Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ben su içemiyorum yaaa yarım litre bitirdim şimdide form plus içiyorum 2 taneyi geçmemek lazımmış bitki çaylarında

ama su ıcmezsen karayaglar nasıl akıp gıdıcek dogacımmm

bencede gunde 2 den fazla bıtkı cayı ıcmek zararlı dıye bılıyorum ama ben aksama kadar belkı 7-8 kucuk cay bardagıyla normal kara cay ıcıyorum onun yerıne yesıl cay daha saglıklı degılmı sonucta ne bılıyım bılemıyorum ıkısınıde ıcıyorum ıste

ayy en heycanlı bölümlerden biri var minnosum bu aksam eğer varsa..
izlemeye calıs mutlaka...

sultan sülümannn nerdeeee:95::95::95:

ayy gıcık oluyorum o hurremın konusmasına

en cokta mahidevrann ı sevıyorum cok tatlı cok guzel cok alımlı cok asıl bır kız ayy bırgun bende oyle ıncecık olabılsemm keskemm

ucuzmus kiz sizin orda ben burada kac euro oldugunu bilmiyorum..ama malzemeleriyle yapmak daha iyidir bence...
bence en önemli sey plates yaparken minderr.
ayy benim leğen kemiğim ve pubisim acıyor yüz üstü hareketlerinde.. :26:

tam bende minderi soracaktim minnosa, senin yazdigini gorum...minderin iyi olmasi lazim yoksa popo aciyor demi

menüm:

sabah: bi elma süt ve 3 kayısı
öğle: tarhana çorbası hindi eti kısır ve makarna
ara: kuru üzüm
ara: elma
akşam: taze fasulye

sıra benim kötü menüme geldi

sabah kalkınca incir

kahvaltı 3 dilim ekmek 1 dilim kasar peyniri(ligyt) 1 kutu süt

öğlen menemen (2 yumurtada) üzerine kasar rendelerim bolca.. 3 marul yaprağı az yoğurt

aksam tonlu salata ayran..

Son düzenleme:

nesi kötü bunun? gayet güzel meyvecim afiyet olsun... illa kötü geldiyse sana kaşar rendelemezsin menemene, yağlı olmasın diye.

e o zaman niye kaşar rendeledin? hani böyle karşı koyamayacağın bir şey de değilmiş... bundan sonra dikkat edicez artık...

aslına bakarsan kendimi tutamıyacak gibi hissediyorum her an bişi yicekmisim gibi bi durumdayım ondan bi patlama yasamayayım die yaptım şimdi üzülücem üzülücem o beni kendime getiricek..
aslında 1100 kalorilik bi menü oldu ortalama bakalım canım.. şu hafta yı bi atlatsaydımmm ...

yeni geldim odama geçmişiokuyum dedim yazmışda yazmışınız gözümün akı karasına karıştı okurken neyse sizde benim menümü okuyun yorumlarınız bekliyorum
sabah
2 bardak çay. 1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim çavdar ekmeği. 2 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yeşil çay
öğle
kıymalı karnıbahar yarım tabak
ara
1 elma
akşam
yoğurt çorbası. salata

su. spor.

kelin ilacı yok ki canım , ne diyeyim...

süper olmuss
öğlen karnıbaharın tamamını yiyebilrdin .. ac kalmadan zayıflamalıyızz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…