Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bende bugün ki menümü yazim

Sabah 09.00
1 tane kurabiye kalplilerden

Öğlen12.00
2 dilim tam buğday ekmeği
2 kk süzme peynir
2tatli kasigi reçel
Şekersiz çay

Akşam 17.00
1 tbk sade makarna
1 kase yeşil mercimek

Spor Tüm gün ayaktayım yoğurt yaptım çamaşır yıka as yemek yap kuruyan çamaşırları katla yerleştir çocuklarla koştur evde birde 15 dakika eliptik

Su 1 litre ancak

Cocuk dusundugimuz icin burda ozel bir klinige gittim canim. Yumurtlama olmadan da regli oluyormus hatta bunun adina da Anovulatuar deniyormus. Ve yuksek oranda bayanin genellikle 35 yas ve sonrasi yasadigi bir olaymis ne yazik ki. Ben de orda ogrendim bunu.

Selamlar kizlar , takimin ortalarda gorunmeyen kaptani geldi
Herkesler iyidir umarim, cok guzel kilolar vermissiniz.
DeryaOnDiet canim neden arti oldu bu hafta ,menulerini vs takip edemedim hic..
Yeni gelen arkadaslarim milkk ve Z Zeruss aramiza hosgeldiniz takimimiz sizinle daha guzel oldu.
Simdi hemen liste kontrolune geceyim.
Bugun sonuc listelerini hazirlama gorevide bende bakalim nasil olacak yarisma sonuclari.
Sali gunu annem Turkiye'ye donecek kizlar, son gunlerimiz acayip yogun geciyor, beni carsambaya kadar idare edin lutfen ,sonrasinda eski duzenime donecegim.
Anlayisiniz icinde hepinize tesekkur ederim...

Benimde boyle yemem lazkm da off pis bogazkm pis. Bakaykm bu haftasonu deneyecegim khyi azaltmayi.

Selam kaptanim . Karbonhidrat ki cok oldu anlamadim. Dikkat de ettim. Hergun spor yaptim. Bakalim karbonhidrati cook azaltma vakti geldi galiba

Ne beslenmesi bu canim?

Canim belki kalori olarak cok degil ama fazla karbonhidrat olmus. (Ben de cok karbonhidrat aliyorum ondan biliyorum )
Ve sporu en az 25 dakika yaparsan super olur. Ozellikle kardiolarda yuksek yag yakimi 20 dakikanin altinda baslamiyormus.

Canim benjm sin haftasonujuz annenle desene. Sayili gun gecio gitti bile. Sagsaglim gitsin annecigin

Selam kaptanim . Karbonhidrat ki cok oldu anlamadim. Dikkat de ettim. Hergun spor yaptim. Bakalim karbonhidrati cook azaltma vakti geldi galiba
Haftaya eksi geleceginden eminim, takip edemedim cok ozur dilerim Deryacim, yardim edebilecegim bir sey varsa yaz guzelim.

Kizlar listemizi paylastim, bu hafta derece gelmeyecek, diger takimlarin yuzdeleri cok yuksek.
Yarisma sonucundan hepinizi haberdar edecegim ve sonuc listelerinide hazirlayacagim.
Simdi kuzularimi okula hazirlamaya geciyorum, opuyorum hepinizi.

Günaydın
Geçen hafta 76,00 kg
Bu hafta 74,60 kg
Fark 1,40 kg
Yüzde 1,88

herkese bol eksili bi cuma günü diliyorum
günaydın bol eksiler diliyorum cumanızı mübarek olsun :)
Geçen hafta :88.1
Bu hafta : 86,5
fark:1.6
hepiniz harikasiniz tebrikler

Canim belki kalori olarak cok degil ama fazla karbonhidrat olmus. (Ben de cok karbonhidrat aliyorum ondan biliyorum )
Ve sporu en az 25 dakika yaparsan super olur. Ozellikle kardiolarda yuksek yag yakimi 20 dakikanin altinda baslamiyormus.
Aslinda yarim saat yapicaktim ama kucuk durmadi kucagima cikti 5 dakikasinida o kucagimdayken yaptim oyuzden kisa kesmek zorunda kaldim ama benim sole bi durumum var sabah 8.30 da bi kalkiyorum yataktan oglen uykusuna yatirirken bitek oturuyorum sonra hep ayakta akyif sekilde hareketliyim

Kozmogirl17
Yawrukush
stitch
Kızlar ben bugün 59,5 çıktım Ama tartı hala Farklı

Geçen hafta 59.9 dumm ama şimdi daha kilolu hissediyorum bilemedim
canim ben de sis hissediyorum kendimi cok ama kilom hala sabit 67.3
senin de ne guzel eksi gelmis
siskinligi de atarsan degmegin keyfimize

bu hafta: 74,9
geçen hafta: 75,2
fark: 300 gr
yüzde 0,39
Kozmogirl17 stitch Yawrukush
Gunaydın
Gecen hafta 67.3
Guncel 66.6
Fark: 700 gr
Yuzde 1
Yawrukush stitch Kozmogirl17
Çarşamba sabahı 64.0
Bu sabah 63.2
Fark - 800 gram
Yüzde hesaplamama gerek var mı iki hafta deneme süresi dimi
Hanimlar gunaydin
Gecen hafta 75.60
Bu hafta 75.00
Fark 60
Yuzde 0.79
Merhaba kızlar kilo bildirimim
Geçen hafta 67.300
Bu hafta 67.00
Fark 300 gr
kizlar hepinize kocaman bir tebrikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…