Hanimlar.ben geceleri acikmaya basladim neden olmus olabilir gunduz de az yemiyiyorum strese mi girdim ben genelde.canim sıkkın olunca veya stresli olunca gece yemege yoneliyorum umarim gecici biseydir yoksa kilolari geri.alirim
Canim uykumdan uyaniyorum cok acikmis hissediyorum kendimi mesela dun 0430 du kalktim direndim resmen su ictim dolandim biraz sonra gittim zorla yattim bakalim bugun olacak miçok acıkınca uyumaya çalış yok eğer daha erken dersen 1 çay bardağı süte 1 tatlı kaşığı tarçın koy iç.kan şekerin düşüyordur.
Kemaliyeden alıyorduk eskiden (eğin) ama istanbulda yazıhaneden de aldığımızı hatırlıyorumyahaha bu ara banada uymuyor kızı dersaneden almaya gittiğimde -8 derce soğuk vardı.
ay dur heyecan yaptım nereden buldun.ben burada bulamazken.kemaliyede yapılıyor onun orjinali ah nasıl bir güzelliktir o.bak çok kötü kıskandım şimdi.fazla varsa kurut onu çıtır çıtır çok acıkınca ye.bak hemen izin verdim.
İyi gecelerCanim uykumdan uyaniyorum cok acikmis hissediyorum kendimi mesela dun 0430 du kalktim direndim resmen su ictim dolandim biraz sonra gittim zorla yattim bakalim bugun olacak mi
Bende yatiyorum bebeler uyudu sukur hepinoze iyi geceler
İyi gecelerİyi geceler hanımlar
Ben listeye 2hafta sonra mı giriyorum acaba menü paylaşımı yapıcakmıyım ozamana kadar
bugün regl oldum vede canım deli gibi tatlı çekiyor lohusalıktan sonraki ilk regl oluşum kızlar karnımda çok ağryo normalde ağrısız geçerdi fındık ezmesi gördüm marketde nsl canım çekti aldım 3kaşık yedimzor bıraktım ya şimdi suyuma tarçın atıcam yarına kadar aroması güzelce çıkar onu içerim kan şekerimi dengeler diyedüşünüyorum
evet hanımlar pazartesi sendromsuz vede kaçamaksız olsun
Doğum günü kutlu olsun
Nice senelere inşallah...
benim kız yiyor valla.ben engellemesem iyice şişecek.o yüzden bebekli annelere fazla zorlamayın diyorum.ergenlikle birlikte iştahları iki katına çıkıyor çocukların.eee ebbelikten gelen bir depolarıda var zaten hooop al sana obez çocuklar.170 cm boy 65 kilo çok kötü değil benimki ama tutmasam tırmanır.birde yapısı iri olunca kendini beğenmiyor.
Dogum gunu kutlu olsun pasanin yeni yasi hayirli olsun
@MigiMadid gecmis olsun canim insallah simdi iyidir kizin
Hanimlar.ben geceleri acikmaya basladim neden olmus olabilir gunduz de az yemiyiyorum strese mi girdim ben genelde.canim sıkkın olunca veya stresli olunca gece yemege yoneliyorum umarim gecici biseydir yoksa kilolari geri.alirim
günaydin kızlar..
kusura bakmayin menümü yazamadim..
cuma günü izin almişim.. evdeydim..
kızımın hastalığı ile uğraşırken bende hasta oldum girp bogazda faranjit... gece de kızımın kabizlığı ile uğraştim
çok zor üç günümdür.. yemek yesin diye portakallı kek yaptım.. yemedi.
herşeyi uğraşiyorum .. anne çişim geldi deyip 5 dk da bi wcye gidiyorduk.. kabiz olduğu o an anlamişim ..
şimdi işe geldim anca yaziyorum..
6 şubat perşembe menüsü
1 simit ve çay. işe geç kalmişim..
öğlen
çorba barbunya yemegi
akşam da
sadece burgurlu kısır.
bol su:
5342 adım.
