Diyetisyen arkadaşının dediğini çok mantıklı geldi geçen haftada kaçamak olmamasına rağmen çok stres yapmıştım ve kilo olarak geri döndü.bu hafta daha rahat geçio.yok pişman olma sakın.bir diyetisyen arkadaşım , ben yiyorum sonra pişman oluyorum dediğimde sakın onu yapma o zaman beyin strese sokuyor vücudu direk yediğin sana kilo aldırıyor demişti.
Abla diyim o zaman siz dicem olmuyo sen dicem olmuyo rahat edemedim43 yaşındayım. istediğin gibi hitap edebilirsin teyze deme sadece ona çok bozuluyorum.yaz döneminde saçımı beyaz yapmıştım.küçük bir kız balon satıyordu.teyze alsana torununa hediye edersin dedi.çok kötü hissettim kendimi.mavi yaptım hemen saçımı.
Hoşgeldin Zehracm inşallah çabucak atarsın fazlalıkları bende aslı dün katıldım gruba bende 26 yaşındayım 2 buçuk yaşında oğlum varKendimi tanıtayım
İsmim zehra 26yaşındqyım 2oğluşum var büyük 2buçuk yaşında küçük 2aylık
Yeni doğum yaptım tabi hamileyken 17kg aldım 94kg ile doğuma girdim. Doğumdan 1buçuk ay sonra 88kgydum 1ay diyetisyene gittim 4kg verdim lakin bebişim küçük havalar soğuk birilerine bırakıp diyetisyene gitmek zor geldi hasta olur diye korktum bu nedenle ara verdim diyetisyene gruba katılmaya karar verdim
Hedefim 70kgboy 170
İnşallah hayal ettiğinden daha güzel bi okul hayatı olur
Ya ben size nasıl hitap etçeğimş bilemiyorm kaç yaşındaydınız
makul derecede yapılan değişimler çokta cesaret gerektirmiyor değişime yavaş yavaş başlamak lazım.Abla diyim o zaman siz dicem olmuyo sen dicem olmuyo rahat edemedimoff herşeyde var bi hayır mavi saç süper olmuştur şöyle radikal şeyler yapmak benimde içimde çok var ama cesaret edemiyorum
Hoşbulduk canım abi kardeşini kıskanıyor biraz o kadarıda olur diye düşünüyorum annem arka sokağımda oturuyor kaynanam da üst katda yardımcı oluyorlar büyük oğlum el bebek Gül bebek büyüdü herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyorHoşgeldin Zehracm inşallah çabucak atarsın fazlalıkları bende aslı dün katıldım gruba bende 26 yaşındayım 2 buçuk yaşında oğlum vardiyetle alakasız ama çok zorlayıcı oluyomu ikinci çocuk bi aralar benimde çok kafam karışıyodu ama cesaret edemedim
hoşgeldiniz. benim adım da Aslı. migi diyebilirsin karıştırmasin :) 31 yaşındayim çalışıyorum kamuda memurum.Hoşbulduk canım abi kardeşini kıskanıyor biraz o kadarıda olur diye düşünüyorum annem arka sokağımda oturuyor kaynanam da üst katda yardımcı oluyorlar büyük oğlum el bebek Gül bebek büyüdü herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyor
tam istediğimmmYatmadan önce son durum bilgisi su yarım litre ilave oldu ve sütlü kahve içtim.
Adım 6048 oldu.
Avmde çokta gezmeyip kahve ve sohbeti tercih ettim
4. takım günaydınGünaydın kızlar
günaydin...:)Günaydın kızlar
Ben daha bi ombre bile yaptıramamış insanım çevrem hala çocuk görüyo beyazlar çıkınca boyatmaya bıkçan elleme elleme diyolar bende her çıkan beyazımda seviniyorum napıyımmakul derecede yapılan değişimler çokta cesaret gerektirmiyor değişime yavaş yavaş başlamak lazım.
İşte seninkinlerin başka bi modelide bende olurdu galiba benimde oğlum iki taraftanda ilk torun çok ilgileniyorlar kesin kıskanırdı bide o kadar yapışık ki bana iki bebegi üstümde koycak yerim yok diye erteliyormHoşbulduk canım abi kardeşini kıskanıyor biraz o kadarıda olur diye düşünüyorum annem arka sokağımda oturuyor kaynanam da üst katda yardımcı oluyorlar büyük oğlum el bebek Gül bebek büyüdü herkesin kendisiyle ilgilenmesini istiyor
HoşbuldukBen kac gundur pek bakamiyorum gecmise. Sanirim bayagi yeni katilan arkadaslar olmus hepiniz hosgeldiniz. Dogru yerdesiniz. İnsallah hepimiz istedigimiz kiloya saglikla birlikte ulasiriz
şu resimdeki ayşegül serisi kitaplara aşıktım:)Ben daha bi ombre bile yaptıramamış insanım çevrem hala çocuk görüyo beyazlar çıkınca boyatmaya bıkçan elleme elleme diyolar bende her çıkan beyazımda seviniyorum napıyım
İşte seninkinlerin başka bi modelide bende olurdu galiba benimde oğlum iki taraftanda ilk torun çok ilgileniyorlar kesin kıskanırdı bide o kadar yapışık ki bana iki bebegi üstümde koycak yerim yok diye erteliyormama çokta aralarını açmakta istemiyorum bakalm nasıl olcak hayırlısı
Sende sağlıkla büyütürsün inşallah çocuklarını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?