Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Güzel menün Canım

Canım aslında patates ve tatlıyı ekmek yemeyerek tolere edebilirdin ekmek falan da eklenince biraz fazla olmuş ama çokta kötü değil biraz Leslie yürüyüş falan yaparsan sorun olmaz.

iyi akşamlar kızlar, nasılsınız
aleyküm selam canım . neden öyle oldun ki geçmiş olsun . ilaç felan mı kullanıyosun acaba ? bu arada ben izine ayrılan üyeydim geri döndüm merhaba :)

İyiyiz Canım sen nasılsın, sende hoşgeldin biz de hoşbulduk :) valla bilmiyorum ki bugün de aynıydı halen uykum var :) Pazar hava güzel pikniğe gittik iyi oldu evde uyuyakalacaktım yoksa :) hafta içi hep spor iş ev epey yoruluyorum sanırım o nedenle yoruluyorum ama fark etmiyorum. Spor güç veriyor ama epey yorulmuşum.

İyi akşamlar kızlar bugün ki menüm;

Kahvaltı:
Süzme peynir- 1 yumurta
Közlenmiş yeşil ve kırmızı biber
3 zeytin bir çavdar ekmek

Yemek:
Unsuz ciğer 1 kaseden az
Pırasa 3 kaşık
Bol salata ve 1 tam buğday ekmek

Ara:
1 kuru kayısı biraz kuru üzüm ve 5 çiğ badem

Ekstra 5 çilek

Su 1.5 litre olur anca yatana kadar
Spor: 650 puan
100 ip : 200
30 dakika dans: 90
misafirim vardı rahat 3 saat hizmet ve hazırlık 180dk×2=360

Yawrukush
Kızlar bu arada aletli pilatese ek kick box a yazıldım

İyi akşamlar
12:30 Güzel bi karatay kahvaltısı——2 yumurtalı peynirli omlet bol domates ve salatalık yiyebildiğim kadar zeytin peynir ve ceviz
15:30 yarım sembusek (lahmacunun kapalı şekli yada çi böreğin taş fırında yağsız hali) ve bi bardak ayran
17:30 1 adet muz 2 avuç kadar fındık,tuzsuz fıstık ve antep fıstığı karması

Bol su (yaklaşık 2,5 litre) ve 3 sütlü nescafe

8818 adım atıldı

bu arada güzel kadınlar astroloji ile ilgilenenler bu gün ayın dünyaya pozisyonundan dolayı diyet için uygun bi gün değilmiş

Bende kickbox.a yazılmak istiyorum ama çevrem pilates die tutturuo 2si bi arada olsa çok güzel olur çok güzel olmuş

Tesekkurler canim

Hayirli olsun ne is yapiyorsun

Yarın spor programım değişiyor heyecanla bekliyorum. Hocam çok iyi spor programı çıkarıyor. Fotoğraf çektim göbek baya gitmiş. Kilo fazla olunca çokta anlaşılmıyor 15 kg daha verince inşallah o zaman daha da anlaşılacak hem de ben hafifleyeceğim. Şu an bile epey hafifledim.

Evet insan gercekten kendini baya iyi hissediyor. Kilo kilo yukden kurtulmak iyi oluyor.

Bende oyleydim ama ciddi azaldim faydasini da gordum. İnsaallah devam

Himm supermis esin de farketti desene ne guzel. Ben de bir yuz masaj aleti var ama cok basit birsey.

Sac kurutmadan kullanilan yumusayicili spreylerden kullanabilirsin canim, hem guzel koku veriyor hem de elektriklenme azaliuor.

İçli köfte fazla olmuş canım

Canım kendine İnan hasibeg yaptı 3 çocuklu ve nöbet sistemiyle epey yoğun çalışıyor
Dun gece biraz arastirdim 10 gun sivi ile oruc aciliyor ve sahurda oyle yemek yemek yasak belki ilk gun zorlaniriz ama diger gunler alisilabilir biraz dusunuyum bakalim

Ben ekmekten korkmuyorum ekmek yiyerek veriyorum ben asiri olmadigi surece ekmek de gerekli
Ekmeksiz bende doymuyirum ve yemedigim gun sacmalamaya megilli oluyorum bu hafta cok dikkat edip 73 u gormeyi planliyirum

3 cocukla bakim ancak yuz yikama dis fircalama oluyor du . yasim 40 oldu bu yil bakim kremi ve temizleme jeli ile ilk adimi atmus oldum.
benim gozenek sorunum var bu alet iyi geliyor mu resim ve isim istiyorum zahmet olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…