Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bilmiyorum ama yani yumurtlama olmadığı ay regl gecikir ilk kez duyuyorum yani ben

Evet bana da tuhaf gelmişti ams çokta iyi bir Prof. Gitmiştik yumurtlaman yok demişti. Bende yanındayım o nedenle bu kadar eminim söylerken :)

Size sevgililer günü konseptli kurabiyelerim sen ikram edim bugunun ödülü olsun

Çok hoş canım, çok güzel görünüyorlar ama ben yiyemem un şeker yok :)

Evet canım haftaya listeye girmeye hak kazaniyorsun ve listeye girişinin şerefine güzel bı ekşi bekliyorum

Evet çok mutluyum :) bu hafta sebze ağırlıklı beslenmeyi planlıyorum, bulgur serbest ama yemeyeceğim. Bugün bulgur yemeyi planlıyorum eve gidince bi hasret giderelim :)

Bayağı erken kaptmışsın günü
Sonra canın bişey istemedi mi?
Oruç diyeti miydi karıştırdım ama beğendim

Geçmiş olsun
Güzel menü

günaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6
Hayırlı cumalar
bu hafta: 74,9
geçen hafta: 75,2
fark: 300 gr
yüzde 0,39
Kozmogirl17 stitch Yawrukush
Tebrikler
Gunaydın
Gecen hafta 67.3
Guncel 66.6
Fark: 700 gr
Yuzde 1
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Güzel
Bugunku kilo bildirimim
gecen hafta: 66.65
bugun: 67.60
fark: + 0.95
yuzde: -1,42

uzgunum kizlar, aylardir bir ileri bir geri 65i bile goremedim.
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Sağlık olsun
Çarşamba sabahı 64.0
Bu sabah 63.2
Fark - 800 gram
Yüzde hesaplamama gerek var mı iki hafta deneme süresi dimi
Güzel
Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
İyi
Merhaba kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 67.300
Bu hafta 67.00
Fark 300 gr
Güzelll
spor konusunu bilmem ama tebrik ederim

Dogrudur tabi koskoca proftan iyi bilcek halimiz yok canim bizimkiler temel bilgi sadece
Ya yazik oldu bak simdi neyse sanada unsuz sekersiz kurabiye yapariz bigun

Bilmiyorum ama yani yumurtlama olmadığı ay regl gecikir ilk kez duyuyorum yani ben
Canım şöyle bir durum bile var
Bazen yumurtlama oluyor regl kanaması olmuyor
Kanama olmadığ için yumurtlamadım zanneden kadınlar korunmuyor ve hooop bebiş olabiliyor

Olayı şimdi okuyacağım geri giderken gördüm de ondan küçük parantez açtım araya
Geçmiş yapıyım

Dogrudur canim ayy ben oglumda adet duzensizligim var diye hic dikkat etmemistim 3.5 aylik hamileydim ogrendigimde nerdeyse dogurcakmisim haberim yokmus

Dogrudur tabi koskoca proftan iyi bilcek halimiz yok canim bizimkiler temel bilgi sadece
Ya yazik oldu bak simdi neyse sanada unsuz sekersiz kurabiye yapariz bigun

Valla bilemiyorum ki kim yanılıyor :)) doktorlar da herşeyi doğru biliyor değil bu da bir gerçek.
Benim yasak listem kabarık :)

Yarın ne yesem acaba :) bol peynirli bir omlet yapayım, yanına turp, yeşillik, zeytin

Akşama da bi mercimek köftesi yapayım unsuz bakalım :) ya da bir çorba yapayım. Hafta içi pratik şeyler yiyorum mecburen hafta sonu da Canım ne isterse yasaklara uyarak yiyorum :) bugün 16. Gün geri de kalıyor. Programı 30. Günde bırakıp 2. Seviyeye geçmeyi planlıyorum zaten uzun süredir buna benzer besleniyordum olabiliyormuş. Kuru meyve var 2. Seviyede kuru meyve özledim :)

Ben sizin menülere solicek bişey bulamıyorum canım çünkü belli standartlariniz var ve onun dışına çıkmıyorsun ana çok iyi gidiyorsun canım tebrikler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…