ben su içemiyorum yaaa yarım litre bitirdim şimdide form plus içiyorum 2 taneyi geçmemek lazımmış bitki çaylarında
ne yı ben bılırım sekerım anlayamadımm
bende 1 lt su bır bardak yesılcayy içtim az oncede yarım elma yedımm
saat 1 de arazıye gdııyorum daha aksama gorusuruz sekerleırmm
hürremin olup olmadığınıı
ayyy ben var dıye bılıyorumm sekerıtomm ayy ben buaksam anneme gıtcem bı ıhtımall ızlerım ama yınede
ayy en heycanlı bölümlerden biri var minnosum bu aksam eğer varsa..
izlemeye calıs mutlaka...
ucuzmus kiz sizin orda ben burada kac euro oldugunu bilmiyorum..ama malzemeleriyle yapmak daha iyidir bence...hepsı buradadan 13 mılyona top aldım sekercım sonrada yıne hepsı buradan 3 lu set lastık aldım bastan almamıstım nasılsa ben bırakırım devamlı yapıcak halım yok dedım ama sımdı 4 aydır yapıyroum duzenlı cokta faydaısnı gordum herkeslere tavsıye ederım tatlımm aman nazar etmıyım kendımemasallah de sekercımm
bence en önemli sey plates yaparken minderr.
ayy benim leğen kemiğim ve pubisim acıyor yüz üstü hareketlerinde.. :26:
ben yemeğe cıkıyorum sekerlerim minnosum aksama görüşürüzz
menüm:
sabah: bi elma süt ve 3 kayısı
öğle: tarhana çorbası hindi eti kısır ve makarna
ara: kuru üzüm
ara: elma
akşam: taze fasulye
kısır ve makarna aynı anda olunca pek hos olmamıs sanki..
sıra benim kötü menüme geldi
sabah kalkınca incir
kahvaltı 3 dilim ekmek 1 dilim kasar peyniri(ligyt) 1 kutu süt
öğlen menemen (2 yumurtada) üzerine kasar rendelerim bolca.. 3 marul yaprağı az yoğurt
aksam tonlu salata ayran..
nesi kötü bunun? gayet güzel meyvecim afiyet olsun... illa kötü geldiyse sana kaşar rendelemezsin menemene, yağlı olmasın diye.
kız yedim gitti artık öğleni işte kasar kötü olan montide yağlı oranı 3 ün üstündeki süt ürünleri yasak..
e o zaman niye kaşar rendeledin? hani böyle karşı koyamayacağın bir şey de değilmiş... bundan sonra dikkat edicez artık...
aslına bakarsan kendimi tutamıyacak gibi hissediyorum her an bişi yicekmisim gibi bi durumdayım ondan bi patlama yasamayayım die yaptım şimdi üzülücem üzülücem o beni kendime getiricek..
aslında 1100 kalorilik bi menü oldu ortalama bakalım canım.. şu hafta yı bi atlatsaydımmm ...
yeni geldim odama geçmişiokuyum dedim yazmışda yazmışınız gözümün akı karasına karıştı okurken neyse sizde benim menümü okuyun yorumlarınız bekliyorum
sabah
2 bardak çay. 1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim çavdar ekmeği. 2 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yeşil çay
öğle
kıymalı karnıbahar yarım tabak
ara
1 elma
akşam
yoğurt çorbası. salata
su. spor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?