Dun gece biraz arastirdim 10 gun sivi ile oruc aciliyor ve sahurda oyle yemek yemek yasak belki ilk gun zorlaniriz ama diger gunler alisilabilir biraz dusunuyum bakalim
Ben de ankara dayim
Sabah
1 has yumurta 2 catal krem peynir 2 zeytin biraz peynir
Ara
1 elma
Saat 1730 gibi disardaydik
Tavuk yedim sadece
Aksam
Sutlac yaptim sadece tadini ayarlmak icin 1 tatli kasigi sutlac
Spor
Oglen disari ciktik saat 2030 da eve geldik 3340 adim
Su 2 litreye yaklasmistir
Hepinize iyi geceler yarin okulun ilk gunu kosusturmacali günler yeniden başlıyor
Günaydın
Regl + 86,9 çıktım
Haftasonu biraz kaçamaklarım oldu ama kötüleştim yediklerimi çıkardım
Günümüz var makarna çıktı yiyemedim sonrası akşam yemeği yemedım tabı
Başım çatladı rahatsızlandım
Başımı çemberle sıkıca bağlayıp uyumuşum :)
Akşam baya spor yaptım neredeyse
yok istifra etmiyorum..Canım sen fazla yemek yiyince istifra mı ediyorsun bunu bi kaç kere daha yaZdım sanırım dikkatimi çekti. Dikkat et bu böyle. Ayrıca sanırım yine + çıktın ödem olabilir ama sen hep + çıkıyorsun hiç bir diyet kilo aldırmaz dikkat etsen en fazla sabit kalırsın bir şeyleri yanlış yapıyorsun sanırım. Yazıyorum böyle ama kızma bana senin için bu yazım. Yanlışını bulup düzeltelim ki hedeflerine ulaş.
yok istifra etmiyorum..
spor yarışmalar açilsa katılsam..
başladim :)Nasıl açılsa? Şu an grupta var zaten puanları hesaplayıp yazarsan kaptanlar açıklayacaklar her hafta ilk 3 kişiyi. Başlasam diye düşünme direkt başla :)
bugün öğle yemekte
yeşil mercimek yemegi bürksel lahanasi peynirli erişte muz turşu vardir..
akşam da balık roka şalgam suyu..
canım ne spreyi bunlar bana örnek fotoğraf atsan olur mu ? benim saçım hemen yağlı görünüyor , yağlı gösterir mi bunlarSac kurutmadan kullanilan yumusayicili spreylerden kullanabilirsin canim, hem guzel koku veriyor hem de elektriklenme azaliuor.
inşaallah canım , istsersen tabi ki görürsün . sporu ve suyu artırmak lazım :) sen nekadar yapıyorsun bilmiyorum tabi de .Ekmeksiz bende doymuyirum ve yemedigim gun sacmalamaya megilli oluyorum bu hafta cok dikkat edip 73 u gormeyi planliyirum
ayy ben de kızlardan okudum burda hiç bilmiyorum . bende de var o sorun . sivilce ilacına başladım ben biraz küçülttü gözneklerimi .3 cocukla bakim ancak yuz yikama dis fircalama oluyor du . yasim 40 oldu bu yil bakim kremi ve temizleme jeli ile ilk adimi atmus oldum.
benim gozenek sorunum var bu alet iyi geliyor mu resim ve isim istiyorum zahmet olmazsa
her şey güzel olmuş :)Ben de ankara dayim
Sabah
1 has yumurta 2 catal krem peynir 2 zeytin biraz peynir
Ara
1 elma
Saat 1730 gibi disardaydik
Tavuk yedim sadece
Aksam
Sutlac yaptim sadece tadini ayarlmak icin 1 tatli kasigi sutlac
Spor
Oglen disari ciktik saat 2030 da eve geldik 3340 adim
Su 2 litreye yaklasmistir
Hepinize iyi geceler yarin okulun ilk gunu kosusturmacali günler yeniden başlıyor
çok geçmiş olsun neyin var grip mi ? menün az olmuş hastalıktan dolayı , bir an önce iyileşirsin inşaallah .Günaydın
Dün ki menüm
kahvaltı
1 hş yumurta
3 zeytin
2 çatal peynir
1 dilim ekmek
1 brdk sıcak süt ile tahin helvası
2 ceviz
akşam
2 lokma k. Pide ve ayran
5 dk dans
Hastalıktan dolay iştahım yok
Kustum hatta
Biran önce iştahım geri gelse
Lokma mı sokamaz insan ağzına
Yawrukush
ben ankaradayım .Hanimlar herkes hangi ilden katildigini yazsa iyi olur bence ben yazayim once
Ben izmir den
ödem var mış demekki , tebrik ederim :)Günaydın
Cuma 76.00kg
Pazartesi 75.30 kg
Cuma günü neden olmadıNEyse
Artık cumaya kdr tartılmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?