- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
TeşekkürlerGecmis olsun
Hahayine maşallah sana .bu hafta benden çok verirsen eğer, senin haftalık menünü uygulayacağım.kıskanıyorum.
riske girmemek lazım.geçen yıl uzun saçlarım olsun istedim kendime doğum günü hediyesi afro kıvırcık ısmarladım. bunu için buradan kalkıp taaa ankaraya gittim. duyulmuş tabi eşimin iş arkadaşları tarafından hanım ankaraya gitti muhabbetinden. ruh hali bozuk kadın havasına sokmuşlar beni. eşinle daha fazla ilgilen ,bak mutsuz kadınlar saçlarını değiştirir yorumları gelmiş hep.
bugün sağlıkçı bir arkadaşla sohbet ederken yine diyetten açıldı konu.genelde diyetten sonuç alabilmek için 1 aylık bir süre geçmesi gerekiyormuş.gerçek kilo verimleri 1 ay sonra oluyormuş yani.o ilk süre vücudun alışma dönemi olmakla beraber baskülde dengesizlikler olabilirmiş sistem değiştiği için ödem oluşup fazla çıkmalar yada ani düşüşler gibi.yani pes etmemek gerekirmiş.aynı tempo devam edilmeliymiş.
yine vereceksin.değil mi bu yola girdin.
avatarınıda değiştirmişsin.ya tüm gün takımdayım bu arkadaşımız hangi ara geldi,ben neden katılışını görmedim,kimdi acaba diyerek devrelerim yandı.ilahi seni
sütte hiç duymadım,ama hamilelikte ben inek misali maydanoz yediğim için süreli uyarı aldım.düşük tehlikesi oluşturuyormuş.ödem attırıcı özelliği nedeniyle
SağolllllGüzel menü canım
Ben de tam tersi :) halen yaşımı söyleyince inanmıyorlar :) yüzüm kiloma rağmen yine de ufak duruyor ve çevremi o kadar alıştırdım ki çılgınlıklarıma yapmasam anormal karşılıyorlar :)) sıradan olunca garipsiyorlar artık :)
Verirsin Canım yine merak etme
Bu hafta iyi gittin aslında verirsin bakarsın erken yat dinlen daha iyi olur tartı için.
Geçmiş olsun Canım.
Maydanoz süt kesiyor diye biliyorum
Süper Canım bebek avantaj kullanmalısın :)
Teşekkür ederimmnot aldim canim
Sağollgecmis olsun
günaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6
Yok 1.6Ya ben sana dedim güzel eksi gelecek diye :)•işte dikkat edince gidiyor ama yüzden yanlış sanırım 1,80 olması lazım yanlış hesaplamıyorsam eğer.
Hosgeldiniz asagidaki gormu doldurursaniz sizi yakindan tanima sansimiz olurmerhaba kızlar bende katılmak istiyorum ama daha önce hiç katılmadımm beni de alın 10 kilo vermem lazım
Hosgeldiniz aramiza insallah birlikte guzel kilolar veririz hamileliklerimizde olur bole seyler cok takilma olan olmus deyip onumuze bakalim birlikte vok guzel kilolar vericegimize eminim.Bu arada özlem ben kaptan yardimcinizim.2 oglum var .Takimimiz cok canli ve canayakin samimi bir takımdir kaptanimiz diger kaptan yardimcimiz ve takim arkadaslarin her konuda yardimci olacaklardir.yeter ki kilolarindan kurtulmak iste sen72kg ile ayrılmışım guruptan şimdi 84.7kgyumçok kızdım kendime gebelikte hiç dikkat etmedim yediğime içtiğime sonuç bu işte keşke gruptan hiç ayrılmasaydım kızlar okadar dedi gitme diye neyse daha önce verdim yine veririm kgları Pişmanlık fayda etmez
Yok 1.6
İnşallah gider ya haftaya 85,9 u görürüm
Gunaydin kizlar ne guzel eksiler goruyorum masallah takimimiza kizlar bi kac gundur kurabiye islerimle ugrasiyorum vok detay isteyen bi konuymus icine girmeden bilmiyormusun gercekten en ufak bi gideri bile hesaplamak gerekiyor mesela fiyat belirlerken o yuzden kafam ordaydi cok aktif olamadim ama bugun tartiya bi ciktim ki ne gorum 73 ordan bana goz kirpiyor aglasam mj gulsemmi bilemedim birden bire dengesiz beslenip sporu kestigim icin bole oldugunu dusunuyorum tabi dogumkontrol haplarida masum degil bu konuda bence .Cok uzuldum gercekten.
Canim gercekte oyleymis ince dusunmek gerekiyor ki zaarar olmasin .Kolay gelsin canım üretim öyle bilinmedik farkında olmadık bir sürü masraf çıkar. Hassas ve dikkatli davranmak lazım. Evet Doğum kontrol hapı aldırıyor kullanmamak daha iyi aslında. Ben kullanamıyorum midemi bulandırıyor, olsun canım haftaya oturur inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?