- 7 Ekim 2009
- 7.044
- 11.805
- 448
@Ceydosplasticwoman kizlar cok aktifsiniz ikinizede tesekkur ederim bosluklarimizda yoklugumuzu aratmiyorsunuz iyi ki varsinız ayrica ceyda sen yarismadan bahsetmissin kaptanlarimiz cevap verdimi bilmiyorum gormedim ama ben sole anladim siz kendi aranizda yarismak istiyorsunuz ve sadece aktif sporlarinizi hesaplicaksiniz tabi bence neden olmasin rekabeti arttirir yapabilirsiniz biz takip ederiz siz yeter ki karar verin
Canim gercekte oyleymis ince dusunmek gerekiyor ki zaarar olmasin .
Ya mecburen kullaniyorum yoksa iki bebeyle her ay stres yasiyorum bide duzensiz oluyorum tabi
Cok guzel canim. Benim de kendime karbonhidrattan uzak durmayi ogretmem lazim, yani azaltmam lazim karbonhidratiEvet canım ızgara sebze yedim yoğurt yemedim. İki öğün ve şekerden uzak kalmak midemi küçülttü sanırım tek öğünle bile yetmeye başladı. Yani sistem güzel işliyor.
Evden yapiyorum canim instagramdan satis icin butik kurabiye pasta isine el attim bakim basarabilirsem tabi iki bebeyleNe demek canım biz bi takımız tabi ki elimizden geleni yapacağız siz müsait olun da gelin :)
Evet canım hassas konular sen ne iş yapıyorsun bi yer mi açtın evden mi yapıyorsun, evet o da var kadınların çilesi bitmiyor eşim de ikinci çocuğu istiyordu zor ikna ettim :)
Ee canim neden bole oldu ki ne guzel azda olsa eksi geliyorduBugunku kilo bildirimim
gecen hafta: 66.65
bugun: 67.60
fark: + 0.95
yuzde: -1,42
uzgunum kizlar, aylardir bir ileri bir geri 65i bile goremedim.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Günaydın
Geçen hafta 76,00 kg
Bu hafta 74,60 kg
Fark 1,40 kg
Yüzde 1,88
herkese bol eksili bi cuma günü diliyorum
Geçen Hafta: 115,4 kg
Bu hafta: 113,9 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,30
Regl şişkinliği de var halen ödem geçmedi tam olarak.
Geç kalıyordum foto alamadım yarın çekip atarım.
Bu hafta deneme sürem bitiyor haftaya listedeyim
günaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6
Çarşamba sabahı 64.0
Bu sabah 63.2
Fark - 800 gram
Yüzde hesaplamama gerek var mı iki hafta deneme süresi dimi
Hepinize kocaman bi masallahHanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
Menunde guzel canim metobolizman yavaslamis olabilir canim yada regl donemindemisinBugunku menum
10:00- 1 haslanmis yumurta, 1 avuc cekirdek ici. 1 kase taze donates biber.
Ara: az sutlu kahve
13:00- 50 gr haslanmis bugday, 1 kase nohutlu etli yemek, 1 kase avakadolu salara.
ara: 2 fincan bitki cayi
16:30- peynifli salata, 3 tane grisini
su: 2,3 lt
Spor: 1 saat yuzme
Bugunku kilo bildirimim
gecen hafta: 66.65
bugun: 67.60
fark: + 0.95
yuzde: -1,42
uzgunum kizlar, aylardir bir ileri bir geri 65i bile goremedim.
Evden yapiyorum canim instagramdan satis icin butik kurabiye pasta isine el attim bakim basarabilirsem tabi iki bebeyle
Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
anlamadim canimEe canim neden bole oldu ki ne guzel azda olsa eksi geliyordu
seni cok iyi anliyorum canim aa benim de ilk baslama kilom 78diEylulden beri tam 6 kilo almisim bende bugunden itibaren sizinleyim menulerimle buraya yazmadigim zaman cok kotu oluyor malesef 78 kiloyla baslayip 67 kiloyla mezun olmustum buseferki hedefim 65 liste disi aranizdayim simdilik
yumurtlama probi basladi, bilmiyorum acaba sebebi bu mu? doktora gittim ve senede 1 veya 2 kere tyumurtlamaya basladigimi soylediMenunde guzel canim metobolizman yavaslamis olabilir canim yada regl donemindemisin
tamam canim yapayim oyle. inan bacaklarimda filan popomda degisiklik hissediyorum ama kiloda artis varCanım yazdığın liste ile + görmen çok zor spordan dolayı da olabilir. Hafta sonu hangi gün evdeysen güzel bi dinlen uyu ondan sonra tartıl bi canım ayrıca iki gün biraz fazla ye yani boz diyeti ardından protein ağırlıklı beslen kırılır direnç
Zor canım uğraştırıcı iş bir de evde daha da zor ama başarırsın sen inanıyorum
Güzel canım emin adımlar ile ‘6’ gidiyorsun
tebrikler canim eksi olsun da en onemlisi o.Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
tebrikler canim cook guzel. 65e birsey kalmamis
super bir eksi tebriklerGünaydın
Geçen hafta 76,00 kg
Bu hafta 74,60 kg
Fark 1,40 kg
Yüzde 1,88
herkese bol eksili bi cuma günü diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?