Cocuk dusundugimuz icin burda ozel bir klinige gittim canim. Yumurtlama olmadan da regli oluyormus hatta bunun adina da Anovulatuar deniyormus. Ve yuksek oranda bayanin genellikle 35 yas ve sonrasi yasadigi bir olaymis ne yazik ki. Ben de orda ogrendim bunu.Dinlen canım biraz çok yukleniyorsun kendine bence uyumaya calis firsatinvarsa
Doğru ama sen benim şuan mezuniyet kilodasin
Allah Allah ilginç yanı yumurtlama olmazsa adet olmazsın ki yani bilime ters sen bide bence başka bı Dr a görün
Yok canim ya persembeye ozel erken kapatyim gunumu ama arti geldimBayağı erken kaptmışsın günü
Sonra canın bişey istemedi mi?
Oruç diyeti miydi karıştırdım ama beğendim
Benimde boyle yemem lazkm da off pis bogazkm pis. Bakaykm bu haftasonu deneyecegim khyi azaltmayi.Menümü yazayım:
Öğle: tavuk ızgara, az salata, yoğurt
Akşam: bulgur pilavı, bol yeşillik, yer fıstığı
Türk kahvesi
Filtre kahve
3 lt su içildi
Akşam Leslie yapmayı planlıyorum 1 saat
Yawrukush Kozmogirl17 stitch
Selam kaptanim . Karbonhidrat ki cok oldu anlamadim. Dikkat de ettim. Hergun spor yaptim. Bakalim karbonhidrati cook azaltma vakti geldi galibaSelamlar kizlar , takimin ortalarda gorunmeyen kaptani geldi
Herkesler iyidir umarim, cok guzel kilolar vermissiniz.
DeryaOnDiet canim neden arti oldu bu hafta ,menulerini vs takip edemedim hic..
Yeni gelen arkadaslarimmilkk ve Z Zeruss aramiza hosgeldiniz takimimiz sizinle daha guzel oldu.
Simdi hemen liste kontrolune geceyim.
Bugun sonuc listelerini hazirlama gorevide bende bakalim nasil olacak yarisma sonuclari.
Sali gunu annem Turkiye'ye donecek kizlar, son gunlerimiz acayip yogun geciyor, beni carsambaya kadar idare edin lutfen ,sonrasinda eski duzenime donecegim.
Anlayisiniz icinde hepinize tesekkur ederim...
Ne beslenmesi bu canim?Yarın ne yesem acaba :) bol peynirli bir omlet yapayım, yanına turp, yeşillik, zeytin
Akşama da bi mercimek köftesi yapayım unsuz bakalım :) ya da bir çorba yapayım. Hafta içi pratik şeyler yiyorum mecburen hafta sonu da Canım ne isterse yasaklara uyarak yiyorum :) bugün 16. Gün geri de kalıyor. Programı 30. Günde bırakıp 2. Seviyeye geçmeyi planlıyorum zaten uzun süredir buna benzer besleniyordum olabiliyormuş. Kuru meyve var 2. Seviyede kuru meyve özledim :)
Canim belki kalori olarak cok degil ama fazla karbonhidrat olmus. (Ben de cok karbonhidrat aliyorum ondan biliyorumBende bugün ki menümü yazim
Sabah 09.00
1 tane kurabiye kalplilerden
Öğlen12.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk süzme peynir
2tatli kasigi reçel
Şekersiz çay
Akşam 17.00
1 tbk sade makarna
1 kase yeşil mercimek
Spor Tüm gün ayaktayım yoğurt yaptım çamaşır yıka as yemek yap kuruyan çamaşırları katla yerleştir çocuklarla koştur evde birde 15 dakika eliptik
Su 1 litre ancak
Canim benjm sin haftasonujuz annenle desene. Sayili gun gecio gitti bile. Sagsaglim gitsin anneciginSelamlar kizlar , takimin ortalarda gorunmeyen kaptani geldi
Herkesler iyidir umarim, cok guzel kilolar vermissiniz.
