- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
5 şubat 2020 Bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğle =1 adet
Akşam = 200 gr( pizzaya ağzımı sürmedim )
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 1250 ml oldu devam edecek
Spor = ekstra gece sporu yapmadım bu gece soğuk iyi gelmedi çivilerim ağrıyor.
Eki Görüntüle 2585560 Eki Görüntüle 2585561
İyi geceler hanımlar bende grubunuza katılabilirmiyim
Kendimi tanıtayım
İsmim zehra 26yaşındqyım 2oğluşum var büyük 2buçuk yaşında küçük 2aylık
Yeni doğum yaptım tabi hamileyken 17kg aldım 94kg ile doğuma girdim. Doğumdan 1buçuk ay sonra 88kgydum 1ay diyetisyene gittim 4kg verdim lakin bebişim küçük havalar soğuk birilerine bırakıp diyetisyene gitmek zor geldi hasta olur diye korktum bu nedenle ara verdim diyetisyene gruba katılmaya karar verdim
Hedefim 70kgboy 170
bende sanirim bu oluyordu. diyetteyken bir ileri bir geri yasadim surekli. suan diyete ara verdim ve yiyorum gercekten hem de her istedigimi. canim birsey istiyor olmaz diyorum kendime, sonra diyorum ki neden olmasin ki diyette degilim yiyorum, boyle olunca da biraz yiyip birakiyorum galiba kisitlamadigim icin. izne ciktigimdan -100gr ile devamyok pişman olma sakın.bir diyetisyen arkadaşım , ben yiyorum sonra pişman oluyorum dediğimde sakın onu yapma o zaman beyin strese sokuyor vücudu direk yediğin sana kilo aldırıyor demişti.
mobing miAydınlık evlerde oturuyorum ozgecim, evet spor salonu arıyorum . İse başladım.cok.sukur , biraz mobing yaşıyorum.ama.onuda çözmeye çalışacağım bir şekilde . Senin çocuklarının neyi var hastane işleri var demişsin ikisi de iyidir inşaallah . Annen yardımcı olmuyor mu , annen gelince rahat olursun diye düşünmüştüm . İki ay ne çabuk geçti ,annenin gidiş olayı da üzmüştür seni tabi,Allah yardımcın olsun canım , sıkıntıların çabuk geçer inşaallah .
fransiz sogan corbasi gibi bir neviSoğanlı yumurtayı hiç denememiştim normal soğanı kavurup yumurtamı kırıyoruz
Bikaç listenin altında gördüm bildirim yaparken sizleri etiketlemem gerekiyor muydu
Oy o kadar mı kuduruktu büyümüş artık ergenliğide kolay atlatrsınız inşallah
Bugün menüm
Sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
6tane.zeytin
1.5dilim.ekmek
1kk.peynir
Öğlen : 1 tabak kıymalı yoğurtlu ıspanak
4 kaşık makarna
Akşam : 2 kepçe yoğurt çorbası
6 kaşık yeşil fasulye
1dilim ekmek
1 elma
Su : 1.5litre
Spor : yorgundum yapamadim .
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
merhaba hosgeldinKendimi tanıtayım
İsmim zehra 26yaşındqyım 2oğluşum var büyük 2buçuk yaşında küçük 2aylık
Yeni doğum yaptım tabi hamileyken 17kg aldım 94kg ile doğuma girdim. Doğumdan 1buçuk ay sonra 88kgydum 1ay diyetisyene gittim 4kg verdim lakin bebişim küçük havalar soğuk birilerine bırakıp diyetisyene gitmek zor geldi hasta olur diye korktum bu nedenle ara verdim diyetisyene gruba katılmaya karar verdim
Hedefim 70kgboy 170
hepsi cok guzelEvett 5 şubat çarşamba listemm
Kahvaltıda
3 yumurtadan peynirli omlet
1 çay bardağı süt
1 litre su
1 bardak şekersiz çay
Öğlen ve aralarda
1 sade türk kahvesi
1 havuç
1 elma
1 ayvanın çeyreği
Akşam
Mercimek çorbası
Sarımsaklı yoğurtlu havuç (havuç haşlama)
Su toplamda şu an 2 buçuk litre heralde 3 olur uyuyana kadar
Sporda
50 squat
50 yana tekmeli sumo squat
50 crunchy frog
3 dakika plank
250 jumpinck jack
5000 adım
4 kere 8 kat inip bindim
Puanlama yarın başlıcağı için hesaplamadım
Ok, ben de deneyeyimCanim ben somonu elektrikli grillde veya yanmaz tavada yapiyorun. Tuz bile eklemiyorym direk pisiriyorum o kadar
43 yaşındayım. istediğin gibi hitap edebilirsin teyze deme sadece ona çok bozuluyorum.yaz döneminde saçımı beyaz yapmıştım.küçük bir kız balon satıyordu.teyze alsana torununa hediye edersin dedi.çok kötü hissettim kendimi.mavi yaptım hemen saçımı.
