Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kelin ilacı yok ki canım , ne diyeyim...

valla arkadas böğürtlen receli getirmiş ev yapımı annesi yapmıs 2 yemek kasığı kadar mink bi kavanozda tadına bak die bana verdi ama ne yalan söylim bakmadım zaten kötü durumdayız dedim..
cok da severim böğürtleni aslındaa.. şimdi onada baktım tadına dicem nefret ediyorum bu durumdan ama mecburum neyse zayıflayınca yerim inş cabucak veririmde şu yaklasık 4 kilomu dolaptaki recelime kavusurum

arkadaşım pılates cd si getirdi daha bakmadım ama her akşam yapmayı planladım artık pılates topunu eve gelen çocuklar oynasın diye değil zayıflamak için kullanacağım minnoşun verdiği linktende bakacağım artık her akşam koşu bandında yürüyüş, pılates ve mekik hayatımın vazgeçilmezi olacak tembelliği bir yana bırakıp sabah işe gelmeden önce 20 dakikada yürüsem çok güzel olur ama sabah yataktan kalmak benim için bir ölüm oluyor dairede bile kendime gelemiyorum kahvecinin her sabah masaya bıraktığı kahve ancak beni kendime getiriyor ben uykuyu çok seviyorum o yüzden en büyük hayalim emekli olup uyumak bundan dolayı sabah kalkmak işi beni çok zorlayacak

zorlasada yapcaz karciceğim baska caremiz yok
bak yarısada girdik alnımızın akıyla cıkalım şu işden

süper olmuss
öğlen karnıbaharın tamamını yiyebilrdin .. ac kalmadan zayıflamalıyızz

canım bende o niyetle almıştım ama suyu yağlıydı o yüzden sadece çatalla karnıbaharları yedim gerisini yani yarısını bırakmak zorunda kaldım birde makarna vardı o yetmiyormuş gibi sütlaçta yapmışlar sanki bütün dünya üstüme geliyor tabiki ne makarnayı aldım nede sütlacı yarım tabak karnıbaharı ekmeksiz yedim kalktım şimdilik aç değilim acıkırsam evden elma getirdim onu yerim ara öğünde.

benimde 2 oglum var canim biri 4.5 biri 2 yasinda büyük oglum krese gidiyor sabah kalkip onu götürüyorum tabi kardeisde yanimizda,sabah son dakka kalkiyom zaten,kalk cocuklari giydir kendin giy cikiyoruz evden kahvalti bile etmiyorum zaten istesemde o saatte edemem o yüzden meyve suyu iciyorum metom calismaya baslasin diye,7. 7.30 gibi kalkiyorum 7 de kalkarsdam 8.30 da 7.30 kalkarsam anca 9 da kahvalti edebiliyom

menümü yzayim

sabah
1 bardak greyfurt portakal suyu karisimi
kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir

ögle 1,5 dilim ekmek.1 kase yogurt

aksam kiyma kavurma,salata az yagli ( köfteler ekmekisz zaten bosuna ugrasmamak icin kavurcam bende kiymayi hihi)

umarim aksama kadar cok acikmam acikirsam havuc yiycem ama benim isimde belli olmaz

yasom allah güç kuvvet versin sana bu günn ben mümkün değil dayanamazdım bu menüylee

zevcan sen paylaşım azmı demiştin bugun maşallahımız var.yetişemiyorum geçmişe
kısır ve makarna aynı anda olunca pek hos olmamıs sanki..

hypatia bu tarz alakasız şeyleri bir araya getirmesiyle meşhur
battı balık yan gider

hala battı balık yan gider diyor takımcak birleşip dövces bak seni kıs yeter artık toparlan yas geliyor öle koca göbeklimi giyeceksin badileri

ve öğle arasında masam dönü.tam tahmin ettiğim gibi patrona ne yazdıgımı bile görebilecek kadar yakınlaştım biraz önce dışarı çıktı kaçtım hemen buraya mesailer artık nasıl biter burda tahim bile edemiyorum çok sıkıcı

selam kızlar ben geldim...:80:

işim sandığımdan çabuk bitti..herkes o kadar açtı ki kermesteki yemekler 1 saat içinde bitti...bizim sınıf 600 lira kazandırdı genel toplamı bilmiyorum henüz...

ayy herkes neler yapmış neler saymakla bitmez ama ben açma ve elmalı kurabiye yapmıştım saniyeler içinde bitti o yüzden bitince geldim bende kızlar sağolsunlar bana tabak yapmışlar bir sürü zararlı şeyden oluşan bende eve getirdim annemler filan yer artık ben tonlu salatam ve ayranımı götürdüm herkes tıkınırken kızlar bir tane bile bir şey yemedim..zaten midem kötü biraz iştahım yok bugün fazla...hasta olcam galiba ya burnumu çekiyorumm:2:

ben bi geçmişe menülerinize bakıp geliyorum fıstıklar...

Son düzenleme:
çıtırlarım amma hızlı ilerlemiş sayfalar bugün, okuyamadım geçmişi valla

ben bugünkü menümü yazıyım hemen

sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, domates, salatalık, şekersiz çay
öğle: 1 büyük kase naneli yoğurt, 1 salatalık, 1 dilim t.t. ekmek
akşam: 5 tane köfte, yağsız nar ekşili salata

bugün spor yok, dinlenme günüm :82::82:

3 lt su ve 2 yeşil çay da her zamanki gibi tamamdır

kızlar basıma bi ağrı takıldı gitmiyor bir türlü..

canım kesin güldün die yaptırdı o patron sana bunu
hoşgeldin canım..
aferin sana sekerin iice düzene girdi artık kendini engelleye biliyorsun..
inş kilolarda gitmeye baslıcak artık..

afiyet olsun canım...
inş yarına fazlalıkların gitmiş olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…