-0.57)
karcicegi71(68.9/69.6/-0.7/%-1.01)
pembepanter1(63.0/)
minnoş prenses(64,6/64,6/0/%0)
nidah(66.0/65.5/0.5/%0.75)
katrem ( 75.9/)
hasretim34( 67/68.1/-1.1/%-1.64)

4. TAKIM TOPLAM KİLO ( )

gercekten oyleymıs meyvem ben bıkac dıyet kıtabında falanda okumustum mesela senın normalde metabolık hızın atıyorum 100 se spor yaptıktan sonra 110 oluyormus yanı normalde otururken harcadıgın kalorı mıktarı bu hıza gore degıstıgı ıcın . nekadar hızlı olsa okadar cabuk ve cok kalorı yakıyorsun tatlım .

Son düzenleme:
aferim sekerim benimmm..bende eve gidince ilk disciye gidicem..dolgum dustum dolgu yapacaklar..sonra eve gelir biraz kestiririm..ozleri acar acmazdaaa kosu bandina 500 kalori yakmak niyetim...bitti 4.takim bitti
internette nerden bakabiliyorsun minnosum?
evet canim bu dogru...ben aksamci oldugum zaman sabah erkenden kalkiyorum...sporumu yapiyorum sonra ise gidiyorum..butun gun dinc oluyorsun...veeeee ac karna yapildigi icin yag yakimi daha kolay oluyorrr..

gorelim bakalim

ayy minnosum ben bunu duyduktan sonra 3 mil bilem yaparımmm

55 için cnaım fedaaa

kırmızı gulum ınternette tv 8ın sayfasını ac ebrulı programının vıdeolarından gunluk hangı gunu ıstersen onu acıp onlıne yapıyorsun.ayy bendemı sabahları yapsam artık yaa :44::44:

oh kizlar ne güzel firsatiniz varsa yapin tabi sabah sporunuzu bende 2 veled var sabahleyin öyle bi lüksüm yok malesef ancak aksam esim istem geldikten sonra gidebiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…