20 squat
ev işleri 2 saat.
7 şubat Cuma.
hatırlamiyorum.
akşam kaynanamgildeydim.
mercimek çorbasi ve mantıi yedim..
8 şubat
kıymalı pide yedim anca 3 tegibi ..
akşam hiç bişey bişey yemedim..
9 şubat.
eşimle kahvaltı yaptık..
patates kızartmasi sucuklu yumurta zeytin peynir salça labne. ekmek felan koydum kız yedirmedi. hepsini :/
ara: birki çayı : çubuk tarçin+rezene+limon grip için içtim..
akşam eşim çiğköfte aldi 2 dürüm yedik 5 te..
annemler geldi akşam çay içtik..
işte böle
CEYDOS plasticwoman Kozmogirl17 Yawrukush stitch
gece kabizlikla uğraştim Rümeysanin.Sağol canım inşallah
Ben kendimden yola çıkıp hiç ısrar etmiyorum oğluma allahtan fizik babaya benziyor, babası da kilo almıyor fizik, yürüyüş aynı babası yemekle de pek arası yok yemek istediğin de veriyorum. Çok fazla yerse de vermiyorum meyveye çok düşkün.
Sağol canım
Bende bi dönem böyleydim yemedim ve atlattım, normalde uykumdan uyanmadım hiç acıkıp ama açlıktan uyandım ama yemedim bir süre sonra geçti nedendi bilmiyorum hiç, bi arkadaşım var o sporla ilgileniyor bana demişti ki: yağ yakmaya başladığında vücut onu yerine koymaya çalışacak çünkü harcamayı sevmez, o nedenle açlık krizlerin başlayacak sürekli yemek ye diyecek beyin işte o zaman bırakma doğru yoldaşın yağ yakıyorsun demektir. Bende hep bunu aklıma getirdim geçti.
Menüne bakmadım Canım sonuçta hastalık insan ne yediğini biliyor ne içtiğini iyileşin de toparlarsınız. Geçmiş olsun kızına da sana da, nasıl oldunuz.
gece kabizlikla uğraştim Rümeysanin.
şimdi de ishal olduğu haberi aldim çok zayıfladi yavrumben işteyim aklım kızımda kaliyor çalışmak bile istemiyorum.
rapor alayim diye doktora gittim vermedi.
nabayim işte.
tam grip olmak üzereyim olmadan atlayim dedim 5 kutu ilaç vermiş doktor.hepsi de 40 lira tuttu almadan işe geldim...
offf
canim o listeleri Ozge tutuyor ama carsambaya kadar yogun. haftaya yapalim daha iyi olur benceKaptanlarim ben bu hafta eslesme yarismasi yapsak diyorum ne dersiniz.
ilaç alamadığı zamanmda para kaliyor mu eczanelerde. 40 lira bilmiyorum. Geri çevirdim..O kadar ilaç veriyor rapor niye vermiyor bu doktorlar da enteresan devlet memuru olunca vermiyorlar rapor. Söyleme devlet memuru olduğunu o zaman veriyorlar.
Olsun Canım toparlar merak etme, çocuklar çabuk toparlıyor iyileşince iştahı açılıyor hem babaanne de o da iyi bakar aklına takma Canım. Onlar için çalışıyoruz işte ne yapalım.
Zencefil çayı ve ıhlamur al ikisini karıştır poşetinden yırtıp öyle demle iç, ilaçtan daha faydalı bu tarz şeyler.
Öksürük içinde kızına da verebilirsin: 1 yk pekmez, 1 yk su, 1 tk tereyağı yağ Eriyrne kadar ılıt iç.
Siyah turp al içini oy altına iğneyle bi iki delik aç içine bal koy sabah kızına içir sen de iç. Ben hep bu yöntemlerle atlatıyorum gribi. En azından doğal her hastalığın çözümü aslında doğa da var.
