Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ayy canım inş yaaa şuan Kıyafetlerim çok dar geliyor bazılarına giremiyorum alışveriş de yapmak istemiyorum kg vercem dye hadi inş hep beraber verriz
yapma hic alisveris, emziriyorsun da, gidecek o kilolar kendiliginden merak etme. bol sivi ve yesillik tuket, sanirim maydanoz iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam, onu sinirli tuket

masallah canim, boyun uzun baya. Yazdigin gibi 70 olursan super olur senin icin. Benim boy kisa ben 70ken tombik oluyorum
Hosgeldin cnaim

İki-üç gündür bildiremedim menü
Yine kustum
Gribim çoktan geçti aslında ama öksürük ve mide bulantısı var
Doğru dürüst bişey de yemedim zaten
Kahvaltıda güç bela 1 yumurta 1 zeytin
Sonra bir bütün ananas yedim
Canım anca onu çekebildi
İnş bir an önce iştahım yerine gelir de toparlanırım
Allah kimsenin iştahını kapamasın
Bazen durup düşünüyorum ne olsa yerim ama yok boğazımdan girmiyo girmiyo
Belki ömrümde ilk başıma geliyor evet ilk

geçmiş olsun.

yapma hic alisveris, emziriyorsun da, gidecek o kilolar kendiliginden merak etme. bol sivi ve yesillik tuket, sanirim maydanoz iyi degildi yanlis hatirlamiyorsam, onu sinirli tuket
Diyetisyenim yeşil çay ve zayıflama çayları yasakladı zaten sütün %90ı suymuş bolca su tüketiyorum maydanozu duymamıştım bebeğe zararı mı olur ki

Geçmiş olsun Allah şifa versin çorba içmeye çalış bol limon sıkıp iyi gelir

şu resimdeki ayşegül serisi kitaplara aşıktım:)
Bende öyle ya ayşegül olmayı hayal ediyodum hep
Hayırlısı Canım çokta açma arayı ikisi bir büyür gider
Bende okurken dicektm kahvaltıda çok ağır gelir ama akşam yemeği için çok iyi denerim bikaç güne yazarm
Tamam o zaman akşam etiketlemem

Çok geçmiş olsun hastayken hiç düşünme diyeti ben midem kötü oluncu çubuk kraker yerim çok iyi geliyo bi dene istersen

Bende öyle ya ayşegül olmayı hayal ediyodum hep

Bende okurken dicektm kahvaltıda çok ağır gelir ama akşam yemeği için çok iyi denerim bikaç güne yazarm
Tamam o zaman akşam etiketlemem
demi ben tüm serisini neredeyse okumuşum:)
bi daha okuyabilsem kızıma alirim ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…