Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

doğacım tok gözlülüğüne hayran kaldım canım..

kızlar doğa 7 kilo verdi ama gizliyor onu ..

inş en kısa zamnda verirsin bi 7 kiloyuda canımm..

ohhh iyimissin kiz. herseye bir care..peki simdi toplami yapiyorsun, yoksa hala alternatiflerinlemi??
ben uygun fiyata bulursam..top almayi dusunuyorum

ahhhhhhhhh ahhhhhh olmamiiii...dunya tatlisi oluyolar...benimde var kucuk kardesim aramizda 17 yas var...evimizin nese kaynagiiiiiiiiiiiiiiii..seker tatliii balim...birde ablacimmmmm diyesi yokmu...oluyorum o annn...cokkkkkk seviyorummm

Son düzenleme:
kordinatör geldi.masamın şeklini değiştiriyorlar.arada bir kaçak geliyordum kk ya artık hiç gelemeyeceğim.ekranım dün düşen patrona bakıyor adama güldüm bide kızmayacagı yoksada kızar :18:

canım 3 fincan in midende sorun olmazsa 3 ile devam edersin..
ayy yürü reyhanım yürü bak yarıstayız tatlım gecmemiz lazım kazanmamız lazımmm

evet sadece bu sebepten yürüyeceğim ve salata yiyeceğim bis kazanacas

prensesim acaba güldün diemi değiştiriyorlar masanı :90::90::90:

ayy cok komik yaaaa

yesemde kilo veremiyorum yemesemde eniyisi dolabı boşaltıp ölene kadar yemek heralde vaaalllaaa kendimden nefret ettim yaaa

hepsı buradadan 13 mılyona top aldım sekercım sonrada yıne hepsı buradan 3 lu set lastık aldım bastan almamıstım nasılsa ben bırakırım devamlı yapıcak halım yok dedım ama sımdı 4 aydır yapıyroum duzenlı cokta faydaısnı gordum herkeslere tavsıye ederım tatlımm aman nazar etmıyım kendıme masallah de sekercımm

bence en önemli sey plates yaparken minderr.
ayy benim leğen kemiğim ve pubisim acıyor yüz üstü hareketlerinde.. :26:

canım yapamayan cok olur sabah sporunu yani bunu isteselerde kabul edemezler..

yinede herkes bu konuda genel fikrini söylesin....

ben bu gece 3 te kalktım 2 saat ders çalıştım.sonra 07,00 ye kadar uyumaya çalıştım.azıcık içim geçmiş.sonra sabah duş aldım.kahvaltı hazırladım.ettim.mutfagı, evi toparladım.en son öğlen yemeği hazırladım eşime.giyindim ve çıktım.sabahları ayrıca bir yogunlugum oluyor.ben söz veremem ama yapmaya çalışırım.belki bana bir faydası olur peki o 15 dk ne yapılabilir.fikir verebilirmisiniz

sana kalmıs reyhancım ben leslie yapıcam 1 mil hangisi ne kolayına gelirse onu yap..

kızlar bu aksam hürrem var dimi
minnosum sen bilirsin..
gecen hafta bekledim bekledim meğer tekrarmıs..
bu hafta şöyle keyifle izleyeim diyorum..

kızlar bu aksam hürrem var dimi
minnosum sen bilirsin..
gecen hafta bekledim bekledim meğer tekrarmıs..
bu hafta şöyle keyifle izleyeim diyorum..
ne yı ben bılırım sekerım anlayamadımm
1.5 litre su + yeşil cay + cay bitti öğleden sonrada aynısını yapmam gerekk

bende 1 lt su bır bardak yesılcayy içtim az oncede yarım elma yedımm
saat 1 de arazıye gdııyorum daha aksama gorusuruz sekerleırmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…