Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

annacım varya milleti görsen dünyayı götürüyor yiyor yiyor sadece 100 gr artıyor biz iki lokma sey yiyoruz kşilo alıyoruz..
ki ben onuda yapmadım hafta sonunu bile ne kadar düzgün gecirdimm :84:

ayyyy evet cnaım süper bi yarıs olucakk

cok calısmamız lazım kızlar cok 2 bardak olan yeşl cayımı 3 e cıkartıyorum an itibariylee

güle güle tatlımm :79:

ay çok doğru dedin meyvem yaaa neler yiyolar neler ama gram bile almayanlar var benimde çok düzgündü tek kaçamak yapmadım ama dur bakalım bunlar kilo değil şişlik bence canım üzülmeyelim incecek şişlikler rahatlıycaz inş

gunaydin sekerlerrr ben geldim aranizaaa...

soyle bir bakim dedim ne aldiniz ne verdiniz...daha dogrusu verdiginize bakmaya geldim...vermek var almak yokkk

selam canım haklısın tatlım vermek var almak yok

pes etme hasretcim eninde sonunda yeniden 67 olcan sonrada 66

olsun canım üzülme gider o 200 gr cumaya kadar hatta daha fazla gider

ayy ne olucak bızım halımız kendı kendımıze nazar ettıkk yaa

ay minnoşum üzülmeyelim hareket etmek lazım yediklerimize dikkat etmemiz lazım eninde sonunda direnci kırılcak bu kiloların ve yağlar teker teker gidicek

maşallah nidahcım ya ne diyim süpersin valla inş cumaya kadar daha çok verirsin...menünde çok güzel afiyet olsun canım

doğacım tok gözlülüğüne hayran kaldım canım..

kızlar doğa 7 kilo verdi ama gizliyor onu ..

inş en kısa zamnda verirsin bi 7 kiloyuda canımm..

tebrikler doğacımm inş bir 7 kilo daha gider kolayca zorlanmadan

menüm:

sabah: bi elma süt ve 3 kayısı
öğle: tarhana çorbası hindi eti kısır ve makarna
ara: kuru üzüm
ara: elma
akşam: taze fasulye

kıs sen beni öldürcen en sonunda menüne dikkat etmen gerekiyo bu fazlalıkalrdan kurtulmak için hypatiam artık topla kendini lütfenn yapabilirsin at şu +ları spor yap barim akşamm

meyvem sen montiye mi başladın canım ondan mı kötü diyorsun yoksa güzel gibi geldi bana ama :44:

afiyet olsun canım süper menüü

bravo hasretim süpersin canımm afiyet olsunn

oo çok güzel yine afiyet olsun canım süpersinn yarına gitcek o 200 gr sonra - lerdesinn inş

hoşbuldum meyvemmm...evet hiç canım çekmedi valla tatlı şeyleri bir tek kendi yaptığım açmanın tadına bakamamak vurdu biraz ama olsun bende kiloları atınca yaparım nasılsa nolcakki sanki sadece biraz daha sabretmem gerekiyor hepsi o...

inş gitsin artık meyvemm kaçıncı günden sonra başlıyo gitmeye acaba bünyeye göre farkedermiki canım :78:

iyi yapmışsın prensescim

alalh kolaylık versin canım hayırlı işler olsunn

canım herkesede farklı oluyor sonuclar ben ilk basladığımda haftada 2 kilonun üzerinde veriyordum şimdi ise veremiyorum cok farklı montide verme durumları durur durur birden 2 kilo gider falan sen sabırlı ol devam et canım..

fatma canım ben pazartesiden beri monti yapıyorum ..

