annacım varya milleti görsen dünyayı götürüyor yiyor yiyor sadece 100 gr artıyor biz iki lokma sey yiyoruz kşilo alıyoruz..
ki ben onuda yapmadım hafta sonunu bile ne kadar düzgün gecirdimm :84:
ayyyy evet cnaım süper bi yarıs olucakk
cok calısmamız lazım kızlar cok 2 bardak olan yeşl cayımı 3 e cıkartıyorum an itibariylee
güle güle tatlımm :79:
ay çok doğru dedin meyvem yaaa neler yiyolar neler ama gram bile almayanlar var
gunaydin sekerlerrr ben geldim aranizaaa...
soyle bir bakim dedim ne aldiniz ne verdiniz...daha dogrusu verdiginize bakmaya geldim...vermek var almak yokkk
selam canım haklısın tatlım vermek var almak yok
günaydin kizlar
prensen pericim hosbuldum canim
minnosum yag yakma aslinda nabiz hiziyla ilgili mesela benim yag yakma araligim 131 ve 151 arasinda yag yakabilmem icin nabzimin bu aralikda olmasi gerekiyor o yüzden aldim ben nabiz ölceri kisinin kilosuna yasina göre degisiyo bu aralik nasil hesaplaniyo bilmiyorum ama
dogacim okurmusun bilmiyorum ama minnnosun banti bozuk degil bence bizim salondada öyle mesela bende dün 21 dk yürüdüm ve 90 kalori yaktim ama ben aralarda kostum hemde yürürken 5.5 de yürüdüm.yürüyüs fazla yaktirmiyor sanirim ama cok faydali bi spor ondan süphe yok bizim salonda bide bi alet var türkcesi nedir bilmiyorum sanirim eliptik bisiklet o cok fazla kalori yaktiriyor..
gelelim kiloma dünle ayni degismemis sanirim ben bu 68 de bayagi bi takilcam ama pes etmiycem bu sefer etmiycem iste
kilom 68.1
pes etme hasretcim eninde sonunda yeniden 67 olcan sonrada 66
Günaydın şekerlerim
Ben sabah tartıldım, 54.8 kiloyum
Düne göre iyiyim ama geçen Cuma'ya göre 200 gr + dayım hala
Ama tartı bi süre 54.3-54.8 arası gidip gidip geldi, sonra 54.8'de sabitledi, Cuma'ya en kötü 54.3 olurum diye düşünüyorum
olsun canım üzülme gider o 200 gr cumaya kadar hatta daha fazla gider
ayy ne olucak bızım halımız kendı kendımıze nazar ettıkk yaa
ay minnoşum üzülmeyelim hareket etmek lazım yediklerimize dikkat etmemiz lazım eninde sonunda direnci kırılcak bu kiloların ve yağlar teker teker gidicek
günaydın kızlar bu liste ne böylee bende bu hafta az vermişim diye üzülüyodum birden şükrettim halime:)
gerçi ilaç kullanan,regl olan fln var inş haftaya süper oluruz.
benim 65.5 ti bugünkü tartı 500gr vermişim .
menümü de yaziim
sabah:1brd greyfurt suyu
1yum,peynir,zeytin,domates-biber,yeşil çay
ara:meyve
öğle:yoğurtlu haşlanmış karnıbahar,çorba
ara:meyve
akşam:kuru fasulye,2kş pilav,yoğurt,salata
ara:meyve veya az leblebii
maşallah nidahcım ya ne diyim süpersin valla inş cumaya kadar daha çok verirsin...menünde çok güzel afiyet olsun canım
doğacım tok gözlülüğüne hayran kaldım canım..
kızlar doğa 7 kilo verdi ama gizliyor onu ..
inş en kısa zamnda verirsin bi 7 kiloyuda canımm..
tebrikler doğacımm inş bir 7 kilo daha gider kolayca zorlanmadan
menüm:
sabah: bi elma süt ve 3 kayısı
öğle: tarhana çorbası hindi eti kısır ve makarna
ara: kuru üzüm
ara: elma
akşam: taze fasulye
kıs sen beni öldürcen en sonunda
sıra benim kötü menüme geldi
sabah kalkınca incir
kahvaltı 3 dilim ekmek 1 dilim kasar peyniri(ligyt) 1 kutu süt
öğlen menemen (2 yumurtada) üzerine kasar rendelerim bolca.. 3 marul yaprağı az yoğurt
aksam tonlu salata ayran..
meyvem sen montiye mi başladın canım ondan mı kötü diyorsun yoksa güzel gibi geldi bana ama :44:
yeni geldim odama geçmişiokuyum dedim yazmışda yazmışınız gözümün akı karasına karıştı okurken neyse sizde benim menümü okuyun yorumlarınız bekliyorum
sabah
2 bardak çay. 1 tane haşlanmış yumurta. 1 dilim çavdar ekmeği. 2 tane zeytin. 2 çatal peynir
ara
yeşil çay
öğle
kıymalı karnıbahar yarım tabak
ara
1 elma
akşam
yoğurt çorbası. salata
su. spor.
afiyet olsun canım süper menüü
menümü yzayim
sabah
1 bardak greyfurt portakal suyu karisimi
kahvalti
1 dilim ekmek,kk peynir
ögle 1,5 dilim ekmek.1 kase yogurt
aksam kiyma kavurma,salata az yagli ( köfteler ekmekisz zaten bosuna ugrasmamak icin kavurcam bende kiymayi hihi)
umarim aksama kadar cok acikmam acikirsam havuc yiycem ama benim isimde belli olmaz
bravo hasretim süpersin canımm afiyet olsunn
çıtırlarım amma hızlı ilerlemiş sayfalar bugün, okuyamadım geçmişi valla
ben bugünkü menümü yazıyım hemen
sabah: 1 dilim t.t. ekmek, 1 dilim yağsız b. peynir, domates, salatalık, şekersiz çay
öğle: 1 büyük kase naneli yoğurt, 1 salatalık, 1 dilim t.t. ekmek
akşam: 5 tane köfte, yağsız nar ekşili salata
bugün spor yok, dinlenme günüm :82::82:
3 lt su ve 2 yeşil çay da her zamanki gibi tamamdır
oo çok güzel yine afiyet olsun canım süpersinn yarına gitcek o 200 gr sonra - lerdesinn inş