Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ben de ankara dayim

Sabah
1 has yumurta 2 catal krem peynir 2 zeytin biraz peynir
Ara
1 elma
Saat 1730 gibi disardaydik
Tavuk yedim sadece
Aksam
Sutlac yaptim sadece tadini ayarlmak icin 1 tatli kasigi sutlac
Spor
Oglen disari ciktik saat 2030 da eve geldik 3340 adim
Su 2 litreye yaklasmistir

Hepinize iyi geceler yarin okulun ilk gunu kosusturmacali günler yeniden başlıyor

Günaydın
Regl + 86,9 çıktım
Haftasonu biraz kaçamaklarım oldu ama kötüleştim yediklerimi çıkardım
Günümüz var makarna çıktı yiyemedim sonrası akşam yemeği yemedım tabı
Başım çatladı rahatsızlandım
Başımı çemberle sıkıca bağlayıp uyumuşum :)
Akşam baya spor yaptım neredeyse

Eklentiler

• 8D878095-6FBE-4999-B9FE-2AB2E6775266.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 29
Dun gece biraz arastirdim 10 gun sivi ile oruc aciliyor ve sahurda oyle yemek yemek yasak belki ilk gun zorlaniriz ama diger gunler alisilabilir biraz dusunuyum bakalim

Yok canım Benin yaptığım o şekilde değil Daha yapılabilir ve 36 saatlik oruçlara, ekmek yememeye aşama aşama hazırlıyor. Ahmet APA seviye 1 yaz Google direkt çıkar

Güzel geçmiş Canım hafta sonun

Canım sen fazla yemek yiyince istifra mı ediyorsun bunu bi kaç kere daha yaZdım sanırım dikkatimi çekti. Dikkat et bu böyle. Ayrıca sanırım yine + çıktın ödem olabilir ama sen hep + çıkıyorsun hiç bir diyet kilo aldırmaz dikkat etsen en fazla sabit kalırsın bir şeyleri yanlış yapıyorsun sanırım. Yazıyorum böyle ama kızma bana senin için bu yazım. Yanlışını bulup düzeltelim ki hedeflerine ulaş.

Günaydın
Dün ki menüm

kahvaltı
1 hş yumurta
3 zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
1 brdk sıcak süt ile tahin helvası
2 ceviz

akşam
2 lokma k. Pide ve ayran

5 dk dans

Hastalıktan dolay iştahım yok
Kustum hatta
Biran önce iştahım geri gelse
Lokma mı sokamaz insan ağzına

Yawrukush

yok istifra etmiyorum..
spor yarışmalar açilsa katılsam..

Bugün menüm netlik kazandı :) yazayım akşam gerçekleşeni de yazarım spor ile birlikte.

Öğle: karnabahar, nohutlu bulgur, yoğurt

Akşam 17:00: roka, 2 haşlanmış yumurta, tulum peyniri.

Spor akşama kadar yapacağım ofis sporu :) akşam da Zumba ve Pilatese girmeyi planlıyorum.

1 şubat 2020 bugün neler yedim?

öğlen = 2 adet haşlanmış yumurta
akşam = chialı puding
ev ahalisini doyur dişçiye git yemek yeme yasağı derken saçma birgün oldu yine
gece =yoğurt kürü
su = 1600 ml
spor =
.

2 şubat 2020 bugün neler yedim ?

sabah = yok
öğle = yok
akşam = 200 gr döner + 4 kaşık chialı puding
gece = yoğurt kürü
su = 2100 ml

spor = 660 puan yürüyüş tabi koşmalı ve rampalı yine. 1 saatte kahvaltı hazırlığı .
koşturmadan kayıt almayı unuttum.fink fink gezince durum rezalet yine bir ergan dağı macerası. koşturmacam 1 ile 4 arası sürdü bu sefer.ama çok soğuktu hipotermi geçirecektim az kalsın.

1 şubat + 2 şubat toplam spor puanı = 1255 puan

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

günaydın güzel takımım nasılsınız ? güzel bir kahvaltıyla başladım günüme . diyetime tam dönüş yaptım . çayım bitsin eliptik yapacağım az sonra . sonra da biraz dinlenip 15.30 gibi evden çıkıp işe giderim . bugün gececiyim . salı sabahı 8 de çıkacağım işten . salı sabahı da eve kadar yürürüm belki havaya göre bakacağım duruma . işle ev arası yürüme 1 -2 saat sürer heralde hiç denemedim . işim gereği sürekli oturmam gerekiyor yürüyüş şart oldu bana

Sac kurutmadan kullanilan yumusayicili spreylerden kullanabilirsin canim, hem guzel koku veriyor hem de elektriklenme azaliuor.
canım ne spreyi bunlar bana örnek fotoğraf atsan olur mu ? benim saçım hemen yağlı görünüyor , yağlı gösterir mi bunlar
Ekmeksiz bende doymuyirum ve yemedigim gun sacmalamaya megilli oluyorum bu hafta cok dikkat edip 73 u gormeyi planliyirum
inşaallah canım , istsersen tabi ki görürsün . sporu ve suyu artırmak lazım :) sen nekadar yapıyorsun bilmiyorum tabi de .
3 cocukla bakim ancak yuz yikama dis fircalama oluyor du . yasim 40 oldu bu yil bakim kremi ve temizleme jeli ile ilk adimi atmus oldum.
benim gozenek sorunum var bu alet iyi geliyor mu resim ve isim istiyorum zahmet olmazsa
ayy ben de kızlardan okudum burda hiç bilmiyorum . bende de var o sorun . sivilce ilacına başladım ben biraz küçülttü gözneklerimi .
her şey güzel olmuş :)
çok geçmiş olsun neyin var grip mi ? menün az olmuş hastalıktan dolayı , bir an önce iyileşirsin inşaallah .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…