DeryaOnDiet canim neden arti oldu bu hafta ,menulerini vs takip edemedim hic..
Yeni gelen arkadaslarimmilkk ve Z Zeruss aramiza hosgeldiniz takimimiz sizinle daha guzel oldu.
Simdi hemen liste kontrolune geceyim.
Bugun sonuc listelerini hazirlama gorevide bende bakalim nasil olacak yarisma sonuclari.
Sali gunu annem Turkiye'ye donecek kizlar, son gunlerimiz acayip yogun geciyor, beni carsambaya kadar idare edin lutfen ,sonrasinda eski duzenime donecegim.
Anlayisiniz icinde hepinize tesekkur ederim...
Haftaya eksi geleceginden eminim, takip edemedim cok ozur dilerim Deryacim, yardim edebilecegim bir sey varsa yaz guzelim.Selam kaptanim . Karbonhidrat ki cok oldu anlamadim. Dikkat de ettim. Hergun spor yaptim. Bakalim karbonhidrati cook azaltma vakti geldi galiba
Cok tesekkur ederim canim, size yzacagim cok sey var, biraz firsat bulsam ,dusuk cenemle kosa kosa gelecegim, opuyorum canim.Canim benjm sin haftasonujuz annenle desene. Sayili gun gecio gitti bile. Sagsaglim gitsin annecigin
Günaydın
Geçen hafta 76,00 kg
Bu hafta 74,60 kg
Fark 1,40 kg
Yüzde 1,88
herkese bol eksili bi cuma günü diliyorum
Geçen Hafta: 115,4 kg
Bu hafta: 113,9 kg
Fark: -1,5 kg
Yüzde: %1,30
Regl şişkinliği de var halen ödem geçmedi tam olarak.
Geç kalıyordum foto alamadım yarın çekip atarım.
Bu hafta deneme sürem bitiyor haftaya listedeyim
hepiniz harikasiniz tebriklergünaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6
tuh canim neden boyle oldu ki.Bugunku kilo bildirimim
gecen hafta: 66.65
bugun: 67.60
fark: + 0.95
yuzde: -1,42
uzgunum kizlar, aylardir bir ileri bir geri 65i bile goremedim.
tabiki, liste disi da istedigin kadar devam edersin.72 kilo ile mezun olucam ama ben grubumda devam etmek istiyirum
Aslinda yarim saat yapicaktim ama kucuk durmadi kucagima cikti 5 dakikasinida o kucagimdayken yaptim oyuzden kisa kesmek zorunda kaldim ama benim sole bi durumum var sabah 8.30 da bi kalkiyorum yataktan oglen uykusuna yatirirken bitek oturuyorum sonra hep ayakta akyif sekilde hareketliyimCanim belki kalori olarak cok degil ama fazla karbonhidrat olmus. (Ben de cok karbonhidrat aliyorum ondan biliyorum)
Ve sporu en az 25 dakika yaparsan super olur. Ozellikle kardiolarda yuksek yag yakimi 20 dakikanin altinda baslamiyormus.
canim ben de sis hissediyorum kendimi cok ama kilom hala sabit 67.3Kozmogirl17
Yawrukush
stitch
Kızlar ben bugün 59,5 çıktım Ama tartı hala Farklı
Geçen hafta 59.9 dumm ama şimdi daha kilolu hissediyorum bilemedim
Çarşamba sabahı 64.0
Bu sabah 63.2
Fark - 800 gram
Yüzde hesaplamama gerek var mı iki hafta deneme süresi dimi
Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
Merhaba kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 67.300
Bu hafta 67.00
Fark 300 gr
kizlar hepinize kocaman bir tebrikler07 şubat 2020 kilo bildirimi
geçen hafta : 70,3 kg
bu hafta : 70,1 kg
fark : 0,2
yüzde : 0,29
Eki Görüntüle 2586245 Eki Görüntüle 2586246 Eki Görüntüle 2586247
dediler ki bu kadar spor yaparsan kilo vermen durabilir.1 gün yap bir gün yapma doğru olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?