- 13 Mart 2019
- 16.478
- 65.128
- 598
Evet malesef genclerimiz de cok sagliksiz besleniyor, iste bizden baslayacak dogru bilgi dagilimi, boyle duzeltecegiz insallah canim..
Canim daha da kilo ver , kilo hicbir zaman iyi degil...
Not ettim canim ,menun guzel :)
Ozlemim sen bu isin altindan rhatlikla kalkarsin kuzum, cok marifetlisin zaten :)
Hayirli olsun, bol kazancli olsun, bende takip edecegim :)
Haklisin canim kisin hastalikllar vs cok sIk olamiyor ama yaza az kaldi :)
Senden haber almak ne guzel canim, nasilsin?
Canim esin elestirdigi icin degil kendin kilo vermek istiyorsan gel bizimle beraber yine kilo vermeye devam et :)
Evet canim mecburen donecegim, annecigimi yolcu edeyim, hergun neler neler, dunyalari yiyoruz :))
Harika bir gun olmus canim.
Cok guzel Nurcum, nasilsin cocuklar nasillar?
Az kalmis canim hadi bakalim
Süpermiş bugün baklava aldı ama yemedım tabı kendı yiyorben hiç beklemem direk hediyem bu ben alıyorum derim. bu özel günleride kapsıyor.
özlettin kendini bu kadar uzaklaşma beslenme ne durumda
tuz ekmek çevir başında birine ver.sonra tekrarla yeminini
ama bu hödükler yok mu sadece seninki değil benimkinide katıyorum vardır daha hödüğü olan takımda.neler çekiyoruz böyle benim tavan olan özgüvenimi zamanında yerlere serdi.insanlar ne kadar güzel bir hatun olduğumu söylesede onun dedikleri beni mahfediyordu.hep birgün devran dönecek diyordum. nihayet döndü. şimdi fit görünsede ölçümleri obez olan o.bana yönelen tüm hakaretleri ona yöneltiyorum. örnek: ıyy bu yağlar ne vıcık vıcık çirkin görünüyor. bir diğeri : ama spor bile yapmıyorsun bak kasların yaşlı amcaların ki gibi salmış kendisini
bugün yemin bozanlarda bende varım.günümüz vardı.ben böreği yapacağım diye beyan etmiştim.bir arkadaşımız tatlı yapacaktı salata türü içinde birini buluruz demişti.bilin bakalım ne oldu.masaya böreğimi bıraktım ve 5 çeşit tuzlu bir tatlı vardı faciaaa.salatanın yerinde yeller esiyordu.iki arkadaş diyette olan o bana baktı ben ona ve günde salata yiyeceğim diye birşey yememiştik.karnım gurulduyordu deli gibi. neyse börek yedik. 1 dilim çok büük günah bu benim için çünkü sabah kendimi nasıl hafif hissediyordum.moralim bozuldu.
Vermeye çalışıyorum ama al verilerden çok sıkıldım kaptanımEvet malesef genclerimiz de cok sagliksiz besleniyor, iste bizden baslayacak dogru bilgi dagilimi, boyle duzeltecegiz insallah canim..
Canim daha da kilo ver , kilo hicbir zaman iyi degil...
Not ettim canim ,menun guzel :)
Ozlemim sen bu isin altindan rhatlikla kalkarsin kuzum, cok marifetlisin zaten :)
Hayirli olsun, bol kazancli olsun, bende takip edecegim :)
Haklisin canim kisin hastalikllar vs cok sIk olamiyor ama yaza az kaldi :)
Senden haber almak ne guzel canim, nasilsin?
Canim esin elestirdigi icin degil kendin kilo vermek istiyorsan gel bizimle beraber yine kilo vermeye devam et :)
Evet canim mecburen donecegim, annecigimi yolcu edeyim, hergun neler neler, dunyalari yiyoruz :))
Harika bir gun olmus canim.
Cok guzel Nurcum, nasilsin cocuklar nasillar?
bende iyi olmaya çalışıyorum.malum sözde menopozdaydım 6 aydır hiç bir belirti yoktu böyle yaşamayıda eksileriyle beraber sevmiştim.ve yeniden regl oldum.ama şaka gibi cidden bittiysen bitersin değil mi?dalga geçer gibi bu ne...ya çok fazla spor yaptığım için yada bu hani genç kalayım diye yuttuğum bir avuç haptanmıdır bilmiyorum.Bende sizi özledimm
Beslenme güzel biraz dengem bozuldu bu ara saatler falan
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bu hafta birinci olmuşsuun çook tebrik ederim
bende iyi olmaya çalışıyorum.malum sözde menopozdaydım 6 aydır hiç bir belirti yoktu böyle yaşamayıda eksileriyle beraber sevmiştim.ve yeniden regl oldum.ama şaka gibi cidden bittiysen bitersin değil mi?dalga geçer gibi bu ne...ya çok fazla spor yaptığım için yada bu hani genç kalayım diye yuttuğum bir avuç haptanmıdır bilmiyorum.
