Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

takım olmak eksikleri hissettirmemek adına valla buradayım. bahsettim ama henüz faal değil proje gibi oldu önce plasticwoman sonra benim diş ağrısı henüz proje kapsamında start veremedik.

wuuwuu harikasin canim, masllah. super bir eksi

Sağol canım haftaya sana da güzel eksi getireceğiz hep beraber

takım olmak eksikleri hissettirmemek adına valla buradayım. bahsettim ama henüz faal değil proje gibi oldu önce plasticwoman sonra benim diş ağrısı henüz proje kapsamında start veremedik.

Valla Canım ya sorma kendimize nazar değdirdik :) olsun yarın başlarız inşallah benim bugün ağrılarım geçer artık.

Sağol canım haftaya sana da güzel eksi getireceğiz hep beraber

Valla Canım ya sorma kendimize nazar değdirdik :) olsun yarın başlarız inşallah benim bugün ağrılarım geçer artık.
ben bugün pilatesi ekiyorum.dinlenmem gerekiyormuş.geçen sefer nefes sıkıntı olur diye gitmemiştim bu sefer implant ertesi hemen pilatesteydim.dün ve şimdi deli gibi ağrım var.

Motivasyon lazım kg vermek için oda burda var Memnun oldum bnimde 2oğluşum var adım Zehra

72 kilo ile mezun olucam ama ben grubumda devam etmek istiyirum
yaaa giden gidene nereye gidiyorsun 72 kg ne mezun olmak yasak hedef kiloya bile gelsek mezun olmayacağız. aaaa içim çekildi.mezun olmak demek hedefime ulaştım artık rahatım demek yok öyle.bak bak sabah sabah ağrılarımla atarlandırdın beni aşk olsun.

Canim siz suan benden ondesiniz valla size yetismem imkansiz benim

Canim spora cok yuklendiysen kasta yapmis olabilirsin bak oda arti cikmana sebep olur senin tartinda yagini kasini falan gostermiyormuydu

Gümaydın sabah bişey yemedım
İzindeyım kızla uğraşıyorum hasta resmen sinir krizi geçırıyorım yemek yedıremiyorum banyo yaptırdım saçları keçe gibi hiç de tarattırmıyor bende kuruttum şimdi uyucak aç bide allahım ya off

Hmm anladim canim ara ara okuyordum gunluk mesajlariniza cevap vermeye firsatim olmamisti siz nasil isterseniz biz sizin icin variz

Bende oglum gecenlerde acken bisey yemiyorken cok uzuluyordum ama gecti bak cocugum nasil erimisti resmen o baba gobegi bile gitmisti (oglusum ufak ama bi gobegi var yani )simdi masallah eski istahi geri geldi doyuramiyorum cocugumu
Cok yipratma sende kendini insallah duzelir cani istemiyordur ustune dusme

Eylulden beri tam 6 kilo almisim bende bugunden itibaren sizinleyim menulerimle buraya yazmadigim zaman cok kotu oluyor malesef 78 kiloyla baslayip 67 kiloyla mezun olmustum buseferki hedefim 65 liste disi aranizdayim simdilik

Verirsin canım daha sık bekliyoruz seni :)

Sıkılaşmışsıdır canım illa ki duraklama dönemleri oluyor bir de kas kazandıysan olabilir, biraz ara ile güzel düzenleriz menünü ve kilo verirsin hiç dert etme

Ben çok üstüne düşüyorum evet göbek yapcam kilo aldıracam valla çıldırdım ya

Valla benim guzel narin bedenim icin burda olmam sart yoksa tam bi tombalak olma yolunda ilerliyorum ustelik yazda geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…