Kaptanım döner ve birlikte tekrar veririzCok sagol kuzum benim, kiloyu ne sen sor ne ben soyleyeyim feyzos, resmen basladigim noktaya dondum :))
Hosgeldin aramiza Gizemcim, beraber kilolari veririz eminim, ben Ozge, 31 yasindayim, evliyim, 2 oglum var, yurt disinda yasiyorum.
Canim hosgeldin nasilsin kuzum, cok sevindim mesajina :)
Canim umarim tahmin ettiginden de kolaylikla biter bu surec..
Haftasonu hep takimla ilgilenmissin , emeklerine saglik kuzum...
Bende ayni durumdayim melegim, aklimdan cikmiyor, kisin ortasinda, insanlar ne zor durumda, Allahim bir daha yasatmasin
Sagol canim benim, anlayisli yorumun icin..
Evet canim, yorgunluktan da kolayca hastalaniyor insan..
Cok sagol canim benim, sende daha iyisindir insallah...
Canim iyi ki dogmussun, iyi ki bizim takimimiza gelmissin, arkadasimiz- diyetdasimiz olmussun, tum sevdiklerinle cok mutlu, saglikli yaslar diliyorum.
Harikasin Aslicim, bende iyiyim canim, annem yanimda, gunler onunla keyifli geciyor, bir yandan ayni kosturmacalar devam.
Annem yanimda olunca kiloda aldim, degisen bir sey yok bizde canim..
Takim geri toplancak bu gidisleKaptanım döner ve birlikte tekrar veririz
İnşallah kaptanım bugün yazmaya çalışacağım :)TUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet Ceydos Selinn-34 Birikizmeselesi AppLesma plasticwoman Birniyetmeselesi mifihafa angelnesss Gonulmeyvesi nnurc
@selinn-34 , @birniyetmeselesi , @Gonulmeyvesi ,Monica_ , @gingercookkie , @Gizeminci , fayfeyfiy , @cool_lime kizlar sizlerinde menu ve egzersizlerinizi bekliyoruz.
Ahahahha keşke kilo almadan da toplansak ama..Takim geri toplancak bu gidisle
çok şükür iyiym senden naber:)@MigiMadid kuzum naber :))
İnşallah inşallah yemeyince veriliyor yaa ben yeniden mi yemin etsem bilmiyorum
Ama yeminimi bozdum geçen de onun borcunu ödemedim daha
selamlar..
geçen gün Eşimin bana kilomu agir eleştirmesine diyete başladim..
çok agirsin kilo ver yeme çikolatalarii... vs
benim morelim çok bozulmuştur. beni artık beğenmediği düşünmeye başladim..
oysa kilomu seviyordum.
ne yapacagimi bilmiyorumYawrukush
Mezun oldum ama kilo aldım canım o yüzden geri döndüm :)
Çok çok geçmiş olsun canımAllah acil şifalar versin
Oo o zaman işin daha kolay :) kendi neden kilo vermiyor sana söylüyor.intikam soğuk yenen yemektir en sevdiğim söz..
eşimde kilolu.. ama evlendiğimde çok zayiftir
affedersin ben eşimin kucagina oturmuşum ona agir geldi deOo o zaman işin daha kolay :) kendi neden kilo vermiyor sana söylüyor.
affedersin ben eşimin kucagina oturmuşum ona agir geldi deOo o zaman işin daha kolay :) kendi neden kilo vermiyor sana söylüyor.
Ben de iyiyim napıyorsun devam di miiiiçok şükür iyiym senden naber:)
Çok haklısın canımGerçekten niyet ederek başlamak çok önemli inancın ne olursa olsun inancına uygun niyetle başlamak gerekiyor. Benim yaptığım program çok katı yani en ufak hata da başa dönüyorsun ve bir çok şey yasak ama niyet edip başladım 6 gündür süper gidiyor öncesi 3 Ocak’ta başlamıştım ama şu an daha istikrarlıyım spor konusunda da, o sisteme niyet ederek başladım ve gerçekten etkili oldu.
Ah ah akıllarınca zayıflayalım diye yapıyorlar ama bilmiyorlar motive etmediğini. Ver kuzum zayıfla taş ol sonra eşine kaslı olmanı istiyorum bu ne böyle de :)))
İntikam soğuk yenen bir yemektirin örneği olur :)
Bir kere yapmışsın yine yaparsın Canım, bende 30 kg verdim geri aldım. Nefes alıyorsak herşeyin çözümü, çaresi var.
neyi devamBen de iyiyim napıyorsun devam di miiii
affedersin ben eşimin kucagina oturmuşum ona agir geldi de
Merhaba hemen yaziyorummTUM CITIRLARIN DIKKATINE
- Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
- Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.
- Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
KISALTMALARIN ANLAMLARI:Tablomuzda her gun icin 2 adet ifade bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
Y:Yuruyus
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
D: Dans
PAZARTESI GUNU MENU VE SPOR CIZELGEMIZ
İsim Pazartesi Sali Carsamba Persembe Cuma Cumartesi Pazar Deryaondiet Ceydos Selinn-34 Birikizmeselesi AppLesma plasticwoman Birniyetmeselesi mifihafa angelnesss Gonulmeyvesi nnurc
@selinn-34 , @birniyetmeselesi , @Gonulmeyvesi ,Monica_ , @gingercookkie , @Gizeminci , fayfeyfiy , @cool_lime kizlar sizlerinde menu ve egzersizlerinizi bekliyoruz.
Merhaba hemen yaziyorumm
Pazartesi menum
Sabah: 1 dilim ekmek, menemen, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ogle: 1 tabak etli nohut yemegi
Ara: 2 hurma
Aksam: 1 kase mercimek corba, biraz bugulama hamsi, tursu
spor:5000 adim
Su 3,5 litre
Yawrukush , Kozmogirl17 , stitch
Sporlar sahaneeMenüm ve sporum netlik kazandı artık :) tekrar yazayım
Öğle: tavuk şiş ızgara, az salata
Akşam: kıymalı kara lahana, 3 kiraz domates, yarım vezir turp, yer fıstığı
Spor: squat: 220 adet x 2 : 440 puan
Wallsit: 130 adet x 2 : 260 puan
İp atlama: 110 adet x 2 : 220 puan
Bacak açma kapama: 110 x 2 : 220 puan
Yemek, ev işi: 40 dk x 2: 80 puan
Zumba: 40 dk x 3 : 120 puan
Toplam: 1340 puan
Kozmogirl17 Yawrukush
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?