Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok pişman olma sakın.bir diyetisyen arkadaşım , ben yiyorum sonra pişman oluyorum dediğimde sakın onu yapma o zaman beyin strese sokuyor vücudu direk yediğin sana kilo aldırıyor demişti.
Diyetisyen arkadaşının dediğini çok mantıklı geldi geçen haftada kaçamak olmamasına rağmen çok stres yapmıştım ve kilo olarak geri döndü.bu hafta daha rahat geçio.

Kendimi tanıtayım
İsmim zehra 26yaşındqyım 2oğluşum var büyük 2buçuk yaşında küçük 2aylık
Yeni doğum yaptım tabi hamileyken 17kg aldım 94kg ile doğuma girdim. Doğumdan 1buçuk ay sonra 88kgydum 1ay diyetisyene gittim 4kg verdim lakin bebişim küçük havalar soğuk birilerine bırakıp diyetisyene gitmek zor geldi hasta olur diye korktum bu nedenle ara verdim diyetisyene gruba katılmaya karar verdim
Hedefim 70kg boy 170

Abla diyim o zaman siz dicem olmuyo sen dicem olmuyo rahat edemedim off herşeyde var bi hayır mavi saç süper olmuştur şöyle radikal şeyler yapmak benimde içimde çok var ama cesaret edemiyorum

Hoşgeldin Zehracm inşallah çabucak atarsın fazlalıkları bende aslı dün katıldım gruba bende 26 yaşındayım 2 buçuk yaşında oğlum var diyetle alakasız ama çok zorlayıcı oluyomu ikinci çocuk bi aralar benimde çok kafam karışıyodu ama cesaret edemedim

İnşallah hayal ettiğinden daha güzel bi okul hayatı olur
Ya ben size nasıl hitap etçeğimş bilemiyorm kaç yaşındaydınız
Abla diyim o zaman siz dicem olmuyo sen dicem olmuyo rahat edemedim off herşeyde var bi hayır mavi saç süper olmuştur şöyle radikal şeyler yapmak benimde içimde çok var ama cesaret edemiyorum
makul derecede yapılan değişimler çokta cesaret gerektirmiyor değişime yavaş yavaş başlamak lazım.

Hoşbulduk canım abi kardeşini kıskanıyor biraz o kadarıda olur diye düşünüyorum annem arka sokağımda oturuyor kaynanam da üst katda yardımcı oluyorlar büyük oğlum el bebek Gül bebek büyüdü herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyor

hoşgeldiniz. benim adım da Aslı. migi diyebilirsin karıştırmasin :) 31 yaşındayim çalışıyorum kamuda memurum.
bende kaynanamla altlı üstlüyüm kaynanam üst katimda.. bekar görümcem var.
kızım var 3 yaşında ve el bebek gül bebek büyüyor. halasına çok düşkündür. kardeş yapsam ebey kıskanir. çünkü özel büyüyor

makul derecede yapılan değişimler çokta cesaret gerektirmiyor değişime yavaş yavaş başlamak lazım.
Ben daha bi ombre bile yaptıramamış insanım çevrem hala çocuk görüyo beyazlar çıkınca boyatmaya bıkçan elleme elleme diyolar bende her çıkan beyazımda seviniyorum napıyım
İşte seninkinlerin başka bi modelide bende olurdu galiba benimde oğlum iki taraftanda ilk torun çok ilgileniyorlar kesin kıskanırdı bide o kadar yapışık ki bana iki bebegi üstümde koycak yerim yok diye erteliyorm ama çokta aralarını açmakta istemiyorum bakalm nasıl olcak hayırlısı
Sende sağlıkla büyütürsün inşallah çocuklarını

şu resimdeki ayşegül serisi kitaplara aşıktım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…