Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ayy minnosum yanlıs anlamam tatlısım benimm..

7 de kalkıyorum amam 1 saat hazırlanamıyorum sabahları cok uysuk oluyorum ben zaten bu sabah 6 bucuka kalkayım dedim dün aksam dus alamaya halim kalmamıstı dusumu alırım hazırlanp işe öyle giderim die ama ne mümkün ben banyodayken elektrikler kesildi
köpük içinde kaldımm buz gibi suyla durulandım cıktım vs neyse bide baktım ki banyo hattının şarteli atmıss :95: nasıl kızdım kendi kendime..
du bakalım ben bu sabah sporu işini bi deniyeyim yapabilecekmiyim havalar ısınsa iice ozamn insanın enerjiside artıyor daha güzel olur hersey ama denicem haftada 3 gün..

oyy maşallahh sanaaa ben hamişken ayrıldım işten şimdi çalışıyo olsam bu uykusuzlukla yollardan toplarlardı beni:))

doğurmıcam zaten bidaa:))

bir saat uykuyla günü geçirdiğimi bilirim bende doğurmayacaktım 3 yıl kadar eşim ve oğlanlar sıkıştırdılar iyikide doğurmuşum 17 ve 14 yaşında oğlanlar yaş farkı çok işime geldi kızımda çok yardımcılar eşimde zaten çocuk delisi yuvarlanıp gidiyoruz işte

ayyy neguzelmis oyle..birsuru kurler felanda var bakim icin...eve gidince hemen bir bakim...ama kizlar benim pilates topum yok..topsuz olma demi??

topla yapılan butun hareketlerı ılk etapta bır ay boyunca hep topsuz yaptık bız salonda kı bence topsuz daha cok kalorı harcıyorsundur cunkum topla daha rahat hareket edıyorumsun kırmızı gulumm
ama bıde su var ust bacaklarının ıclerını calıstıran cok guzel hareketler var topla yapılan ama onlarda lastıkle yapılabılıryor ılk zamanlar lastıgım yoktu kılotlu corapla yapıyordumm yanı her derde deva care var bende

Allah bağışlasın canım tebrik ederim valla..:)

yaaa benimde kendimden 15 yas küçük kardesim varrr

ilk baslarda hiç istememiştik hatta kıskanmıstık öğrennce kac gün ağlamıstım babam artık beni sevmicek die

şimdi cok da ii olmus diyorum ii kide var hepimizde cok seviyoruzz.. bide bu küçükler asırı bilmiş oluyor

tatlım bak senle bı deneme yapalım bır hafta boyunca su 14 dk olayını deneyelım ne dersın sadece 14 dk cok fark edıyor yazıyordu aksam okudugum dergıde hemde sabah uzerımızdekı sersemlıgı atmıs oluruz ben yarından ıtıbaren baslıyorum 14 dk hersabah herhangı bır spor yapıcamm sende yap tatlım

ayy benımde benden 10 yas kucuk kardesım varr oy kurban olurum ben ona cok severım ben kardeslerımın ıkısınıde ıyıkıde olmus . allahım nasıp eder bakabılıcek gıbı durumum maddıyatım olduktan sonra 3-4 tane cocuk ısterım herhalde gercı annem bıtaneden sonra gorurum senı dıyor ama

çizelgemi değiştirdim 95 den başlattım daha yukarısını görmek istemiyorum artık

kız neden yapmıyorsun ki basarını kendinden yada kimden gizliyorsun..
şimdi 1 kilo vermiş görünüyorsun aslında sen bir sürü kilo verdinn.. bence bu yaptığın kendine haksızlıkk..

olur minnosum sabahları 14 dk spor... zaten leslie 1 mil 12.5 dk ediyor 2.5 dakkada yavaslama durma ve uzama hareketlerini yaparım olur bu iş...

haha minnoşum bende hemen ardarda doğurcam diyodumm amanınnnnn kalsın diyorm şimdi:))

gerçi benim bebe çok fenaa..inş seninki uslu ve gece uyuyan bir bebe olurr.:)

benim oğlanlar çocuk delisi sokakda oynayan çocukları alıp geliyorlardı komşunun vs ikiside düşkün kardeşlerine kızda öyle abi aşşa abi yukarı bide onuuuu(onur) öğrenmiş cadı

minnosum ben doğurmakdan cok korkuyorum bakımından değil de..
sonucda doğdumu büyür giderler.. ama bende en az istiyorum mutlaka kardes olmalı onun tadı bir baska oluyor. allah uzun ömeür versin ama anneme babama bişi olsa yine en yakınım kardeslerim insanın kocasından bile önce gelir die düşünüyorum..

hattta meyvem bunu takım kuralı yapalımmı ne dersın hersabah herkesın 14 dakkasını ayırıcak kadar vaktı olur bence ayıramam dıyen usengeclıgınde yapmaz bence yanı hem yarısada gırdıkk 14 dakka ne dersınız kızlarrr

benim oğlanlar çocuk delisi sokakda oynayan çocukları alıp geliyorlardı komşunun vs ikiside düşkün kardeşlerine kızda öyle abi aşşa abi yukarı bide onuuuu(onur) öğrenmiş cadı

tabi kız olunca daha bi tatlı olur onun sevmesi ayrı oluyor..

allah isteyen herkese versinnn

haha minnoşum bende hemen ardarda doğurcam diyodumm amanınnnnn kalsın diyorm şimdi:))

gerçi benim bebe çok fenaa..inş seninki uslu ve gece uyuyan bir bebe olurr.:)
ınsallah hepımızınkı saglıklı huzurlu olsunda napalım nıdahcım basa gelen cekılır ınsallah uslu olur ama

valla bencede ınsanın en yakını kardesı yanı bazen annemden babamdan cok onları goresım gelıyor cunku arkadas kardes dost herbısey benım ıcın herbıseyımı paylastıgım tek ınsan yanı dusunsene. allahım hayırlısını nasıp etsın meyvemm herseyın

canım yapamayan cok olur sabah sporunu yani bunu isteselerde kabul edemezler..

yinede herkes bu konuda genel fikrini söylesin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…