- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
wuuwuu harikasin canim, masllah. super bir eksiGeçen Hafta: 115,4 kg
Bu hafta: 113,9 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,30
Regl şişkinliği de var halen ödem geçmedi tam olarak.
Geç kalıyordum foto alamadım yarın çekip atarım.
@YawrukushKozmogirl17 @stitch
Bu hafta deneme sürem bitiyor haftaya listedeyim
Evet yüzde olarak 1,81Ben yüzdeni demiştim canım farkı yüzde okumuşum :) yüzdeyi de yazmalısın. Görürsün canım böyle dikkat et gider.
takım olmak eksikleri hissettirmemek adına valla buradayım. bahsettim ama henüz faal değil proje gibi oldu önceCEYDOS plasticwoman kizlar cok aktifsiniz ikinizede tesekkur ederim bosluklarimizda yoklugumuzu aratmiyorsunuz iyi ki varsinız ayrica ceyda sen yarismadan bahsetmissin kaptanlarimiz cevap verdimi bilmiyorum gormedim ama ben sole anladim siz kendi aranizda yarismak istiyorsunuz ve sadece aktif sporlarinizi hesaplicaksiniz tabi bence neden olmasin rekabeti arttirir yapabilirsiniz biz takip ederiz siz yeter ki karar verin
wuuwuu harikasin canim, masllah. super bir eksi
takım olmak eksikleri hissettirmemek adına valla buradayım. bahsettim ama henüz faal değil proje gibi oldu önceplasticwoman sonra benim diş ağrısı henüz proje kapsamında start veremedik.
ben bugün pilatesi ekiyorum.dinlenmem gerekiyormuş.geçen sefer nefes sıkıntı olur diye gitmemiştim bu sefer implant ertesi hemen pilatesteydim.dün ve şimdi deli gibi ağrım var.Sağol canım haftaya sana da güzel eksi getireceğiz hep beraber
Valla Canım ya sorma kendimize nazar değdirdik :) olsun yarın başlarız inşallah benim bugün ağrılarım geçer artık.
Motivasyon lazım kg vermek için oda burda varHosgeldiniz aramiza insallah birlikte guzel kilolar veririz hamileliklerimizde olur bole seyler cok takilma olan olmus deyip onumuze bakalim birlikte vok guzel kilolar vericegimize eminim.Bu arada özlem ben kaptan yardimcinizim.2 oglum var .Takimimiz cok canli ve canayakin samimi bir takımdir kaptanimiz diger kaptan yardimcimiz ve takim arkadaslarin her konuda yardimci olacaklardir.yeter ki kilolarindan kurtulmak iste sen
yaaa giden gidene nereye gidiyorsun 72 kg ne mezun olmak yasak hedef kiloya bile gelsek mezun olmayacağız. aaaa içim çekildi.mezun olmak demek hedefime ulaştım artık rahatım demek yok öyle.bak bak sabah sabah ağrılarımla atarlandırdın beni aşk olsun.72 kilo ile mezun olucam ama ben grubumda devam etmek istiyirum
insallah canim.Sağol canım haftaya sana da güzel eksi getireceğiz hep beraber
Valla Canım ya sorma kendimize nazar değdirdik :) olsun yarın başlarız inşallah benim bugün ağrılarım geçer artık.
Canim siz suan benden ondesiniz valla size yetismem imkansiz benimseni cok iyi anliyorum canim aa benim de ilk baslama kilom 78di65 ile mezun olmustum. ama mezuniyet kilosunda kalmak cok zor
gel canim, hadi bakalim sen de bizim bitmeyen yarisimiza katil kim once 65 olacak ? @stitch miKozmogirl17 mu yoksa ben mi ?
Aaa oda yapar canim tabi duzensiz adet mi goruyorsun seker hapi duzenler gerci regliniyumurtlama probi basladi, bilmiyorum acaba sebebi bu mu? doktora gittim ve senede 1 veya 2 kere tyumurtlamaya basladigimi soyledi
Canim spora cok yuklendiysen kasta yapmis olabilirsin bak oda arti cikmana sebep olur senin tartinda yagini kasini falan gostermiyormuydutamam canim yapayim oyle. inan bacaklarimda filan popomda degisiklik hissediyorum ama kiloda artis varac ac uyuyorum heppp, acaba cok erken bitirdim yemeyi ondan mi oldu ki? sebebini bilemiyorum ama cok uzuldum bu sabah anlatamam. 65i gormeyi hedeflerken 67yi gordum
Hmm anladim canim ara ara okuyordum gunluk mesajlariniza cevap vermeye firsatim olmamisti siz nasil isterseniz biz sizin icin variztakım olmak eksikleri hissettirmemek adına valla buradayım. bahsettim ama henüz faal değil proje gibi oldu önceplasticwoman sonra benim diş ağrısı henüz proje kapsamında start veremedik.
Bende oglum gecenlerde acken bisey yemiyorken cok uzuluyordum ama gecti bak cocugum nasil erimisti resmen o baba gobegi bile gitmisti (oglusum ufak ama bi gobegi var yaniGümaydın sabah bişey yemedım
İzindeyım kızla uğraşıyorum hasta resmen sinir krizi geçırıyorım yemek yedıremiyorum banyo yaptırdım saçları keçe gibi hiç de tarattırmıyorbende kuruttum şimdi uyucak aç bide allahım ya off
Eylulden beri tam 6 kilo almisim bende bugunden itibaren sizinleyim menulerimle buraya yazmadigim zaman cok kotu oluyor malesef 78 kiloyla baslayip 67 kiloyla mezun olmustum buseferki hedefim 65 liste disi aranizdayim simdilik
tamam canim yapayim oyle. inan bacaklarimda filan popomda degisiklik hissediyorum ama kiloda artis varac ac uyuyorum heppp, acaba cok erken bitirdim yemeyi ondan mi oldu ki? sebebini bilemiyorum ama cok uzuldum bu sabah anlatamam. 65i gormeyi hedeflerken 67yi gordum
Aynen zehracim dogru adrestesin tanistigima memnun oldum cokMotivasyon lazım kg vermek için oda burda varMemnun oldum bnimde 2oğluşum var adım Zehra
Ben çok üstüne düşüyorum evet göbek yapcam kilo aldıracam valla çıldırdım yaBende oglum gecenlerde acken bisey yemiyorken cok uzuluyordum ama gecti bak cocugum nasil erimisti resmen o baba gobegi bile gitmisti (oglusum ufak ama bi gobegi var yani)simdi masallah eski istahi geri geldi doyuramiyorum cocugumu
Cok yipratma sende kendini insallah duzelir cani istemiyordur ustune dusme
Valla benim guzel narin bedenim icin burda olmam sart yoksa tam bi tombalak olma yolunda ilerliyorum ustelik yazda geliyorVerirsin canım daha sık bekliyoruz seni :)
Sıkılaşmışsıdır canım illa ki duraklama dönemleri oluyor bir de kas kazandıysan olabilir, biraz ara ile güzel düzenleriz menünü ve kilo verirsin hiç dert etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?