- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
yanlız başıma kilo al kilo verle pinekliyordum.ben burada olmaktan mutluyum ekip süper ve aktif.TeşekkürlerCEYDOS sen nerdeydin bunca zaman yaaa...iyi ki geldin
İnşallah yarın mutlu sonuçlar bekliyorum hepimiz içingeçen hafta benim için kötüydü ama ii toparladım.bundan sonra hep eksi görürüz inşallah...
inşaalah canım şimdilik ses çıkarmıyorum . bakalım zaman ne gösterecek .bende sanirim bu oluyordu. diyetteyken bir ileri bir geri yasadim surekli. suan diyete ara verdim ve yiyorum gercekten hem de her istedigimi. canim birsey istiyor olmaz diyorum kendime, sonra diyorum ki neden olmasin ki diyette degilim yiyorum, boyle olunca da biraz yiyip birakiyorum galiba kisitlamadigim icin. izne ciktigimdan -100gr ile devam
mobing mi
sen guclu dur canim, bu tarz seyler yapanlarin yaptiklari bir sure sonra kendilerine patliyor
fransiz sogan corbasi gibi bir nevi
bol sogan dogruyorsun salataya koyacak gibi. 5-6 sogan, sonra kisik ateste tamamen karamelize olana kadar pisiriyorsun ara ara karistirarak. 20-30dk suruyor. ara ara biraz su eklemelisin, yarim cay bardagi. kuru olursa lezzetli olmuyor. sonra biraz salca ekliyorum ben. bir karistirip yumurtalar icin oyuklar acip yumurtalari kiriyorum. tuz ekleyip kapagini kapatip bir 5dk daha hazir
biz bunu genelde aksam yemegi olarak yeriz :)
denersen haber verirsin
bizi etiketlemene gerek yok canim, biz tum gecmisi hep okuyoruz zaten
incir ve zeytinden kaynaklanan değişim var mı? merak ediyorum.İyi aksamlar arkadaslar
Sabah yine incir zeytin
Kahvalti
ince 1krep 1.5 haslanmis yumurta az lor cay
Ara
yesil cay
Ogle
6 kasik yagsiz makarna uzerine lor 2 kasik taze fasulye kavurmasi yumurtali
İkindi
1 ceviz kadar ezme patates yogurt ve az salca sos havuc salatasi 2 findik buyuklugunde kurabiye cay
Aksam
turk kahvesi
Yatmadan yogurt ve zeytin incir yiyecegim
Su 4 lt oldu
Spor bel egzersizi 5 dk horon 10dk yuruyus
Yawrukush stitch Kozmogirl17
canın sağolsun bir kare çikolata nedir ki. olur öyle şeyler arada bir.karbonhidrat olmasında çikolata olsun. mutluluk hormonu salgılamışsındır şimdi.daha iyi hissedersin kendiniiyi akşamlar kızlar nasılsınız , ben az önceye kadar iyiydim de 1 kare çikolata yedim ya
bugün menüm
sabah : 2 tane haşlanmış yumurta
1kk peynir
6 zeytin
1dilim ekmek
öğlen : 4 kaşık et kavurma
2 kaşık pilav
ezogelin çorba
ayran
akşam : 2 kaşık patlıcan
2 yumurtadan sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
ara : 1 muz
2 ceviz
1 kare çikolata
su : 1.5 litre
spor : 10 dk eliptik
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
hahah ayy güldürdün beni . kız valla hiç aklımda yoktu markete gittim bugün hiç abur cubur almadım . iş yerinde zorla ksıır yedirmeye çalıştılar yemedim . okadar çok ısrar ettiler zor dayandım . az önce babam çikolata almış gelmiş gözümün önüne koymuş . yeter artık dedim 2 kare aldım . sonra 1 karesini döndüm geri bıraktımcanın sağolsun bir kare çikolata nedir ki. olur öyle şeyler arada bir.karbonhidrat olmasında çikolata olsun. mutluluk hormonu salgılamışsındır şimdi.daha iyi hissedersin kendini
gerçekten burada olmak çok motive ediyor düşe kalka bir şekilde başarıyoruz . destek almak çok önemli :)merhaba kendini üzgün hissetme benimde adapte olmam aylarımı aldı herkes kilo verirken - de çıktım + da ama en çok motivasyonu kaptanımızYawrukush
özgecimden aldım. Bence acele etme çıkmak için yaparsın yapacağız...o kilolar yavaş yavaş gidecek... burda olmak insana yapabileceğine dair güç veriyor inan...
ben başardım dediğinde de aman ne gerek vardı sen öylede güzeldin diyecekler yine önüne birsürü şey yığacaklar ye diye.ya boşver sen onları hasetlendiklerine yapıyorlar.ama bir çikolata karın oldu.hahah ayy güldürdün beni . kız valla hiç aklımda yoktu markete gittim bugün hiç abur cubur almadım . iş yerinde zorla ksıır yedirmeye çalıştılar yemedim . okadar çok ısrar ettiler zor dayandım . az önce babam çikolata almış gelmiş gözümün önüne koymuş . yeter artık dedim 2 kare aldım . sonra 1 karesini döndüm geri bıraktımetraftaki insanlar benim nefsimi çok zorluyor ya . birini atlatsam öbürüne yenik düşüyorum .
Kilo olarak yok ama tenimde bi canlanma ve yuzumde kirisikliklarda toparlanma var. Birde wc ye cikmada biraz daha iyilesme var. 21. gunu bekliyorum bende insallah eksilerim artarincir ve zeytinden kaynaklanan değişim var mı? merak ediyorum.
daha başarmadan demeye başladılar bana iş yerindekiler . sürekli ne gerek var diyorlar da ben inat ettim direniyorum . aynen çikolata karım olduben başardım dediğinde de aman ne gerek vardı sen öylede güzeldin diyecekler yine önüne birsürü şey yığacaklar ye diye.ya boşver sen onları hasetlendiklerine yapıyorlar.ama bir çikolata karın oldu.
En güzel zamanlarım geçiyor diyebir geçsin şu süreç toparlarsın canım moral diyette önemli
yahahaha ne demezsin.tek rahatlığı doğduğundan beri ergen olduğu için alıştım artık.bu yıl lgs senesi üstelik.henüz bağırdım çağırdım.test çözmeye gitti güya.
en güzel yaşlar nesine üzülüyorsun bu kadar.
Sen her yaşında güzelsinayy keske ben de 24 olsam
mükemmel o zaman.kilo etkisi kanıtlanınca bende kullancağım. zaten amaç çökmeden kilo vermekse o zaman iyi bir etkisi olacak gibi.Kilo olarak yok ama tenimde bi canlanma ve yuzumde kirisikliklarda toparlanma var. Birde wc ye cikmada biraz daha iyilesme var. 21. gunu bekliyorum bende insallah eksilerim artar
Evet evet cuma günü başlıyorum her cumada tartılma günüm olurGüzel menü canım
Ben de tam tersi :) halen yaşımı söyleyince inanmıyorlar :) yüzüm kiloma rağmen yine de ufak duruyor ve çevremi o kadar alıştırdım ki çılgınlıklarıma yapmasam anormal karşılıyorlar :)) sıradan olunca garipsiyorlar artık :)
Verirsin Canım yine merak etme
Bu hafta iyi gittin aslında verirsin bakarsın erken yat dinlen daha iyi olur tartı için.
Geçmiş olsun Canım.
Maydanoz süt kesiyor diye biliyorum
Süper Canım bebek avantaj kullanmalısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?