Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok şükür iyiyim kaptanım siz nsılsınız
Bu ara biraz hastane işlerim var fırsat buldukça girmeye çalışıcam

Bugünkü menüm

Sabah 11 30
İki çatal peynir
İki bardak çay
Bir tane kalem börek ama biraz dolma kalem gibi
Bu kadar

Öğlen 14 30
İki yudum şalgam suyu
İki üç çatal türlü
Galiba yine kalem börek yedim bi tane

16 30 gibi
Annem baklava yapmış tadına bak dedi bir tane yedim sorryy

Akşam yemeği bazı sebeplerden dolayı geçe kaldı

21 15
Yarım kase tavuklu şehriye çorbası
6 adet ızgara köfte
Salata
1 bardak ayran

Bugün böyleydi
Karbonhidratı azaltmam lazım

15 dk da yürüyüş yaptım

Süpermiş bugün baklava aldı ama yemedım tabı kendı yiyor

Vermeye çalışıyorum ama al verilerden çok sıkıldım kaptanım

Bende sizi özledimm
Beslenme güzel biraz dengem bozuldu bu ara saatler falan
Sen nasılsın canım nasıl gidiyor
Bu hafta birinci olmuşsuun çook tebrik ederim
bende iyi olmaya çalışıyorum.malum sözde menopozdaydım 6 aydır hiç bir belirti yoktu böyle yaşamayıda eksileriyle beraber sevmiştim.ve yeniden regl oldum.ama şaka gibi cidden bittiysen bitersin değil mi?dalga geçer gibi bu ne...ya çok fazla spor yaptığım için yada bu hani genç kalayım diye yuttuğum bir avuç haptanmıdır bilmiyorum.
sayende alıştım birinciliğe dedim spor iyi yanım bari oradanda 1 tane kupa kaldırayım

6 ayın üstüne acısını mı çıkarıyır acaba
Bu ay herkesin şeyi şaşmış sanki
Doktoruj bilgisi dahilinde mi içtin o hapları
Çok dikkat et abla kendine abla dedim ama diğer türlü hitap edince saygısızca gibi hissettim kendimi

Süpermiş bugün baklava aldı ama yemedım tabı kendı yiyor
sakın ha bırak yesin yorumda yapma sakın.sen verdikçe o alsın.sende değişim başladığında o panikleyecek kendini sorgulamaya geçecek.
Vermeye çalışıyorum ama al verilerden çok sıkıldım kaptanım
kaç yaşındasın kuzum bak ben 42 yıldır yılmadım öyle sıkıldım deme sakın.temmuz tatil başlangıcım 68 kilo eylül dönüşüm 73 kilo sonra eylül başlangıç 73 kilo ekim sonu tatile giderken 67 kilo dönüşüm 73 kilo son diyet başlangıcım 8 ocak tam 6 aylık dönemi kısaca özetledim.önceside hep böyle.

kullandıklarım besin takviyesi .iyi markaların belli bir yaştan sonra kullanılması gerekenler.nedir kolojen,alpha lipoic asid,resveratrol,omega 3 .lakabım ceydos 15 yaş üstü kullanıyor,15 yaş altıda teyze ekliyor.gönlünden ne demek geçerse onu kullanabilirsin.

O zaman bende ceydos derim
İnşallah ilaçlar şifa olsun

Olmamis canim menun o yemini hic bozmicaktın.

Canim erken degil mi menopoz ici belki baska bi sebepten gecikmeler yasiyorsundur dr mu soledi menopoz diye

Eksi mayali ekmegini kendin mi yapiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…