Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

aaaaa iyi oldu söylediğin baya faydalıymış desene farz oldu artık sabah yürüme

oh kizlar ne güzel firsatiniz varsa yapin tabi sabah sporunuzu bende 2 veled var sabahleyin öyle bi lüksüm yok malesef ancak aksam esim istem geldikten sonra gidebiliyorum

uykumdan fedakarlık yapıp spora vakit ayırıcam yasomm gitmez zorunda bu yağlar 3 kiloyuda versem cok cok rahatıcam...

selam kızlar..ben geçmişi okuyup yetişene kadar sayfalar 3 tane daha ilerledi maşallahımız var bugun.bende bugun iş çıkışı yürüyeceğim ve akşamda salata yiyeceğim
birde ben günde 2 su bardagı yeşil çay içiyorum.artırsam zararı olurmu ki
:44:

benim en büyük hatam bu.diyetime dikkat ettiğim halde artı çıkınca moralim bozuluyor.çok dikkat edemez oluyorum.sonra hop kilo alıyorum.bu defa öyle yapmayacagım.aynen devam
annacım varya milleti görsen dünyayı götürüyor yiyor yiyor sadece 100 gr artıyor biz iki lokma sey yiyoruz kşilo alıyoruz..
ki ben onuda yapmadım hafta sonunu bile ne kadar düzgün gecirdimm :84:

valla canım geçen haftanın 1 kg sevinciyle bu hafta çook dikkat ettim.0 kaçamak var ama artıdayım

oyyyyy oy sabah baktım 94.400 yaklaştım zannettim ama olsun yılmak yokkk
dogacımm tatlım benım bak sen benden daha cabuk kalorı yakıyormussun bu demek oluyorkı ben 60 ınerkene sen benı gecıp 90 olucaksınnn amanınn cok calısmam gerek rakıplerım bos durmuyorr
ayy minnosum ben bunu duyduktan sonra 3 mil bilem yaparımmm

55 için cnaım fedaaa

yap yapp meyvemmm

canım 3 fincan in midende sorun olmazsa 3 ile devam edersin..
ayy yürü reyhanım yürü bak yarıstayız tatlım gecmemiz lazım kazanmamız lazımmm

canım internette ben bulamadım hangi linkten izliyorsun tatlım

uykumdan fedakarlık yapıp spora vakit ayırıcam yasomm gitmez zorunda bu yağlar 3 kiloyuda versem cok cok rahatıcam...

ben sabahları uykumdan feragat edıp spor yapma olayına karsıyım cunku omrum boyunca hersabah aman bu sabah uyumıyım kalkıp spor yapıyım dıycek halım yok ee spor duzenını bır aksattınmı hemen gerı gelıyor kılolar. oyuzden eger sabah kalkrasam kendı kendıme yaparım yoksada spor yapmak ıcın erken kalkmam yanı. butun doktorlar dıyetısyenler soyluyor zayıflamak ıcın yaptıgınız seyı omur boyu yapabılırmısınız bır dusunun eger omur boyu ben boyle yasayabılırım dıyebılıcegınız bır dıyet ve spor varsa onu yapın dıyorlar . cunku spor cok nankor bır sey yapmayı bıraktıgın an hersey gerı gelıyor

oh kizlar ne güzel firsatiniz varsa yapin tabi sabah sporunuzu bende 2 veled var sabahleyin öyle bi lüksüm yok malesef ancak aksam esim istem geldikten sonra gidebiliyorum

benim üç çocuğum var oğlanlar okula gidiyor sabah büyükler biri lise 3 biride 8. sınıf kızımda 1.5 yaşında o uyurken yürürsem yürüdüm yoksa beni indirip kendi ve bebeği yürüyor yani zor bu işler zooorrr dün ancak 11 dk yapabildim yani belli olmuyor kızım ne kadar izin verirse artık

eee ozaman bana neden yap diyorsun..
bende en fazla 55 olana kadar haftada 3 sabah yapabilirimm....

benim 1tane bebeem var 10 aylık gece uykusuzluktan pestilim çıkıyo gün içinde zaten peşinde koşmaktan bitiyorummm..akşamları sadece mekik çekiyorum eşim gelince..3tane evlat,maşallah size ,Allah bağışlasın. ben bitaneyle tükendim vala:)

yok, bu fazlaliklari bir verim...sporun s'sini bile kullanmicamsaka bir yana.. ben bir hafta aksam bir hafta sabah calistigim icin mecburen bir hafta sabah bir hafta isten sonra spor yapmak zorunda kaliyorum...isim boyle devam ederse...sabahta olur aksamda spor olur...ama uyumayi sakin unutmayin...cunku uykununda cok buyuk bir katkisi var kilo vermeye...ben uykumu duzenli aldimi sporumuda yaptimmi...kimse duramaz onumde

ama senin oğlus cok tatlıııı

korkun benden diyorsun öylemiii :82::82::82:

eee ozaman bana neden yap diyorsun..
bende en fazla 55 olana kadar haftada 3 sabah yapabilirimm....

eee sen normaldede erken kalkmıyormusun meyvem ben o acıdan soylemıstım cok pardon canım yanlıs anlama ben sandımkı sen normaldede erken kalkıyorsun sus püs makyaj ugrasıcagına 14 dk yuru 14 dak metabolızmaya bır hız katıyormus dun aksam okudum 14 dkkadan bıse olmaz 3 hafta makyaj yapma 14 dkkanı ona aryır tatlım yanlıs anlama ben sana oyle demek ıstemedım ben sen zaten erken kalkıyorsun sandım tatlım ozur dılerım

benim bünye alışık canım bu arada 20 yıllıkda memurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…