Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugun yarin 3mil Leslie bekliyoruz o zaman senden ☺

İyi aksamlar
Sabah incir zeytin
Kahvalti domatesli sucuklu yumurta az lor 1 dilim bayat ekmek
Ara cay yarim portakal 2 parca bitter cikolata
Ogle az krep peynir
Aksam bulgur pilavi fasulye toplam 1 tabak havuclu salata yogurt
Ara yesil cay
Ara turk kahvesi

Su 2.5 oldu devam
Spor 1500 adim ev isi

Arkadaslar ben su depremler den dolayi hala toparlayamadim hemen hemen her gun oluyor o yuzden yarislara simdilik katilamiyorum. Bel egzersizlerimi bile yapamiyorum. Stres den de sanirim kilo da veremiyorum

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

yok pişman olma sakın.bir diyetisyen arkadaşım , ben yiyorum sonra pişman oluyorum dediğimde sakın onu yapma o zaman beyin strese sokuyor vücudu direk yediğin sana kilo aldırıyor demişti.

Aydınlık evlerde oturuyorum ozgecim, evet spor salonu arıyorum . İse başladım.cok.sukur , biraz mobing yaşıyorum.ama.onuda çözmeye çalışacağım bir şekilde . Senin çocuklarının neyi var hastane işleri var demişsin ikisi de iyidir inşaallah . Annen yardımcı olmuyor mu , annen gelince rahat olursun diye düşünmüştüm . İki ay ne çabuk geçti ,annenin gidiş olayı da üzmüştür seni tabi,Allah yardımcın olsun canım , sıkıntıların çabuk geçer inşaallah .

Soğanlı yumurtayı hiç denememiştim normal soğanı kavurup yumurtamı kırıyoruz
Bikaç listenin altında gördüm bildirim yaparken sizleri etiketlemem gerekiyor muydu
Oy o kadar mı kuduruktu büyümüş artık ergenliğide kolay atlatrsınız inşallah

İyi akşamlar kizlar , işe yeni başladımya adapte olamadım çok yorgun hissediyorum,geldiğimden beri yataktayim . Menümü yazıp uyuyacağım hemen :)

Canim ben somonu elektrikli grillde veya yanmaz tavada yapiyorun. Tuz bile eklemiyorym direk pisiriyorum o kadar

Yawrukush stitch Kozmogirl17

Bir ay sonra 24 olucam

bir geçsin şu süreç toparlarsın canım moral diyette önemli
yahahaha ne demezsin.tek rahatlığı doğduğundan beri ergen olduğu için alıştım artık.bu yıl lgs senesi üstelik.henüz bağırdım çağırdım.test çözmeye gitti güya.
Bir ay sonra 24 olucam
en güzel yaşlar nesine üzülüyorsun bu kadar.

Hep avuntu dimi bunlar şu geçsin rahatlıcan bu geçsin rahatlıcan bi kere bulaşınca rahat edilmiyo galiba off sınav zamanı bide demek inşallah başarılı olur

Sagol desdegin icin

Herkese iyi aksamlar.
Bu hafta cok yogundum. Girip menulerimi yazamadim.
Sali menum
Sabah: 1 yumurta, menemen, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ara: latte, 2 hurma
Ogle: ton balikli salata
Aksam: nohut yemegi, yogurt
Bugun:
Sabah:1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 2 dilim hindi fume
Ara: 1latte, 2 hurma
Ogle: nohut yemegi, yogurt, yarim dilim ekmek
Ara: 1latte, 3 kasik magnolia
Aksam: yarim kase corba, 2 kasik eriste, 4 kofte

menuleri yazinca biraz fazla gibi gorunuyor ama diyetisyen kontrolundeyim emzirmenin avantajiyla kilo veririm insallah

iki gun de 5000 adim
3.5 litre su

Yawrukush Kozmogirl17 stitch

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…