kelin ilacı yok ki canım , ne diyeyim...
arkadaşım pılates cd si getirdi daha bakmadım ama her akşam yapmayı planladım artık pılates topunu eve gelen çocuklar oynasın diye değil zayıflamak için kullanacağım minnoşun verdiği linktende bakacağım artık her akşam koşu bandında yürüyüş, pılates ve mekik hayatımın vazgeçilmezi olacak tembelliği bir yana bırakıp sabah işe gelmeden önce 20 dakikada yürüsem çok güzel olur ama sabah yataktan kalmak benim için bir ölüm oluyor dairede bile kendime gelemiyorum kahvecinin her sabah masaya bıraktığı kahve ancak beni kendime getiriyor ben uykuyu çok seviyorum o yüzden en büyük hayalim emekli olup uyumak bundan dolayı sabah kalkmak işi beni çok zorlayacak
süper olmuss
öğlen karnıbaharın tamamını yiyebilrdin .. ac kalmadan zayıflamalıyızz
benim üç çocuğum var oğlanlar okula gidiyor sabah büyükler biri lise 3 biride 8. sınıf kızımda 1.5 yaşında o uyurken yürürsem yürüdüm yoksa beni indirip kendi ve bebeği yürüyor yani zor bu işler zooorrr dün ancak 11 dk yapabildim yani belli olmuyor kızım ne kadar izin verirse artık
menümü yzayim
sabah
1 bardak greyfurt portakal suyu karisimi
kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir
ögle 1,5 dilim ekmek.1 kase yogurt
aksam kiyma kavurma,salata az yagli ( köfteler ekmekisz zaten bosuna ugrasmamak icin kavurcam bende kiymayi hihi)
umarim aksama kadar cok acikmam acikirsam havuc yiycem ama benim isimde belli olmaz
aynen benim de...
kısır ve makarna aynı anda olunca pek hos olmamıs sanki..
battı balık yan gider
ve öğle arasında masam dönü.tam tahmin ettiğim gibi patrona ne yazdıgımı bile görebilecek kadar yakınlaştımbiraz önce dışarı çıktı kaçtım hemen buraya mesailer artık nasıl biter burda tahim bile edemiyorum çok sıkıcı
selam kızlar ben geldim...:80:
işim sandığımdan çabuk bitti..herkes o kadar açtı ki kermesteki yemekler 1 saat içinde bitti...bizim sınıf 600 lira kazandırdı genel toplamı bilmiyorum henüz...
ayy herkes neler yapmış neler saymakla bitmez ama ben açma ve elmalı kurabiye yapmıştım saniyeler içinde bitti o yüzden bitince geldim bende kızlar sağolsunlar bana tabak yapmışlar bir sürü zararlı şeyden oluşan bende eve getirdim annemler filan yer artıkben tonlu salatam ve ayranımı götürdüm herkes tıkınırken kızlar bir tane bile bir şey yemedim..zaten midem kötü biraz iştahım yok bugün fazla...hasta olcam galiba ya burnumu çekiyorumm:2:
ben bi geçmişe menülerinize bakıp geliyorum fıstıklar...
çıtırlarım amma hızlı ilerlemiş sayfalar bugün, okuyamadım geçmişi valla
ben bugünkü menümü yazıyım hemen
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, domates, salatalık, şekersiz çay
öğle: 1 büyük kase naneli yoğurt, 1 salatalık, 1 dilim t.t. ekmek
akşam: 5 tane köfte, yağsız nar ekşili salata
bugün spor yok, dinlenme günüm :82::82:
3 lt su ve 2 yeşil çay da her zamanki gibi tamamdır
afiyet olsun canım...
inş yarına fazlalıkların gitmiş olur
inşallah canım yaa :26:
zaten hala niye böle olduğunu anlayabilmiş diilim :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?