Canim harikasin nasil oldunTakımımızda bu hafta 1,6 kg ile en çok kilo veren arkadaşımız @MigiMadid 'i tebrik ediyorum.
hep beraber bu hafta neler yapmış neler yemiş bir bakalım. (cuma,cumartesi,pazar ve perşembe günlerini bulamadım.çok üzgünüm)
PAZARTESİ
SALI
ÇARŞAMBA
Olur mu hic. Ben cok uzgunum asil.Haftaya eksi geleceginden eminim, takip edemedim cok ozur dilerim Deryacim, yardim edebilecegim bir sey varsa yaz guzelim.
Aksam 16 dan sabah sekize kasar olan aralikli oruc mu? Aslinda deneyebilirimtuh canim neden boyle oldu ki.
IF mi denesen 16-8?
Anladim canim. Esin isten gelince yapsan spor. Hem biraz cocuksuz kendine vakit ayirirsinAslinda yarim saat yapicaktim ama kucuk durmadi kucagima cikti 5 dakikasinida o kucagimdayken yaptim oyuzden kisa kesmek zorunda kaldim ama benim sole bi durumum var sabah 8.30 da bi kalkiyorum yataktan oglen uykusuna yatirirken bitek oturuyorum sonra hep ayakta akyif sekilde hareketliyim
yapma sakın ergenlikte hormonlu oluyorlar zaten yeterli beslensin tamamdır.Ben çok üstüne düşüyorum evet göbek yapcam kilo aldıracam valla çıldırdım ya
beni bekliyorsun beraber göreceğiz 65 kg ıcanim tabloya bak girdigimden beri 67-66 arasi gidip gidip beliyorumbir goremedim 65 i
hasta gibi değil sersem gibi bulantılıcanim dinlen. Umarim hasta olmazsin
hadi hadi kaçacaktın ben çemkirince geri adım attın değil mi?Hosgeldin cnm
Ya bi yere gittigim yok benim hedef 72 di ama ben 65 leri gormek toplamda 20 kilo vermek istiyirum yani hep burxayim ceydos
dinlenmedim ev topladım arada gelip mesajları okudum gittim. yarın full dinlenmeye çekicem kendimi evde toplu olsun istedim.Dinlen canım biraz çok yukleniyorsun kendine bence uyumaya calis firsatinvarsa
Kizlar bende bildirim yapıyorum bugün
Mezuniyet kilom 67.4
Bugün ki kilom 73.5
Canim harikasin nasil oldun
Arti gelmek uzdu her halujBoşver, eksi gelseydin, bu sefer hep aynı şeyi yapmaya çalışıp aynı sonucu bekleyecektin
Bu da seni üzerdi
alistim artik sonuncu olmaya canimKizlar sonuc listelerini hazirladim , bu hafta 7. oldu takimimiz.
DeryaOnDiet canim bu hafta malesef bireyselde sonuncu oldun.Uzmek yok kendini, haftaya toparlanacaksin ama asagidaki iki konuyada persembe gununden once yazmalisin.Lutfen unutma yoksa takimimiz ceza alir.!
Yarışmacılarımızdan Sağlıklı Yemek Tarifleri
Siyezli Mercimek Salatası Malzemeler 1 su bardağı yeşil mercimek Yarım su bardağı siyez bulguru 1/3 bağ dereotu 2 tane kırmızı kapya biber 3 tane salatalık turşusu 4 çorba kaşığı zeytinyağı 2 çorba kaşığı sirke 2 çorba kaşığı soya Yarım çay kaşığı pul biber Limon Hazırlanışı · 1 su bardağı...www.kadinlarkulubu.com
Ben Nerede Hata Yaptım?
Çok geçmiş olsun kaptanım:KK200: Teşekkür ederim kaptanım :KK36:www.kadinlarkulubu.com
Tek gordyim de beklerkm siziyapma sakın ergenlikte hormonlu oluyorlar zaten yeterli beslensin tamamdır.
beni bekliyorsun beraber göreceğiz 65 kg ı
hasta gibi değil sersem gibi bulantılı
hadi hadi kaçacaktın ben çemkirince geri adım attın değil mi?
dinlenmedim ev topladım arada gelip mesajları okudum gittim. yarın full dinlenmeye çekicem kendimi evde toplu olsun istedim.
DeryaOnDiet bizi bekliyor 65 e inmek için. 3 ümüz aynı anda ulaşacağız istediğimiz kiloya.
berbat haldeyim.dişim inceden sızlıyor.bulantı devam ediyor.kızım diyordu midem bulanıyor diye virüsmü acaba diye endişeliyim.baş ağrısı ilaçlardan kalmadı çok şükür.
yumurtlama düzgün olmazsa olmuyor canım bak bana bende aynı durumdayım. şimdi 1 ileri iki gerilerim başlar üzmek yok kendimizi bizde vereceğiz bu kiloları belki diğerleri kadar kolay olmayacak ama gidecek. sporuda bu hafta karar aldım normal rutinimde yapacağım. o şekilde nasıl olacak bir göreceğim. eksrta sadece karın hareketleri yaparım karnım kas yapmaya başladı durdurmayayım.Tek gordyim de beklerkm sizine debelendjm 66-67 arasi off
Evet canim karin cok onemli. Duz karin olmazsa olmazyumurtlama düzgün olmazsa olmuyor canım bak bana bende aynı durumdayım. şimdi 1 ileri iki gerilerim başlar üzmek yok kendimizi bizde vereceğiz bu kiloları belki diğerleri kadar kolay olmayacak ama gidecek. sporuda bu hafta karar aldım normal rutinimde yapacağım. o şekilde nasıl olacak bir göreceğim. eksrta sadece karın hareketleri yaparım karnım kas yapmaya başladı durdurmayayım.