hm ben sadece o gün monti yaptın sandım canım bi ara lapa filan dedin ya karıştırdım kusura bakma canım tamam olsun yarın daha dikkatle devam edersin inş güzel bir sonuç alırsın monti süper ya insanı çok mutlu ediyor pozitif oluyorum ben şahsen

tamam tatlım şu regl dönemini bir atlatssam gitmeye başlar kilolar herhalde... bence o kadar dikkatin bir ödülü vardır ve olacaktır inanıyorum ben vereceğime zaten sağol canımm inş hepimiz bu inatçı dönemi bozup yeniden vermeye başlıycazz

ayy gercekden insana cok ii geliyor bu beslenme sekli ama ne yalan söylim fatmacım ben böyle zorlanıyorum çünkü kalıplasmıs bi yeme seklim var benim pilavı etsiz eti pilavsız sahanda yumurtayı ekmeksiz yemek ne bilim daha bir sürü sey birbirini tamamlayan özel tatlar yok hayatımızda..
mesela annemin fiks menüsü vardır ben her gittiğimde seviyorum die onu mutlaka yapar ama gel gör montide ben bu yemeklerin birini yesem öbürünü yiyemiyorum o büünlüğü cok özlüyorumm

vericez canım vericez durmak yok montiyle yola devamm

ins canim,tesekür ederim

brova sana canim,karsiligini alicaksin ins

kuyabiyem sende 3.gündesin demekki ayni baslamisiz bende 100 gr verdim haha 1 haftayi tamamliycam eger veremessem 2.haftayi yapmiycam

canım çok haklısın küçüklüğümüzden beri alıştığımız yeme düzenimiz var etrafımızdaki insanalrdan alıştığımız mesela yumurtaya ekmek bandırmak aslında benim için büyük zevklerden biri...ama monti gerçekten kimyasal bilmisel bir şey ben yaşam tarzım haline getiremem ama sağlıklı beslenme yönünden artık normal dikkat ettiğimiz gibi devam ederim ara sıra yapılması gereken bir şey monti hayatının sonuna kadar yapamazsın zaten hele türkiyede hiç bende çok özlüyorum yemek istedikelrinden acık da osla yiyebilmek çok güzel bir eşy bence kilolarımızdan kurtulunca öyle yaparız artık ne kaldıki şurda yaw

vericez canım vericez durmak yok montiyle yola devamm

aynen canım vericez sabırla inatla azimle devam monti bize güveniyor bizde ona daha ne gitcek yağlar gitcek kilolar

ne mi kaldııı

kız senin 7.5 benim 7

ins canim ins..

ben oglumu almaya kacar

görüşürüz canımm

ayy gözlerini pörtlemişini yerim ben senin

hani ilk aşama var ya onu kastetmiştim meyvemm ben olsun öyle düşünme koaly olcak diye düşün

ama bir dakika ben 7.5 sen niye 7 yaw 52 mi olcannn

ayy tabiki 52 olcammm...

bu arada 2. asamaya gecmeyi ideal kilona inene kadar unut ..
2. asama kilo sabitleme burda kilonu korursun sadece veremezsin..

brova sana canim,karsiligini alicaksin ins

kuyabiyem sende 3.gündesin demekki ayni baslamisiz bende 100 gr verdim haha 1 haftayi tamamliycam eger veremessem 2.haftayi yapmiycam

yasocum ben de 3. günündeyim canım

maşallah çok iyi gidiyosun ama sanırım her sabah greyfurt suyu içiyosun
önceki denemelerimden yola çıkarak ben bu diyeti yaparken ne zaman mevye eklesem kilo verişim yavaşladı
o yüzden normalde her sabah 3 kuru kayısı yiyen ben, bunu yaparken akşamları kayısılı form çay içiyorum bağırsaklarım için

görüşürüz canımm

ayy tabiki 52 olcammm...

bu arada 2. asamaya gecmeyi ideal kilona inene kadar unut ..
2. asama kilo sabitleme burda kilonu korursun sadece veremezsin..

inşallah meyvem ama sen 55 oluncada çok güzel olursun ki zaten hiç fazlalığın kalmaz yani çok zorlama kendini canımm

yaa ama ben 2 ayda 60 olamaz mıyım olurum bence yaa tamam ama olsun yine verilmiyo mu 2.aşamada :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…