Aktardan hatmi çiçeği al sütü kaynat içine 4 tane hatmi çiçeği at demlensin onu da içir balgam söker gribe birebir sende iç çocuğuna da verebilirsin. Benim ilacım bu hatmi çiçeği. Oğluma çok fayda etti
regl döneminde tatlı cani çekmen normal krizi geçiriyorsun.. tatlı yerine tarçin elma ye.İyi geceler hanımlar
Ben listeye 2hafta sonra mı giriyorum acaba menü paylaşımı yapıcakmıyım ozamana kadar
bugün regl oldum vede canım deli gibi tatlı çekiyor lohusalıktan sonraki ilk regl oluşum kızlar karnımda çok ağryo normalde ağrısız geçerdi fındık ezmesi gördüm marketde nsl canım çekti aldım 3kaşık yedimzor bıraktım ya şimdi suyuma tarçın atıcam yarına kadar aroması güzelce çıkar onu içerim kan şekerimi dengeler diyedüşünüyorum
evet hanımlar pazartesi sendromsuz vede kaçamaksız olsun
ilaç alamadığı zamanmda para kaliyor mu eczanelerde. 40 lira bilmiyorum. Geri çevirdim..
ben bitki çaylari ilaçtan daha çok içiyorum.
ilaçlar demode bence bilmiyorum hiç sevmiyorum çünkü...
bitki çaylarin çok yararlı olduğu düşünüyorum.
hatmi çiçegi alıp içecegim saol canim:)
evet söledim ama iyi muayene etti baya.
kızımı da doktora götürecekler..
bi haftadir kabizlıkla uğraşiyordu. karni agriyordu sık sık wcye gitme istegi vardi..
gece atlattik da ben işe gittikten sonra ishal olduğu haberi aldim.
babaannesi halası doktora götürecek bakalım.
onlarda üzülüyor her gün kontrole geliyor nasıl diye..
torunlari sonuçta.. bi tanecik torunlari var. üstlerini titriyorlar.
bende normal karşılıyorum hergün kontrol ettikleri için hiç rahatsiz da degilim aksine mutlu oluyorum. yolluyorum babaanneye.. 5 dk sonra geri geliyorumarim atlatir inşallah ya.
boza kilo alidiryor. sütü artıracak tek şey Su...Evet kilo yapıyor haklısın ama sütümü arttırdığını gördüğüm iki besin var o da bulgur pilavı ve boza
Bozayı üç kere içtim üçünde de sütüm aktı atletime. (Dördüncüsünde az aktı) (Göğüs pedi zaten kullanıyorum) çaylar bile işe yaramadı
Zaten üç beş kere daha içsem etkisini yitirir, her yararlı şey gibi.... ona da ara vermek gerekir etkisini görebilmek için...
öle de şimarik büyüyor kızım. çok özel bütüyüolar. hiç kıyamiyolar..Atlatır Canım onlar bizden daha yetişkin hiç merak etme Canım. Yok canım sadece muayene ücreti çıkar muhtemelen başka bi ücret yansımaz ilaç çıkmazsa.
Bizim çocukta iki tarafın ilk torunu ve şu anlık tek torunu bahar yeni torunlar geliyor :) o yüzden el bebek gül bebek :) yapma desek hemen kızıyorlar karışmayın oğluma diye :) sanki siz yaramazlık yapmadınız mı çocuk yaramaz olur diye müdahale ediyorlar :)) iyi ki varlar Canım gözümüz arkada kalmıyor.
öle de şimarik büyüyor kızım. çok özel bütüyüolar. hiç kıyamiyolar..
beni çok zorluyor tabi bende kızıyorum hiç yüz vermeyin diyorum..
şimdi yeni aklına geldi yüz vermemeyi..
dinlemiyor ki.. ben kendim baktığımda hiç yüz vermiyordum gidiyordu halasina
kalmiyor evet çok şükür :) annemlerin 3 torunu var abimgilin birer tane. ama en çok benim kızı görüyor örekileri nadir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?