cok isterim ama imkansiz gibi bisey saat 9 da geliyor eve yemek yemesi sigara icmesi 9.30 9.40 oluyor cocuklarin da tam osaatte uykulari gelmeye basliyor kucuk 10 u zor goruyor buyuk biraz daha oyalaniyor tabi sonra 10.30 gibi onu aliyorum ayagima biraz sevisiyoruz oglumla sonrada uykuya geciyor derken su saat oluyor suan hala ayagimda mesela 11 e anca uyur zaten bendede hal kalmiyor bide meme biraktirdim ya malum ben bunlaara kucuk geceleri uyumadi hic geceleri veriyorum sadece abiden gizli uyutcam diye cnm cikiyor vallaAnladim canim. Esin isten gelince yapsan spor. Hem biraz cocuksuz kendine vakit ayirirsin
sallamadan uyumaya alıştırsan yavaş yavaş.yanına uzan hikayeler anlat.ben şu repliğe alıştırmıştım.hadi döndür totişi ohhhh sırt sırta verelim (bu şekilde her kıpırtısını hissediyorsun gözgöze olmadığınız içinde dikkati dağılmıyor. sıcak sıcak anne kız uyuyalım. azıcık kıpraşırsa eh hadi ama bak benide uyutmuyorsun derdim.kapa gözlerini uyu artık kızgın tonda söylerdim.uyurdu.bir dene istersen. (büyük kolaydı azıcık kafasını elle küt giderdi)cok isterim ama imkansiz gibi bisey saat 9 da geliyor eve yemek yemesi sigara icmesi 9.30 9.40 oluyor cocuklarin da tam osaatte uykulari gelmeye basliyor kucuk 10 u zor goruyor buyuk biraz daha oyalaniyor tabi sonra 10.30 gibi onu aliyorum ayagima biraz sevisiyoruz oglumla sonrada uykuya geciyor derken su saat oluyor suan hala ayagimda mesela 11 e anca uyur zaten bendede hal kalmiyor bide meme biraktirdim ya malum ben bunlaara kucuk geceleri uyumadi hic geceleri veriyorum sadece abiden gizli uyutcam diye cnm cikiyor valla
07 ocak 2020 bugün ne yedim?
sabah : 100 ml süt içine 1,5 çorba kaşığı yulaf ezmesi
öğle : 2 kaşık yoğurt
akşam : 2 adet haşlanmış yumurta + peynir
gece yoğurt kürü yenilecek
su : az içtim bişey içmek istemiyorum.
spor : sadece ev topladım. ama merdivenli ve tadilatlı toplama.bozuk ne varsa yaptım derken az önce banyoda priz yandı.çamaşır makinesinin bağlı olduğu.uzatmalarla çalışıyor şimdi.yarın birde o değişecek.offfff ya emekli olmak istiyorum.
Valla benimkileri yataga gotururum kiz baslar susadim aciktim cis geldi oyle biyle derken 2 3 saat gecer benimde pertim cikar halen ayaktalar.birazdan yatirmaya gidicem bebeleri artik saat 3 de yatarimsallamadan uyumaya alıştırsan yavaş yavaş.yanına uzan hikayeler anlat.ben şu repliğe alıştırmıştım.hadi döndür totişi ohhhh sırt sırta verelim (bu şekilde her kıpırtısını hissediyorsun gözgöze olmadığınız içinde dikkati dağılmıyor. sıcak sıcak anne kız uyuyalım. azıcık kıpraşırsa eh hadi ama bak benide uyutmuyorsun derdim.kapa gözlerini uyu artık kızgın tonda söylerdim.uyurdu.bir dene istersen. (büyük kolaydı azıcık kafasını elle küt giderdi)
Kaptanim onu bildigimden 2 defa leaie 3 yaptimYani patates kizartmasi kacamak olmus odule sayilmali mi onuda bilemedim 2 catal deyince
bende değişime gideceğim menülerde.nasıl olacak henüz karar vermedim.Arkadasim dis tedavisi goruyorsun belki ondan belki yediklerin sana az geliyor ondan olabilir yedigin seyleri degistir halsiz.kaliyor olabilirsin
Hic anlamam priz lamba islerinden esim yapar 3 cocuk yemek ev bulasik bide onu mu yapiyim
Allah kolaylik versin
Valla benimkileri yataga gotururum kiz baslar susadim aciktim cis geldi oyle biyle derken 2 3 saat gecer benimde pertim cikar halen ayaktalar.birazdan yatirmaya gidicem bebeleri artik saat 3 de yatarim
Hayir canim 8 saat yeme dilimi, 16 saat oruc. Araligi sana en uygun sekilde kendin belirleyebilirsin. 10:00-18:00 olabilir mesela? Bu saatler harici yemek yok, sadece siviAksam 16 dan sabah sekize kasar olan aralikli oruc mu? Aslinda deneyebilirim
kızlar hepiniz harikasınız çok güzel kilolar vermişsiniz bu hafta.ben sadece 200 gr vermişim biliyorum rezalet utanıyorum kendimden. sizlerden özür diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?