sayende alıştım birinciliğe dedim spor iyi yanım bari oradanda 1 tane kupa kaldırayım
sakın ha bırak yesin yorumda yapma sakın.sen verdikçe o alsın.sende değişim başladığında o panikleyecek kendini sorgulamaya geçecek.Süpermiş bugün baklava aldı ama yemedım tabı kendı yiyor
kaç yaşındasın kuzum bak ben 42 yıldır yılmadım öyle sıkıldım deme sakın.temmuz tatil başlangıcım 68 kilo eylül dönüşüm 73 kilo sonra eylül başlangıç 73 kilo ekim sonu tatile giderken 67 kilo dönüşüm 73 kilo son diyet başlangıcım 8 ocak tam 6 aylık dönemi kısaca özetledim.önceside hep böyle.Vermeye çalışıyorum ama al verilerden çok sıkıldım kaptanım
kullandıklarım besin takviyesi .iyi markaların belli bir yaştan sonra kullanılması gerekenler.nedir kolojen,alpha lipoic asid,resveratrol,omega 3 .lakabım ceydos 15 yaş üstü kullanıyor,15 yaş altıda teyze ekliyor.gönlünden ne demek geçerse onu kullanabilirsin.6 ayın üstüne acısını mı çıkarıyır acaba
Bu ay herkesin şeyi şaşmış sanki
Doktoruj bilgisi dahilinde mi içtin o hapları
Çok dikkat et abla kendineabla dedim ama diğer türlü hitap edince saygısızca gibi hissettim kendimi
kullandıklarım besin takviyesi .iyi markaların belli bir yaştan sonra kullanılması gerekenler.nedir kolojen,alpha lipoic asid,resveratrol,omega 3 .lakabım ceydos 15 yaş üstü kullanıyor,15 yaş altıda teyze ekliyor.gönlünden ne demek geçerse onu kullanabilirsin.
İyi akşamlar
13:00 1 kase mercimek çorbası 3 adet köfte az tavuk ızgara ve ayran
18:30 1 kase sebze çorbası 1 tabak taze fasulye yğurt ve salata
3 lt su
5100 adım
@YawrukushKozmogirl17 @stitch
Bugünkü menüm
Sabah 11 30
İki çatal peynir
İki bardak çay
Bir tane kalem börek ama biraz dolma kalem gibi
Bu kadar
Öğlen 14 30
İki yudum şalgam suyu
İki üç çatal türlü
Galiba yine kalem börek yedim bi tane
16 30 gibi
Annem baklava yapmış tadına bak dedi bir tane yedim sorryy
Akşam yemeği bazı sebeplerden dolayı geçe kaldı
21 15
Yarım kase tavuklu şehriye çorbası
6 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran
Bugün böyleydi
Karbonhidratı azaltmam lazım
15 dk da yürüyüş yaptım
Hayirdir canim uoksa bebis icin mi gidiyorsun.Çok şükür iyiyim kaptanım siz nsılsınız
Bu ara biraz hastane işlerim var fırsat buldukça girmeye çalışıcam
Canim erken degil mi menopoz ici belki baska bi sebepten gecikmeler yasiyorsundur dr mu soledi menopoz diyebende iyi olmaya çalışıyorum.malum sözde menopozdaydım 6 aydır hiç bir belirti yoktu böyle yaşamayıda eksileriyle beraber sevmiştim.ve yeniden regl oldum.ama şaka gibi cidden bittiysen bitersin değil mi?dalga geçer gibi bu ne...ya çok fazla spor yaptığım için yada bu hani genç kalayım diye yuttuğum bir avuç haptanmıdır bilmiyorum.
sayende alıştım birinciliğe dedim spor iyi yanım bari oradanda 1 tane kupa kaldırayım
Esin yesin bosver bu erkekler ne kadar patavatsiz ya benim kide ayni her firsatta lafi sokuyorSüpermiş bugün baklava aldı ama yemedım tabı kendı yiyor
Kac gun ksldi adete canimİnşallah inşallah
Ay bide hamileysem yine de devam edebilir miyim buraya
İnşallah hamileyimdir
Sen yeme sakın tatlimEşim tatlı siparişi verdi sütlü Nuriye yapacağım.
Eksi mayali ekmegini kendin mi yapiyorsun canimİyi akşamlar herkesee :)
-Bugün oruçluydum o yüzden spor yok su çok az
Sahur:
2 yumurtadadan otlu,peynirli omlet
1 dilim ekşi mayalı ekmek
Bir bardaktan biraz az sıkma portakal suyu(2 çocuğa yetiştiğim için enerji olsun diye sıktım)
İftar:
1 hurma
1 kase tarhana çorbası-ekşi mayalı ekmek
4 köfte
Yoğurt salata ve turşu
Şeker diyetimin 13.günü bitti bugün yarın tam 2 hafta olucak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?