Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Hayatım ben salonda yapıyorum sporumu, normalde birebir çalıştığım hocam var. Grup dersinin de arasında 20 dk vardı, normalde 30 dk ama biraz geç başladık zumbaya o yüzden öyle oldu. Hocam iyi dedi biri cardio biri fullbody çalıştırıyor enerjin olursa yap dedi. Kondisyonum da arttı zaten 2006 da spora başladım ben sonra evlilik çocuk bıraktım ama var halen kaslar :) arka arkaya iki spinning giriyordum önceden.

durmadan devam o zaman kontrol altında olmasına sevindim. kaslarımız bol yağımız az olsun

Selam kizlar iki gundur aktif olamadim malesef iki bebeye yalanci meme biraktirma operasyonu basariyla tamamlandi ama arada bi krizlerimiz vuruyor ama bugun 3.gunumuz anne bana baska meme ver gibi talepler gelsede aglamiyor enazindan buyuk oglum kucugumde bi sekilde unutuyor geceleri cok korkmustum sukur onuda sorunsuz atlatiyoruz
Dun bebegimiz dunyaya geldi cok mu cok tatli bi kizimiz oldu ailemiz gitgide buyuyor biliyorsunuz kuzenimin esine hediyelik kurabiyeler yapmistim cok begenildi ve acayip israr uzerine instadan satisa basladim bakmak isteyen arkadaslar olursa sayfami takipe alabilirler DolcaVita instagram hesabim
Esim sosyal medyaya karsida olsa bu teklifimi kabul etti bakalim hakkimda hayirlisi diyeyim
Sizler neler yapiyorsunuz bi gecmise gozatim

super fikir canim, bende cok severim kendimi odullendirmeyi. Hem zaten hediyeyi neden bir baskasindan bekleyelim ki degil mi mart sonuna hedefin kac? Kac kilo vermen, kac kilo olman lazim? Hadii bakalim o zaman gelsiiin tatil.

canmim dekorasyon konusunda kesinlikle cok iyisin. Cook sevindim kendi isini baslatmana. Bence sadece kurabiye degil komple dekorasyon yapmalisin. Ornek olarak kendi cocuklarina yaptigin partilerin resimlerini de koyabilirisin. Supeeerlerdi.

Canim haftada bir artik fix bir saat, her persembe gidiyorum yuzmeye. Onun haricinde de ekliyorum vakit buldukca, havalar biraz isinsa gunluk giderim de hasta olmayayim diye haftada 2-3 yuzuyorum. Gecen yaz isten once hergun gitmistim ne guzel enerjik hissediyordum hergun kendimi

hayırlı olsun çok güzeller..
iki bebeyle nasıl yapıyorsun ki

Bu aralar misafirlerim vardı ondan giremedim
Devam edicem bugünden itibaren inşallah

Hedefime 10 kiloo o 50.li rakalmalrı görebikecek miyim acabaa

canmim dekorasyon konusunda kesinlikle cok iyisin. Cook sevindim kendi isini baslatmana. Bence sadece kurabiye degil komple dekorasyon yapmalisin. Ornek olarak kendi cocuklarina yaptigin partilerin resimlerini de koyabilirisin. Supeeerlerdi.
O iş şimdilik biraz büyük olur bana malum pek iki çocukla evden çıkmam mümkün olmuyor ama bu işi basarirsam o isede girerim inşallah takiplerinizi bekliyorum canım bu arada

durmadan devam o zaman kontrol altında olmasına sevindim. kaslarımız bol yağımız az olsun

Amin Canım inşallah :)

Canım sevindim çocukların alışmasına ama iş girişimine daha da çok sevindim, inşallah istediğin şekilde ilerler herşey
Hedefime 10 kiloo o 50.li rakalmalrı görebikecek miyim acabaa

Canım ne güzel inşallah biz de senin olduğun kilolara geliriz :) bence verirsin ve görürsün hedef yakın

İnşallah inşallah yemeyince veriliyor yaa ben yeniden mi yemin etsem bilmiyorum
Ama yeminimi bozdum geçen de onun borcunu ödemedim daha

selamlar..
geçen gün Eşimin bana kilomu agir eleştirmesine diyete başladim..
çok agirsin kilo ver yeme çikolatalarii... vs
benim morelim çok bozulmuştur. beni artık beğenmediği düşünmeye başladim..
oysa kilomu seviyordum.
ne yapacagimi bilmiyorum Yawrukush

Tesekkurler canim

Mezun oldum ama kilo aldım canım o yüzden geri döndüm :)
Çok çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin

Ahh ama bu tabloyu özlemişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…