Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yazı 55 kiloda gecirme niyetindeyim annacım artık ramazandan sonra da 52 ye düşerim diyorum..

kız 2 asamada kilonu koruyorsun bi gün yiyipp bigün kacamaksız monti yapıyorsun die düşün..
inş inersin 2 ayda 60 tatlım inersin gibi geliyo .. ama bu sana bağlı biliyorsun..

ayy demin yanıma acil teknikeri bi arkadas geldi hastane forması bakıyordum kendime eskiler artık büyük geliyo yenisini almam gerek dedim ne yani zayıfladınmı hiç belli olmuyor demezmi
bende zayıfladım tabi 58 kiloyum dedim yok artık baskülün yanlıs tartıyordur senin dedii :84::84::84::84::84::84::84::84:

hm inşallah güzelim olursun ya...ayy ben 2. aşama için farklı hayaller kurmuştumm

inş canım evet bana bağlı vede boğazıma...boğazımı benden ayrı tutuyorum nedense

kız o seni kızdrımak için demiştir ya boşver onu sen fıstık gibisin daha 55e gelmeden gelince ne olur bilmem artık ...

Son düzenleme:
kızlar iki dakka ayrılmaya gelmiyor burası hemen yazıp dolduruyorsunuz valla geçmişi oku oku bitiremedim

yazalım canım yazalım ne kadar cok paylasım yaparsak o kadar cok motivasyonumuz ii olurrr

hadi kızlar yarın sabah hepinizi bomba gibi görmek istiyorumm cosalım hep beraber costuralım takımıı

boğazını ne beynin nede kalbin yönete biliyor hepimiznki aynı o tamamen bizden ayrıı

arkadaşlar bira olsun mutluluk geldi yüzüm güldü az önce servise geçip memur arkadaşların çayını içtim arkadamdan müdüre hanım zayıfladı diye konuşmuşlar şimdide yüzüme söylediler çok mutlu oldum rejimdemisiniz dediler bana.
şimdi daha bir hırs geldi bana akşam daha çok spor yapacağım

bende bende cok kızdım cok hırslandım birimiz mutlulukdan birimiz sinirden kim tutar bizi

ayy ne güzel işte bak sana motivasyon oldu gördün mü canım tartıdakiler şişlik kilo olsa böyle demezlerdi gitcek o +lar gelcek -ler cuma günü süper olcaz inş

canım kesin güldün die yaptırdı o patron sana bunu

kesinnnn bir daha düşerse görmeyeyim diye döndürdü beni

benimde en sevdiğim şey yemeğin suyuna banarak yemek diyetisyene gitiğimde ilk öğrendiğim şey onun ne kadar kalorili oldugu oldu.artık tüm yemekleri çatalla yiyorum.evdeykende yemeğin suyundan almıyorum

o onun dengesizliği takılma bile.o kadar kilo verdin belli olmaz olurmu hiç

ayy ne güzel işte bak sana motivasyon oldu gördün mü canım tartıdakiler şişlik kilo olsa böyle demezlerdi gitcek o +lar gelcek -ler cuma günü süper olcaz inş

inş canım gider. bu cumadan bişi beklemiyorum ama gelecek hafta inş güzel bir haberle gelirim ağzım kulaklarımda kilo vermiş olarak.

Menümü yazayım bu arada...

Sabah:1 kuru incir
Kahvaltı:yulaf ve süt 1 salatalık
Ara:1 elma
Öğle:ton balıklı salata, ayran,1 ceviz
Ara: 1 tabak dolusu çilek
Akşam:Haşlanmış sebze,yoğurt çorba salata
Ara:belki bir meyve

3.5 lt su, 1.5 saat yürüyüş, yeşilçay ve adaçayı 1 fincan regl için

afiyet olsun canım menün çok güzelde senin menülerinde hiç ekmek olmuyor yemiyormusun yazmıyormusun tatlım

ben eve geciyorum kızlar aksam belki uğrarım öpüldünüzz

meyvemm görüşürüz canımmm sende öpüldün bu akşam hürrem var ben gelemeyebilirim çok heycanlı

ayy doğru
:diyorsun canım ben bir tek yumurtayı öyle yiyorum yoksa yemeklerde öyle bişi yapmıyorum allahtan kalorilidir doğru çatalla yemek lazım kaloriden uzak duralım amannn

inş canım gider. bu cumadan bişi beklemiyorum ama gelecek hafta inş güzel bir haberle gelirim ağzım kulaklarımda kilo vermiş olarak.

ayy canım üzülme ya bu hafta sabit olsan yine iyi haftaya daha çok vercen inş

ay deme ya,püff ama ne yapayim ya ben mecbur sabah bisey yemeliyim kahvaltim gec kaliyo metom yavaslamasin diye,bende greyfurt yag yakar diye onu iciyorum neyse ya 1 hafta böäyle devam edeyim veremessem baska bisey yaparim artik ne yapayim kismet

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…