tabi kız olunca daha bi tatlı olur onun sevmesi ayrı oluyor..
allah isteyen herkese versinnn
amin canım
çizelge içinde boş ver ben gene veririm 7 kilo
amin canım
çizelge içinde boş ver ben gene veririm 7 kilo
ohhh iyimissin kiz. herseye bir care..peki simdi toplami yapiyorsun, yoksa hala alternatiflerinlemi??topla yapılan butun hareketlerı ılk etapta bır ay boyunca hep topsuz yaptık bız salonda kı bence topsuz daha cok kalorı harcıyorsundur cunkum topla daha rahat hareket edıyorumsun kırmızı gulumm
ama bıde su var ust bacaklarının ıclerını calıstıran cok guzel hareketler var topla yapılan ama onlarda lastıkle yapılabılıryor ılk zamanlar lastıgım yoktu kılotlu corapla yapıyordummyanı her derde deva care var bende
yaaa benimde kendimden 15 yas küçük kardesim varrr
ilk baslarda hiç istememiştik hatta kıskanmıstık öğrennce kac gün ağlamıstım babam artık beni sevmicek die
şimdi cok da ii olmus diyorum ii kide var hepimizde cok seviyoruzz.. bide bu küçükler asırı bilmiş oluyor
canım 3 fincan in midende sorun olmazsa 3 ile devam edersin..
ayy yürü reyhanım yürü bak yarıstayız tatlım gecmemiz lazım kazanmamız lazımmm
kordinatör geldi.masamın şeklini değiştiriyorlar.arada bir kaçak geliyordum kk ya artık hiç gelemeyeceğim.ekranım dün düşen patrona bakıyoradama güldüm bide kızmayacagı yoksada kızar :18:
evet sadece bu sebepten yürüyeceğim ve salata yiyeceğimbis kazanacas
yesemde kilo veremiyorum yemesemde eniyisi dolabı boşaltıp ölene kadar yemek heralde vaaalllaaa kendimden nefret ettim yaaa
ohhh iyimissin kiz. herseye bir care..peki simdi toplami yapiyorsun, yoksa hala alternatiflerinlemi??
ben uygun fiyata bulursam..top almayi dusunuyorum
ahhhhhhhhh ahhhhhh olmamiiii...dunya tatlisi oluyolar...benimde var kucuk kardesim aramizda 17 yas var...evimizin nese kaynagiiiiiiiiiiiiiiii..seker tatliii balim...birde ablacimmmmm diyesi yokmu...oluyorum o annn...cokkkkkk seviyorummm
wwwwaaaaaaauuuuuuuuvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
hıhhh 7 kıloda neymıss
canım yapamayan cok olur sabah sporunu yani bunu isteselerde kabul edemezler..
yinede herkes bu konuda genel fikrini söylesin....
ben bu gece 3 te kalktım 2 saat ders çalıştım.sonra 07,00 ye kadar uyumaya çalıştım.azıcık içim geçmiş.sonra sabah duş aldım.kahvaltı hazırladım.ettim.mutfagı, evi toparladım.en son öğlen yemeği hazırladım eşime.giyindim ve çıktım.sabahları ayrıca bir yogunlugum oluyor.ben söz veremem ama yapmaya çalışırım.belki bana bir faydası olurpeki o 15 dk ne yapılabilir.fikir verebilirmisiniz
sana kalmıs reyhancım ben leslie yapıcam 1 mil hangisi ne kolayına gelirse onu yap..
ne yı ben bılırım sekerım anlayamadımmkızlar bu aksam hürrem var dimi
minnosum sen bilirsin..
gecen hafta bekledim bekledim meğer tekrarmıs..
bu hafta şöyle keyifle izleyeim diyorum..
1.5 litre su + yeşil cay + cay bitti öğleden sonrada aynısını yapmam gerekk
1.5 litre su + yeşil cay + cay bitti öğleden sonrada aynısını yapmam gerekk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?