Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Haha

Sağolllll

merhaba kızlar bende katılmak istiyorum ama daha önce hiç katılmadımm beni de alın 10 kilo vermem lazım
Hosgeldiniz asagidaki gormu doldurursaniz sizi yakindan tanima sansimiz olur

4. TAKIM KATILIM FORMU
Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz:
Yaşınız :
Medeni Durumunuz :
Çocuk Sayısı ve yaşları:
Yaşadığınız şehir:
Boyunuz :
Kilonuz:
Hedef kilonuz :
Kilo alma hikayeniz :
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ?
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı ?

Hosgeldiniz aramiza insallah birlikte guzel kilolar veririz hamileliklerimizde olur bole seyler cok takilma olan olmus deyip onumuze bakalim birlikte vok guzel kilolar vericegimize eminim.Bu arada özlem ben kaptan yardimcinizim.2 oglum var .Takimimiz cok canli ve canayakin samimi bir takımdir kaptanimiz diger kaptan yardimcimiz ve takim arkadaslarin her konuda yardimci olacaklardir.yeter ki kilolarindan kurtulmak iste sen

Gunaydin kizlar ne guzel eksiler goruyorum masallah takimimiza kizlar bi kac gundur kurabiye islerimle ugrasiyorum cok detay isteyen bi konuymus icine girmeden bilmiyormusun gercekten en ufak bi gideri bile hesaplamak gerekiyor mesela fiyat belirlerken o yuzden kafam ordaydi cok aktif olamadim ama bugun tartiya bi ciktim ki ne gorim 73 ordan bana goz kirpiyor aglasam mj gulsemmi bilemedim birden bire dengesiz beslenip sporu kestigim icin bole oldugunu dusunuyorum tabi dogumkontrol haplarida masum degil bu konuda bence .Cok uzuldum gercekten.

Kolay gelsin canım üretim öyle bilinmedik farkında olmadık bir sürü masraf çıkar. Hassas ve dikkatli davranmak lazım. Evet Doğum kontrol hapı aldırıyor kullanmamak daha iyi aslında. Ben kullanamıyorum midemi bulandırıyor, olsun canım haftaya oturur inşallah.

CEYDOS plasticwoman kizlar cok aktifsiniz ikinizede tesekkur ederim bosluklarimizda yoklugumuzu aratmiyorsunuz iyi ki varsinız ayrica ceyda sen yarismadan bahsetmissin kaptanlarimiz cevap verdimi bilmiyorum gormedim ama ben sole anladim siz kendi aranizda yarismak istiyorsunuz ve sadece aktif sporlarinizi hesaplicaksiniz tabi bence neden olmasin rekabeti arttirir yapabilirsiniz biz takip ederiz siz yeter ki karar verin

Canim gercekte oyleymis ince dusunmek gerekiyor ki zaarar olmasin .
Ya mecburen kullaniyorum yoksa iki bebeyle her ay stres yasiyorum bide duzensiz oluyorum tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…