bence guzel menuler ama egzersiz aradi gozlerim birazHerkese iyi aksamlar.
Bu hafta cok yogundum. Girip menulerimi yazamadim.
Sali menum
Sabah: 1 yumurta, menemen, 1 dilim peynir,1 dilim ekmek, 2 tatli kasigi tahin pekmez
Ara: latte, 2 hurma
Ogle: ton balikli salata
Aksam: nohut yemegi, yogurt
Bugun:
Sabah:1 dilim peynir, 1 dilim ekmek, 2 dilim hindi fume
Ara: 1latte, 2 hurma
Ogle: nohut yemegi, yogurt, yarim dilim ekmek
Ara: 1latte, 3 kasik magnolia
Aksam: yarim kase corba, 2 kasik eriste, 4 kofte
menuleri yazinca biraz fazla gibi gorunuyor ama diyetisyen kontrolundeyim emzirmenin avantajiyla kilo veririm insallah
iki gun de 5000 adim
3.5 litre su
sen cok az yiyorsun bana gore, tebrikler. cok hizli ulasacaksin istedigin kiloya5 şubat 2020 Bugün ne yedim?
Sabah = 2 adet haşlanmış+
Öğle =1 adet
Akşam = 200 gr( pizzaya ağzımı sürmedim )
Gece = yoğurt kürü yenilecek
Su = 1250 ml oldu devam edecek
Spor = ekstra gece sporu yapmadım bu gece soğuk iyi gelmedi çivilerim ağrıyor.
Eki Görüntüle 2585560 Eki Görüntüle 2585561
guzeldünkü menüm..
sabah
peynirdomates 7 zeytin. salata.
öğle: tarhana çorbasi taş kebabi 3-4 kaşık bulgur pilavi yoğurt
akşam; bi kepçe barbunya bulgurlu kısır
spor: 9 bin adim..
su: 3lt
Bunu yazdıktan sonra belli olması :))))) beklenen menüm bu şekilde.
Öğle: ızgara tavuk, az salata, yoğurt
Akşam 17:00- roka, ton balığı salata
3 lt su
Türk kahvesi
Bitki çayı
her rengi denedim ben yeşil kaldı sadece o yakışmaz gibi geliyor ten rengime o yüzden denemekten kaçıyorum. ama en iyi açık mavi ve mor tonları oluyor bende.birde karakter önemli.ben hep uçuk kaçık aykırı biri oldum hayatım boyunca o yüzden insanlar bende pek yadırgamıyor böyle renkleri.
ben de uni'deyken pembe isterdim ama hic cesaret edemedim. ilk defa sacimi bu sene boyadim artik beyazlar kurtarmiyorduama kendi rengine
biraz boyaya alisayim belki ben de senin gibi farkli renkler denerim :)
en cok az yiyorsun bana gore, tebrikler. cok hizli ulasacaksin istedigin kiloya
ben de hep oturakli gorunen bir tipimdir, oyle bir renge boyasam herhalde orta yas sendromuna girdim diye dusunurler, bir de motorsiklet alirsamher rengi denedim ben yeşil kaldı sadece o yakışmaz gibi geliyor ten rengime o yüzden denemekten kaçıyorum. ama en iyi açık mavi ve mor tonları oluyor bende.birde karakter önemli.ben hep uçuk kaçık aykırı biri oldum hayatım boyunca o yüzden insanlar bende pek yadırgamıyor böyle renkleri.
bu hafta dişim yüzünden kortizonlu ilaç kullandım.sanki şişirdi beni tartılmaya ilk defa korkuyorum.kaçamak hiç yapmadım.spor zaten hat safhada yaptım.ama ellerim ayaklarım balon gibi.
canim menulerin daha da guzellesti artik, bence iddaayi sen kazanicaksin5 subat maneum
09:00_ 1 kase kahvaltilik gevregi ve sut
ara: 1 fincan sutlu kahve
13:00_ 1 kase sebze corbasi, 1 kase salata, 1 tavujklu sandivic
16:00_ yarim porsiyon makarnali salata.
su: 3lt
spor: 1 saat step
Ay inşdaha öncede gruplara katıldım 12kg vermiştim yine veririmOlsun Canım farkındasın kontrolü tekrar eline al önemli olan bu.
Güzel menü Canım
Hoşgeldin canım
Verirsin Canım bi şey kalmamış hiç merak etme fırsat buldukça gel buraya takım sana güç verir.
Hayırlısı Canım çokta açma arayı ikisi bir büyür giderBen daha bi ombre bile yaptıramamış insanım çevrem hala çocuk görüyo beyazlar çıkınca boyatmaya bıkçan elleme elleme diyolar bende her çıkan beyazımda seviniyorum napıyım
İşte seninkinlerin başka bi modelide bende olurdu galiba benimde oğlum iki taraftanda ilk torun çok ilgileniyorlar kesin kıskanırdı bide o kadar yapışık ki bana iki bebegi üstümde koycak yerim yok diye erteliyormama çokta aralarını açmakta istemiyorum bakalm nasıl olcak hayırlısı
Sende sağlıkla büyütürsün inşallah çocuklarını
Hoşbulduk canım emziriyorum Karatay Diyeti yapsam diyorum aç kalmadan sağlıklı besleneyim zaten emzriyorum kilo veririm yavaş yavaşmerhaba hosgeldin
allah bagislasin, aralari da yakin kolay gelsin
oglun daha cok kocuk, emziriyorsundur. Eger diyet degil de saglikli beslenirsen hem kilolarin gider hem sutun azalmaz
asagidaki katilim formunu doldurabilirsen hemen eklerim seni takim listemize
ben kaptan yardimcisiyim, 36 yasindayim 1 kizim var 2yasinda
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
ayy canim sagol ya, ikimiz de gorelim su 65 i once sonra da 60i.canim menulerin daha da guzellesti artik, bence iddaayi sen kazanicaksin
evet, sporsuz bile cok az oluyor gercekten, cok iyi anliyorum. havalar isinsa da alip onlari parklarda gezsek aslinda, evde de yapacak seyler kisitli oluyorayy canim sagol ya, ikimiz de gorelim su 65 i once sonra da 60i.
Bir de su gunluk spordan dolayi haftaici kizimla cok az vakit gecirebiliyorumspordan cik dus al eve git derken saat 20:30 filan oluyor.
Boyun da uzunmusHoşbulduk canım emziriyorum Karatay Diyeti yapsam diyorum aç kalmadan sağlıklı besleneyim zaten emzriyorum kilo veririm yavaş yavaş
Kullanıcı Adı : gulum7
İsim (İsteğe Bağlı ):Zehra
Mesleginiz:Ev hanımı
Yaşınız :26
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 çocuk büyük 2buçuk diğeri 2aylık
Yaşadığınız şehir:Bursa
Boyunuz :170
Kilonuz:84.7
Hedef kilonuz :70
Kilo alma hikayeniz : gebelikte kg aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Önceliğim kıyafetlerimin içine sığmak
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?
Evet katıldım 12kg kadar vermiştim
zor oluyor canim kizimla spor yapmak. Haftada zaten 1-2 HITT (veya baska adiyla tabata) yapiyorum hem de 1 saat.evet, sporsuz bile cok az oluyor gercekten, cok iyi anliyorum. havalar isinsa da alip onlari parklarda gezsek aslinda, evde de yapacak seyler kisitli oluyor
ben de bugun farkettim dizlerim daha iyi sanki, hala ani hareket yapamiyorum citirdiyor ama daha iyi. ben de haftaya baslayayim spora yine diyorum
gunluk spor yerine haftada 3 HIIT mi yapsan yarimsar saat? diger gunler de kizinla dans falan edersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?